Produs

Canon XEED WUX500 Videoproiector

Canon XEED WUX500 Videoproiector

0 opinii

  • Disponibilitate: La comanda
  • Garanție 36 Luni
  • Cod produs: PT-CW241RE

Canon aduce publicului noul videoproiector REALiS WUX500, din gama profesionala, cu tehnologie LCOS. Acesta genereaza o imagine foarte clara, la o rezolutie de 1920 x 1200 (WUXGA), cu o luminanta de 5000 de lumeni. O caracteristica cu adevarat inovatoare este ca pe toata focala zoom-ului, nu se pierde lumina, indiferent ca asezam proiectorul pe podea, sau il suspendam de  tavan. Brightness-ul poate ajunge pana la 2000:1, oferind o rata de contrast foarte mare, ceea ce il face ideal pentru aplicatii de simulare sau realitate virtuala. Aceste caracteristici combinate, alaturi de lentilele premiate de la Canon si tehnologia LCOS si AISYS, ajuta la reproducerea de imagini bogate in detalii, contraste si culori. Proiectorul este dotat cu toate terminalele si interfetele de protocol necesare, pentru a fi utilizat in orice tip de aplicatie (HDBaseT, HDMI, DVI-I, RJ-45, RS-232C, USB, LAN, PJLink). Proiectorul poate fi integrat in orice tip de infrastructura.

Datorita unei durate lungi de functionare (12.000 ore) si a modului de instalare extrem de usor, orice utilizator se va bucura de calitatile acestui videoproiector profesional. Este ideal pentru aplicatii de simulare, realitate virtuala, film, tv, videoproiectie, institutii de invatamant, prezentari business, educatie.
  • Pret cu TVA: 18.435 lei
  • Pret fara TVA: 

    15.492 lei
Canon ofera garantie produselor sale in functie de gama. Astfel aparatele foto si camere video au 2 ani garantie, imprimantele au 1 an garantie, iar proiectoarele au 3 ani garantie(1an pentru lampa).

Canon

website
Canon produce camere video HD profesionale, camere Cinema EOS cu obiectiv interschimbabil, camere video robotice, utilizate in toata lumea in productii de tip reality show, proiectoare video cu tehnologii unice si nu in ultimul rand obiective ENG si Cine. Stabilind noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi versatilitatea, aceste echipamente video furnizează cea mai bună calitate a imaginii, graţie proiectării de înaltă precizie şi cunoştinţelor acumulate în cei peste 50 de ani în avangarda industriei imaginii profesionale. Cu reputaţia de neegalat în domeniul obiectivelor pentru transmisii televizate HD, tehnologia Canon în domeniul opticii, satisface exigenţele utilizatorilor profesionişti din toată lumea.
Compania noastra este dealer autorizat Canon si ofera servicii profesionale de consultanta, prevanzare, vanzare si instalare, mentenanta si service, pentru echipamentele si solutiile Canon, pe care le comercializam.

1. Avans 0%

2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal

3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract

4. Rate fixe pe toata perioada contractului

5. Documentatie minimala

6. Timp de raspuns - o zi lucratoare

Specificatii Proiector Video
Contrast 2000:1
Luminozitate 5000 Lumeni
Raport de aspect 16:10
Tehnologie 0.71" LCOS Reflective LCD panel x3
Caracteristici de imagine
Rezolutie WUXGA (1920 x 1200)
Conectica
Conectica Video HDMI, DVI-I, RS45, RS232C, RJ45, WiFi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Panasonic PT-AH1000E

Panasonic PT-AH1000E9.562 lei

Panasonic AU-VREC1G

Panasonic AU-VREC1G100.440 lei

Panasonic PT-CW241RE

Panasonic PT-CW241RE9.620 lei

Panasonic TY-RM50VW

Panasonic TY-RM50VW0 lei

Etichete: Canon XEED WUX500 Videoproiector


Toate campurile de mai jos sunt obligatorii pentru trimiterea formularului.
(inclusiv bifarea casutei I'm not a robot)Va rugam reincercati trimiterea mesajului.