Titluri

14.12
Update Firmware la Panasonic AJ-PX270

Panasonic a anuntat la inceputul acestei luni (Decembrie 2017) ca a lansat un firmware update pentru camerele video din seria PX. Acest update contine optimizarea consumului de energie al camerei cu acumulatorii dedicati seriei PX, posibilitatea de aprindere a led-ului de semnalizare (Tally) in anum..
14.12
Grass Valley: HDR-ul și mediul de broadcast: Mai mulți pixeli crează un conținut mai bun

Consumatorii au judecat întotdeauna conținutul video după calitatea vizibilă a imaginii de pe ecran și urmăresc întotdeauna noile apariții în tehnologiile display-urilor. De-a lungul anilor, am observat trecerea de la alb-negru la color, de la SD la HD, introducerea ratată a 3D-ului pentru consumato..
14.12
Grupo Multimedios își facilitează producțiile cu ajutorul camerelor LDX 82 Flex

Grupul de posturi TV va utiliza camerele video HD de la Grass Valley pentru o varietate de programe de știri, talkshow-uri și muzică.Grupo Multimedios administrează la ora actuală mai multe zeci de stații de televiziune din Mexic și din sudvestul SUA, iar compania media plănuiește să își extindă pro..
07.12
Ghinionistul – o comedie Româneascã autenticã

Saptamana aceasta are loc Premiera in Cinematografele din România, a unei noi productii autohtone – Ghinionistul. Creative Broadcast Solutions este pe afis, sustinand acest proiect, inca de la inceput. Despre acest film, ce merita vazut fara ezitare, este in regia lui Iura Luncasu, după ce în urmă c..
07.12
Grass Valley expune soluții pentru producții sportive la SVG Summit

Grass Valley va participa la summit-ul anual SVG, ce va avea loc în perioada 11-12 Decembrie în New York. Cu ocazia acestui eveniment, Grass Valley le va prezenta spectatorilor o soluție ideală pentru transmisiunea evenimentelor sportive, în special înr-un mediu în care tehnologii precum IP, HDR, 4K..
01.12
Riedel Artist - motorul uriașei parade stradale din Zurich

Sistemul de intercom digital Riedel Communications Artist a oferit o infrastructură de comunicații radio completă și fiabilă pentru a 26-a paradă stradală anuală din Zurich, o sărbătoare a păcii, dragostei și muzicii tehno de 2,4 km ce a atras mai mult de 900000 de oameni pe străzile orașului.Riedel..
30.11
Noul an vine cu Cashback de la Canon

Incepand cu 27 noiembrie 2017, Canon demareaza o campanie cashback ce isi indreapta atentia si spre produsele din gama Provideo. In functie de produsul ales, suma restituita de Canon va fi de pana la maximum 1400 Ron. Tot ceea ce aveti de facut este sa cumparati in perioada 27 noiembrie 2017 – 31 ia..
23.11
Intalnirea Videografilor din Romania

Brasov 2017. Pentru CBSPro a fost o experienta la un alt nivel, care se reflecta din ce in ce mai mult in comunitatea de Videografie din Romania. Evenimentul organizat de Geo Munteanu si Stefan Mirea sau mai bine spus Frame Concept, si sustinut de CBSPro, a reprezentat o evolutie clara in sfera Vide..
23.11
Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!

Capul robotic Vinten Vantage are multe funcții similare cu cele ale camerelor PTZ, acesta fiind un motiv de comparație între acestea.În cazul în care clientul își dorește o alternativă pentru o cameră PTZ cu costuri similare, Vinten Vantage este această alternativă în combinație cu o cameră video ce..
16.11
Brio12, un nou mixer audio compact de la Calrec

Calrec Audio a anunțat lansarea internațională a lui Brio12, un mixer compact cu 12 fadere, la Inter BEE 2017. Brio12 are același set de caracteristici puternice și capacități de mixare precum fratele său mai mare, Brio36, un mixer ce a avut un real succes în industrie.Brio12 satisface cererea pentr..
16.11
Grass Valley introduce ultima versiune a Recorder/Player-ului T2, T2 Series 3

Grass Valley a dezvoltat centrul de redare audio/video SD/HD T2 Series 3 cu gândul la versatilitate, fiabilitate și eficiență, trei factori pe care se bazează broadcasterii atunci când crează conținut în situații dificile precum transmisiunile live și producțiile mobile. Pentru a ușura fluxul de luc..
14.11
Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor

Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor realizat  de Camera de Comerț și Industriei a României, la categoria Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/video in magazine specializate - întreprinderi miciTOPUL NATIONAL AL FIRMELOR 2017, ediția a XXIV-a, organizat î..
09.11
Broadcasterul rus NTV folosește Calrec Artemis

Broadcasterul rus NTV a achiziționat al patrulea mixer Artemis Light pentru a îl folosi la studioul său din centrul tehnic de televiziune Ostankino din Moscova. Mixerul cu 48 de fadere va fi folosit la programe populare ale televiziunii NTV."Atunci când ne gândim să ne aducem echipamentele la zi, pr..
09.11
Riedel lansează o aplicația MediorNet MicroN IP

Construind pe baza conceptului de a accentua capacitățile hardware printr-un software de calitate, Riedel a extins capacitățile lui MediorNet MicroN prin introducerea unei noi aplicații. Aplicația MicroN IP este o nouă interfață ce creează o conexiune fără întreruperi între MediorNet și rețelele IP...
02.11
Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast

Proshow Broadcast, o companie de broadcast și producție media cunoscută în Canada și-a actualizat car-ul OB Prodigy HD cu mixerul audio Calrec Brio. Într-un pachet compact și accesibil, Brio aduce un nou nivel de funcționalitate de nivel broadcast pentru evenimentele sportive pe care le acoperă Prod..
02.11
Grass Valley și-a demonstrat soluțiile de producție la SMPTE 2017

Între 23 și 26 Octombrie, Grass Valley a prezentat în Los Angeles ultimele dezvoltari ale soluțiilor sale pentru producții live și de știri."Deși creația de conținut e acum dispersată, Hollywood-ul este locul de naștere al divertismentului TV așa cum îl știm, iar SMPTE le permite profesioniștilor di..
26.10
Edius 9 – Avanpremiera in  Romania

Buna ziua Editori, salutare Videografi Independenti sau oameni dragi din industria de audio-vizual.In articolul de astazi va povestesc cum Grass Valley a prezentat in septembrie, la IBC, timp de 5 zile, cu o medie a timpului de utilizare cu editori si betatesteri  de 8-10 ore pe zi, noul EDIUS ..
26.10
EDIUS 9 - Mai bun din toate punctele de vedere, fără abonament

Noua versiune a programului EDIUS de la Grass Valley este cea cu numărul 9. EDIUS este recunoscut în industrie ca fiind un program de editare foarte puternic și fiabil, iar noua versiune va fi disponibilă începând cu data de 7 Noiembrie.EDIUS 9 va putea folosi High Dynamic Range (HDR) într-un mod ex..
19.10
Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport

Sky Deutschland AG (Sky Germania) folosește rețeaua media în timp real Riedel Communications Mediornet în centrul unei infrastructuri de routare de la Sky Sport HQ, noul său centru de transmisiuni sportive din Munchen.Folosind cea mai extinsă coloana vertebrală MediorNet folosită până acum, Sky Spor..
16.10
Sachtler va comercializa doua noi trepiede in gama Ace XL

Familia de trepiede Ace XL se mărește cu doua noi sisteme cu un preț accesibilCa urmare a lansării reușite a capului de trepied Ace XL, a celor trei sisteme de trepied Ace XL și a sistemului Ace XL Flowtech, Sachtler a lansat doua noi sisteme de trepied de aluminiu Ace XL la un preț compet..
12.10
Secretele lui Canon XF400/405

Primul sample al camerei video XF405, as spune neoficial final, se afla deja in Romania. Isi face loc pe biroul meu aglomerat, foarte usor, avand dimensiuni suficient de reduse.  Nu are rost sa facem o introducere pompoasa, asa ca o sa va descriu primul impact vizual pe care mi-l lasa aceasta b..
10.10
Sachtler Flowtech - Ușor. Unic. Revoluționar.

Noul trepied Sachtler Flowtech este proiectat să fie agil, ușor și rapid de operat. Noul sistem flowtech de la Sachtler este mai mult decât un update al gamei Sachtler. Sistemul Flowtech împrumută agilitatea picioarelor telescopice TT 75CF și viteza picioarelor Speedlock pentru a crea un design din ..
05.10
La Volan – Cu noul Canon C200

Sezonul nou al emisiunii “La Volan” va incepe in curand la DIGI24. Pentru ca au dorit sa ofere spectatorilor un Promo special, tema aleasa a fost o scena care sa redea atmosfera tensionata a unui film de Hollywood, a carei actiune se va defasura intr-o poveste post-apocaliptica, unde Bogdan Mirica s..
05.10
GoPro lansează HERO6 Black

GoPro lansează HERO6 Black, cea mai nouă cameră de acțiune din gama producătorului american. Acest nou GoPro este caracterizat în principal de apariția modului QuikStories - o aplicație ce editează și transferă filmările direct pe telefon pentru o partajare extrem de ușoară. Astfel, îți poți posta a..
29.09
Canon - o alternativa de luat in calcul

In urma cu doua saptamani, la IBC, Canon a lansat noua serie de produse din sfera Prosumer, in ceea ce priveste noile camere video din seria XF si XA. Era de asteptat o repozitionare a producatorului, cu produse Premium pentru aceasta gama. XF 400/405 sunt doua camere exceptionale, care inglobe..
29.09
Calrec s-a conectat la IBC2017

Calrec a folosit expoziția IBC2017 pentru a demonstra soluții ce le permit utilizatorilor să treacă peste provocările create de producerea de evenimente live. Alături de parteneri și clienți cheie, Calrec a demonstrat cum RP1 Remote Production Engine, situat în inima unei abordări integrate, poate o..
21.09
VIXIA GX10, camera accesibilă de la Canon ce înregistrează UHD 4K

Ai auzit de Canon VIXIA GX10? Ei bine, noi, cei de la CBS suntem bucuroși să îi anunțăm apariția. Linia VIXIA a crescut de-a lungul anilor de a o simplă cameră de ținut în mână la o puternică unealtă de înregistrare HD, iar noua GX10 crește standardele cu înregistrări UHD 4k. Mult mai mult decât o s..
21.09
Grass Valley își extinde gama de broadcast 4K la IBC2017

Pe măsură ce industria trece la 4K UHD, broadcasterii se confruntă cu un hibrid între formatele SDR/HDR și o combinație de conținut HD și 4K UHD, iar această problemă necesită o soluție ce le poate combina eficient într-un flux de lucru fără întreruperi. La IBC 2017, Grass Valley a prezentat Densité..
16.09
Grass Valley EDIUS 9 - disponibil din noiembrie 2017

EDIUS 9, care a putut fi văzut la IBC, oferă câteva noi caracteristici, incluzând „Cloud Ready”, pachet de licență în cloud pentru facilități mari ce permit utilizatorilor să instaleze EDIUS pe mai multe sisteme și să ruleze simultan pe un număr setat și să adauge mai multe licențe, după nevoie. Ace..
15.09
SWIT lansează două sisteme wireless la IBC 2017

La IBC 2017, SWIT va lansa două noi sisteme wireless. Pe numele lor CW-H150 și CW-S300 și având un preț accesibil, se pretează perfect la utilizarea cu camerele HDMI.CW-H150 este un sistem wireless WHDI, produs de AMIMON,  are o rază de acțiune de 150 de metri, latență de mai puțin de o secundă..
13.09
Canon XF400/XF405 și Vixia GX10 - Noile camere 4K de la Canon

Canon a anunțat trei noi camere video: Vixia GX10, XF400 și XF405. Toate trei sunt construite în jurul aceleiași tehnologii, tehnologie ce include un senzor de 1 inch ce poate filma video 4K la 60 de cadre pe secunda (60 fps), acesta făcând camerele perfecte pentru cei ce filmează reportaje de știri..
05.09
Lansarea noului model de Trepied Flowtech 75

In luna Martie 2017, membrii echipei CBS Pro au fost la Londra pentru o intalnire speciala,unde companiile grupului Vitec au prezentat cateva produse ce au fost planificate pentru lansare in cursul acestui an.Ne-a atras atentia noul trepied Flowtech 75. Cu siguranta este pentru prima data cand ceva ..
05.09
Sachtler/Vinten flowtech 75 - Un trepied revoluționar

Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie cân..
31.08
C100 Mark II mai bun fata de unele camere 4K?

Se spune ca cine este in spatele camerei conteaza cel mai mult, indiferent de instrumentul pe care il foloseste. Uneori, instrumentul potrivit ajuta in a ne usura activitatea si tot procesul prin care un material ajunge in forma lui finita, catre client.  Articolul de astazi are la baza experie..
31.08
Riedel a asigurat infrastructura pentru Eurovision 2017

Pentru cel de-al 12-lea an consecutiv, soluțiile de comunicații și distribuție de semnal de la Riedel sunt o piesă importantă în Eurovision Song Contest, cel mai longeviv concurs de muzică internațional transmis la TV.Rețeaua media în timp real Riedel MediorNet a oferit infrastructura decentralizată..
23.08
Litepanels lansează noi lumini Astra și Sola

Litepanels este una dintre firmele care inovează cel mai mult când vine vorba de panouri de lumină LED, producând printre primele panouri stil array și cu lumină fresnel. Noile lumini Astra continuă angajamentul celor de la Litepanels pentru panourile LED, fiind disponibile în următoarele configuraț..
23.08
DOP-ul Christian Herrera folosește cu succes Oconnor 2560

Călătoriile în scop de serviciu pot fi atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru majoritatea cineaștilor. Din fericire, experimentatul cineast Christian Herrera apreciază faptul că poate călători și explora noi teritorii. Din populata zonă a Los Angeles-ului, până la izolatul Regat al Bhutan-ul..
16.08
Canon EOS 6D Mark II folosește software-ul Grass Valley Mync

Odată cu lansarea celei mai noi camere DSLR a sa, Canon a ales să colaboreze cu Grass Valley pentru a le oferi clienților un software ce face mai ușor administrarea, editarea și partajarea de conținut video. Mync, un software introdus în Martie de Grass Valley, oferă funcționalitățile unui media pla..
16.08
Calrec Summa mixează sunetul pentru Moto2

Un mixer Calrec Summa este folosit pentru acoperirea părții audio al celui mai nou car OB 4K al companiei spaniole de producție VAV. Dorna Sports este deținătorul drepturilor de transmisiune al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, iar compania de producție VAV folosește noul car dotat cu mix..
11.08
Sachtler ACE XL – Pentru trepiedul de teren

In aceasta luna (august 2017) compania Sachtler, care face parte din grupul Vitec, anunta utilizatorii ca extinde linia de productie a trepiezilor populari din seria Ace. Noul Sacthler Ace XL sustine o incarcatura mai mare cu 2 Kg, fata de modelele anterioare Ace M si Ace L. Aceasta crestere a valor..
10.08
Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de calitate pentru UFC 214

Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de înaltă calitate de la bordul celui mai nou CAR de producție 4K HDR al F&F Productions: GTX-18. Car-ul a transmis săptămâna trecută din California primul său eveniment live: o transmisiune Ultra HD a evenimentului UFC 2014 pentru telespectatorii AT&T ..
03.08
NEP UK adoptă soluția RIEDEL MEDIORNET MICRON

NEP UK, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outside broadcasting (OB), a adoptat tehnologia de transport, procesare și routare în timp real a semnalului Riedel MediorNet pentru a fi folosită într-o gamă largă de producții live de mare anvergură.Cu 26 de dispozitive media în rețea de de..
03.08
30 de camere Grass Valley în folosință la Russia NTV

Grass Valley a lucrat împreună cu un integrator de sisteme local pentru a identifica cea mai bună soluție pentru actualizarea echipamentelor stației tv rusești NTV. După analiza mai multor opțiuni, NTV a ales 30 dee camere Grass Valley LDX 80 Flex și un switcher și totodată și centru de producție vi..
27.07
De ce alegem DVX200?

