Andreea D.

18.04
NAB 2019: FUJIFILM aduce două obiective de zoom Premista

Înregistrările cu un format mare au devenit opțiunea preferată a cinematografilor. Din acest motiv producătorii de obiective au venit cu soluții făcând multele dintre noile obiective compatibile cu senzorii mai mari, iar FUJIFILM este una dintre cele mai recente companii care au făcut acest lucru. S..
18.04
NAB 2019: ZEISS își extinde seria Supreme cu un obiectiv de 21mm și unul de 135mm

ZEISS a lansat încă două obiective cinema Supreme, la NAB 2019, aducând un 21mm T1.5 și 135mm T1.5 în discuție. Aceasta mărește familia aducând-o la un total de 9 obiective, inclusiv un obiectiv de 25mm, 29mm, 35mm, 50mm, 65mm, 85mm și 100mm, urmând să mai lanseze și altele.Seria de obiective Suprem..
09.04
Atomos Shogun 7 - încă un pas înainte pentru Atomos

Atomos Shogun 7 este un recorder/monitor de cameră cu diagonala de 7", rezoluție nativă 1080p, switching între patru surse de intrare HD-SDI cu editare pe loc și redare video la calitate Dolby Vision HDR prin ieșirile HDMI sau SDI.Shogun 7 are aceleași caracteristici solide ale lui Shogun Inferno cu..
09.04
Canon Sumire Prime - captează imagini mai bogate, mai personale, mai expresive

Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv ce poate pune în valoare rezoluția 4K și reproduce perfect tonurile de culoare, atunci vă puteți opri la noua gamă de obiective Canon Sumire - O gamă de obiective prime, PL-mount, full-frame. Aceste obiective sunt concepute special pentru a reda corect tonurile..
03.04
NAB 2019: Cinci noi camere Canon 4K

Cum producția 4K a devenit tot mai utilizată, Canon anunță cinci camere noi 4K, una pentru piața consumer, iar patru pentru piața pro. Continuând tradiția Vixia de depășirea limitelor consumer, apropiindu-se tot mai mult de calitatea celor pro, Vixia HF G60 dispune de un senzor 4K UHD CMOS cu rezolu..
03.04
Noua serie de acumulatori Titoni: Noii acumulatori de la Anton Bauer

Anton Bauer adaugă liniei de acumulatori puternici, precum CINE, Digital și Dionic, noua linie Tinon de acumulatori Li-Ion ce include 92Th Titon 90 cu montură Gold sau V, dar și 156Wh Titon 150, tot cu montură Gold sau V. Linia Titon nu vine numai cu un design nou, dar și cu o revenire la funcțiile ..
27.03
Audio-Technica lansează o serie de căști de broadcast

Cei de la Audio-Technica sunt de mult timp cunoscuți ca un producător de căști și microfoane de calitate . Este, deci, logic ca Audio-https://www.cbspro.ro/audio-technica sa isi combine expertiza in aceste doua domenii pentru a crea casti de broadcast care sunt foarte potrivite pentru productia de s..
27.03
Riedel Networks - pregătiți pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia

În pregătirile pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia, Riedel Networks și-a optimizat infrastructura rețelei în Asia prin integrarea unor noduri suplimentare de rețea de ultimă generație în Tokyo (CC1 AT Tokyo) și Singapore (Epsilon Telecommunications). Pentru a spori în continuare viteza, fia..
20.03
Blackmagic Design lansează Ursa Mini Pro G2

Aproape din senin, Blackmagic Design a lansat camera URSA Mini Pro 4.6K G2. Această a doua generație este mai mult decât un upgrade, pentru că este caracterizată de o electronică complet reproiectată, inclusiv un nou senzor. Aceste schimbări le oferă utilizatorilor viteze de procesare a imaginii mul..
20.03
10 motive pentru care ai nevoie de Type R la postul tău de radio

1. Type R este cel mai flexibil mixer de radio de pe piațăType R este compus din trei panouri standard - un panou de fadere, un panou soft mic (SSP) și un panou soft mare (LSP). Acestea sunt necesare oricărui post de radio pentru a crea un sistem ce le va îndeplini așteptările.2. Type R crește odată..
15.03
Calrec Audio expune soluții virtualizate la NAB

Calrec Audio a prezentat mai multe soluții ce oferă un maxim de performanță, dar și o valoare ridicată pentru banii oferiți. Compania va dezvălui cele mai noi soluții la NAB, inclusiv sistemul de mixare VP2, sistemul de mixare broadcast cu montură pe rack 2U, RP1, și sistemul modular IP-based, Type ..
06.03
Breakthrough făcut de Grass Valley - Producție IP remote la 20000 km distanță

Grass Valley și-a subliniat din nou poziția ca lider în piața de tehnologie de conținut și media cu un breakthrough făcut în ceea ce privește producția video IP la distanță. Compania a anunțat execuția de succes a unei legături de la distanță cu camere bazate în Tokyo și o stație de bază XCU din Lon..
06.03
RTV Montenegro trece la un nou nivel cu Calrec Artemis Light

RTV Muntenegru și-a inaugurat noul car HD OB 6 echipat de Calrec în Februarie. Noul car va produce Montevizija, un concurs național în care se va alege participantul la Eurovision 2019 din partea Muntenegrului.Dejan Vujović, Director Tehnic, a spus: "Această producție este deosebit de importantă pen..
27.02
Calrec Artemis Light - hit în Japonia

