Produs

Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F
  • Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F

Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F

0 opinii

  • Disponibilitate: La comanda
  • Garanție 24 Luni
  • Cod produs: Canon CN-E 20mm T1.5 L F

Canon CN-E 20mm T1.5 L F  este un obiectiv prime pentru camerele video profesionale cu senzor Super 35 si Full-Frame. Sistemul deIris este alcatuit din 11 lamele. Tratamentul sticlei, ofera culori si contrast specifice obiectivelor Prime din familia Cinema EOS.  Inelul de Focus ofera o miscare libera de 300°, oferind o precizie Premium pentru plaja de clar pe care o acopera lentila. Inelul de Iris se misca lin si ofera o inchidere precisa a lamelelor de diafragma, atunci cand il utilizam.  Constructia lentilei este special proiectata pentru utilizarea intensa, oferind protectie la praf, apa si intemperii. Localizarea inelelor este in acelasi loc ca la obiectivele Prime din seria Cinema EOS. Este proiectat sa ofere claritate si calitate cinema pe camerele 4K, bokeh foarte placut si performante maxime in lumina scazuta. Se adreseaza Directorilor de Imagine care urmaresc maximul in ceea ce priveste controlul creativ asupra focusului si campului de profunzime.
Canon ofera garantie produselor sale in functie de gama. Astfel aparatele foto si camere video au 2 ani garantie, imprimantele au 1 an garantie, iar proiectoarele au 3 ani garantie(1an pentru lampa).

Canon

website
Canon produce camere video HD profesionale, camere Cinema EOS cu obiectiv interschimbabil, camere video robotice, utilizate in toata lumea in productii de tip reality show, proiectoare video cu tehnologii unice si nu in ultimul rand obiective ENG si Cine. Stabilind noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi versatilitatea, aceste echipamente video furnizează cea mai bună calitate a imaginii, graţie proiectării de înaltă precizie şi cunoştinţelor acumulate în cei peste 50 de ani în avangarda industriei imaginii profesionale. Cu reputaţia de neegalat în domeniul obiectivelor pentru transmisii televizate HD, tehnologia Canon în domeniul opticii, satisface exigenţele utilizatorilor profesionişti din toată lumea.
Compania noastra este dealer autorizat Canon si ofera servicii profesionale de consultanta, prevanzare, vanzare si instalare, mentenanta si service, pentru echipamentele si solutiile Canon, pe care le comercializam.

1. Avans 0%

2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal

3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract

4. Rate fixe pe toata perioada contractului

5. Documentatie minimala

6. Timp de raspuns - o zi lucratoare

Specificatii obiectiv
Diafragma T1.5
Distanta Focala 20mm
Montura EF, Full-Frame, Super35mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Obiectiv Zeiss CP.3 18mm T2.9

Obiectiv Zeiss CP.3 18mm T2.90 lei

Obiectiv Zeiss CP.3 100mm T2.1

Obiectiv Zeiss CP.3 100mm T2.10 lei

Obiectiv Zeiss CP.3 135mm T2.1

Obiectiv Zeiss CP.3 135mm T2.10 lei

Etichete: Obiectiv Canon CN-E 20mm T1.5 L F


Toate campurile de mai jos sunt obligatorii pentru trimiterea formularului.
(inclusiv bifarea casutei I'm not a robot)Va rugam reincercati trimiterea mesajului.