In 2016 a fost lansat modelul Panasonic AG-DVX200, deschizatorul de drumuri pentru seria AG-UX si AG-AC(30), cand producatorul Japonez a standardizat formatele de inregistrare prezente pe aceste camere, mostenirile de functii de la camerele profesioanale (Varicam si P2) precum si acumulatorii (care ..
26.07
Grass Valley livrează peste 100 de camere LDX în Ungaria

Antenna Hungaria, provider-ul de servicii de broadcast, telecomunicații și producție live din Ungaria a achiziționat peste 100 de camere de la Grass Valley (aici includem camere native HD/4K cu capacitate HDR, camere compacte pentru spații restrânse, routere și controllere, multiviewere și..
21.07
UX180 - Camera de Top in domeniul Broadcast

O vorba din popor spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. In cazul camerei Panasonic UX180, cam tot ceea ce inseamna tehnologie P2, de ultima generatie, gasim integrat in aceasta camera. Scurt si la obiect, rezolutie 4K 60p, cel mai larg obiectiv de pe piata (din acest segment) de 24mm, un z..
17.07
Canon 5D Mark IV vine acum cu Canon Log preinstalat

La scurt timp după lansarea lui 5D Mark IV, Canon a venit cu un upgrade opțional pentru videografii care voiau să acceseze funcția Canon Log. Acum, Canon 5D Mark IV vine cu Canon Log preinstalat, premițându-le videografilor să aibă uneltele de care au nevoie la dispoziție imediat. Pentru cei curioși..
13.07
Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor

Specialistii de la Grass Valley au creat o versiune pentru utilizarea non-comerciala a programului de editare EDIUS PRO 8. Pana la sfarsitul lunii Iulie 2017 Grass Valley ofera acest program, la un pret special.Aceasta oferta promotionala este valabila atat pentru noii utilizatori sau pentru editori..
13.07
Grass Valley trece la următorul nivel cu EUROMEDIA

Creșterea de interes în ceea ce privește acoperirea 4K UHD i-a obligat pe cei de la EUROMEDIA, lider în oferirea de servicii tehnice, să treacă la 4K UHD în ambele lor car-uri de outside broadcast: A21 și B40, prin extinderea capacităților switcherului Kayenne K-Frame Video Production Center de la G..
06.07
Noul OB van al televiziunii Markíza funcționează cu ajutorul MediorNet

Conceput și construit de Broadcast Solutions GmbH, noul OB van extinde capacitățile HD ale broadcasterului slovac pentru producții live.Broadcast Solutions GmbH, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și soluții de producții broadcast ale Europei, a instalat MediorNet a Riedel la bordu..
06.07
Camere Robotice PTZ fără compromisuri

De ceva timp pe piața echipamentelor de televiziune au început să apară din ce în ce mai des soluții integrate pentru filmările de platou, unde se folosesc camere robotice în defavoarea camerelor clasice (cu operatori la manșă). Din punctul de vedere al operatorului clasic, nu ar trebui să existe în..
29.06
Despre produsele E-Image

Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiatic..
29.06
Asul din mâneca Sachtler: Anunțarea noilor sisteme de trepiezi Sachtler Ace XL

Astăzi Sachtler a anunțat cea mai nouă extindere a popularei linii de trepiezi Ace. Noile sisteme Sachtler Ace XL vor suporta sarcini mai mari decât existentele sisteme de trepiezi Ace L și Ace M, până la 8 kg. Capacitatea crescută înseamnă că linia Ace va suporta acum instalații DSLR mai mari sau c..
28.06
Summa aduce terapia cu amănuntul la Premier Home Shopping Network din Coreea

CJ O Shopping Ltd., prima rețea de cumpărături de acasă din Coreea și retailerul multimedia numărul 1 al țării, a instalat un nou mixer Calrec Summa în proaspăt renovatul studio, Studio E. Summa se alătură celor trei mixere existente Calrec Omega care au funcționat impecabil în celelalte studiouri a..
21.06
Anton Bauer alimentează prima filmare VR de pe Vârful Everest

Compania de producție olandeză VR Explorers nu și-a propus doar să ajungă în vârf, ci a devenit prima echipă de producție care să filmeze cadre de realitate virtuală de pe Vârful Everest, undeva la 8848 de metri deasupra nivelului mării."Celelalte companii VR care au încercat asta înainte au dat gre..
21.06
Calrec Summa și Artemis Light echipează TV2 Ungaria

O combinație puternică între mixerele Summa și Artemis Light asigură viitorul a două studiouri ale televiziunii TV2, una din cele mai populare stații tv comerciale din Ungaria. Aceste mixere fac ca TV2 să devină cel mai important client al Calrec în competitiva piață din Ungaria."Pe măsură ce gama n..
20.06
Fujifilm a lansat obiectivul cine FUJINON MK50-135mm T2.9

Fujifilm a lansat un obiectiv telephoto zoom din seria MK cu performanță optică avansată, design ultracompact și ușor și raport cost-performanță foarte bun. Acest obiectiv se numește FUJINON MK50-135mm T2.9 și este optimizat pentru filmarea unor imagini bogate și pentru o operare cât mai ușoară.MK50..
15.06
Obiectivele Zeiss Compact Prime CP.3

Tehnologiile digitale au transformat cinematografia tradițională și au reorientat piața. Tehnologiile noi și inovatoare pentru producție și post-producție au pavat drumul către un flux de lucru mai versatil și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Familia CP.3 de obiective de la ZEISS este..
15.06
Canon Dual Pixel Autofocus explicat

Chiar și cu avansurile ce s-au făcut în industria de fotografie și cinematografie, focalizarea perfectă - mai ales când lucrezi de unul singur - nu este ușor de făcut. Tehnologia Dual Pixel Autofocus de la Canon face ca frica utilizatorilor față de focalizarea automată să dispară. Urmăriți filmul de..
15.06
Anton Bauer comercializează un discharger LPD

Unitatea dedicată de descărcare a acumulatorilor poate descărca până la patru acumulatori simultan pentru a asigura respectarea reglementărilor privind transportul aerian al acumulatorilor.Anton Bauer, liderul din industria de acumulatori pentru film, broadcast și provideo a lansat noul său discharg..
08.06
Camera Panasonic AU-EVA1 | Cea mai nouă cameră de la Panasonic

Cântărind mai puțin de 1,3 kg și cu o formă compactă, EVA1 este potrivită folosirii handheld, însă este proiectată și pentru a fi montată pe un monopied, dronă sau gimbal. EVA1 împarte același design de senzor Dual ISO cu VariCam 35, VariCam LT și VariCam Pure, care vă permite să treceți de la sensi..
08.06
Antena 1 achiziționează mixere Calrec Summa

Antena 1, unul dintre cele mai mari posturi de televiziune din România, a intrat în emisie cu două dintre noile mixere audio Calrec Audio Summa. Utilizarea acestor mixere marchează prima vânzare a mixerului Calrec Summa, pe piața de broadcast a României, piață ce se află într-o rapidă dezv..
01.06
C200 a fost lansat in Romania.

Creative Broadcast Solutions a organizat in data de 31 mai 2017 un Workshop dedicat Videografilor si Directorilor de Imagine din domeniul Publicitatii, Filmului si Evenimentelor. Partenerul oficial al evenimentului a fost Canon Romania. Mare surpriza a acestui eveniment a fost lansare camerei Canon ..
01.06
Camera video Canon C200 - Anuntata oficial

Pe data de 31 Mai 2017 a avut loc anunțul celui mai nou membru Canon Cinema EOS - C200. Proiectată să ofere imagini digitale de înaltă calitate la prețuri accesibile, camera C200 poate înregistra 4K RAW intern pe un card CFast 2.0 utilizând formatul prietenos stocării Canon, Cinema RAW Light. Asemen..
25.05
TVB își actualizează studiourile cu 3 mixere Calrec Artemis

TVB este centrul puterii în ceea ce privește broadcastul în Hong Kong. Broadcasterul și-a actualizat facilitățile de producție cu trei mixere audio Calrec Artemis, fiecare dintre acestea fiind folosit la un studio diferit de producție. Cele trei noi mixere Artemis înlocuiesc legendarele mixere Calre..
24.05
Riedel introduce un nou SmartPanel Desktop

Riedel Communications a introdus la NAB 2017 ultimul membru al familiei SmartPanels de interfețe pentru utilizator inteligente, SmartPanel-ul Desktop DSP-2312.Fiind primul keypanel proiectat ca o interfață puternică și multifuncțională pentru utilizator, SmartPanel este proiectat să îmbogățească exp..
17.05
Vibesta - in exclusivitate la CBSPro

Din 2017 CBS Pro ofera in premiera publicului din Romania, produse de lumina si monitorizare video la un pret accesibil, dar cu o calitate ridicata a specificatiilor pe care le ofera. Vibesta este un brand nou ce se adreseaza fotografilor si videografilor oferind produse LED de iluminare (acope..
17.05
Transformă-ți telefonul într-o cameră profesională cu E-Image Q30

Carcasa E-Image Magic Q30 este o modalitate extrem de interesantă de a îți transforma telefonul într-o cameră profesională. Este compatibilă cu toate telefoanele, atât cele iOS, cât și cele Android. Noul design extensibil poate fi ajustat conform mărimii telefonului. Vine cu orificii diferite pentru..
15.05
Sistemul Autoscript de Prompter Inteligent în 3 minute

În acest clip video puteți vedea cum sistemul de prompter inteligent de la Autoscript livrează un flux de lucru fără întreruperi.Acest filmuleț explică de ce este nevoie de un flux de lucru IP și cum produsele Autoscript fac acest lucru posibil, precum și beneficiile pentru clienți...
11.05
HPRC facelift in 2017

In domeniul audio-video, sunt cateva brand-uri cunoscute prin produse de calitate ce ofera siguranta pentru transportul si depozitarea camerelor de filmat si a accesoriilor aferente. Printre acestea se numara si HPRC, ce are o popularitate deosebita in Romania. Incepand cu acest an, firma itali..
10.05
Atomos Sumo intră în ring

Atomos a introdus ultimul său concurent în lumea monitoarelor/recordere la NAB 2017: Sumo - un monitor recorder de 19" 4Kp/60 HDR. Capabil să capteze imagini 4K 12-bit RAW și 10-bit ProRes/DNxHR, Sumo oferă și color grading HDR în timp real și comutare live 1080p/60 cu înregistrare până la 4-ISO. Ad..
10.05
Studenții de la Chapman University fac practica pe Calrec Brio

La secția de film și arte pentru media Dodge College a Universității Chapman, un nou mixer compact Calrec Brio are două misiuni - un rol cheie în programul de producție al unei televiziuni importante și un rol la fel de important în educarea studenților în scopul pregătirii acestora pentru viitoarea..
06.05
Grass Valley a câștigat două premii NAB Best Of Show 2017

Grass Valley Densité UHD-3901-UC și XCU Universe UXF au fost premiate de TV Technology.Încă din 2014, programul NewBay Media Best of Show a recunoscut produsele noi și deosebite expuse la NAB Show prin preimii acordate de publicațiile sale, dintre care face parte și TV Technology. În acest an, ..
06.05
Ce a prezentat Panasonic la NAB 2017?

Panasonic a profitat de această ocazie pentru a prezenta mai multe detalii despre prototipul camerei 360 de grade, prezentată pentru prima dată la IBC și care va fi disponibilă din luna August a acestui an.Compus dintr-un cap de cameră și o unitate de bază, sistemul folosește patru camere pentru a p..
03.05
ZEISS a lansat noua serie de lentile Compact Prime CP.3 si CP.3 XD

Adaptate pentru zilele de maine ale Cinematografiei Moderne.Tehnologia digitala a dus la transformarea producatorilor de film traditionali si a schimbat radical piata de profil. Tehnologiile noi si inovative, in ambele cazuri de productie si post-productie, au construit calea catre o economie de cos..
02.05
Calrec atinge viteza maximă cu Calrec V8

Calrec Audio îi aduce pe broadcasteri la conducere cu noile caracteristici ale software-ului V8, împreună cu noi îmbunătățiri ale mixerului Brio, la NAB 2017.V8 introduce un număr important de îmbunătățiri puternice pentru întreaga gamă de produse Calrec, incluzând suport îmbunătățit RP1, rate de eș..
27.04
CBS va prezinta NAB 2017

De la an la an, unul dintre cele mai importante targuri din lume, pentru piata de Broadcast & Film, este din ce in ce mai popular in lumea intreaga. NAB. Vremurile de odinioara faceau ca oamenii din domenii diferite de activitate sa fie mai putin conectati. Astazi, informatia le ajunge in timp r..
27.04
Litepanels extinde gama de lumini LED.