Postul de radio japonez Bay FM a instalat un mixer audio Artemis Light de la Calrec în cel mai mare studio al său - Studio One. Acest nou mixer upgradează vechiul mixer analogic, astfel încât Bay FM poate acum să gestioneze emisiuni mai elaborate, incluzând performanțe live și înregistrări on-air.Cu..
27.02
CBC & Radio-Canada folosesc playout-ul IP de la Grass Valley

Canadian Broadcasting Corporation și Radio Canada au ales platforma integrată de playout iTX de la Grass Valley pentru noul lor centru de broadcast din Montreal ce se va deschide din anul 2020. Manipulând peste 100 de canale TV, radio și web și folosind tehnologia SMPTE ST 2110, iTX va permite echip..
20.02
Atomos Shinobi - Monitorul perfect pentru videografi

Vă place gama de produse monitoare/recordere onboard Atomos, dar nu aveți nevoie de recording extern atunci când filmați cu DSLR-ul? Atomos Shinobi 5" este soluția perfectă pentru vizualizare pe teren și control precis al imaginii. Fiind compatibil cu DSLR-uri, mirrorless-uri și camere video cu ieși..
20.02
Calrec la NAB 2019 - ImPulse, Type R și producție virtuală

Calrec Audio pavează drumul către noul capitol în broadcasting cu produse IP native pentru fluxuri de lucru complet integrate. La NAB în Las Vegas, Calrec va prezenta mixerele sale IP - ImPulse și Type R, alături de soluțiile lor de upgrade."Broadcasterii caută fluxuri de lucru IP integrate complet ..
13.02
SVT și Net Insight obțin cea mai mare producție remote IP cu Grass Valley

Broadcasterul suedez Svertiges Televison (SVT) împreună cu providerul de soluții media Net Insight a făcut un parteneriat cu Grass Valley pentru a întreprinde producția remote IP pentru broadcastul Campionatului Mondial de Schi Alpin FIS ce are loc în Åre, Suedia, între 4-17 februarie, 2019. Setup-u..
05.02
Riedel Communications furnizează comunicații pentru Teatrul Național din Japonia

Riedel Communications a anunțat că Teatrul Național din Tokyo, Japonia folosește sistemul de intercom wireless Bolero și sistemul de intercom cu fir Artist pentru cele două săli de teatru - una de 1610 de locuri și una de 590 de locuri - pentru a permite comunicarea flexibilă cu un sunet extrem de c..
05.02
NEP Europe cumpără încă 75 de camere Grass Valley

NEP Europe alege din nou camerele Grass Valley. 75 de camere Grass Valley for îmbunătăți capacitatea de lucru a celor de la NEP Europe. Camerele alese sunt camere IP 4K UHD HDR acompaniate de stații de bază. Consolidându-și poziția ca una dintre cele mai importante firme de externalizare pentru prod..
24.01
Noua cameră profesională de la Panasonic: AG-CX350

Noua cameră de la Panasonic: AG-CX350 are un senzor de 1 inch ce înregistrează 4K UHD, compatibil HDR și 10-bit pe carduri SD duale. Desigur, este disponibilă și o funcție de înregistrare în SD sau HD.Obiectivul are un zoom optic 20x (distanțele focale sunt între 24.5 mm și 490 mm) cu inele discrete..
24.01
Belarus TV investește masiv în echipamente Grass Valley

Grass Valley și-a unit forțele cu societatea de televiziune și radiodifuziune din Belarus (Belarus TV) pentru a livra fluxuri de lucru și infrastructuri end-to-end optimizate pentru cele 4 noi car-uri ale televiziunii. Aceste noi car-uri vor produce Jocurile Europene 2019, ce vor avea loc în Minsk î..
18.01
TV Cultura Brazilia se pregătește de viitor cu Grass Valley

TV Cultura a ales Grass Valley pentru a își îmbunătăți fluxul de lucru de producție cu o nouă și extinsă infrastructură de playout. Broadcasterul este acum echipat cu chiar mai multe canale, conținut de rezoluție mai mare și integrare mai ușoară pentru a își livra viziunea către telespectatorii săi...
18.01
Universitatea din Surrey folosește Calrec Brio

Universitatea din Surrey, UK, și-a actualizat studio-ul de televiziune cu un mixer Calrec Brio. Acesta face parte dintr-un proces de dezvoltare ce include și un nou program de producție video și film.Andy Attwell, managerul studio-ului TV al universității din Surrey a declarat: "Pentru a putea face ..
10.01
Grass Valley & ChyronHego au inventat o soluție integrată pentru arenele sportive

Locațiile pentru evenimente sportive din SUA folosesc cu succes o soluție integrată cu un singur punct de control pentru grafică și switching dezvoltată de Grass Valley în colaborare cu ChyronHego. Proiectată pentru producțiile de anvergură, integrarea îi permite unui regizor tehnic să schimbe show-..
10.01
DJI lansează Smart Controller pentru Mavic 2

Pentru a folosi drona ta DJI într-un mod cât mai precis, ai nevoie de un controllersolid. DJI a anunțat la CES 2019 Smart Controller-ul pentru DJI Mavic 2 Pro și Zoom. Deși are majoritatea funcționalităților și caracteristicilor controller-ului original, inclusiv OcuSync 2.0, Smart Controller-ul vin..