Andreea D.

02.12
Un nou update pentru Canon XF705: Suport H.265/XF-HEVC în Adobe Premiere Pro și Apple FCP

Vești bune din partea echipei Canon! Utilizatorii camerei video XF705 4K Pro se pot bucura acum de suport H.265/XF-HEVC în Adobe Premiere Pro CC 10.4.7 și Apple Final Cut Pro 10.4. Aceste îmbunătățiri de software le permite creatorilor să beneficieze de avantajele compresiei îmbunătățite și de bit r..
02.12
Unul dintre cele mai mari evenimente sportive se echipează cu Calrec

Odată cu creșterea popularității gamerilor profesioniști audiența ajunge să depășească 200 de milioane de spectatori pe tot globul, astfel eSports devine noul val de producție sport. Cum eSports crește în popularitate, sunt produse turnee tot mai mari, mai complexe, iar companiile caută acum soluții..
31.10
Barça Studios alege MediorNet al Riedel pentru distribuirea surselor video

Rețeaua de semnal în timp real MediorNet Riedel a fost instalată recent la Barcelona, Spania, pentru a permite distribuirea resurselor video dintre Barça Studios (FC Barcelona TV și Media Center) din Sant Just Desvern, chiar în afara Barcelonei; Stadionul Camp Nou al FC Barcelona din centrul Barcelo..
30.10
Compania ce detine Pro TV, CME, achizitionata de grupul PPF din Cehia

Central European Media Enterprises (CME) a încheiat un acord definitiv pentru a fi achiziționat de către un afiliat al grupului PPF din Republica Cehă cu o sumă de aproximativ 2.1 miliarde de dolari.Unul dintre termenii tranzacției aprobate unanim de către consiliul director la CME și va primi undă ..
27.09
Grass Valley face o vânzare record de camere LDX 86N 4K UHD la IBC 2019

Grass Valley a anunțat că furnizorul de echipamente de broadcast ES Broadcast a făcut cea mai mare achiziție a camerelor LDX 86N 4K UHD care a fost făcută până la data curentă. Compania ce își are baza în Watford a investit în 151 de camere și în 15 switchere de producție Kahuna pentru a se pregăti ..
05.09
Calrec schimbă jocul pentru Riot

Riot Games a implementat sistemul de mixare broadcast remote RP1 dezvoltat de Calrec, dar și mixerele Artemis pentru a crea un flux de lucru imbatabil în efortul de a combate cele trei probleme majore ale producției „acasă” - latency, transport și control. Riot Games, unul dintre cei mai mari dezvol..
05.09
Gemini 2x1 aduce lumină la Capionatul Mondial de Biliard 2019

Panourile Gemini reprezintă o schimbare majoră a directorului de lumini al turneului care s-a bazat în trecut pe lumină fluorescentă la Campionatele Mondiale de Biliard.Capionatul Mondial de Biliard din 2019 a adus împreună echipe de doi jucători din 32 de țări ce concurează la 9-ball pool pentru un..
30.08
Universitatea Georgia își extinde sistemul de comunicații cu Artist și Bolero

Universitatea Asociației Atletice Georgia (UGAA), un utilizator de durată al sistemului de intercom Artist Riedel Communications, își extinde infrastructura de comunicație bazată pe Artist. Sistemul integrează acum multiple locații pentru eficientizarea difuzărilor liniare și a streamingului live de..
30.08
Pocket Cinema Camera 6K - performanță într-un corp compact

Blackmagic Design a ridicat nivelul camerelor ultra-compacte cu impresionanta Pocket Cinema Camera 6K. Deși aceasta are un aspect și o dimensiune similare cu cele ale camerei 4K, Pocket Cinema 6K o depășește în multe aspecte, aceasta având acum montură Canon EF și un senzor nou Super 35 (23.1 x 12.9..
23.08
Grass Valley prezintă producțiile IP open-standard pentru IBC TV

MONTREAL, 19 august, 2019 — IBC TV, canalul de televiziune oficial al IBC 2019 (13-18 septembrie, Amsterdam), a ales din nou Grass Valley ca partener tehnic, selectând o serie comprehensivă de unelte de producție pentru a sprijini broadcastul live de la etajul de prezentare. Acest canal va atrage at..
23.08
Cum te poate Calrec ASSISTa și CONNECTa