Litepanels extinde gama lor de lumini led: Mai multă putere. Mai multă flexibilitate. Același preț.Cei de la Litepanels au lansat noua lor gamă de panouri Astra LED și luminile de tip fresnel Sola LED la expoziția NAB din 2017. Noile lumini sunt mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al ..
25.04
BBC folosește soluții Grass Valley în noul sediu din Țara Galilor

Data Centerul Broadcast de ultimă oră este susținut de GV Node și switch-uri Cisco.BBC Țara Galilor este broadcasterul național ce oferă o gamă largă de programe și servicii pentru audiența sa din întreaga Țara a Galilor, precum și programe emblematice pentru rețeaua BBC. Ca orice broadcaster, BBC-u..
21.04
Grass Valley aduce soluții de networking îmbunătățite la NAB 2017

Centrul de Date Broadcast introduce o abordare scalabilă a IP-ului Glass-to-GlassAtunci când sunt realizate corect, rețelele nu ar trebui să fie ceva la care broadcasterii să se gândească. Asta nu înseamnă că rețeaua nu este o piesă critică în puzzle-ul broadcastingului, ci dimpotrivă - rețeaua este..
20.04
C100 Mark II rezista luptei dintre K-uri

Pe zi ce trece, vedem evolutia senzorilor si a camerelor care apar pe piata si ofera optiuni mai mult sau mai putin fezabile pentru utilizatori. In razboiul K-urilor, C100 ramane un pionier care rezista lejer in piata, cu un senzor de Super 35mm, prezent atat pe C300 cat si pe C500. Pentru cine nu c..
20.04
Riedel introduce Bolero

La Prolight & Sound 2017, Riedel Communications va introduce Bolero, o nouă soluție intercom wireless care urmează să schimbe lumea intercom. Bolero este un sistem intercom expandabil bazat pe DECT, complet roaming, în intervalul de frecvență liber de 1,9GHz. Complet integrat în platforma interc..
13.04
Despre produsele E-Image

Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiaticii de la E-Imag..
13.04
Sennheiser și Neumann prezintă soluții audio inovative la NAB 2017

Tehnologie audio pentru producții de toate mărimile - asta vor expune cei de la Sennheiser și cei de la Neumann la standul C2213 pe care îl impart la NAB. O gamă inovativă de produse e gata să ofere captură audio profesională la orice nivel, indiferent că vizitatorii produc filme sau se concentrează..
10.04
Calrec lansează noul mixer audio Artemis la NAB Show 2017

Calrec inoveaza din nou la NAB Show 2017 prin lansarea celei mai noi adiții ale familiei de mixere Artemis. Artemis Ray (rază) are 456 canale de intrare cu funcții complete - lucru care îl face mai puternic decât Artemis Beam. În plus, Artemis Ray poate suporta până la 72 fadere, asemenea modelului ..
06.04
Seria UX fara perdea.

Astazi o sa discutam despre cateva diferente sau asemanari din seria camerelor prosumer UX si a celor consumer HC, de la Panasonic. Deja exista cateva mituri sau legende urbane pe care urmeaza sa le combatem cu detalii si specificatii extrase din manualele camerelor. Fara sa mai lungim prea mul..
06.04
Grass Valley expune noi soluții de "Breaking News" la NAB 2017

Grass Valley demonstrează soluțiile sale actualizate pentru îmbunătățirea producțiilor de tip "Breaking News"  la NAB 2017. GV STRATUS, EDIUS și Ignite au acum mai multe caracteristici pentru eficientizarea fluxului de lucru.Posturile de televiziune au o concurență mai mare decât oricând în cat..
03.04
Cinemat Miami își echipează noul camion OB cu Calrec Summa

La momentul la care noul camion de producție cu 8 camere al celor de la Cinemat Miami va pleca la drum pentru primul său eveniment în direct, un mixer Summa va fi la bord. Summa aduce avantajele unui mixer lider de clasă în fiabilitate, extensibilitate și în ușurința de utilizare noului camion, o ex..
30.03
ATH-M50 X - Acum stiu ce suna bine.

In general despre sunetul de la Audio-Technica o sa auzim numai de bine. Chiar daca ati auzit, chiar daca nu, ar fi bine sa fie cunoscut faptul ca cei de la Audio-Technica sunt o firma japoneza cu state vechi in ceea ce priveste creatia de tehnologie pe piata audio si a componentelor audio profesion..
29.03
Riedel @ Campionatul Mondial de Ski FIS 2017

Campionatul Mondial de Ski FIS 2017, ce a avut loc în Februarie în St. Moritz, Elveția, a fost susținut de o rețea media și de comunicații robustă și flexibilă bazată pe soluții ale celor de la Riedel Communications.Profitând de transportul,procesarea și routarea de semnal în timp real a lui Riedel ..
26.03
Fletcher Sports închiriază cele mai noi echipamente Grass Valley

Telespectatorii se uită la evenimentele sportive transmise în direct pentru emoția și posibilitatea de a vedea reluări slow-motion ale momentelor ce schimbă jocul. Captarea acelor momente necesită adesea camere specializate. Exact cu asta se ocupă Fltcher Sports din Chicago cu arsenalul lor de echip..
26.03
Atomos - pregătiți pentru viitor cu Ninja Inferno

Chiar înaintea următorului val de camere ce va apărea pe piață în curând, Atomos iese pe piață cu Ninja Inferno. Acest monitor/recorder on-camera este similar cu fratele său mai mare, Shogun Inferno, pentru că vă permite să monitorizați în Log folosind AtomHDR, înregistra în format Apple ProRes sau ..
23.03
Legenda continua. Canon 24-105mm f4 L II IS

Noul obiectiv Canon 24-105mm continua povestea legendara a celui mai popular obiectiv de la Canon, care implineste 10 ani de existenta. O reimprospatare a acestui obiectiv era necesara. Producatorul japonez s-a hotarat sa aduca la zi aceasta lentila, astfel incat fiecare imbunatatire sa fie la ..
22.03
Vinten lansează controller-ul pentru camere robotice µVRC

Vinten lansează o versiune accesibilă ca preț și modulară a soft-ului său high-end HD-VRC. µVRC le permite studiourilor mici să profite de avantajele capului robotic compact Vantage pentru flexibilitate de neegalat în crearea de conținut, având control și mișcări la calitate broadcast.Utilizând un s..
19.03
LeSports Hong Kong alege Calrec Summa pentru un flux de lucru perfect

Accentuând impulsul pe care îl are Calrec în acest moment în piața emergentă din Hong Kong, LeSports Hong Kong e gata pentru viitoarea sa extindere cu trei noi mixere digitale Summa. LeSports Hong Kong este o cea mai populară platformă video OTT (Over-the-top content) cu transmisiuni sportive și a a..
16.03
Vitec, o companie care scrie istoria

Sunt atat de multe de spus in povestea de astazi incat o sa fim nevoiti va redam informatiile in mai multe episoade.Saptamana trecuta pe data de 9 Martie 2017, la Londra, am avut onoarea sa particip, alaturi de colegul meu, Valentin Schiopu, la o prelansare a noilor produse ce urmeaza sa fie anuntat..
16.03
LDX 82 - Noua serie de camere de la Grass Valley

Seria LDX 82 de camere de la Grass Valley constă în patru modele ce oferă nivele variate de flexibilitate pentru a se potrivi nevoilor oricărei producții, cu capacitatea de upgrade pe măsură ce producția și tehnologia are nevoie de schimbări. Aceasta include gama de culori extinsă ce supor..
09.03
Riedel Communications alimentează cel mai important campionat de cricket

ZOOM Communications, cea mai mare companie de servicii de producție și facilități de producție Outside Broadcasting (OB) din India, a ales sistemul de intercom cu matrice digitală Riedel Communications Artist ca soluție de comunicații pentru sezonul de cricket 2017 al Indian Premier League (IPL).ZOO..
08.03
Atomos Ninja Flame & Shogun Flame - De nerefuzat

Chiar dacă au fost oarecum eclipsate de noul și foarte puternicul Atomos Shogun Inferno, Atomos Shogun Flame și Ninja Flame încă merită o privire atentă.Modelul de bază în gama Flame este Ninja Flame. Dacă folosiți în principal camere cu ieșiri HDMI, precum camere mirrorless sau camere video precum ..
02.03
Letus adaugă encodere gamei lor de gimbal-uri Helix

Encoderele au devenit din ce în ce mai comune pe motoarele gimbal-urilor brushless. Aceste dispozitive digitale comunică poziția motorului către creierul gimbal-ului. Ați observat, probabil, cum gimbal-urile brushless convenționale își mai pierd uneori sincronizarea și se "rătăcesc". Encoderele pot ..
02.03
Fujinon lansează noile obiective Cine MK Zoom

Fujinon introduce două obiective zoom de tip cine - 18-55 T2.9 și 50-135 T2.9. Indiferent că producțiile tale sunt scurtmetraje, seriale TV sau reclame, seria de obiective MK oferă atât look-ul superior cât și performanțele profesionale necesare pentru proiectele tale cinematografice. Continuând moș..
23.02
Canon 24-105mm f4 L - Indragit de toata lumea

Astazi discutam despre unul dintre cele mai noi si uzuale obiective. Canon 24-105mm f4 L este folosit zi de zi atat de fotografi cat si de videografi. Versiunea I este deja legendara pentru plaja ideala de zoom, de la wide la tele, cu aberatii cromatice minime, folosita de o parte buna de public, in..
21.02
Gefen lansează o gamă de switchere, matrici, splittere și extendere

Producătorul AV Gefen a introdus o nouă gamă de switchere, splittere și extendere pe piață."Pentru a ajuta comercianții să pună în valoare tehnologiile de ultimă oră din industrie, Gefen a dezvoltat o gamă largă de noi produse inovatoare ce sunt conforme cu standardele noi și cele în evoluție" spune..
15.02
De ce ne place C100 Mark II

În ultimul timp există concepția, oarecum greșită, că o cameră nouă trebuie să tragă 4K. Tot acești oameni au fost dezamăgiți când au aflat că C100 Mark II nu va trage 4K. C100 Mark II, însă, are alte avantaje: e concepută special pentru utilizarea de tip "run and gun", pentru oamenii care crează co..
13.02
Panasonic TH-55VF1H - cel mai avansat display de video wall

Panasonic Business și CBS lansează în România noul display pentru videowall TH-55VF1HU. Panasonic TH-55VF1HU este un display LCD de video wall cu o distanță de la bezel la bezel de doar 1.8 mm, cu o luminozitate de 700 cd/m2 și un panou IPS de ultimă generație. Cadrul de acoperire opțional și r..
08.02
Grass Valley primește un nou premiu pentru realizări tehnice deosebite

Introdusă pentru prima oară în 2002, camera Viper FilmStream reprezintă o piatră de hotar în industrie ca fiind primul model de serie a unei camere de cinematografie digitală care simula în mare parte fluxul de lucru cu filmarea pe peliculă și oferea cele mai calitative imagini digitale de la acea v..
07.02
CBSpro la ISE 2017

Prima editie ISE (Integrated Systems Europe) a avut loc in Elvetia la Geneva in Februarie 2004. An de an acest eveniment a cunoscut o crestere exponentiala. Desi la prima editie a avut numai 120 de vizitatori, in prezent, expozitia gazduieste peste 1000 de exponanti, adunand peste 65.000 de vizitato..
02.02
De ce face diferenta SWIT?

Cu o istorie de 21 de ani (anul trecut la IBC au sarbatorit 20 de ani de la infiintarea companiei asiatice) SWIT reprezinta o echipa de ingineri, permanent upgradata la cerintele pietei. Au inceput la mijlocul anilor '90 cand o echipa tanara de ingineri au gasit solutia alternativa pentru acumu..
01.02
Noua serie de sisteme wireless de microfon Sennheiser XS

La NAMM, Sennheiser și-a extins portofoliul din industria muzicii cu două serii noi-nouțe de microfoane wireless: XS Wireless 1 și - în avanpremieră - XS Wireless 2. Sunet live excelent, un design uluitor și ușurința de utilizare incredibilă fac din aceste sisteme alegerea perfectă pentru artiștii c..
27.01
 AC30 - O cameră profesională bogată în funcții și Specificații

Dacă dețineți popularul model de cameră video Panasonic AG-AC90 și sunteți nerăbdători să vă cumpărați ceva nou sau dacă sunteți doar în cautarea unei camere video ce oferă un raport calitate-preț extraordinar, nu veți greși dacă veți alege Panasonic AG-AC30. Această cameră video este clasificată ca..
25.01
Riedel Communications MediorNet stă în spatele producțiilor HD Broadcast

HD Broadcast, un mare furnizor de producții live și servicii de broadcast exterior (outside broadcasting (OB)) din Germania și-a actualizat camionul de producție mobilă HD1 cu rețeaua în timp real Riedel Communications MediorNet.Trei frame-uri MediorNet Compact Pro și șase dispozitive de distribuție..
19.01
Seriile UX si DVX pana la 5 ani Garantie

Producatorul Japonez Panasonic incepand cu 10 ianuarie 2017 ofera posibilitatea de extindere a garantiei standard de 3 ani (2 ani + 1 an pentru inregistrare produsului) la 5 ani pentru 3 modele de camere profesionale. Aceasta optiune de inca 2 ani garantie, este oferita clientilor in anumite conditi..
18.01
Sachtler FSB10 câștigă premiul VideoMaker pentru cel mai bun trepied

Un trepied bun e o necesitate, dar de multe ori nu vine la un preț accesibil. Cu FSB 10, Sachtler a reușit să construiască un trepied robust cu o sarcină maximă de încărcare, picioare de calitate și cap fluid cu baza de 100 mm la un preț începând cu 15893 de lei. Desigur, suma menționată nu e una fo..
11.01
AC30 pe intelesul tuturor

A trecut ceva timp de cand o parte din utilizatorii de Panasonic AC30 asteapta cu nerabdare detalii stricte pentru setarea si personalizarea profilelor de imagine. Trecem direct la subiect si o sa va explic in cateva cuvinte unde trebuie sa actionam pentru a personaliza intr-un mod cat mai prie..
11.01
Switcherele Grass Valley - rol cheie în televiziunea australiană

Australian Broadcasting Corporation (ABC) se bazează pe soluțiile Grass Valley de mai bine de 20 de ani. Atunci când compania și-a început ultimul proiect de upgrade al celor 13 studiouri din 8 capitale de regiune din întreaga țară, cei de la ABC au ales switcherele Grass Valley K-Frame pentru toate..
08.01
Sistemele Wireless Sennheiser au fost motorul American Music Awards 2016

La sfârșitul anului 2016, premiile American Music Awards au fost transmise către peste 8 milioane de telespectatori și au avut ca invitați cei mai importanți artiști pop din acest moment. În timp ce artiștii încălzeau scena, inginerii din spate se bazau pe echipamentele wireless Sennheiser pe întrea..
05.01
Tu stii diferentele?  UX vs DVX200

Deja este cunoscut line-up-ul de camere lansat de Panasonic in decursul anului 2016. In ultimul timp am fost intrebat de utilizatori care sunt diferentele intre UX180 si DVX200 sau care sunt diferentele intre UX90 si UX180.Sa incepem cu DVX-ul. Face parte dintr-o clasa separata. Este urmasul lui DVX..
04.01
Grass Valley câștigă două premii NewBay Media pentru produsele sale inovatoare

Grass Valley anunță că seria LDX 86N de camere și switcherul de producție Korona K-Frame S-series au primit premii NewBay Media pentru inovație de la TV Technology. Acest premiu, oferit prima oara în 2013, recunoaște excelența în fabricarea de produse ce deservesc industriile TV/pro video și radio/o..
22.12
Avalansa Cadourilor!

