Article Search

Articles meeting the search criteria

EDIUS 9 - Un concurent de temut pe piața software-urilor de editare
Noua versiune a programului EDIUS de la Grass Valley este cea cu numărul 9. EDIUS este recunoscut în industrie ca fiind un program de editare foarte puternic și fiabil, iar noua versiune nu se abate de la formula ce l-a caracterizat.EDIUS 9 va putea folosi High Dynamic Range (HDR) într-un mod extrem..
Sachtler/Vinten flowtech 75 - Trepiedul de care ai nevoie
Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie cân..
Brio înscrie reușită după reușită
Celebra agenție de știri sportive Bleacher Report a achiziționat două mixere compacte Calrec Brio ce sunt o parte a actualizărilor aduse studioului lor. Brio-urile aduc un nou nivel de putere, versatilitate și ușurință de utilizare producțiilor în direct și înregistrate ale celor de la Bleacher Repo..
Vinten Vantage - Un cap robotic revoluționar de la Vinten
Dupa mulți ani de dezvoltare si folosind feedback-ul primit de la clienți, Vinten a dezvoltat capul robotic Vantage. Acest cap robotic este un produs revoluționar ce va lua piața PTZ (pan-tilt-zoom) cu asalt, fiind un upgrade evident de la tradiționala camera PTZ, permițându-le utilizatorilor să își..
Camerele Grass Valley LDX 86N aleasă de o companie de închirieri din Germania
Compania Qvest Media, lider pe piața de închirieri de echipamente profesionale video și audio din Germania, Austria și Elveția a decis să își extindă portofoliul de produse cu camera sistemele de cameră 4K UHD cu conectivitate IP LDX 86N și cu stațiile de bază XCU Universe UXF SDI/IP.Încă din luna o..
Calrec Artemis Light echipează noul car al High Rock TV
Un mixer Calrec Artemis Light este mixerul ales de cei de la High Rock Television pentru primul lor car de transmisiuni, High Rock 1. Car-ul de 12 metri este proiectat să ofere capacitatea de producție a unui car mai mare într-un factor de forma mai redus, Artemis oferind calitatea, fiabilitatea și ..
Update Firmware la Panasonic AJ-PX270
Panasonic a anuntat la inceputul acestei luni (Decembrie 2017) ca a lansat un firmware update pentru camerele video din seria PX. Acest update contine optimizarea consumului de energie al camerei cu acumulatorii dedicati seriei PX, posibilitatea de aprindere a led-ului de semnalizare (Tally) in anum..
Grupo Multimedios își facilitează producțiile cu ajutorul camerelor LDX 82 Flex
Grupul de posturi TV va utiliza camerele video HD de la Grass Valley pentru o varietate de programe de știri, talkshow-uri și muzică.Grupo Multimedios administrează la ora actuală mai multe zeci de stații de televiziune din Mexic și din sudvestul SUA, iar compania media plănuiește să își extindă pro..
Ghinionistul – o comedie Româneascã autenticã
Saptamana aceasta are loc Premiera in Cinematografele din România, a unei noi productii autohtone – Ghinionistul. Creative Broadcast Solutions este pe afis, sustinand acest proiect, inca de la inceput. Despre acest film, ce merita vazut fara ezitare, este in regia lui Iura Luncasu, după ce în urmă c..
Grass Valley expune soluții pentru producții sportive la SVG Summit
Grass Valley va participa la summit-ul anual SVG, ce va avea loc în perioada 11-12 Decembrie în New York. Cu ocazia acestui eveniment, Grass Valley le va prezenta spectatorilor o soluție ideală pentru transmisiunea evenimentelor sportive, în special înr-un mediu în care tehnologii precum IP, HDR, 4K..
Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!
Capul robotic Vinten Vantage are multe funcții similare cu cele ale camerelor PTZ, acesta fiind un motiv de comparație între acestea.În cazul în care clientul își dorește o alternativă pentru o cameră PTZ cu costuri similare, Vinten Vantage este această alternativă în combinație cu o cameră video ce..
Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast
Proshow Broadcast, o companie de broadcast și producție media cunoscută în Canada și-a actualizat car-ul OB Prodigy HD cu mixerul audio Calrec Brio. Într-un pachet compact și accesibil, Brio aduce un nou nivel de funcționalitate de nivel broadcast pentru evenimentele sportive pe care le acoperă Prod..