Aplicațiile puternice ale Calrec Assist și Connect sunt în centrul atenției la IBC 2019 pe standul Calrec, 8.C61. Cât timp industria înglobează noi standarde și fluxuri de lucru, Calrec și-a extins suita de aplicații pentru a oferi broadcasterilor cât mai multe unelte eficiente.Calrec Assist este o ..
08.08
Metabones introduce seria Speed Booster pentru Blackmagic Pocket Cinema Camera

Specialistul Metabones în adaptoare pentru montura obiectivelor a lansat o nouă serie de adaptoare pentru obiective Speed Booster, dezvoltate special pentru Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (BMPCC4K). Noile adaptoare permit utilizatorilor să monteze obiective Nikon G, Canon EF, Canon EF Cin..
08.08
AAP Media Network instalează șase mixere Brio

AAP Media Network a achiziționat șase mixere Brio36 pentru mixare live, direct pe post pentru două dintre canalele sale de știri și de divertisment - AAP News și Indus News. AAP plănuiește și lansarea unui nou canal pentru sfârșitul anului curent cu ajutorul mixerelor compacte și puternice Brio.„Cân..
31.07
Soluțiile Grass Valley de playout oferă flexibilitate și libertate furnizorului Pike Media Lab

Pike Media Lab a făcut trecerea către o soluție de playout bazată exclusiv pe software de la Grass Valley. Capacitatea nouă de streaming se datorează ICE SDC, care suportă streamuri necompresate video 2022-6 și îi permite furnizorului de servicii media rusesc să pună în valoare noi modele comerciale..
26.07
Riedel a oferit sisteme de comunicare și de distribuire a semnalului la Eurovision 2019

Pentru al paisprezeceea an consecutiv, Riedel Communications a oferit tehnologii avansate de intercom și de distribuire a semnalului, dar și suport pe teren pentru concursul Eurovision, transmis în direct din Tel Aviv. Riedel a pus la dispoziție o soluție completă care include nu doar intercom și di..
26.07
NEP implementează multiple mixere Calrec la Wimbledon 2019

Telespectatorii din întreaga lume s-au bucurat de sunet premium în timpul vizionării Wimbledon 2019 datorită celor 15 mixere Calrec pe care NEP UK le-a utilizat la meciurile de tenis din Londra alături de tehnologii de rutare și de rețea Calrec, dar și cutii de I/O. Trei mixere adiționale au fost ut..
18.07
Calrec sare în ajutorul universităților

În jurul globului școli și universități caută să învețe următoarea generație de ingineri de broadcast și realizează că acest lucru este obținut prin mult mai mult decât simple concepte și teorie.Cursurile de succes oferă o educație completă care pregătește studenții cu instruire tehnică și cu practi..
18.07
Atomos anunță primul monitor-recorder 8K ProRes RAW

Seria Atomos Neon Cinema poate fi upgradată acum la 8K cu noua unitate de control 8K Master. Acest lucru permite înregistrarea și monitorizarea impecabilă video 8K la 60 fps. Atât ProRes, cât și ProRes RAW este suportat direct de către senzorul camerei. Atomos Limited, liderul global în monitoare și..
11.07
Calrec la IBC 2019

Calrec prezintă pentru prima oară la IBC sistemul de mixare virtuală VP2. VP2 nu are o suprafață de control fizică și utilizează software-ul Calrec Assist pentru setare și control. Corpul de 4U vine în 3 dimensiuni DSP: 128, 180 și 240 de canale de intrare și încorporează soluția foarte puternică de..
11.07
URSA Mini Pro 4.6K G2 - O cameră revoluționară

Când compania a lansat BMPCC 4K aceasta a depășit standardele altor companii care produc astfel de echipamente, fiind extrem de rapidă. BMPCC 4K a marcat o adevărată maturizare a companiei BMD atât ca designer de camere, cât și ca producător. URSA Mini Pro G2 este un alt punct important al dezvoltăr..
05.07
Canon XF705: O cameră solidă cu tehnologie de ultimă oră