Pentru că tot vin sărbătorile, CBSpro s-a gândit să înceapă o campanie de reduceri din care nu poți pleca cu mâna goală. Fă-ți singur un cadou de neuitat pe acest final de an! Avem reduceri la toate camerele importante, precum si kit-uri cu bonusuri ce ajung, în unele cazuri, și la valoarea de 180..
19.12
NEP Europa trece la camere Grass Valley LDX 86N 4K

NEP Europa se va standardiza pe camerele Grass Valley LDX 86N 4K pentru noile sale unități mobile de producție. Mai mult de 40 de camere native 4K au fost deja comandate pentru cinci noi camioane UHD.NEP Europa a anunțat recent dorința de a achiziționa numai camere Grass Valley 4K pentru noile sale ..
15.12
Consumer sau Prosumer? Pret vs Calitate

Astazi discutam un subiect cu totul special. Batalia tacita a granitelor dintre Consumer si Prosumer. Este o zona care cuprinde de ceva timp, din ce in ce mai multi clienti, producatorii incercand si reusind, mai mult sau mai putin, sa diferentieze cu linii clare categoriile de clienti.  Ca si ..
15.12
Vista Studios construite cu echipamente Riedel

La deschiderea ce va avea loc în Februarie 2017, Vista Studios, o facilitate de producție independentă ce oferă servicii complete în centrul de tehnologie Los Angeles Playa Vista, va folosi matricea Riedel Communications Artist și intercomul digital Riedel Performer.Aceste sisteme vor susține activi..
08.12
Panasonic AG-AC30 fara secrete

Ne propunem prin acest articol sa va spunem cateva secrete legate de noul bestseller de la Panasonic. Mica, dar echipata mai mult decat suficient pentru a face fata celor mai aspre conditii de filmare, AG-AC30 se alatura line-up-ului Panasonic, fiind echipata cu montura standard pentru acumulat..
08.12
Pro TV trece la nivelul următor cu Calrec Artemis

Semnalând o creștere a pieții Calrec Audio în televiziunile din România, Pro TV și-a upgradat instalația Calrec existentă cu un mixer nou-nouț Artemis Beam.Pro TV este unul din cele mai populare canale TV private din România și este recepționat de aproape 99% din telespectatorii din țară, având o ga..
02.12
Teleprompterele Autoscript EPIC folosite în stații locale din SUA

Televiziunea locală WDRB-TV, parte a grupului Fox, și-a upgradat echipamentele, punându-și încrederea în Autoscript.Pentru zonele urbane în continuă creștere, stațiile TV locale sunt sub presiunea de a oferi telespectatorilor știri extrem de localizate, în direct și executate foarte bine. Cu acest s..
30.11
Canon Cashback - clientul in avantaj

In fiecare an Canon isi sustine clientii prin diverse programe de bonusuri si campanii ce aduc avantaje consistente consumatorilor. CBSPro participa la programul Cashback Canon care este valabil pana pe 31 Ianuarie 2017. Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze ..
24.11
UX, Urmatoarea Generatie Panasonic

Anul 2016 pentru Panasonic a insemnat pasi marunti dar siguri. Fie ca vorbim de AC30, fie ca vorbim de noua gama UX (90/180), Panasonic reuseste sa aduca la zi tehnologia incorporata in aceste camere, la preturi in avantajul clientului.             Astazi ince..
24.11
Anton Bauer alimentează show-urile electorale din Austria

Alegerea viitorului președinte al Austriei nu este lucru ușor, dar Nino Leitner - regizorul unei emisiuni ce intervievează politicieni de top - are la îndemână tehnologia de ultimă oră Anton Bauer. Specializându-se în documentare și filmări corporative, Leitner este mereu pe teren la filmările show-..
16.11
Noi filmulețe de prezentare pentru Autoscript VoicePlus & Conference

Expozițiile prezintă întotdeauna oportunitatea perfectă de a filma noi demonstrații de produse, iar IBC2016 nu face excepție pentru cei de la Autoscript, ce au produs două filmulețe demonstrative pentru Autoscript VoicePlus și prompterul pentru conferințe Autoscript Rise And Fall.Autoscript VoicePlu..
15.11
O conversație cu Tim Smith despre Canon Cinema EOS C700

O discuție purtată cu Tim Smith de la Canon USA despre camera Canon Cinema EOS C700, cameră ce a fost anunțată pe 1 Septembrie 2016. Cinema EOS C700 a fost în dezvoltare timp de 5 ani înaintea anunțului din 1 Septembrie 2016 și va veni în 3 versiuni: montura EF, montură PL și, mai târziu, montură PL..
10.11
E-IMAGE - Un nou standard in Videografie

In 2006 Ningbo Eimage Studio Equipment Co s-au concentrat cu produse asupra zonei de broadcast. Dupa 2 ani de cercetari amanuntite si procese minutioase de fabricatie, EIMAGE au creat prima generatie de Capete Fluide Profesionale pentru trepiezi care au fost lansate pe piata. In 2009 EIMAGE au produ..
09.11
Grass Valley EDIUS a ajuns la versiunea 8.3

Cu versiunea 8.3 a EDIUS Pro și EDIUS Workgroup, Grass Valley introduce mai multe caracteristici ce vor face editarea video mai productivă și mai creativă. Această nouă versiune vine cu slow motion de înaltă calitate, mai multe opțiuni de scriere ale DVD-urilor/Blu-Ray-urilor și o sumedenie de îmbun..
04.11
TNDV își mărește flexibilitatea cu MicroN

Pentru a își duce la nivel maxim abilitatea de a răspunde rapid și precis la cerințele clienților, TNDV Television a integrat rețeaua de distribuție media de înaltă densitate Riedel Communications' MediorNet MicroN în principalul lor camion de producție mobilă - Exclamation.Instalat ca o unitate de ..
01.11
HPRC 2550W - hard case-ul durabil al videografului

Am pus mana recent pe un HPRC 2550W si e o geanta profesionala foarte solida. Sunt multe de spus despre această geantă, așa că hai să începem.Brand-ul HPRC este produs de compania italiană Plaber SRL, companie fondată de doi parteneri în 2006 - unul cunoscut pentru producerea de genți și rucsaci pro..
26.10
RSC, un eveniment unic in fiecare an

Timp de 3 zile a fost prezent in Romania Roger Simonsz BSC (DOP & Camera Operator) un nume sonor in productiile internationale de Film. Printre productiile pe care le-a realizat se numara The Devil Wears Prada, Death in Paradise, Spiral, The Smurf 2, Gossip Girl, G.I. Joe The Rise of the Cobra, ..
26.10
BT Sport a produs prima transmisiune 4K All-IP cu ajutorul Grass Valley

BT Sport a produs, în premieră, prima transmisiune 4K bazată complet pe tehnologie IP oferită de Grass Valley. OB Van-ul de ultimă oră demonstrează că tehnologia IP este pregătită pentru producțiile în direct.BT Sport este o rețea bine cunoscută de transmisiuni sportive, cu drepturi exclusive asupra..
21.10
Canon EF 24-105 F/4L IS USM - Obiectivul all-round perfect?

Dispunând de construcția superbă și de calitatea mecanică și optică ce se regăsește și în obiectivele Canon L-Series, obiectivul Canon EF 24-105mm f/4L IS USM este unul dintre cele mai bune și mai populare obiective cu scop general construite vreodată de Canon. Obiectivul 24-105L a devenit rapid unu..
18.10
Sennheiser EW 112P - Sistemul Wireless Al Profesionistilor

Sennheiser EW 112P este un sistem complet de microfon wireless pentru setup-uri DSLR/pro video pe care nu trebuie să-l configurați - include chiar și baterii! Îl scoateți din cutie, îl conectați, porniți și sunteți on-air.Sistemele wireless profesionale de genul acesta obișnuiau sa fie câteva mii de..
12.10
AG-AC30, depaseste viteza legala

Astazi va povestesc o experienta placuta spre surprinzatoare cu noua camera Panasonic Ag-Ac30. Aparut in August 2016, nu multi utilizatori au avut ocazia sa lucreze cu acest model. Este bine de stiut ca Panasonic si-a trasat o linie clara prin care face trecerea catre o noua generatie de senzor..
12.10
Audio-Technica ATH-M50X - un scurt rezumat

Un produs excepțional este greu de urmat de succesorul acestuia. ATH-M50 a fost un model de mare succes ce se află în hall-of-fame-ul căștilor de monitorizare. Compania japoneză Audio-Technica scrie un nou capitol în istoria sa prin păstrarea caracteristicilor ce au făcut din ATH-M50 o cas..
06.10
Audio-Technica, dincolo de limite

In pofida numelui atat de European, Audio-Technica este o companie Japoneza fondata in anul 1962 de Hideo Matsushita, devenind in timp un brand de top cu numeroase premii (inclusiv pentru inovatie tehnologica) in domeniul audio. Foarte cunoscuta in Statele Unite, a inceput sa intre dupa anii 80’ si ..
06.10
HD Protek își accelerează fluxul de lucru cu Calrec Summa

Compania turcească de producție HD Protek a instalat un mixer audio Calrec Summa în timpul actualizării echipamentelor unității lor de broadcast exterior (OB) HDP 04. "Avem un program de producție ocupat și dinamic, iar Summa ne scutește inginerul de sunet de mult timp și efort pierdut." a spus..
04.10
Teradek Sphere - Video 360° la îndemâna oricui

Dacă sunteți interesați de filmări sau streaming 360°, trebuie să luați în calcul Teradek Sphere. Deși arată ca o simplă cutie, înăuntrul acesteia se află hardware foarte puternic. Partea exterioară a cutiei are patru conexiuni video. În acest moment este disponibil modelul cu conexiune HDMI, iar o ..
29.09
Vitec la IBC: 12 noi produse, 3 premii, un eveniment reușit

Capul de afiș al IBC 2016 pentru Vitec Videocom a fost câștigarea a 3 premii "best of show" pentru Vinten Vantage, Sachtler FSB 10 și Litepanels Astra 1x1 Soft Bi-color. Cu o linie de produse reîmprospătată, IBC-ul de anul acesta a marcat începutul unei noi faze pentru Vitec Videocom.Vedeta show-ulu..
28.09
De ce suntem prezenti la IBC in fiecare an?

Povestea noastra incepe in 1967, cand cei mai importanti oameni din domeniul Comunicatiilor si Televiziunii, pe vremea aceea in jur de 32 de firme expozante si 500 de conferentiari delegati s-au intalnit la Royal Lancaster Hotel in Londra, UK. In anii 60’, domeniile de Comunicatii si Televiziune &nb..
26.09
TV Skyline a cumpărat 21 de camere LDX de la Grass Valley

Camerele au fost achiziționate pentru a produce evenimente 4K folosind cea mai nouă unitate de producție mobilă a celor de la TV Skyline. Investiția include 12 camere 4K LDX 86N cu capacitate HDR.TV Skyline și-a construit o reputație ca unul dintre cei mai inovatori furnizori de servicii din domeniu..
23.09
Noul Brio de la Calrec se extinde cu Br.IO

Noul Brio, produsul celor de la Calrec Audio, cel mai puternic și compact mixer digital audio pentru broadcast din clasa sa are acum un nou companion puternic: Br.IO.Debutând la IBC2016, Br.IO este o cutie 4U montabilă în rack ce dublează IO-ul (input-output / intrări-ieșiri) on-board al lui Brio.Br..
22.09
Sachtler. Seria ACE pentru fiecare.

Inainte de a incepe acest articol, tin sa mentionez ca Sachtler este parte a Vitec Group. Indiferent ca vorbim de O’Connor, Vinten, Manfrotto, Sachtler, Anton Bower, Lite Panels, SIS Live, Paralinx sau Small HD, toate sunt parte a Vitec Group. Sachtler este cunoscut ca Mercedes-Benz-ul trepiezi..
21.09
Panasonic și-a expus soluțiile inovative de broadcast la IBC 2016

Între 9 și 13 Septembrie, 2016 în Amsterdam, Olanda, Panasonic și-a expus soluțiile de broadcast si de video profesional la IBC (International Broadcasting Convention).Panasonic a demonstrat soluția sa Media over IP (MoIP) ce utilizează nou dezvoltatul gateway MoIP pentru 4K și HD. MoIP este o tehno..
15.09
Canon C100 Mark II. Ce trebuie sa stim.