Grass Valley și-a demonstrat soluțiile de producție la SMPTE 2017
Între 23 și 26 Octombrie, Grass Valley a prezentat în Los Angeles ultimele dezvoltari ale soluțiilor sale pentru producții live și de știri."Deși creația de conținut e acum dispersată, Hollywood-ul este locul de naștere al divertismentului TV așa cum îl știm, iar SMPTE le permite profesioniștilor di..
Edius 9 – Avanpremiera in  Romania
Buna ziua Editori, salutare Videografi Independenti sau oameni dragi din industria de audio-vizual.In articolul de astazi va povestesc cum Grass Valley a prezentat in septembrie, la IBC, timp de 5 zile, cu o medie a timpului de utilizare cu editori si betatesteri  de 8-10 ore pe zi, noul EDIUS ..
EDIUS 9 - Mai bun din toate punctele de vedere, fără abonament
Noua versiune a programului EDIUS de la Grass Valley este cea cu numărul 9. EDIUS este recunoscut în industrie ca fiind un program de editare foarte puternic și fiabil, iar noua versiune va fi disponibilă începând cu data de 7 Noiembrie.EDIUS 9 va putea folosi High Dynamic Range (HDR) într-un mod ex..
Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport
Sky Deutschland AG (Sky Germania) folosește rețeaua media în timp real Riedel Communications Mediornet în centrul unei infrastructuri de routare de la Sky Sport HQ, noul său centru de transmisiuni sportive din Munchen.Folosind cea mai extinsă coloana vertebrală MediorNet folosită până acum, Sky Spor..
Sachtler va comercializa doua noi trepiede in gama Ace XL
Familia de trepiede Ace XL se mărește cu doua noi sisteme cu un preț accesibilCa urmare a lansării reușite a capului de trepied Ace XL, a celor trei sisteme de trepied Ace XL și a sistemului Ace XL Flowtech, Sachtler a lansat doua noi sisteme de trepied de aluminiu Ace XL la un preț compet..
Secretele lui Canon XF400/405
Primul sample al camerei video XF405, as spune neoficial final, se afla deja in Romania. Isi face loc pe biroul meu aglomerat, foarte usor, avand dimensiuni suficient de reduse.  Nu are rost sa facem o introducere pompoasa, asa ca o sa va descriu primul impact vizual pe care mi-l lasa aceasta b..
La Volan – Cu noul Canon C200
Sezonul nou al emisiunii “La Volan” va incepe in curand la DIGI24. Pentru ca au dorit sa ofere spectatorilor un Promo special, tema aleasa a fost o scena care sa redea atmosfera tensionata a unui film de Hollywood, a carei actiune se va defasura intr-o poveste post-apocaliptica, unde Bogdan Mirica s..
GoPro lansează HERO6 Black
GoPro lansează HERO6 Black, cea mai nouă cameră de acțiune din gama producătorului american. Acest nou GoPro este caracterizat în principal de apariția modului QuikStories - o aplicație ce editează și transferă filmările direct pe telefon pentru o partajare extrem de ușoară. Astfel, îți poți posta a..
Canon - o alternativa de luat in calcul
In urma cu doua saptamani, la IBC, Canon a lansat noua serie de produse din sfera Prosumer, in ceea ce priveste noile camere video din seria XF si XA. Era de asteptat o repozitionare a producatorului, cu produse Premium pentru aceasta gama. XF 400/405 sunt doua camere exceptionale, care inglobe..
Calrec s-a conectat la IBC2017
Calrec a folosit expoziția IBC2017 pentru a demonstra soluții ce le permit utilizatorilor să treacă peste provocările create de producerea de evenimente live. Alături de parteneri și clienți cheie, Calrec a demonstrat cum RP1 Remote Production Engine, situat în inima unei abordări integrate, poate o..
Grass Valley își extinde gama de broadcast 4K la IBC2017
Pe măsură ce industria trece la 4K UHD, broadcasterii se confruntă cu un hibrid între formatele SDR/HDR și o combinație de conținut HD și 4K UHD, iar această problemă necesită o soluție ce le poate combina eficient într-un flux de lucru fără întreruperi. La IBC 2017, Grass Valley a prezentat Densité..