Un lucru este evident atunci când iei pentru prima dată o cameră XF705 în mână: aceasta este o adevărată bestie! Obiectivul poate fi controlat manual prin intermediul a trei inele de control. Camera dispune și de un display LCD ce poate fi rotat, alături de un vizor OLED aflat în spatele acesteia.&n..
05.07
Artemis este prima alegere pentru Clark Media

Când Clark Media a dezvăluit noul camion de producție de 16m, mixerul audio de broadcast digital Artemis Light al Calrec Audio a fost central. Aparatura a fost concepută pentru a fi flexibilă, pentru a face față cerințelor producției 4K UHD nativ, pentru orice tip de evenimente, de la cele sportive ..
27.06
Grass Valley și CenturyLink demonstrează capabilitățile producției la distanță

Montreal, 25 Iunie, 2019 - Grass Valley și-a confirmat poziția în industria care trece către IP cu o nouă inovație în producția video la distanță prin IP. Compania și-a unit forțele cu compania CenturyLink pentru a testa cu succes o bandă de o lățime foarte mare direct de la camere la Stadionul Hard..
27.06
Trepiedele E-Image

Să găsești un suport cu o greutate redusă și cu o mișcare lină pentru DSLR-ul tău nu este un lucru tocmai ușor. Nu ai nevoie de un sistem care poate susține 7-10kg dacă DSLR-ul tău are doar puțin peste 1kg. Ai plăti mai mult de 4000 de lei pentru o capacitate pe care nu ai folosi-o niciodată. U..
20.06
Grass Valley furnizează sistemul de știri pentru trei televiziuni braziliene

Platforma de producție media all-in-one Grass Valley GV STRATUS a fost aleasa pentru a sistemul de știri end-to-end a trei mari televiziuni din Brazilia: TV Bahia, TV Integração și TV Pajuçara. Aceste parteneriate întăresc poziția Grass Valley ca lider în producție live, fiind și prima alegere a bro..
20.06
Soluțiile Audio-Technica sunt perfecte pentru broadcast

Soluțiile pentru creare de conținut și achiziție audio de broadcast (ENG/EFP) sunt compuse din microfonul montabil pe cameră Stereo/Mono AT8024 (proiectat pentru folosirea cu DSLR-uri, camcordere, tablete sau alte camere video), sistemul wireless digital portabil, montabil pe camera, System 10 (disp..
13.06
Atomos introduce noua gama de monitoare/recordere NEON 4K HDR

Monitorizeaza la un alt nivel in studio sau pe platou cu noua serie de monitoare/recordere Atomos NEON 4K HDR, disponibile cu diagonala de 17, 24, 31 si 55 de inchi. Monitoarele/recorderele NEON suporta intrari pana la DCI 4K, culori 10-bit  DCI-P3, 1000:1 ratie de contrast si pot inregistra vi..
13.06
Grass Valley livreaza solutii de camera 4K UHD, HDR & IP marilor case de inchirieri

Grass Valley este furnizorul preferat de camere pentru compania de inchirieri Presteigne Broadcast Hire. Acestia au achizitionat 25 de camere LDX 86N Universe 4K UHD pentru a putea face fata cererii din ce in ce mai mare de camere de inalta rezolutie si IP.Aceste camera ofera posibilitati 4K UHD, 3G..
30.05
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K - inovație la un preț redus

Blackmagic este lider clar de piață în ceea ce privește echipamentele de post producție și software-ul Resolve. Cu toate astea, în piața camerelor video, ei joacă cartea inovației. Această carte a adus mari beneficii pieței, precum uluitoarea URSA Mini Pro.Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K bifează ..
30.05
Cage-ul de la Tilta pentru Pocket Cinema Camera 4K este de nerefuzat

Noul cage de la Tilta este o soluție ingenioasă pentru câteva din neajunsurile camerei Pocket Cinema Camera 4K de la Blackmagic Design. Tilta oferă soluții ingenioase, cum ar fi două soluții pentru alimentarea camerei: una este un mini V-lock cu înălțime ajustabilă, iar cealaltă este un cage cu base..
03.05
Decimator Design lansează cross convertorul HDMI / SDI 4K - 12G-CROSS