Ce este de importanță în legătură cu Canon EOS C100 Mark II, a doua generație a popularei Canon EOS C100, este că majoritatea caracteristicilor noi sau îmbunătățite față de predecesoarea sa au fost adăugate ca răspuns direct la feedback-ul venit de la utilizatori. Conceput ca o "bestie" de producție..
15.09
Lumina Litepanels Caliber se poate achiziționa acum și individual

Încă de la lansarea kit-ului de 3 lumini Litepanels Caliber, a existat o cerere importantă de la clienți pentru a pune spre vânzare lumina Caliber și în mod individual pentru ca aceștia să o adauge la setup-urile lor de lumină existente.Ceea ce clienții iubesc la lumina Caliber este că este o adevăr..
13.09
Sennheiser AVX folosit în reportaje online

Muzica și stilul de viață activ sunt temele principale ale broadcasterului german Südwestrundfunk (SWR). Inovația este la mare cerere, așa că SWR3 și canalul radio DASDING au devenit primii broadcasteri radio din Germania ce introduc "Visual Radio Shows", ce combină radio-ul, social media-ul și vide..
07.09
Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100mm - Transforma mișcarea în emoție [LANSARE IBC2016]

Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100 mm/T2.9-3.9T este un obiectiv zoom ce îți oferă o performanță superioară a imaginii în orice condiție imaginabilă în care te poți afla atunci când filmezi. Chiar dacă filmezi un documentar, scurtmetraj sau film, ZEISS LWZ.3 este un companion fiabil și de încredere. LWZ...
06.09
Vinten Vantage - Un cap robotic revoluționar de la Vinten [LANSARE IBC2016]

Dupa mulți ani de dezvoltare si folosind feedback-ul primit de la clienți, Vinten a dezvoltat capul robotic Vantage. Acest cap robotic este un produs revoluționar ce va lua piața PTZ (pan-tilt-zoom) cu asalt, fiind un upgrade evident de la tradiționala camera PTZ, permițându-le utilizatorilor să își..
05.09
Vitality Taipei - Un clip time-lapse cu capitala Taiwan-ului filmat cu obiective ZEISS

Clipul time-lapse "Vitality Taipei" este rezultatul uluitor al mai multor ani de munca. Jeff Hsiao, fotograful și producătorul clipului, ne arată orașul Taipei într-un mod extrem de frumos și unic - și ne demonstrează și niște trucuri la filmarea time-lapse. Time-lapse-ul este o tehnică minunată:..
02.09
Panasonic AG-AC30, o noua perspectiva pentru low light

De-abia lansata si ajunsa la compania noastra in Romania, noua camera Panasonic AG-AC30 uimeste. Mica, simpla, suficient de ergonomica, usoara, cu un nou senzor si un obiectiv de 20X, reuseste sa fie o camera pe care operatorii de evenimente nu ar trebui sa o rateze. Dupa cum ne sugereaza si produca..
31.08
Sistemul de trepied E-IMAGE EG06A2/GA752

În ultimii douăzeci de ani am folosit exclusiv trepiezi Sachtler. Cei de la Sachtler fac în continuare unii dintre cei mai bun trepiezi de pe piață, dar cum camerele se micșorează și se ușurează, mi-am dat seama că trepiedul meu Sachtler s-ar putea să fie mai mult decât e nevoie. Am decis că e timpu..
29.08
În curând - Update firmware v1.1 pentru Canon EOS-1D X Mark II

Bazându-se pe feedback-ul primit de la organizațiile mari de fotografie, fotojurnaliști și alte categorii de fotografi, Canon va livra un update semnificativ de firmware pentru camera EOS-1D X Mark II. Upgrade-ul firmware v1.1 are în vizor utilizatorii profesioniști dar, dupa cum veți vedea, unele d..
27.08
OConnor 2560 - Pe platourile Saturday Night Live cu Alex Buono

Puține platouri de filmare sunt la fel de agitate ca cel de la Saturday Night Live. Cineastul Alex Buono a lucrat la Saturday Night Live timp de 17 sezoane, iar acesta se hrănește cu fluxul de lucru rapid și complex al show-ului și nu există niciun semn cum că acest ritm va încetini în viitorul apro..
26.08
FUJINON UA107x8.4" - Obiectivul broadcast 4K cu cel mai puternic zoom (107x)

Fujinon UA107x8.4" este un obiectiv 4K de broadcast cu un zoom lider de piață de 107x ce face parte din seria "4K Premier" de obiective Fujinon. UA107x8.4" acopera un interval larg de cadre, de la cadru ultra-larg best-in-class de 8.4 mm până la un super-telephoto de 900mm, toate acestea fac din ace..
24.08
E-Image ES90. Simplu. Usor. Perfect.

Astazi ne-am propus sa aducem in lumina un produs care are o rata foarte mare de utilizatori in domeniile de productie: Film, Tv si Wedding.Sliderul. Folosit ca sa creeze o miscare lina de camera, ajuta la compunerea unor cadre, de multe ori cu un unghi larg de cuprindere, dar nefiind neaparat o reg..
23.08
RIEDEL - O nouă dimensiune în broadcast

Indiferent că este vorba de evenimente la nivel global, studiouri de televiziune sau evenimente sportive, specialistul în acoperirea evenimentelor sportive AMP VISUAL TV are una dintre cele mai mari flote de OB van-uri pentru producție video - iar această flotă reflectă viziunea companiei asupra exi..
21.08
Grass Valley își prezintă soluțiile de broadcast la BIRTV în Beijing

Profesioniștii în broadcast din întreaga lume vor urmări avansurile tehnologice ale industriei la Expoziția Internațională de Radio, TV & Film de la Beijing (BIRTV) ce va avea loc între 24 și 27 August la Beijing. Acolo, vizitatorii vor găsi o varietate de soluții inovative de la Grass Valley la..
18.08
PUZZLE: Tu stii ce camera sa alegi pentru nevoile tale?

Ultimii 10 ani in domeniul de Broadcast & Film au insemnat evolutii tehnologice foarte mari, cu un ritm din ce in ce mai accentuat al lansarilor de noi produse. La o limita uneori vizibila dintre gadget tehnologic si comercial, producatorii au incercat, din mers, sa se adapteze la cerintele clie..
17.08
Calrec primește note mari de la WPSU, postul de radio al Universității de Stat din Pennsylvania

Postul de radio WPSU al Universității de Stat din Pennsylvania a intrat în direct cu un nou mixer digital Summa. Instalarea acestui mixer este îndeplinirea mai multor ani de planificare și cercetare făcuți de către manager-ul de facilități de la WPSU Kerry Trout, iar Summa este ultima verigă a lanțu..
11.08
Cine sunt cei de la F&V?

În ultimii 10 ani, F&V a investit masiv în aplicarea avansurilor făcute în tehnologia LED -- LUX/mAh, index de interpretare a culorii (CRI - Color rendering index), raport calitate-preț -- atât în aplicații video, cât și în aplicații de fotografie. Lucrând îndeaproape cu furnizori cheie de LED-u..
11.08
Acumulatorii Anton Bauer alimentează filmele pline de aventură ale celor de la Absolute Cinema

Coborârea în viteză a celei mai lungi căderi libere verticale din America de Nord - Muntele Mackenzie, plimbări pe pârtiile îngrijite ale ghețarului Stubai din Austria și fuga de avalanșe din Noua Zeelandă - filmmaker-ul David Peacock și Absolute Cinema îți prezintă toate astea și mai multe în ultim..
10.08
Grass Valley abordează noile trenduri de producție si livrare de conținut la ABE Sydney 2016

Astăzi și mâine, o parte din directorii Grass Valley vor prezenta informații ce vor ajuta broadcasterii și creatorii de conținut să scoată maximul din conținutul lor, să își îmbunătățească eficiența fluxului de lucru și să își crească afacerea. Grass Valley e un partener de nădejde ce se concentreaz..
07.08
SWIT lansează patru noi acumulatori: S-8183S, S-8113S, S-8083S, S-8D98

Compania de acumulatori, monitoare și soluții de iluminare SWIT a lansat doi noi acumulatori V-mount: S-8183S, S-8113S și va lansa curând încă un acumulator V-Mount: S-8083S și unul pentru camerele Panasonic AG-DVX200, AJ-PX270/285/298: S-8D98. Pentru cei ce nu știu cine sunt cei de la SWIT, produse..
03.08
Maracana va fi aprinsă de 103 proiectoare Panasonic la JO Rio 2016

Vineri, 5 August 2016, întreaga lume va privi mii de interpreți și artiști ce vor aduce la viață puterea și pasiunea moștenirii colorate a Braziliei la Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio 2016. La acea ceremonie vor fi folosite peste 100 de proiectoare Panasonic  PT-DZ21K2 de 20000 de lume..
02.08
Calrec Summa este alegerea broadcasterilor de hockey din Russia

Deschiderea uimitorului "Palat de gheață" VTB din Moscova de anul trecut le-a oferit fanilor hockey-ului pe gheață un mare motiv de bucurie. În prezent, inginerii de broadcast angajați la aceast stadion au instalat un sistem de rețea Calrec Audio Hydra2 ce leagă două mixere audio Calrec Summa. Hydra..
30.07
Update Firmware pentru Canon Cinema EOS C300 Mark II V.1.0.4.1.00

Canon a lansat un nou update firmware pentru camera video Canon Cinema EOS C300 Mark II.Actualizarea de firmware cu versiunea 1.0.4.1.00 încorporează următoarele modificări:1. Adaugă suport pentru Canon Log 3.2. Reduce zgomotul pe imagine în zonele întunecate atunci când se folosește Canon Log 2.3. ..
28.07
Panasonic AG AC30 – Fara probleme in lumina slaba

Cea mai noua atractie de la Panasonic, prezentata ca si entry-level camcorder, AG – AC30, detine suficiente detalii tehnice imprumutate de la camerele profesionale. Un obiectiv larg si luminos cu diafragma de f1,8, cu un zoom de 20 x, face ca produsul sa fie unul extrem de versatil pentru aplicatii ..
26.07
Kit-ul de 3 lumini LED Litepanels Caliber

Kit-ul de 3 lumini Caliber este opera celor de la Litepanels, unul din principalii jucători de pe piața luminilor LED pentru producție video. Folosind în trecut și alte produse de la Litepanels, pot spune că și kit-ul Caliber este la același nivel înalt al calității și fiabilității.Încă de la prima ..
24.07
Canon va prezenta soluțiile sale pentru viitorul industriei de broadcast și cinema la IBC 2016

Canon Europa va prezenta întreaga sa gamă de produse de imagistică profesională la IBC 2016, expoziția lider la nivel mondial pentru industriile de media și broadcast, în Amsterdam, Olanda. Fiind prezenți la IBC de mai mult de trei decenii, Canon va prezenta ultimele sale inovații de top din industr..
21.07
F&V R300 face videoclipul perfect

Deși sunt aparent un brand nou in piata Romaneasca, firma de origine americana F&V aduce produse noi, inovatoare și de o calitate ridicata care ar mulțumi și cel mai morocănos client. În acest articol ne îndreptam cu precadere atenția către tipul de iluminare ring light.F&V R300. Ușor, compa..
19.07
Vinten Vector 750 - Capul fluid perfect pentru transmisiuni sportive 4K

Broadcasterii de sport din întreaga lume au încredere în echipamentele Vinten pentru îmbunătățirea transmisiunilor sportive. În ziua de astăzi, fanii tuturor sporturilor vor să simtă meciurile de acasă la fel de bine cum le-ar simți în primul rând pe stadion. Cu peste 200000 de sisteme instalate în ..
14.07
Serverele media Grass Valley K2 folosite în soluții de automatizare

Clienții broadcast din America Latină au acces acum la o soluție accesibilă de automatizare pentru serverele K2 media și spațiile de stocare furnizate de Grass Valley. Victor do Brasil, un integrator de sisteme broadcast din Brazilia a dezvoltat soluția de automatizare de înaltă performanță cu carac..
13.07
DVX200 este la maturitate

Nu exista indoiala ca cei de la Panasonic, in dorinta grabita de a lansa pe piata un produs ideal, au intampinat ceva dificultati in implementarea camerei, aproape perfecte, in aceste vremuri cand senzorii mari, de aparate DSLR, atat consumer cat si prosumer, se bat care mai de care in valori de ISO..
12.07
Update firmware v 1.0.2. Canon EOS-1D X Mark II

A apărut un nou update de firmware pentru Canon EOS-1D X Mark II cu versiunea 1.02. Acest nou firmware are următoarele îmbunătățiri ale funcționalităților:Incorporează contramăsuri pentru un fenomen în care partea inferioară a cadrelor trase pe carduri CFast SanDisk devine coruptă.Îmbunătățește fiab..
07.07
In curand si in Romania - Noul AG AC30

Ultima cameră handheld de la Panasonic este prezentată ca fiind o cameră semipro pentru utilizare în mediul business și are caracteristici superbe în lumină slabă. De asemenea, camera mai are câteva trucuri în mânecă.Specificațiile principale ale camerei AG-AC30 sunt: senzor de 1/3.1 inch, zoom opti..
07.07
Armata britanică se bazează pe echipamentele Panasonic Broadcast pentru a filma fără efort

De la operațiuni în Afghanistan până la escaladarea Masivului Kilimanjaro, armata britanică folosește echipamente Panasonic pentru a își filma operațiunile fără probleme.Bazată la centrul de operațiuni al Armatei Britanice din Hampshire, echipa de știri a Armatei Britanice, condusă de senior cameram..
06.07
"Big Brother" din Croația produs cu ajutorul produselor Grass Valley

Mai multe camere și suite de editare îl ajută pe broadcasterul croat RTL Televizija să transmită conținut on-air și online mai rapid ca niciodată. RTL Televizija din Croația le transmite telespectatorilor o varietate impresionantă de programe de știri, sport și divertisment. Pentru a pregăti producț..
30.06
Ultimul Mohican. Canon C100 Mark I

In urma cu mai bine de 3 ani, brandul Canon, pionier in era Video DSLR-ului, a lansat pe piata cele 3 modele cunoscute din seria EOS Cinema (C100, C300, C500). Pe piata video a inceput din nou o perioada de tranzitie, prin care lucrurile par sa capete un sens in ceea ce priveste pozitionarea clara a..
30.06
AG-AC30 - noua cameră entry-level de la Panasonic

Panasonic AG-AC30 este o cameră handheld de mărimea unei palme cu caracteristici remarcabile în lumină scăzută și o serie impresionantă de facilități profesionale. Toate acestea îi permit operatorului să înregistreze imagini superbe, iar mulțumită distanței focale de 29.5 mm wide angle și a zoom-ulu..
29.06
Calrec revigorează parteneriatul de 20 de ani cu televiziunea de stat din Noua Zeelandă

Pentru mai mult de 50 de ani Television New Zealand a transmis o gamă impresionantă de programe către audiența neozeelandeză - pentru aproape jumătate din această perioadă, televiziunea a ales Calrec Audio. TVNZ și-a instalat ultima investiție în echipament Calrec, un nou mixer audio Artemis Light ș..
26.06
Lyon Video folosește echipamente Grass Valley pentru transmiterea COPA America în 4K

Fotbalul continuă să crească în popularitate în America de Nord pe măsură ce tot mai mulți fani descoperă emoția pe care o provoacă acest sport. COPA America celebrează anul acesta cea de-a 100-a aniversare, iar interesul telespectatorilor este fără precedent. Observând acest lucru, organizatorii au..
23.06
Noua serie de camere UX de la Panasonic ușurează trecerea la 4K

Seria de camere UX de la Panasonic constă în camere 4K proiectate special pentru producția video profesionistă ce îndeplinesc nevoia de conținut 4K din zilele noastre.Seria UX va consta, pentru moment, din două camere: Modelul premium AG-UX180 și modelul standard AG-UX90.Modelul premium AG-UX180 ofe..
22.06
Grass Valley își va prezenta soluțiile la Telemundo Expo 2016

Cei de la Grass Valley își vor prezenta soluțiile la Expoziția de Televizione și Cinematografie Telemundo 2016 în zona distribuitorului Excelencia (B-3). Expoziția va avea loc între 28 iunie si 2 iulie la World Trade Center în Mexico City."Colaborând strâns cu cei de la Excelencia, distribuitorul no..
19.06
Cântăreața Anastacia va folosi echipamente Sennheiser pentru turneul ei european

Pentru promovarea ultimei sale compilații "Ultimate Collection", cântăreața și compozitoarea Anastacia își va petrece primavara și vara într-un tur european ce include mai multe festivale și evenimente. Un pachet complet de microfoane, microfoane de instrumente și de sisteme de monitorizare wireless..
16.06
Drop Ship Audio zboară cu Calrec

Drop Ship Audio, un centru de închirieri stil butic din Los Angeles, și-a echipat cel mai nou flypack cu un mixer Calrec Summa pentru a acoperi audițiile și preselecțiile show-ului de dans "So You Think You Can Dance""Fiind un centru mic de închirieri e uluitor că ne permitem un Calrec, nu doar pent..
15.06
Proiecție uluitoare marca Panasonic pe zidurile Colosseumului

Se spune că stabilirea legăturilor diplomatice între Japonia și Italia a început pe 25 August 1866, ziua semnării Tratatului de Armistițiu și Comerț între Japonia și Italia, făcând din acest an a 150-a aniversare a semnării tratatului. Panasonic a sponsorizat Evenimentul Comemorativ al Luminii ce a ..
12.06
Calrec în pole-position la Cursa de 24h de la Le Mans

Gigantul din lumea broadcastingului AMP ViSUAL TV a ales mixerele audio Apollo, Arteims și Artemis Light ale companiei pentru noul său vehicul. Noul camion, Millenium Signature 12 (MS12), va stabili standardele în flota AMP VISUAL TV și își va face debutul prin acoperirea Cursei de 24 de ore de la L..
08.06
Noua tehnologie Sennheiser este AVX

Utilizând mai mulți ani sistemele wireless Sennheiser G3 am fost încântat când Sennheiser a anunțat un sistem digital wireless mai mic care promite să rezolve problemele de interferență și grăbirea fluxul de lucru wireless. Cum banda UHF folosită în sistemul mai vechi G3 devine din ce în ce mai aglo..
07.06
Zvon: Canon Cinema EOS C700 în 2016?