SWIT lansează două sisteme wireless la IBC 2017
La IBC 2017, SWIT va lansa două noi sisteme wireless. Pe numele lor CW-H150 și CW-S300 și având un preț accesibil, se pretează perfect la utilizarea cu camerele HDMI.CW-H150 este un sistem wireless WHDI, produs de AMIMON,  are o rază de acțiune de 150 de metri, latență de mai puțin de o secundă..
Canon XF400/XF405 și Vixia GX10 - Noile camere 4K de la Canon
Canon a anunțat trei noi camere video: Vixia GX10, XF400 și XF405. Toate trei sunt construite în jurul aceleiași tehnologii, tehnologie ce include un senzor de 1 inch ce poate filma video 4K la 60 de cadre pe secunda (60 fps), acesta făcând camerele perfecte pentru cei ce filmează reportaje de știri..
Lansarea noului model de Trepied Flowtech 75
In luna Martie 2017, membrii echipei CBS Pro au fost la Londra pentru o intalnire speciala,unde companiile grupului Vitec au prezentat cateva produse ce au fost planificate pentru lansare in cursul acestui an.Ne-a atras atentia noul trepied Flowtech 75. Cu siguranta este pentru prima data cand ceva ..
Sachtler/Vinten flowtech 75 - Un trepied revoluționar
Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie cân..
C100 Mark II mai bun fata de unele camere 4K?
Se spune ca cine este in spatele camerei conteaza cel mai mult, indiferent de instrumentul pe care il foloseste. Uneori, instrumentul potrivit ajuta in a ne usura activitatea si tot procesul prin care un material ajunge in forma lui finita, catre client.  Articolul de astazi are la baza experie..
Riedel a asigurat infrastructura pentru Eurovision 2017
Pentru cel de-al 12-lea an consecutiv, soluțiile de comunicații și distribuție de semnal de la Riedel sunt o piesă importantă în Eurovision Song Contest, cel mai longeviv concurs de muzică internațional transmis la TV.Rețeaua media în timp real Riedel MediorNet a oferit infrastructura decentralizată..
Litepanels lansează noi lumini Astra și Sola
Litepanels este una dintre firmele care inovează cel mai mult când vine vorba de panouri de lumină LED, producând printre primele panouri stil array și cu lumină fresnel. Noile lumini Astra continuă angajamentul celor de la Litepanels pentru panourile LED, fiind disponibile în următoarele configuraț..
DOP-ul Christian Herrera folosește cu succes Oconnor 2560
Călătoriile în scop de serviciu pot fi atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru majoritatea cineaștilor. Din fericire, experimentatul cineast Christian Herrera apreciază faptul că poate călători și explora noi teritorii. Din populata zonă a Los Angeles-ului, până la izolatul Regat al Bhutan-ul..
Canon EOS 6D Mark II folosește software-ul Grass Valley Mync
Odată cu lansarea celei mai noi camere DSLR a sa, Canon a ales să colaboreze cu Grass Valley pentru a le oferi clienților un software ce face mai ușor administrarea, editarea și partajarea de conținut video. Mync, un software introdus în Martie de Grass Valley, oferă funcționalitățile unui media pla..
Calrec Summa mixează sunetul pentru Moto2
Un mixer Calrec Summa este folosit pentru acoperirea părții audio al celui mai nou car OB 4K al companiei spaniole de producție VAV. Dorna Sports este deținătorul drepturilor de transmisiune al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, iar compania de producție VAV folosește noul car dotat cu mix..
Sachtler ACE XL – Pentru trepiedul de teren
In aceasta luna (august 2017) compania Sachtler, care face parte din grupul Vitec, anunta utilizatorii ca extinde linia de productie a trepiezilor populari din seria Ace. Noul Sacthler Ace XL sustine o incarcatura mai mare cu 2 Kg, fata de modelele anterioare Ace M si Ace L. Aceasta crestere a valor..
Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de calitate pentru UFC 214
Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de înaltă calitate de la bordul celui mai nou CAR de producție 4K HDR al F&F Productions: GTX-18. Car-ul a transmis săptămâna trecută din California primul său eveniment live: o transmisiune Ultra HD a evenimentului UFC 2014 pentru telespectatorii AT&T ..
