Produs

Obiectiv Zeiss CP.3 85mm T2.1

Obiectiv Zeiss CP.3 85mm T2.1

0 opinii

  • Disponibilitate: La comanda
  • Garanție 24 Luni
  • Cod produs: Obiectiv Zeiss CP.3 85mm T2.1

Obiectivul Zeiss Compact Prime T2.1 / 85 mm, are un design unic cu 14 lamele de iris de inalta precizie. Diafrgma minima este de T22 si pe intreaga plaja de stopuri T pe care acesta le acopera, sta constant in echilibrarea luminii. Gama de obiective CP.3 acopera orice senzor Full-Frame, si sunt disponibile pentru orice montura consacrata camerelor de productie (PL, PL - Mount pentru eXtended Data, EF, Nikon F, Sony E, MFT). Inelul de focus permite o rotatie de 300 grade. Obiectivul ofera o transpunere naturala a highlight-urilor iesite din focus, un dinamic range placut, cu un bokeh usor si in acelsi timp deosebit. Ajuta la creativitatea DOP-ului si capteaza momentele speciale pe film. Performantele optice sunt de o calitate Premium la cele mai inalte standarde. Cu un design modern, specific standardelor cinematografice, reda culori unice, un sharp specific sticlei Zeiss, fara distorsiuni oferind o imagine calda si naturala. Pentru a imbunatati contrastul, coatingul acestei lentile este unul nou, iar constructia obiectivului este robusta, cu o ergonomie deosebita, asigurand durabilitatea in timp, indiferent in ce conditii este utilizata lentila.
Garantia standard pentru obiectivele Zeiss este 12 luni. Se poate accesa gratuit garantie extinsa de 24 luni (in total) prin inregistrarea obiectivelor dumneavoastra Zeiss (foto sau cine) aici. Este obligatoriu ca produsele sa fie inregistrate in maxim 125 de zile de la achizitie pentru a beneficia de extensia de garantie.

Zeiss

website
Producatorul german Zeiss este unul dintre cei mai mari producatori de optica din lume. Creative Broadcast Solutions este dealer autorizat pentru divizia de obiective cinema de la Zeiss.

1. Avans 0%

2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal

3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract

4. Rate fixe pe toata perioada contractului

5. Documentatie minimala

6. Timp de raspuns - o zi lucratoare

Date Tehnice
Greutate 770g
Specificatii obiectiv
Diafragma T-Stop 2.1| T2.1 - T22
Diametru Filtru 95 mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Obiectiv Canon CN-E85mm T1.3

Obiectiv Canon CN-E85mm T1.322.080 lei

Obiectiv Canon CN-E50mm T1.3 L F

Obiectiv Canon CN-E50mm T1.3 L F22.194 lei

Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F

Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F22.194 lei

Etichete: Obiectiv Zeiss CP.3 85mm T2.1


Toate campurile de mai jos sunt obligatorii pentru trimiterea formularului.
(inclusiv bifarea casutei I'm not a robot)Va rugam reincercati trimiterea mesajului.