Titluri

08.08
Metabones introduce seria Speed Booster pentru Blackmagic Pocket Cinema Camera

Specialistul Metabones în adaptoare pentru montura obiectivelor a lansat o nouă serie de adaptoare pentru obiective Speed Booster, dezvoltate special pentru Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (BMPCC4K). Noile adaptoare permit utilizatorilor să monteze obiective Nikon G, Canon EF, Canon EF Cin..
08.08
AAP Media Network instalează șase mixere Brio

AAP Media Network a achiziționat șase mixere Brio36 pentru mixare live, direct pe post pentru două dintre canalele sale de știri și de divertisment - AAP News și Indus News. AAP plănuiește și lansarea unui nou canal pentru sfârșitul anului curent cu ajutorul mixerelor compacte și puternice Brio.„Cân..
31.07
Riedel Bolero este solutia de comunicatii pentru teatrul Singapore Airlines

Lasalle College of the Arts, singura universitate dedicata artelor din Singapore, a instalat solutia de intercom wireless Riedel Communications Bolero in renumitul teatru Singapore Airlines. Calitatea audio si fiabilitatea RF de neegalat usureaza comunicatiile intre echipa de productie si faciliteaz..
31.07
Soluțiile Grass Valley de playout oferă flexibilitate și libertate furnizorului Pike Media Lab

Pike Media Lab a făcut trecerea către o soluție de playout bazată exclusiv pe software de la Grass Valley. Capacitatea nouă de streaming se datorează ICE SDC, care suportă streamuri necompresate video 2022-6 și îi permite furnizorului de servicii media rusesc să pună în valoare noi modele comerciale..
26.07
Riedel a oferit sisteme de comunicare și de distribuire a semnalului la Eurovision 2019

Pentru al paisprezeceea an consecutiv, Riedel Communications a oferit tehnologii avansate de intercom și de distribuire a semnalului, dar și suport pe teren pentru concursul Eurovision, transmis în direct din Tel Aviv. Riedel a pus la dispoziție o soluție completă care include nu doar intercom și di..
26.07
NEP implementează multiple mixere Calrec la Wimbledon 2019

Telespectatorii din întreaga lume s-au bucurat de sunet premium în timpul vizionării Wimbledon 2019 datorită celor 15 mixere Calrec pe care NEP UK le-a utilizat la meciurile de tenis din Londra alături de tehnologii de rutare și de rețea Calrec, dar și cutii de I/O. Trei mixere adiționale au fost ut..
18.07
Calrec sare în ajutorul universităților

În jurul globului școli și universități caută să învețe următoarea generație de ingineri de broadcast și realizează că acest lucru este obținut prin mult mai mult decât simple concepte și teorie.Cursurile de succes oferă o educație completă care pregătește studenții cu instruire tehnică și cu practi..
18.07
Atomos anunță primul monitor-recorder 8K ProRes RAW

Seria Atomos Neon Cinema poate fi upgradată acum la 8K cu noua unitate de control 8K Master. Acest lucru permite înregistrarea și monitorizarea impecabilă video 8K la 60 fps. Atât ProRes, cât și ProRes RAW este suportat direct de către senzorul camerei. Atomos Limited, liderul global în monitoare și..
11.07
Calrec la IBC 2019

Calrec prezintă pentru prima oară la IBC sistemul de mixare virtuală VP2. VP2 nu are o suprafață de control fizică și utilizează software-ul Calrec Assist pentru setare și control. Corpul de 4U vine în 3 dimensiuni DSP: 128, 180 și 240 de canale de intrare și încorporează soluția foarte puternică de..
11.07
URSA Mini Pro 4.6K G2 - O cameră revoluționară

Când compania a lansat BMPCC 4K aceasta a depășit standardele altor companii care produc astfel de echipamente, fiind extrem de rapidă. BMPCC 4K a marcat o adevărată maturizare a companiei BMD atât ca designer de camere, cât și ca producător. URSA Mini Pro G2 este un alt punct important al dezvoltăr..
05.07
Canon XF705: O cameră solidă cu tehnologie de ultimă oră

Un lucru este evident atunci când iei pentru prima dată o cameră XF705 în mână: aceasta este o adevărată bestie! Obiectivul poate fi controlat manual prin intermediul a trei inele de control. Camera dispune și de un display LCD ce poate fi rotat, alături de un vizor OLED aflat în spatele acesteia.&n..
05.07
Artemis este prima alegere pentru Clark Media