NEP UK adoptă soluția RIEDEL MEDIORNET MICRON
NEP UK, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outside broadcasting (OB), a adoptat tehnologia de transport, procesare și routare în timp real a semnalului Riedel MediorNet pentru a fi folosită într-o gamă largă de producții live de mare anvergură.Cu 26 de dispozitive media în rețea de de..
30 de camere Grass Valley în folosință la Russia NTV
Grass Valley a lucrat împreună cu un integrator de sisteme local pentru a identifica cea mai bună soluție pentru actualizarea echipamentelor stației tv rusești NTV. După analiza mai multor opțiuni, NTV a ales 30 dee camere Grass Valley LDX 80 Flex și un switcher și totodată și centru de producție vi..
De ce alegem DVX200?
In 2016 a fost lansat modelul Panasonic AG-DVX200, deschizatorul de drumuri pentru seria AG-UX si AG-AC(30), cand producatorul Japonez a standardizat formatele de inregistrare prezente pe aceste camere, mostenirile de functii de la camerele profesioanale (Varicam si P2) precum si acumulatorii (care ..
Grass Valley livrează peste 100 de camere LDX în Ungaria
Antenna Hungaria, provider-ul de servicii de broadcast, telecomunicații și producție live din Ungaria a achiziționat peste 100 de camere de la Grass Valley (aici includem camere native HD/4K cu capacitate HDR, camere compacte pentru spații restrânse, routere și controllere, multiviewere și..
UX180 - Camera de Top in domeniul Broadcast
O vorba din popor spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. In cazul camerei Panasonic UX180, cam tot ceea ce inseamna tehnologie P2, de ultima generatie, gasim integrat in aceasta camera. Scurt si la obiect, rezolutie 4K 60p, cel mai larg obiectiv de pe piata (din acest segment) de 24mm, un z..
Canon 5D Mark IV vine acum cu Canon Log preinstalat
La scurt timp după lansarea lui 5D Mark IV, Canon a venit cu un upgrade opțional pentru videografii care voiau să acceseze funcția Canon Log. Acum, Canon 5D Mark IV vine cu Canon Log preinstalat, premițându-le videografilor să aibă uneltele de care au nevoie la dispoziție imediat. Pentru cei curioși..
Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor
Specialistii de la Grass Valley au creat o versiune pentru utilizarea non-comerciala a programului de editare EDIUS PRO 8. Pana la sfarsitul lunii Iulie 2017 Grass Valley ofera acest program, la un pret special.Aceasta oferta promotionala este valabila atat pentru noii utilizatori sau pentru editori..
Grass Valley trece la următorul nivel cu EUROMEDIA
Creșterea de interes în ceea ce privește acoperirea 4K UHD i-a obligat pe cei de la EUROMEDIA, lider în oferirea de servicii tehnice, să treacă la 4K UHD în ambele lor car-uri de outside broadcast: A21 și B40, prin extinderea capacităților switcherului Kayenne K-Frame Video Production Center de la G..
Summa aduce terapia cu amănuntul la Premier Home Shopping Network din Coreea
CJ O Shopping Ltd., prima rețea de cumpărături de acasă din Coreea și retailerul multimedia numărul 1 al țării, a instalat un nou mixer Calrec Summa în proaspăt renovatul studio, Studio E. Summa se alătură celor trei mixere existente Calrec Omega care au funcționat impecabil în celelalte studiouri a..
Anton Bauer alimentează prima filmare VR de pe Vârful Everest
Compania de producție olandeză VR Explorers nu și-a propus doar să ajungă în vârf, ci a devenit prima echipă de producție care să filmeze cadre de realitate virtuală de pe Vârful Everest, undeva la 8848 de metri deasupra nivelului mării."Celelalte companii VR care au încercat asta înainte au dat gre..
Calrec Summa și Artemis Light echipează TV2 Ungaria
O combinație puternică între mixerele Summa și Artemis Light asigură viitorul a două studiouri ale televiziunii TV2, una din cele mai populare stații tv comerciale din Ungaria. Aceste mixere fac ca TV2 să devină cel mai important client al Calrec în competitiva piață din Ungaria."Pe măsură ce gama n..