Sursele internaționale au atras atenția asupra posibilității anunțării de către Canon unei noi camere Cinema EOS în prima săptămână a lunii septembrie pentru IBC, care ține pe parcursul a 5 zile, de pe 8 septembrie 2016, până pe 13 septembrie în Amsterdam. Ni s-a spus că această cameră figureaz..
02.06
Alternative bune de la Audio-Technica (nu trebuie sa lipseasca din kit-ul Videografului)

Noile produse de la Audio-Technica dovedesc încă o dată fiabilitatea și versatilitatea lor în aplicațiile de videografie. Creative Broadcast Solutions, dealer oficial Audio-Technica, va pune la dispoziție accesorii și echipamente audio de ultimă oră, la prețuri accesibile.  Astăzi vă prezen..
02.06
Actualizare Firmware pentru Canon XF300/XF305

Vă informăm că a apărut un update firmware pentru Canon XF300/XF305.Principalele schimbări/adăugiri ale update-ului sunt:1. Adăugare funcție Wide DR2. Highlight Priority (Hlt.Pri)3. S/N Priority (S/N Pri)Aceste opțiuni pot fi găsite în meniul Custom Picture după ce efectuați actualizarea firmware.Op..
01.06
Audio Tehnica System 10 ATW-1701 - Performanță accesibilă

Audio-Technica ATW-1701 oferă o soluție accesibilă celor care vor un sistem wireless de microfon cu multe din caracteristicele unităților cu sute de dolari mai scumpe. ATW-1701 este membru al familiei de microfoane wireless Audio-Technica System 10. Există un număr de 19 configurații care combi..
31.05
Panasonic AG-UX90 versus AG-UX180

Ne apropiem de momentul lansării pe piață a seriei UX de camere video 4K de la Panasonic, succesoare a seriei AVCCAM de camere video profesionale AVCHD. Cele două modele, programate pentru lansare în toamna anului acesta sunt : modelul premium AG-UX180 cu un senzor MOS de 1 inch, zoom optic 20x și c..
29.05
Yellowtec iXm - reportofonul fără concurență

Yellowtec iXm combină un reportofon digital cu un microfon mono într-un design handheld familiar. Unitatea în sine este foarte bine construită, complet din metal dacă este să ne luăm după cum arată și cum se simte corpul iXm-ului.Controalele sunt foarte inteligent plasate, pe o parte fiind partea de..
25.05
Letus Helix Jr - Lider in domeniul stabilizarii

Letus a reușit să dea lovitura cu designul gimbal-ului său Helix. În momentul în care s-a făcut anunțul pentru fratele mai mic, Letus Helix Junior, era greu de înțeles cum Letus ar putea îmbunătăți un gimbal deja aproape de perfecțiune.Construit cu gândul la camerele mai mici, precum DSLR-urile, Let..
25.05
Grass Valley își va prezenta soluțiile și produsele la Broadcast Asia 2016

Grass Valley va fi prezent la Broadcast Asia 2016 unde își va prezenta produsele avansate și soluțiile pentru broadcast și pentru piața de producție. Evenimentul va a vea loc între 31 mai și 3 iunie în Singapore, la Marina Bay Sands. Vizitatorii vor participa pentru a vedea ultimele soluții și produ..
22.05
Acumulatorii CINE de la Anton Bauer

Gama de acumulatori Cine de la Anton Bauer se remarcă prin folosirea unei forme care e în ton cu aceea a camerelor moderne de cinema. De asemenea, ele oferă o serie de caracteristici ce fac filmările mai ușoare.Acumulatorii sunt o temă importantă de discuție, chiar dacă nu e una din cele mai interes..
20.05
Panasonic aduce o gamă largă de echipamente la JO de la Rio

Panasonic Corporation, Partener Oficial Mondial Olimpic și Paralimpic în categoria Echipament Audio și Video pentru Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio, a anunțat astăzi întreaga gamă de echipamente și varietatea completă de soluții furnizate de companie pentru susținerea punerii în scenă a Jocuril..
18.05
DVX200 - Secrete Ascunse

Atunci când vine vorba de filmarea de știri și documentare, o cameră pe care utilizatorul o ia de la locul ei și o poate folosi imediat e alegerea perfectă. Impresionanta cameră AG-DVX200 de la Panasonic este prima generație de camere run-and-gun cu rezoluție 4K ce îndeplinește toate cerințele unei ..
17.05
Canon își lansează noul site: global.canon

Canon a anunțat astăzi lansarea noului website global al companiei ce se desparte de domeniul tradițional "www.canon.com", find relocalizat pe noul nume de domeniu proprietar "global.canon". Lansarea marchează prima folosire a a top-level domain-ului (TLD-ului) ".canon" de la crearea lui în Februari..
15.05
MLB Network dă lovitura cu Calrec

Pentru a ține pasul cu aparițiile live tot mai dese ale ligii Major League Baseball și ale National Hockey League, MLB Network au fost nevoiți să construiască un studiou nou și o cameră de control în sediul din Secaucus, New Jersey. Pentru a duce funcționalitatea la maxim, au adăugat un al doilea mi..
11.05
În culisele 1DX-ului Mark II

Canon EOS 1D X Mark II a fost anunțat recent și este programat să ajungă pe piață în Mai 2016.În cazul în care obținerea unei imagini ireproșabile este de cea mai mare importanță pentru tine, un body Canon 1-Series ar trebui să fie una din opțiunile de pe lista de cumpărături. Body-urile Canon 1-Ser..
10.05
Cel mai bun sunet pentru filmările cu DSLR-ul

Specialistul audio Sennheiser a lansat la NAB microfonul stereo pentru cameră Sennheiser MKE 440. Acest microfon își propune să rezolve provocarea întâmpinată de utilizatorii DSLR la înregistrarea sunetului stereo concentrat pe subiectul filmării. "MKE 440 nu este doar cel mai compact microfon tip s..
06.05
NBC Olympics va folosi 7 mixere Calrec la Olimpiada de la Rio

NBC Olympics, una din diviziile NBC Sports Group, va folosi șapte mixere audio pentru producția Jocurilor Olimpice ce vor avea loc în Rio de Janeiro, Brazilia între 5 și 21 August. Anunțul a fost făcut pe 22 Aprilie de Karl Malone, directorul de Sunet al NBC Sports și de Dave Letson, vicepreședinte ..
04.05
Sennheiser AVX acum in KIT-ul videografilor

Cu cât umblăm mai puțin la sistemul Sennheiser AVX, cu atât mai bine. Avem la dispoziție un număr nelimitat de moduri în care putem aduce la viață o imagine cinematografică. Avem, de asemenea, și uneltele necesare pentru a face asta - slidere, stabilizatoare, brațe, drone și dolii - sunt accesi..
04.05
Grass Valley schimbă producțiile live cu soluțiile de camere Direct IP

Din ce în ce în ce mai mulți broadcasteri au rețele IP cu o lățime de bandă mare în uz, iar Grass Valley face producția live mai ușoară folosind camerele Grass Valley pe aceste rețele. Seria LDX de camere are interfață direct IP pe cameră, permițând producții IP live pentru prima oară. Interfața dir..
27.04
C100 are cel mai bun pret din Romania la CBSpro.ro

Ne straduim sa sustinem Comunitatea de Videografie din Romania si am facut un efort sa va aducem, la cele mai bune preturi, doua modele de camere din seria EOS Cinema de la Canon: C100 si C100 DAF, pentru o perioada limitata de timp, vin la un pret promotional pe piata de retail din Romania prin int..
27.04
Decimator Design Lanseaza MC-DMON-9S - Primul Multiviewer OPEN GEAR

Decimator Design lanseaza in Romania impreuna cu CBSPRO, MC-DMON-9S, primul multiviewer disponibil pe platforma Open Gear. Acest multiviewer poate afisa pe un singur monitor cu intrare 3G/HD/SD-SDI pana la 9 surse 3G/HD/SD-SDI in layouturi (sabloane) complet configuratile.Decimator Design MC-..
27.04
Anton Bauer răspunde regulamentului actualizat pentru transportul acumulatorilor

IATA a emis un nou regulament pentru transportul acumulatorilor Lithium-Ion, regulament ce interzice transportarea aviatica a acumulatorilor sau a pachetelor de celule Li-Ion într-o stare încarcare mai mare de 30%. Acest nou regulament nu se aplică în următoarele cazuri:Zboruri comerciale în ca..
26.04
Un microfon dinamic robust pentru înregistrările tale: SENNHEISER HANDMIC DIGITAL

La prolight+sound, specialistul audio Sennheiser va prezenta pentru prima oară HandMic digital, un microfon ce transformă orice smartphone sau tabletă într-un dispozitiv profesional de înregistrare pentru voce și discursuri. Cu o rezistență înaltă la interferențele telefonului, microfonul handheld c..
21.04
Canon C100, clasicul DAF

Canon C100 este o cameră video dedicată cu un stil cinematic ce are la bază un senzor Super35mm, montura de cameră Canon EF și înregistrare AVCHD. Asemenea oponenților din piața camerelor Super35mm, C100 are un design modular, cu un grip lateral și un mâner superior detașabil. Mânerul conține a..
20.04
Panasonic își mărește gama de Camere 4K cu noua serie UX

Panasonic a anunțat doua modele ce vor aparține noii serii UX de camere 4K midrange, AG-UX180 și AG-UX90.Ca și succesor al gamei Panasonic HD AVCCAM, seria UX le permite fanilor camerelor midrange să filmeze 4K. Modelul premium AG-UX180 și modelul standard AG-UX90 vin cu cu o serie de caracteristici..
20.04
Lansare NAB - Calrec Brio

Brio este cel mai puternic și mai compact mixer digital audio pentru broadcast din clasa lui. Are un set cuprinzător de caracteristici de broadcast pentru a fi de folos mai multor categorii de broadcasteri, oferind același nivel de calitate și suport tehnic pentru care Calrec e reconoscut la nivel m..
18.04
Decimator a lansat un nou upgrade de firmware - 2.0.7

Decimator a lansat un nou upgrade de firmware. Printre schimbări, enumerăm:Adaugă suport UCP pentru Apple OS X El CapitanAdaugă următoarele caracteristici MD-DUCC-ului:Meniu on screen pentru asistență la schimbarea setărilor atunci când folosim butoaneleSupport 3G nivel B la intrare și ieșire, permi..
17.04
Canon a anunțat camera multi-scop ME200S-SH

Folosind tehnologia Canon Dual Pixel Autofocus (DAF) și cu ISO de până la 204800, această cameră modulară accesibilă este compatibilă cu obiectivele EF, EF-S și CINE-SERVO.Canon a anunțat astăzi ultima lor cameră multi-scop modulară, noul ME200S-SH. Compactă și versatilă, camera poate fi folosită în..
15.04
Concurs! Panasonic te premiază cu un AG-DVX200

Panasonic organizează din nou un concurs la nivel global, marele premiu fiind o camera Panasonic AG-DVX200. Pentru a participa trebuie să înscrii o filmare de a ta din ultimii doi ani la linkul de mai jos:http://business.panasonic.co.uk/professional-camera/DVX200-video-contestConcursul se desfășoară..
13.04
Canon USA anunță mai multe update-uri firmware la NAB 2016

Noile update-uri includ Canon Log3 pentru EOS C300 Mark II și Metadata pentru display-ul de referință 4K Canon DP-V2410.Canon a anunțat astăzi mai multe update-uri firmware ce vor fi demonstrate la NAB 2016. Aceste update-uri de firmware adaugă mai multe caracteristici pentru utilizatori, toate gând..
12.04
Proiectoarele Panasonic: Acum și în viitor

"Pentru a ne diferenția de competitorii noștri și pentru a dezvolta produse ce reproduc imaginile mai luminos și mai frumos, am încercat să facem ca proiectoarele noastre să fie cât mai compacte și versatile în timpul instalării." a spus Koichi Kawashima, director al diviziei de sisteme business, AV..
09.04
Multă lume vorbește despre imagistica nativă 4K, dar cum rămâne cu cea HD?