• 12G-CROSS este un convertor mic, portabil, încastrat într-o carcasă solidă (10.5 x 13 x 3 cm) și robustă de aluminiu și nu conține un ventilator zgomotos, ceea ce permite folosirea sa în orice mediu.• Permite uneia dintre ieșirile HDMI sau SDI să aibe ca sursă simultană ori intrarea HDMI, ori intr..
03.05
Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa

Televiziunea pariziană de sport L'Equipe se bucură de beneficiile noilor mixere Summa 36+8 și Brio36. Situate în cele două camere de control ale celor două studio-uri ale televiziunii, acestea sunt folosite pentru mixare în direct, mixarea comentariului și mixarea programelor sportive ce includ: cic..
25.04
Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200

Riedel Communications a dezvăluit un nou API, bazat pe standarde NMOS deschise, pentru SmartPanel-ul 1200. Această inovație le va permite partenerilor din industrie să utilizeze SmartPanel-ul ca o interfață de utilizator pentru soluțiile de control, monitorizare și automatizare. Acesta este încă un ..
25.04
The Weather Channel trece la un viitor IP și 4K cu camerele Grass Valley

The Weather Channel a ales soluțiile de camere Grass Valley 4K și Ip pentru întregul arsenal de camere de studio. Broadcasterul va folosi 18 camere Grass Valley LDX 86N alături de nou lansatul panou de control Creative Grading, ce și-a făcut debutul la NAB Show 2019."Migrarea către IP și 4K UHD este..
18.04
NAB 2019: FUJIFILM aduce două obiective de zoom Premista

Înregistrările cu un format mare au devenit opțiunea preferată a cinematografilor. Din acest motiv producătorii de obiective au venit cu soluții făcând multele dintre noile obiective compatibile cu senzorii mai mari, iar FUJIFILM este una dintre cele mai recente companii care au făcut acest lucru. S..
18.04
NAB 2019: ZEISS își extinde seria Supreme cu un obiectiv de 21mm și unul de 135mm

ZEISS a lansat încă două obiective cinema Supreme, la NAB 2019, aducând un 21mm T1.5 și 135mm T1.5 în discuție. Aceasta mărește familia aducând-o la un total de 9 obiective, inclusiv un obiectiv de 25mm, 29mm, 35mm, 50mm, 65mm, 85mm și 100mm, urmând să mai lanseze și altele.Seria de obiective Suprem..
09.04
Atomos Shogun 7 - încă un pas înainte pentru Atomos

Atomos Shogun 7 este un recorder/monitor de cameră cu diagonala de 7", rezoluție nativă 1080p, switching între patru surse de intrare HD-SDI cu editare pe loc și redare video la calitate Dolby Vision HDR prin ieșirile HDMI sau SDI.Shogun 7 are aceleași caracteristici solide ale lui Shogun Inferno cu..
09.04
Canon Sumire Prime - captează imagini mai bogate, mai personale, mai expresive

Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv ce poate pune în valoare rezoluția 4K și reproduce perfect tonurile de culoare, atunci vă puteți opri la noua gamă de obiective Canon Sumire - O gamă de obiective prime, PL-mount, full-frame. Aceste obiective sunt concepute special pentru a reda corect tonurile..
03.04
NAB 2019: Cinci noi camere Canon 4K

Cum producția 4K a devenit tot mai utilizată, Canon anunță cinci camere noi 4K, una pentru piața consumer, iar patru pentru piața pro. Continuând tradiția Vixia de depășirea limitelor consumer, apropiindu-se tot mai mult de calitatea celor pro, Vixia HF G60 dispune de un senzor 4K UHD CMOS cu rezolu..
03.04
Noua serie de acumulatori Titoni: Noii acumulatori de la Anton Bauer

Anton Bauer adaugă liniei de acumulatori puternici, precum CINE, Digital și Dionic, noua linie Tinon de acumulatori Li-Ion ce include 92Th Titon 90 cu montură Gold sau V, dar și 156Wh Titon 150, tot cu montură Gold sau V. Linia Titon nu vine numai cu un design nou, dar și cu o revenire la funcțiile ..
27.03
Audio-Technica lansează o serie de căști de broadcast