Fujifilm a lansat obiectivul cine FUJINON MK50-135mm T2.9
Fujifilm a lansat un obiectiv telephoto zoom din seria MK cu performanță optică avansată, design ultracompact și ușor și raport cost-performanță foarte bun. Acest obiectiv se numește FUJINON MK50-135mm T2.9 și este optimizat pentru filmarea unor imagini bogate și pentru o operare cât mai ușoară.MK50..
Obiectivele Zeiss Compact Prime CP.3
Tehnologiile digitale au transformat cinematografia tradițională și au reorientat piața. Tehnologiile noi și inovatoare pentru producție și post-producție au pavat drumul către un flux de lucru mai versatil și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Familia CP.3 de obiective de la ZEISS este..
Canon Dual Pixel Autofocus explicat
Chiar și cu avansurile ce s-au făcut în industria de fotografie și cinematografie, focalizarea perfectă - mai ales când lucrezi de unul singur - nu este ușor de făcut. Tehnologia Dual Pixel Autofocus de la Canon face ca frica utilizatorilor față de focalizarea automată să dispară. Urmăriți filmul de..
Anton Bauer comercializează un discharger LPD
Unitatea dedicată de descărcare a acumulatorilor poate descărca până la patru acumulatori simultan pentru a asigura respectarea reglementărilor privind transportul aerian al acumulatorilor.Anton Bauer, liderul din industria de acumulatori pentru film, broadcast și provideo a lansat noul său discharg..
Camera Panasonic AU-EVA1 | Cea mai nouă cameră de la Panasonic
Cântărind mai puțin de 1,3 kg și cu o formă compactă, EVA1 este potrivită folosirii handheld, însă este proiectată și pentru a fi montată pe un monopied, dronă sau gimbal. EVA1 împarte același design de senzor Dual ISO cu VariCam 35, VariCam LT și VariCam Pure, care vă permite să treceți de la sensi..
Antena 1 achiziționează mixere Calrec Summa
Antena 1, unul dintre cele mai mari posturi de televiziune din România, a intrat în emisie cu două dintre noile mixere audio Calrec Audio Summa. Utilizarea acestor mixere marchează prima vânzare a mixerului Calrec Summa, pe piața de broadcast a României, piață ce se află într-o rapidă dezv..
C200 a fost lansat in Romania.
Creative Broadcast Solutions a organizat in data de 31 mai 2017 un Workshop dedicat Videografilor si Directorilor de Imagine din domeniul Publicitatii, Filmului si Evenimentelor. Partenerul oficial al evenimentului a fost Canon Romania. Mare surpriza a acestui eveniment a fost lansare camerei Canon ..
Camera video Canon C200 - Anuntata oficial
Pe data de 31 Mai 2017 a avut loc anunțul celui mai nou membru Canon Cinema EOS - C200. Proiectată să ofere imagini digitale de înaltă calitate la prețuri accesibile, camera C200 poate înregistra 4K RAW intern pe un card CFast 2.0 utilizând formatul prietenos stocării Canon, Cinema RAW Light. Asemen..
TVB își actualizează studiourile cu 3 mixere Calrec Artemis
TVB este centrul puterii în ceea ce privește broadcastul în Hong Kong. Broadcasterul și-a actualizat facilitățile de producție cu trei mixere audio Calrec Artemis, fiecare dintre acestea fiind folosit la un studio diferit de producție. Cele trei noi mixere Artemis înlocuiesc legendarele mixere Calre..
Riedel introduce un nou SmartPanel Desktop
Riedel Communications a introdus la NAB 2017 ultimul membru al familiei SmartPanels de interfețe pentru utilizator inteligente, SmartPanel-ul Desktop DSP-2312.Fiind primul keypanel proiectat ca o interfață puternică și multifuncțională pentru utilizator, SmartPanel este proiectat să îmbogățească exp..
Vibesta - in exclusivitate la CBSPro
Din 2017 CBS Pro ofera in premiera publicului din Romania, produse de lumina si monitorizare video la un pret accesibil, dar cu o calitate ridicata a specificatiilor pe care le ofera. Vibesta este un brand nou ce se adreseaza fotografilor si videografilor oferind produse LED de iluminare (acope..