În ultimele luni, au fost multe discuții despre cea mai bună modalitate de a genera imagini UHD / 4K pentru transmisiuni live.Asta mi-a amintit de perioada de acum 15 ani, perioada în care camerele HD abia începeau să înlocuiască vechile camere SD. Subiectul principal de discuție atunci a fost sensi..
05.04
Ring Light - Un nou trend de la F&V

Astăzi vorbim despre lumină. Făra lumină, orice filmare sau fotografie poate fi compromisă. Astăzi vorbim despre Ring Light-ul de la F&V.Ring Light-ul 720 LED de la F&V e foarte versatil si extrem de portabil. Diametrul mare al ring light-ului F&V îți permite să îl folosești off-camera c..
05.04
Prezentare Sachtler Ace M

E un Sachtler, e accesibil ca preț și se potrivește perfect camerelor DSLR și camerelor video de dimensiuni mici, indiferent de nivel.De la începuturile modeste într-un atelier dintr-un garaj acum mai mult de jumătate de secol, până la prezența lor în producțiile video din fiecare colț al lumii, Sac..
01.04
Cei de la Anton Bauer vor fi prezenți la NAB cu noua baterie CINE

Cu noul acumulator CINE ce va ieși în curând în piață, cei de la Anton Bauer sunt nerăbdători să ne arate următorul pas în tehnologia de acumulatori.Vizitează zona C6025 ca să vezi cu ochii tăi design-ul compact și puterea bateriilor CINE Gold-Mount și V-Mount, iar echipa Anton Bauer va fi pe fază c..
30.03
Batalia C100 versus C300

Este C100 mai bun pentru producția high-end decât C300 Mark I? Surprinzător, din multe puncte de vedere, da. Se pare că C100, care costă o treime din prețul fratelui mai mare, poate sări peste C300 Mark I atunci când vorbim de bit rate, color sampling și compresie. Pe scurt, poți scoate o calitate m..
29.03
Ne va surprinde Canon la NAB?

Într-un scurt interviu cu NAB Hub, Tim Smith (Senior advisor producție film și TV, Canon) a atins câteva dintre lucrurile la care ne putem aștepta de la Canon la NAB 2016. El a mărturisit că cei de la Canon vor avea o surpriză la expoziție, pe lângă o cameră funcțională 8K și display-uri 8K.Ce produ..
28.03
Sennheiser - motorul ediției cu numărul 58 al Premiilor Grammy

Într-o seară plină de momente live memorabile, Sennheiser a reușit să ofere audio wireless ultra fiabil pe întreaga durată a show-ului. Cu mai mult de 18000 de celebrități și fani ai muzicii în public și o audiență telespectatoare de peste 24 de milioane, artiști precum Lady Gaga, Kendrick Lamar, Ad..
28.03
28.03
CBSpro iti ofera o baterie SWIT pentru camera ta daca te abonezi la newsletter.

CONCURS! Abonează-te la newsletterul CBSpro și câștigă o baterie SWIT în valoare de 350 de lei pentru camera ta Canon sau Panasonic Participă ACUM! - http://eepurl.com/bU4b8zPentru o șansă în plus la câștig (intrare dublă la tragerea la sorți), dă LIKE și SHARE concursului! Pentru simpla p..
24.03
Zvon: Canon XC10 va primi un update firmware major la NAB?

Am fost informați pe surse că XC10 va primi un update firmware major la NAB, luna viitoare.Se așteaptă ca firmware-ul să aducă multe modificări importante, cum ar fi îmbunătățiri pe partea de operare și pe partea de calitate a imaginii...
23.03
Update firmware Panasonic AG-DVX200 v1.51

Panasonic a lansat pe 22 Martie 2016 un update de firmware pentru camera 4K AG-DVX200. Update-ul are 59 de MB și poate fi downloadat de aici:http://eww.pass.panasonic.co.jp/pro-av/support/content/download/EN/ep2main/soft/upgdvx200_e.htmAceasta este lista de schimbări:1. Mod de reproducere a culorilo..
22.03
Atomos lansează monitoarele on-camera Shogun Flame și Ninja Flame

Atomos a anunțat două noi monitoare/recordere de 7" (17.78 cm): Shogun Flame și Ninja Flame cu panel-uri 10-bit, HDR, si brightness de 1500 nit. Îmbunătățind versiunile deja bine cunoscute Shogun și Ninja Assassin și menținând forma, dimensiunea, interfața și capacitățile de înregistrare, Shogun și ..
21.03
Canon XC10 - ce trebuie să știi

Canon XC10 este prima camera despre care putem spune la fel de bine că e o cameră video ce face și fotografii cât și că e un aparat de fotografiat ce face niște filmări 4K impresionante. Este un produs de convergență ce poate câștiga fani din mai multe piețe.Stabilizarea imaginii pe 5 axe (un efect ..
18.03
Canon XF100  - scurtă prezentare

Problema cu folosirea DSLR-urilor în filmări e că e dificil să scoți imagini de calitate broadcast cu DSLR-ul fără a avea o mulțime de echipamente ajutătoare. Aici intervine camera Canon XF100, o cameră foarte mică, compactă și ușoară. Asta o face ușor de desfăcut, împachetat, transportat și folosit..
16.03
Noutati de la Panasonic

Varicam LT are o calitate a imaginii excepțională, iar asta îți permite să îți transpui viziunea în imagini fără probleme. Uneltele de gradare a culorii și capacitatea de a înregistra imagini proxy fac din Varicam LT o revoluție în fluidizarea fluxului de lucru.Mărime compactă, greutate redusă și ca..
14.03
Mai multe modalități de a te conecta cu ajutorul Calrec

La NAB 2016, Calrec Audio va dezvălui mai multe tehnologii ce le vor permite broadcasterilor să interacționeze cu mai multe protocoale în același timp. Aceste tehnologii oferă flexibilitate unică și cuprinzătoare în diverse standarde audio și video.Calrec va prezenta patru noi interfețe de rețea la ..
11.03
Panasonic a anunțat AJ-PX230PJ - fratele mai mic al lui PX270

Panasonic a anunțat lansarea unei camere versatile și ieftine, AJ-PX230PJ AVC ULTRA, o cameră ce va păstra calitatea, controlul imaginii și majoritatea funcționalităților predecesorului său, popularul AJ-PX270.Oferind codecuri 10-bit, 1080p AVC-Intra și AVC-LongG, control video extensiv, un obiectiv..
09.03
Canon XF100 la standarde BBC

Canon lucrează de fiecare dată după cele mai înalte standarde de imagine. În urmă cu mulți ani, British Broadcasting Corporation devenind lider mondial în ceea ce privește producția de televiziune, au reușit, cu sau fara voia lor, să impună marilor producători de camere și echipamente audio-video di..
07.03
Litepanels lansează panoul Astra Soft Bi-color

Litepanels inovează din nou în soluțiile de iluminare LED pentru film, fotografie și broadcast, introducând panoul LED Astra Soft Bi-Color. Cu o nouă lentilă difuză, panoul de 10 cm pătrați oferă o lumină delicată ca alternativă la panoul original LED Astra 1x1 Bi-color și imită efectul unui softbox..
04.03
Grass Valley la NAB 2016 - Integrare completă IP

În timp ce participanții la expoziție vor descinde asupra Centrului de Convenții din Las Vegas pe 16-21 Aprilie, ne e clar că o mare parte din atenție se va duce spre tehnologiile IP și impactul anticipat al acestora în industria de broadcast. Grass Valley a dezvoltat soluții avansate de conectivita..
02.03
Calitate inainte de toate

Canon și-a extins gama de produse video profesionale odată cu lansarea XF205 și XF200, două camere video compacte care oferă facilități puternice, funcționalitate profesională și o înaltă calitate a imaginii pentru o gamă diversificată de operatori.Având la bază tehnologiile camerelor Canon de ..
29.02
De ce Grass Valley EDIUS Pro 8?

Intr-o nișă dominată de câteva nume precum Premiere, Final Cut sau Media Composer, Grass Valley EDIUS PRO 8 e un nume ce nu sună la fel de cunoscut, dar care impresionează printr-o varietate de caracteristici greu de neglijat.Grass Valley și-a confirmat angajamentul față de această versiune a progra..
25.02
Panasonic revoluționează imagistica în condiții slabe de lumină

Panasonic a anunțat azi că a dezvoltat un senzor de imagine CMOS (APD-CMOS) care folosește fotodiode în avalanșă (APD) în fiecare pixel. Compania a reușit să obțină semnale electrice de până la 10000 de ori mai mari față de un senzor obișnuit, folosind multiplicarea fotoelectronilor din APD ce sunt ..
24.02
Panasonic. Dincolo de imagini.

Se pare că cei de la Panasonic sunt fani ai emisiunii Pimp My Ride. În acea emisiune, rapper-ul Xzibit alegea o persoană căreia îi tuna mașina la o firmă numită West Coast Customs. Dacă nu ați văzut emisiunea niciodată, gândiți-vă la multă fibră de carbon și vopsele țipătoare.Camera AG-DVX200 de la ..
22.02
Grass Valley își va prezenta tehnologiile la BVE 2016

Având în vedere multitudinea de opțiuni pe care le au broadcasterii în zona de rețelistică IP, filmare UHD/4K și a workflow-urilor automatizate, evenimentele și expozițiile oferă șansa perfectă de a vedea tehnologii noi în acțiune și de a vorbi cu experții ce înțeleg noile trenduri din industrie și ..
18.02
Sennheiser MM 450-X - Căștile perfecte pentru călătorii

Dacă aveți nevoie de niște căști bluetooth ușoare, simplu de conectat pentru calatoriile dumneavoastră, Sennheiser MM 450-X este alegerea perfectă.Sennheiser MM 450-X este una dintre cele mai ușoare și mai ergonomice perechi de căști de pe piață. Dimensiunea compactă, caracteristicile de noise-cance..
16.02
Prima impresie: Panasonic AJ-PX270

Oricum ați măsura ușurința de operare și performanța unei camere, nu încape îndoială că Panasonic AG-HPX250 s-a dovedit a fi calul de bătaie al industriei de documentare, știri și al aplicațiilor de videografie. Introdus pentru prima oară în 2011, HPX250 a inaugurat o nouă era de camere compacte fab..
15.02
Sennheiser - partener al MTV EMA Awards pentru a 13-a oara

Prezentat de Ed Sheeran și Ruby Rose, ultimul spectacol MTV EMA Awards a fost găzduit de Mediolanum Forum din Milano, Italia pe 25 Octombrie 2015. Pentru al 13-lea an consecutiv, Sennheiser a lucrat cu compania de producție audio Britannia Row Productions, sprijinindu-i în locația extrem de dificilă..
11.02
Gama Eos Cinema conduce detasat.

Nu mai este un secret ca produsele Canon sunt preferate de ceva timp intre randurile videografilor, dar si a firmelor de productie pentru Film si Televiziune. Intr-un articol anterior va povesteam despre importanta unui KIT in functie de necesitatile firmei de productie, videografului sau documentar..
11.02
Panasonic a anunțat o nouă cameră cinema 4K - Varicam LT

Panasonic a lansat astăzi VariCam LT, reprezentând urmatoarea generație de camere 4K Panasonic. Camera video VariCam LT folosește același senzor super 35 mm ca VariCam 35 și oferă aceleași imagini superbe, dar cu reduceri semnificative în mărime, greutate și preț.Încorporând ADN-ul imagisticii Panas..
10.02
iMapp București 2015 - Cum s-a realizat proiecția?

Capitala României a fost gazda unei proiecții gigant pe fațada Palatului Parlamentului în toamna anului trecut. Palatul parlamentului a fost transformat într-un ecran gigant, totalizând 23000 de metri pătrați (290 de metri lățime, 80 de metri înălțime). Evident, proiectoarele folosite pentru acest s..
09.02
Sisteme de stabilizare cu tehnologie inovatoare

Letus a lansat, la inceputul acestui an, noul sistem de stabilizare Helix 1-Axis Pro, care reprezinta un ansamblu format dintr-un Helix Standard si un stabilizator Dublu Helix 1-Axis. Acest sistem este proiectat pentru a permite o mai mare libertate de miscare pe verticala și pentru a accentua l..
05.02
Consolele Calrec sunt vitale la un imens centru de productie TV

33 de console audio Calrec sunt folosite în Rusia, la "Television Technical Centre Ostankino" (TTC) - cel mai mare centru de producție TV din Rusia.În ultimul an rușii au mai adăugat cinci console audio digital Calrec, în efortul lor susținut de a își actualiza facilitățile de producție din Moscova...
03.02
E-Image, un nou concurent la nivel inalt

Timp de doua decenii am fost un fan Sachtler, care continua sa creeze cei mai performanti si calitativi trepiezi din piata, spune un director de imagine renumit din Statele Unite. Acesta a mai afirmat ca, odata cu progresul tehnologic, camerele au devenit mai mici, mai usoare, iar Video 18 Plus uneo..
02.02
Grass Valley oferă upgrade către EDIUS 8 la preț promoțional

De pe 1 Februarie până pe 30 Aprilie, Grass Valley oferă o promoție specială ce le permite utilizatorilor de EDIUS Neo (versiunile 1 până la 3.5) sau EDIUS Pro (versiunile 2 până la 6.5) să își actualizeze programul la EDIUS 8 la prețul special de 349 de euro, fără TVA. Această promoție este disponi..
01.02
Panasonic dezvoltă un ansamblu cablu-conector pentru semnal 8K

Producătorul japonez a anunțat că a dezvoltat o soluție cablu-conector ce permite transmiterea de semnal necompresat 8K.În prezent, pentru transmiterea semnalului 8K de la o sursă de semnal sau alte dispozitive către un display 8K, imagini echivalente 4K sunt transmise folosind 4 cabluri HDMI. Imagi..
29.01
"El Clasico" transmis 4K pentru prima dată

Mediapro a făcut istorie în televiziune producând clasicul meci dintre Real Madrid și FC Barcelona în Ultra-High Definition (4K).Meciul a fost filmat folosind zece camere Panasonic AK-UC3000, camere ce oferă atât semnale HD cât și 4K simultan. Avantajul pe care îl oferă acest fapt este că meciul a f..
26.01
Cum ne alcătuim propriul KIT?

Încă de la începuturile producției de FILM și Televiziune, realizatorii au simțit nevoia de a grupa echipamentele pentru filmare. Indiferent că vorbim de stative, camere, obiective sau orice alt accesoriu ce își are o utilitate clar definită ce vine în ajutorul suportului tehnic, acestea grupate pur..
25.01
PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570 - Ultimele soluții de proiecție de la Panasonic

În articolul de astăzi vă vom prezenta trei proiectoare de ultimă generație Panasonic: PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570. PT-RZ570 este un proiector laser de 5000 de lumeni ce folosește un sistem de proiecție DLP care proiectează imagini de până la 1920x1200 pixeli. Sursa de lumină laser cu tehnolog..
21.01
Lansare FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR

Cei de la Fujifilm sunt încântați să anunțe noul obiectiv FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR ce va fi adăugat seriei de camere X-Series mirrorless începând cu luna februarie 2016. Odată cu introducerea acestui obiectiv, seria premium de obiective mirrorless X-Series va avea un obiectiv super te..
21.01
C300 Mark II - Promo JURNALUL DE SEARA la Digi24

La sfarsitul anului trecut, televiziunea Digi24, prin sprijinul Creative Broadcast Solutions, a realizat promo-ul general al emisiunii JURNALUL DE SEARA. Urmărind decupajul scenariului acestui promo, erau necesare cadre în slow motion, "care să ponteze atmosfera unui spațiu interstelar, metaforă..
18.01
Acum poți controla AG-DVX200 remote direct de pe iPad

Panasonic a anunțat astăzi aplicația AG ROP (Remote Operation Panel), aplicație ce permite controlarea remote a camerei profesionale AG-DVX200 4K direct de pe iPad. Aplicația va putea fi descărcată gratuit de pe Apple store începând cu 18 Ianuarie 2016.Aplicația permite ajustarea wireless a mai mult..
14.01
De ce anunțul camerelor 8K Canon e așa de important?