Cei de la Audio-Technica sunt de mult timp cunoscuți ca un producător de căști și microfoane de calitate . Este, deci, logic ca Audio-https://www.cbspro.ro/audio-technica sa isi combine expertiza in aceste doua domenii pentru a crea casti de broadcast care sunt foarte potrivite pentru productia de s..
27.03
Riedel Networks - pregătiți pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia

În pregătirile pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia, Riedel Networks și-a optimizat infrastructura rețelei în Asia prin integrarea unor noduri suplimentare de rețea de ultimă generație în Tokyo (CC1 AT Tokyo) și Singapore (Epsilon Telecommunications). Pentru a spori în continuare viteza, fia..
20.03
Blackmagic Design lansează Ursa Mini Pro G2

Aproape din senin, Blackmagic Design a lansat camera URSA Mini Pro 4.6K G2. Această a doua generație este mai mult decât un upgrade, pentru că este caracterizată de o electronică complet reproiectată, inclusiv un nou senzor. Aceste schimbări le oferă utilizatorilor viteze de procesare a imaginii mul..
20.03
10 motive pentru care ai nevoie de Type R la postul tău de radio

1. Type R este cel mai flexibil mixer de radio de pe piațăType R este compus din trei panouri standard - un panou de fadere, un panou soft mic (SSP) și un panou soft mare (LSP). Acestea sunt necesare oricărui post de radio pentru a crea un sistem ce le va îndeplini așteptările.2. Type R crește odată..
15.03
Calrec Audio expune soluții virtualizate la NAB

Calrec Audio a prezentat mai multe soluții ce oferă un maxim de performanță, dar și o valoare ridicată pentru banii oferiți. Compania va dezvălui cele mai noi soluții la NAB, inclusiv sistemul de mixare VP2, sistemul de mixare broadcast cu montură pe rack 2U, RP1, și sistemul modular IP-based, Type ..
06.03
Breakthrough făcut de Grass Valley - Producție IP remote la 20000 km distanță

Grass Valley și-a subliniat din nou poziția ca lider în piața de tehnologie de conținut și media cu un breakthrough făcut în ceea ce privește producția video IP la distanță. Compania a anunțat execuția de succes a unei legături de la distanță cu camere bazate în Tokyo și o stație de bază XCU din Lon..
06.03
RTV Montenegro trece la un nou nivel cu Calrec Artemis Light

RTV Muntenegru și-a inaugurat noul car HD OB 6 echipat de Calrec în Februarie. Noul car va produce Montevizija, un concurs național în care se va alege participantul la Eurovision 2019 din partea Muntenegrului.Dejan Vujović, Director Tehnic, a spus: "Această producție este deosebit de importantă pen..
27.02
Calrec Artemis Light - hit în Japonia

Postul de radio japonez Bay FM a instalat un mixer audio Artemis Light de la Calrec în cel mai mare studio al său - Studio One. Acest nou mixer upgradează vechiul mixer analogic, astfel încât Bay FM poate acum să gestioneze emisiuni mai elaborate, incluzând performanțe live și înregistrări on-air.Cu..
27.02
CBC & Radio-Canada folosesc playout-ul IP de la Grass Valley

Canadian Broadcasting Corporation și Radio Canada au ales platforma integrată de playout iTX de la Grass Valley pentru noul lor centru de broadcast din Montreal ce se va deschide din anul 2020. Manipulând peste 100 de canale TV, radio și web și folosind tehnologia SMPTE ST 2110, iTX va permite echip..
20.02
Atomos Shinobi - Monitorul perfect pentru videografi

Vă place gama de produse monitoare/recordere onboard Atomos, dar nu aveți nevoie de recording extern atunci când filmați cu DSLR-ul? Atomos Shinobi 5" este soluția perfectă pentru vizualizare pe teren și control precis al imaginii. Fiind compatibil cu DSLR-uri, mirrorless-uri și camere video cu ieși..
20.02
Calrec la NAB 2019 - ImPulse, Type R și producție virtuală