Transformă-ți telefonul într-o cameră profesională cu E-Image Q30
Carcasa E-Image Magic Q30 este o modalitate extrem de interesantă de a îți transforma telefonul într-o cameră profesională. Este compatibilă cu toate telefoanele, atât cele iOS, cât și cele Android. Noul design extensibil poate fi ajustat conform mărimii telefonului. Vine cu orificii diferite pentru..
Sistemul Autoscript de Prompter Inteligent în 3 minute
În acest clip video puteți vedea cum sistemul de prompter inteligent de la Autoscript livrează un flux de lucru fără întreruperi.Acest filmuleț explică de ce este nevoie de un flux de lucru IP și cum produsele Autoscript fac acest lucru posibil, precum și beneficiile pentru clienți...
HPRC facelift in 2017
In domeniul audio-video, sunt cateva brand-uri cunoscute prin produse de calitate ce ofera siguranta pentru transportul si depozitarea camerelor de filmat si a accesoriilor aferente. Printre acestea se numara si HPRC, ce are o popularitate deosebita in Romania. Incepand cu acest an, firma itali..
Atomos Sumo intră în ring
Atomos a introdus ultimul său concurent în lumea monitoarelor/recordere la NAB 2017: Sumo - un monitor recorder de 19" 4Kp/60 HDR. Capabil să capteze imagini 4K 12-bit RAW și 10-bit ProRes/DNxHR, Sumo oferă și color grading HDR în timp real și comutare live 1080p/60 cu înregistrare până la 4-ISO. Ad..
Studenții de la Chapman University fac practica pe Calrec Brio
La secția de film și arte pentru media Dodge College a Universității Chapman, un nou mixer compact Calrec Brio are două misiuni - un rol cheie în programul de producție al unei televiziuni importante și un rol la fel de important în educarea studenților în scopul pregătirii acestora pentru viitoarea..
Grass Valley a câștigat două premii NAB Best Of Show 2017
Grass Valley Densité UHD-3901-UC și XCU Universe UXF au fost premiate de TV Technology.Încă din 2014, programul NewBay Media Best of Show a recunoscut produsele noi și deosebite expuse la NAB Show prin preimii acordate de publicațiile sale, dintre care face parte și TV Technology. În acest an, ..
Ce a prezentat Panasonic la NAB 2017?
Panasonic a profitat de această ocazie pentru a prezenta mai multe detalii despre prototipul camerei 360 de grade, prezentată pentru prima dată la IBC și care va fi disponibilă din luna August a acestui an.Compus dintr-un cap de cameră și o unitate de bază, sistemul folosește patru camere pentru a p..
ZEISS a lansat noua serie de lentile Compact Prime CP.3 si CP.3 XD
Adaptate pentru zilele de maine ale Cinematografiei Moderne.Tehnologia digitala a dus la transformarea producatorilor de film traditionali si a schimbat radical piata de profil. Tehnologiile noi si inovative, in ambele cazuri de productie si post-productie, au construit calea catre o economie de cos..
Calrec atinge viteza maximă cu Calrec V8
Calrec Audio îi aduce pe broadcasteri la conducere cu noile caracteristici ale software-ului V8, împreună cu noi îmbunătățiri ale mixerului Brio, la NAB 2017.V8 introduce un număr important de îmbunătățiri puternice pentru întreaga gamă de produse Calrec, incluzând suport îmbunătățit RP1, rate de eș..
CBS va prezinta NAB 2017
De la an la an, unul dintre cele mai importante targuri din lume, pentru piata de Broadcast & Film, este din ce in ce mai popular in lumea intreaga. NAB. Vremurile de odinioara faceau ca oamenii din domenii diferite de activitate sa fie mai putin conectati. Astazi, informatia le ajunge in timp r..
Litepanels extinde gama de lumini LED.
Litepanels extinde gama lor de lumini led: Mai multă putere. Mai multă flexibilitate. Același preț.Cei de la Litepanels au lansat noua lor gamă de panouri Astra LED și luminile de tip fresnel Sola LED la expoziția NAB din 2017. Noile lumini sunt mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al ..
Despre produsele E-Image
Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiaticii de la E-Imag..