Un anunț șoc din partea gigantului Canon a facut pe toată lumea să vorbeasca despre 8K și ce înseamnă asta pentru profesioniști și nu numai. De ce a facut Canon acest anunț?În cazul în care nu știți despre ce e vorba, pe 8 septembrie 2015, Canon a anunțat că va scoate pe piață o cameră Cinema EOS și..
13.01
Canon are în dezvoltare Cinema EOS 8K și un DSLR 8K.

Canon a anunțat pe 8 septembrie 2015 că are mai multe proiecte de dezvoltare în curs de desfășurare. Acestea includ un aparat EOS Cinema 8K și un DSLR 120 MP, iar comunicatul de presă sugerează faptul că aceste camere sunt dezvoltate în scopuri comerciale, nu de cercetare.Canon Cinema EOS va folosi ..
12.01
Panasonic va livra soluții audio-vizuale pentru Olimpiada de la Rio din 2016

Panasonic a anunțat azi că a semnat o înțelegere pentru a deveni partener oficial al olimpiadei de la Rio din 2016. Producătorul nipon va livra pentru ceremoniile de deschidere și închidere ale Olimpiadei și jocurilor paralimpice de la Rio o soluție la cheie constând în: peste 100 de proiectoare com..
11.01
Letus Helix Jr.  - Stabilizare incredibilă la un preț accesibil

Dacă ești un fan al stabilizatorului modular Letus Helix, dar nu ai nevoie de toate caracteristicile acestuia, Helix Jr. s-ar putea să fie alegerea perfectă. Acest stabilizator mai mic este orientat spre folosirea impreună cu DSLR-uri și camere mirrorless, cum ar fi Canon 5D Mark III, Panasonic GH4 ..
07.01
Grass Valley premiat cu două premii NewBay Media Product Innovation

Două produse Grass Valley au fost selectate pentru primirea prestigiosului premiu NewBay Media Product Innovation pe 2015. Atât GV Node, o nouă soluție de agregare, procesare si routare IP cât și LDX 86 cu XDR, una din camerele cele mai folosite în industria de broadcast, au fost selectate câștigăto..
06.01
Să nu subestimăm XF-urile mici

Compact în dimensiuni, ușor si complet echipat, camera profesională Canon XF100 se adaptează perfect nevoilor tale. Deși împarte multe caracteristici cu frații mai mari Canon XF305 și XF300, printre care putem enumera înregistrarea Canon XF Codec și Compact Flash (CF), XF100 oferă niște caracteristi..
29.12
Canon XC10 - Soluția simplă pentru videojurnalismul de zi cu zi

Toți videojurnaliștii au același vis: o cameră mică, ușoară pe care să o poata lua oriunde și să înlocuiască cu succes camerele mai mari. Camera ar trebui să filmeze imagini cinematice și audio foarte bun la un preț cât mai mic. Dacă XC10 este soluția, aflați în acest articol.Canon a creat XC10 ca o..
28.12
Panasonic AG-AC8 - Alegerea inteligentă pentru videografia de eveniment

Panasonic AG-AC8 este o cameră de umăr ce se pretează perfect videografiei de eveniment. Această cameră extrem de ergonomică filmează 1080/60p printr-un obiectiv cu unghi larg, cu o o distanță focală de 28 mm (echivalent 35 mm) ce permite să filmați mai multe persoane și fundaluri în același cadru. Zoom-ul optic 21x și cel digital 50x în permit operatorului să capteze scene care sunt dificil de filmat altfel. Având la dispoziție un senzor MOS 1/4.5" de înaltă sensibilitate, AG-AC8 oferă imagini detaliate chiar și în condiții de iluminare slabe.

23.12
Panasonic AJ - PX270 - Performanță in televiziune

Panasonic AJ-PX270 este o cameră ENG ușoară și compactă, perfectă pentru folosirea în industria de broadcast și televiziune. Această cameră moștenește tehnologiile și know-how-ul Panasonic pentru a oferi cea mai înaltă performanță și versatilitate, fiind totodată foarte ușor de operat.

22.12
Service Fujinon | CBS | Bucuresti, Romania, Decembrie 2015

Cu o saptamana inainte de Craciun, Fujinon Europe impreuna cu Creative Broadcast Solutions au vizitat utilizatorii  profesionisti din Romania pentru a verifica gratuit obiectivele Fujinon Broadcast si Cine din inventarul acestora.


21.12
Sennheiser AVX - Sunetul perfect pe care te poți baza

Specialistul audio Sennheiser a prezentat la expoziția NAB din Las Vegas un nou microfon wireless pentru camere. Sistemul se pretează atât utilizării profesionale, cât și amatorilor ambițioși. De acum înainte, înregistrarea audio se face în doar câțiva pași simpli: introduci receiver-ul audio în int..
19.12
Proiectorul Panasonic PT-DZ21K - Motorul videoshow-ului Coldplay - "Ghost Stories"

Pentru cele două spectacole cu casa închisă de la Royal Albert Halls, Ben Miles a specificat că proiecțiile o sa acopere ciupercile acustice unice ale incintei sălii. Un total de 62 de proiectoare Panasonic PT-DZ21K și 20.000 de lumeni au fost folosite pentru a crea un 'cer plin de stele'. 


PT-DZ21K oferă imagini incredibil de frumoase, este ușor de întreținut și fiabil. Luminozitatea de 20000 de lumeni și o serie bogată de capabilități creative sunt ambalate într-o carcasă extrem de compactă. Contrastul, profunzimea și claritatea sunt calitățile cele mai importante ale proiectorului PT-DZ21K. Sistemul său cu patru lămpi permite operarea stabilă în sesiunile mai lungi de proiecție, cu moduri cu una, două, trei sau patru lămpi ce permit proiecție continuă, 24/7.18.12
SWIT. Să vorbim despre calitate.

SWIT a lansat noul său model de lampă de cameră - S-2060, un model cu greutate redusă. Acest model este vârful de lance al companiei SWIT în ceea ce privește luminile de cameră. S-2060 folosește o matrice de LED-uri cu chip (Chip Array LEDs) bi-color, cu o iluminare maximă de 1300 Lux la 1 metru dis..
11.12
Câstigă o cameră Panasonic AG-DVX200 4K

Creative Broadcast Solutions, dealer oficial Panasonic Romania, începând cu 1 decembrie 2015, este partener în campania internațională a renumitului brand, ce oferă posibilitatea oricărui participant, la acest eveniment, să câștige o camera video Panasonic AG­-DVX200 4K.

Campania se desfășoară între 1 Decembrie 2015 și se încheie pe 29 Februarie 2016. Toate înscrierile înainte sau după datele acestea nu sunt luate în considerare.

10.12
Grass Valley implementează un sistem de camere IP în platforma Cloud a Dutchview Infostrada

O parte centrala a noii platforme de producție în cloud folosită de Dutchview Inforstrada este camera LDX 86 WorldCam, însoțită de stația de bază XCU HD/4K XF IP. Acestea reprezintă o soluție completă de camere IP de la Grass Valley.

Duminică, 22 Noiembrie 2015, show-ul TV Carlo's TV Café a fost transmis pe RTL4 folosind producția cloud controlată de la distanță. Aceasta a fost prima transmisiune live care a folosit această tehnologie.

09.12
Cooke - Vezi în întuneric

Vezi în întuneric - Cu viteză T1.4 și un inel de focalizare care se iluminează atunci când ai nevoie. Lămpile externe nu mai sunt o necesitate în a vedea în întuneric pentru cel ce focalizează. Datorită acestui nou design ce implementează un dimmer cu o funcție simplă on/off pentru a ajusta nivelul de iluminare al inelului diafragmei. Acum ai vizibilitatea de care ai nevoie fără a afecta lumina ce pătrunde în cameră.

08.12
Panasonic lansează micro-camera GP-KH132

Panasonic a lansat soluția de cameră GP-KH132, o micro-cameră capabilă de înregistrare multi-format 1080i ce păstrează culorile impresionante și claritatea excepțională cu care ne-a obișnuit producătorul nipon, totul într-o dimensiune ultra-compactă.


05.12
MotoGP - In continuare transmis cu tehnologie Grass Valley

În Aprilie 2015, Dorna Sports, deținătoarea drepturilor comerciale ale campionatului de motociclism MotoGP a reînoit contractul cu Grass Valley pentru următorii patru ani. Această extindere a contractului se datorează, în principal, capacității de expansiune și flexibilității pe care le oferă tehnologiile produse de Grass Valley.

04.12
Siguranța echipamentului - Înainte de toate

Ne-am întrebat de multe ori dacă este important modul în care depozităm și transportăm echipamentele de producție pe care le utilizăm. Cu toții știm cât de costisitoare sunt camerele, lentilele & accesoriile, iar modul de organizare ne poate ajuta să fim mai eficienti, ceea ce sporește cu siguranță utilitatea timpului de lucru. Uneori, o geantă care nu este rigidă poate avea efecte nedorite asupra echipamentelor ce sunt depozitate în interiorul acesteia. 

24.11
Camera „B” dincolo de limite

Canon a lansat camera digitala XC10 care combină înregistrarea video 4K cu tragerea de cadre foto la calitate excepțională. Caracteristica principală a acestui aparat este un senzor CMOS de 12MP 1" proiectat de Canon și un obiectiv fix F2.8-5.6 cu stabilizare a imaginii, echivalent a 27.3-273 mm pentru video și 24.1-241 mm pentru cadre foto.

18.11
Grass Valley - Câștigătoarea premiului Philo T. Farnsworth 2015 oferit de Academia de Televiziune

Pe 28 Octombrie 2015, în Montreal, Grass Valley a fost premiată cu premiul Philo T. Farnsworth din partea Academiei de Televiziune în cadrul celei de-a 67-a ediție a premiilor Emmy pentru inginerie într-o ceremonie ce a avut loc în hotelul Loews Hollywood. Grass Valley primește acest premiu fiindu-i recunoscute meritele de-a lungul timpului care au avut un impact major asupra tehnologiei și ingineriei de televiziune.


06.11
Convergent Design Apollo: Primul Switcher/Recorer Multicamera portabil

Convergent Design a anunțat pe 28 octombrie 2015, primul switcher/recorder portabil multicamera HD numit Apollo. Acesta poate inregistra simultan până la patru semnale video HD, împreună cu un al 5-lea canal pe care se poate comuta live între cele patru semnale sau se poate folosi ca o imagine de referință împărțită in patru. Apollo poate funcționa și ca un switcher live între patru canale menținând simultan și înregistrarea celor patru semnale video HD separate. Având mărimea unei mici tablete si fiind capabilă sa funcționeze pentru multe ore pe o baterie de cameră video, Apollo este cu adevărat portabil și este singurul aparat de acest gen care poate înregistra atât multiple feed-uri de cameră HD cât și schimba între acestea. Este un adevărat studio de producție de mărimea palmei tale.

Nici un comentariu
01.11
DVX200 - Perfect creată pentru videografia de  eveniment

Panasonic AG-DVX200 este încercarea producătorului nipon de a crea o cameră care se pretează perfect videografiei de eveniment si a creației de documentare.

Japonezii au făcut o treabă foarte bună cu DVX200, punând în primul rând accentul pe oferirea a cât mai multor caracteristici care să ofere avantaje indiferent de modul în care vrei să folosești camera: la nuntă, la evenimente, la filmări de știri sau chiar la creația de documentare. Fiind o cameră cu obiectiv fix, este foarte versatilă în o multitudine de situații, oferind imagini superbe cu culori naturale și contrast foarte bun. Chiar și în condiții de lumină redusă, DVX200 nu dezamăgește, oferind o calitate a imaginii mult peste competitorii direcți.

Nici un comentariu
22.10
Studiu de caz: Folosirea serverelor Grass Valley K2 in transmisiuni sportive din Rupp Arena

Rupp Arena trebuia sa isi inlocuiasca vechile video servere ce furnizau semnal video catre cele patru ecrane video gigant din interiorul arenei, cat si cateva zeci de ecrane mai mici din restul complexului. Dupa luarea in considerare a mai multor optiuni, solutia a fost clara: Solutiile Grass Valley. Au fost aleasa platforma de servere media K2 Summit si un sistem de reluari K2 Dyno (format dintr-un controller de reluari tactil si intuitiv legat strans de un server K2 Summit). Dintr-o camera de control centrala din Rupp Arena, noul sistem de servere deserveste alte sapte sisteme audio-video, inclusiv un nou sistem IPTV pentru numereoasele tribune concesionate din cladire.

Nici un comentariu
17.07
Noutăți de la Zeiss.

Zeiss este pregătit pentru noua eră 8K.Lentile Zeiss, acum compatibile cu RED WeaponJucătorii mari din piaţă nu aşteaptă să fie prinşi din urmă de tehnologia intermediară sau de broadcast aşa că se îndreaptă cu paşi repezi, mari şi siguri către următorul nivel. Nu  6 sau 7 ...ci 8K/9K. Camerele..
Nici un comentariu
05.03
Canon EOS C500 – Camera de oscar

11 MarC500, capul de serie Cinema EOS de la Canon, este o camera care atrage „la prima vedere, prin marimea sa… si reprezinta o schimbare majora a jocului” spune Martin Scorseze, unul dintre cei mai ilustrii regizori de la Hollywood. Lupul de pe Wall Street, Need for Speed, Iron Man, numer..
Nici un comentariu
17.02
Creative Academy – Training Operational Canon C100

Acest curs este dedicat modului optim de exploatare a camerei C100 (C100 MK I, C100 DAF, C100 MK II) acoperind in acelasi timp notiuni complexe de tehnica si de interfatare corecta operator-camera. Trainingul se desfasoara cu camerele “in mana”.Agenda:1. WB importanta acestui aspect privind calibrar..
Nici un comentariu