Calrec Audio pavează drumul către noul capitol în broadcasting cu produse IP native pentru fluxuri de lucru complet integrate. La NAB în Las Vegas, Calrec va prezenta mixerele sale IP - ImPulse și Type R, alături de soluțiile lor de upgrade."Broadcasterii caută fluxuri de lucru IP integrate complet ..
13.02
SVT și Net Insight obțin cea mai mare producție remote IP cu Grass Valley

Broadcasterul suedez Svertiges Televison (SVT) împreună cu providerul de soluții media Net Insight a făcut un parteneriat cu Grass Valley pentru a întreprinde producția remote IP pentru broadcastul Campionatului Mondial de Schi Alpin FIS ce are loc în Åre, Suedia, între 4-17 februarie, 2019. Setup-u..
05.02
Riedel Communications furnizează comunicații pentru Teatrul Național din Japonia

Riedel Communications a anunțat că Teatrul Național din Tokyo, Japonia folosește sistemul de intercom wireless Bolero și sistemul de intercom cu fir Artist pentru cele două săli de teatru - una de 1610 de locuri și una de 590 de locuri - pentru a permite comunicarea flexibilă cu un sunet extrem de c..
05.02
NEP Europe cumpără încă 75 de camere Grass Valley

NEP Europe alege din nou camerele Grass Valley. 75 de camere Grass Valley for îmbunătăți capacitatea de lucru a celor de la NEP Europe. Camerele alese sunt camere IP 4K UHD HDR acompaniate de stații de bază. Consolidându-și poziția ca una dintre cele mai importante firme de externalizare pentru prod..
24.01
Noua cameră profesională de la Panasonic: AG-CX350

Noua cameră de la Panasonic: AG-CX350 are un senzor de 1 inch ce înregistrează 4K UHD, compatibil HDR și 10-bit pe carduri SD duale. Desigur, este disponibilă și o funcție de înregistrare în SD sau HD.Obiectivul are un zoom optic 20x (distanțele focale sunt între 24.5 mm și 490 mm) cu inele discrete..
24.01
Belarus TV investește masiv în echipamente Grass Valley

Grass Valley și-a unit forțele cu societatea de televiziune și radiodifuziune din Belarus (Belarus TV) pentru a livra fluxuri de lucru și infrastructuri end-to-end optimizate pentru cele 4 noi car-uri ale televiziunii. Aceste noi car-uri vor produce Jocurile Europene 2019, ce vor avea loc în Minsk î..
18.01
TV Cultura Brazilia se pregătește de viitor cu Grass Valley

TV Cultura a ales Grass Valley pentru a își îmbunătăți fluxul de lucru de producție cu o nouă și extinsă infrastructură de playout. Broadcasterul este acum echipat cu chiar mai multe canale, conținut de rezoluție mai mare și integrare mai ușoară pentru a își livra viziunea către telespectatorii săi...
18.01
Universitatea din Surrey folosește Calrec Brio

Universitatea din Surrey, UK, și-a actualizat studio-ul de televiziune cu un mixer Calrec Brio. Acesta face parte dintr-un proces de dezvoltare ce include și un nou program de producție video și film.Andy Attwell, managerul studio-ului TV al universității din Surrey a declarat: "Pentru a putea face ..
10.01
Grass Valley & ChyronHego au inventat o soluție integrată pentru arenele sportive

Locațiile pentru evenimente sportive din SUA folosesc cu succes o soluție integrată cu un singur punct de control pentru grafică și switching dezvoltată de Grass Valley în colaborare cu ChyronHego. Proiectată pentru producțiile de anvergură, integrarea îi permite unui regizor tehnic să schimbe show-..
10.01
DJI lansează Smart Controller pentru Mavic 2

Pentru a folosi drona ta DJI într-un mod cât mai precis, ai nevoie de un controllersolid. DJI a anunțat la CES 2019 Smart Controller-ul pentru DJI Mavic 2 Pro și Zoom. Deși are majoritatea funcționalităților și caracteristicilor controller-ului original, inclusiv OcuSync 2.0, Smart Controller-ul vin..