Sennheiser și Neumann prezintă soluții audio inovative la NAB 2017
Tehnologie audio pentru producții de toate mărimile - asta vor expune cei de la Sennheiser și cei de la Neumann la standul C2213 pe care îl impart la NAB. O gamă inovativă de produse e gata să ofere captură audio profesională la orice nivel, indiferent că vizitatorii produc filme sau se concentrează..
Calrec lansează noul mixer audio Artemis la NAB Show 2017
Calrec inoveaza din nou la NAB Show 2017 prin lansarea celei mai noi adiții ale familiei de mixere Artemis. Artemis Ray (rază) are 456 canale de intrare cu funcții complete - lucru care îl face mai puternic decât Artemis Beam. În plus, Artemis Ray poate suporta până la 72 fadere, asemenea modelului ..
Seria UX fara perdea.
Astazi o sa discutam despre cateva diferente sau asemanari din seria camerelor prosumer UX si a celor consumer HC, de la Panasonic. Deja exista cateva mituri sau legende urbane pe care urmeaza sa le combatem cu detalii si specificatii extrase din manualele camerelor. Fara sa mai lungim prea mul..
Grass Valley expune noi soluții de "Breaking News" la NAB 2017
Grass Valley demonstrează soluțiile sale actualizate pentru îmbunătățirea producțiilor de tip "Breaking News"  la NAB 2017. GV STRATUS, EDIUS și Ignite au acum mai multe caracteristici pentru eficientizarea fluxului de lucru.Posturile de televiziune au o concurență mai mare decât oricând în cat..
Cinemat Miami își echipează noul camion OB cu Calrec Summa
La momentul la care noul camion de producție cu 8 camere al celor de la Cinemat Miami va pleca la drum pentru primul său eveniment în direct, un mixer Summa va fi la bord. Summa aduce avantajele unui mixer lider de clasă în fiabilitate, extensibilitate și în ușurința de utilizare noului camion, o ex..
ATH-M50 X - Acum stiu ce suna bine.
In general despre sunetul de la Audio-Technica o sa auzim numai de bine. Chiar daca ati auzit, chiar daca nu, ar fi bine sa fie cunoscut faptul ca cei de la Audio-Technica sunt o firma japoneza cu state vechi in ceea ce priveste creatia de tehnologie pe piata audio si a componentelor audio profesion..
Riedel @ Campionatul Mondial de Ski FIS 2017
Campionatul Mondial de Ski FIS 2017, ce a avut loc în Februarie în St. Moritz, Elveția, a fost susținut de o rețea media și de comunicații robustă și flexibilă bazată pe soluții ale celor de la Riedel Communications.Profitând de transportul,procesarea și routarea de semnal în timp real a lui Riedel ..
Fletcher Sports închiriază cele mai noi echipamente Grass Valley
Telespectatorii se uită la evenimentele sportive transmise în direct pentru emoția și posibilitatea de a vedea reluări slow-motion ale momentelor ce schimbă jocul. Captarea acelor momente necesită adesea camere specializate. Exact cu asta se ocupă Fltcher Sports din Chicago cu arsenalul lor de echip..
Vinten lansează controller-ul pentru camere robotice µVRC
Vinten lansează o versiune accesibilă ca preț și modulară a soft-ului său high-end HD-VRC. µVRC le permite studiourilor mici să profite de avantajele capului robotic compact Vantage pentru flexibilitate de neegalat în crearea de conținut, având control și mișcări la calitate broadcast.Utilizând un s..
TNDV își mărește flexibilitatea cu MicroN
Pentru a își duce la nivel maxim abilitatea de a răspunde rapid și precis la cerințele clienților, TNDV Television a integrat rețeaua de distribuție media de înaltă densitate Riedel Communications' MediorNet MicroN în principalul lor camion de producție mobilă - Exclamation.Instalat ca o unitate de ..
BT Sport a produs prima transmisiune 4K All-IP cu ajutorul Grass Valley
BT Sport a produs, în premieră, prima transmisiune 4K bazată complet pe tehnologie IP oferită de Grass Valley. OB Van-ul de ultimă oră demonstrează că tehnologia IP este pregătită pentru producțiile în direct.BT Sport este o rețea bine cunoscută de transmisiuni sportive, cu drepturi exclusive asupra..
Afişare 1 - 80 din 80 (1 pagini)