Când Clark Media a dezvăluit noul camion de producție de 16m, mixerul audio de broadcast digital Artemis Light al Calrec Audio a fost central. Aparatura a fost concepută pentru a fi flexibilă, pentru a face față cerințelor producției 4K UHD nativ, pentru orice tip de evenimente, de la cele sportive ..
27.06
Grass Valley și CenturyLink demonstrează capabilitățile producției la distanță

Montreal, 25 Iunie, 2019 - Grass Valley și-a confirmat poziția în industria care trece către IP cu o nouă inovație în producția video la distanță prin IP. Compania și-a unit forțele cu compania CenturyLink pentru a testa cu succes o bandă de o lățime foarte mare direct de la camere la Stadionul Hard..
27.06
Trepiedele E-Image

Să găsești un suport cu o greutate redusă și cu o mișcare lină pentru DSLR-ul tău nu este un lucru tocmai ușor. Nu ai nevoie de un sistem care poate susține 7-10kg dacă DSLR-ul tău are doar puțin peste 1kg. Ai plăti mai mult de 4000 de lei pentru o capacitate pe care nu ai folosi-o niciodată. U..
20.06
Grass Valley furnizează sistemul de știri pentru trei televiziuni braziliene

Platforma de producție media all-in-one Grass Valley GV STRATUS a fost aleasa pentru a sistemul de știri end-to-end a trei mari televiziuni din Brazilia: TV Bahia, TV Integração și TV Pajuçara. Aceste parteneriate întăresc poziția Grass Valley ca lider în producție live, fiind și prima alegere a bro..
20.06
Soluțiile Audio-Technica sunt perfecte pentru broadcast

Soluțiile pentru creare de conținut și achiziție audio de broadcast (ENG/EFP) sunt compuse din microfonul montabil pe cameră Stereo/Mono AT8024 (proiectat pentru folosirea cu DSLR-uri, camcordere, tablete sau alte camere video), sistemul wireless digital portabil, montabil pe camera, System 10 (disp..
13.06
Atomos introduce noua gama de monitoare/recordere NEON 4K HDR

Monitorizeaza la un alt nivel in studio sau pe platou cu noua serie de monitoare/recordere Atomos NEON 4K HDR, disponibile cu diagonala de 17, 24, 31 si 55 de inchi. Monitoarele/recorderele NEON suporta intrari pana la DCI 4K, culori 10-bit  DCI-P3, 1000:1 ratie de contrast si pot inregistra vi..
13.06
Grass Valley livreaza solutii de camera 4K UHD, HDR & IP marilor case de inchirieri

Grass Valley este furnizorul preferat de camere pentru compania de inchirieri Presteigne Broadcast Hire. Acestia au achizitionat 25 de camere LDX 86N Universe 4K UHD pentru a putea face fata cererii din ce in ce mai mare de camere de inalta rezolutie si IP.Aceste camera ofera posibilitati 4K UHD, 3G..
30.05
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K - inovație la un preț redus

Blackmagic este lider clar de piață în ceea ce privește echipamentele de post producție și software-ul Resolve. Cu toate astea, în piața camerelor video, ei joacă cartea inovației. Această carte a adus mari beneficii pieței, precum uluitoarea URSA Mini Pro.Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K bifează ..
30.05
Cage-ul de la Tilta pentru Pocket Cinema Camera 4K este de nerefuzat

Noul cage de la Tilta este o soluție ingenioasă pentru câteva din neajunsurile camerei Pocket Cinema Camera 4K de la Blackmagic Design. Tilta oferă soluții ingenioase, cum ar fi două soluții pentru alimentarea camerei: una este un mini V-lock cu înălțime ajustabilă, iar cealaltă este un cage cu base..
03.05
Decimator Design lansează cross convertorul HDMI / SDI 4K - 12G-CROSS

• 12G-CROSS este un convertor mic, portabil, încastrat într-o carcasă solidă (10.5 x 13 x 3 cm) și robustă de aluminiu și nu conține un ventilator zgomotos, ceea ce permite folosirea sa în orice mediu.• Permite uneia dintre ieșirile HDMI sau SDI să aibe ca sursă simultană ori intrarea HDMI, ori intr..
03.05
Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa

Televiziunea pariziană de sport L'Equipe se bucură de beneficiile noilor mixere Summa 36+8 și Brio36. Situate în cele două camere de control ale celor două studio-uri ale televiziunii, acestea sunt folosite pentru mixare în direct, mixarea comentariului și mixarea programelor sportive ce includ: cic..
25.04
Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200

Riedel Communications a dezvăluit un nou API, bazat pe standarde NMOS deschise, pentru SmartPanel-ul 1200. Această inovație le va permite partenerilor din industrie să utilizeze SmartPanel-ul ca o interfață de utilizator pentru soluțiile de control, monitorizare și automatizare. Acesta este încă un ..
25.04
The Weather Channel trece la un viitor IP și 4K cu camerele Grass Valley

The Weather Channel a ales soluțiile de camere Grass Valley 4K și Ip pentru întregul arsenal de camere de studio. Broadcasterul va folosi 18 camere Grass Valley LDX 86N alături de nou lansatul panou de control Creative Grading, ce și-a făcut debutul la NAB Show 2019."Migrarea către IP și 4K UHD este..
18.04
NAB 2019: FUJIFILM aduce două obiective de zoom Premista

Înregistrările cu un format mare au devenit opțiunea preferată a cinematografilor. Din acest motiv producătorii de obiective au venit cu soluții făcând multele dintre noile obiective compatibile cu senzorii mai mari, iar FUJIFILM este una dintre cele mai recente companii care au făcut acest lucru. S..
18.04
NAB 2019: ZEISS își extinde seria Supreme cu un obiectiv de 21mm și unul de 135mm

ZEISS a lansat încă două obiective cinema Supreme, la NAB 2019, aducând un 21mm T1.5 și 135mm T1.5 în discuție. Aceasta mărește familia aducând-o la un total de 9 obiective, inclusiv un obiectiv de 25mm, 29mm, 35mm, 50mm, 65mm, 85mm și 100mm, urmând să mai lanseze și altele.Seria de obiective Suprem..
09.04
Atomos Shogun 7 - încă un pas înainte pentru Atomos

Atomos Shogun 7 este un recorder/monitor de cameră cu diagonala de 7", rezoluție nativă 1080p, switching între patru surse de intrare HD-SDI cu editare pe loc și redare video la calitate Dolby Vision HDR prin ieșirile HDMI sau SDI.Shogun 7 are aceleași caracteristici solide ale lui Shogun Inferno cu..
09.04
Canon Sumire Prime - captează imagini mai bogate, mai personale, mai expresive

Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv ce poate pune în valoare rezoluția 4K și reproduce perfect tonurile de culoare, atunci vă puteți opri la noua gamă de obiective Canon Sumire - O gamă de obiective prime, PL-mount, full-frame. Aceste obiective sunt concepute special pentru a reda corect tonurile..
03.04
NAB 2019: Cinci noi camere Canon 4K

Cum producția 4K a devenit tot mai utilizată, Canon anunță cinci camere noi 4K, una pentru piața consumer, iar patru pentru piața pro. Continuând tradiția Vixia de depășirea limitelor consumer, apropiindu-se tot mai mult de calitatea celor pro, Vixia HF G60 dispune de un senzor 4K UHD CMOS cu rezolu..
03.04
Noua serie de acumulatori Titoni: Noii acumulatori de la Anton Bauer

Anton Bauer adaugă liniei de acumulatori puternici, precum CINE, Digital și Dionic, noua linie Tinon de acumulatori Li-Ion ce include 92Th Titon 90 cu montură Gold sau V, dar și 156Wh Titon 150, tot cu montură Gold sau V. Linia Titon nu vine numai cu un design nou, dar și cu o revenire la funcțiile ..
27.03
Audio-Technica lansează o serie de căști de broadcast

Cei de la Audio-Technica sunt de mult timp cunoscuți ca un producător de căști și microfoane de calitate . Este, deci, logic ca Audio-https://www.cbspro.ro/audio-technica sa isi combine expertiza in aceste doua domenii pentru a crea casti de broadcast care sunt foarte potrivite pentru productia de s..
27.03
Riedel Networks - pregătiți pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia

În pregătirile pentru Jocurile Olimpice de Vară din Japonia, Riedel Networks și-a optimizat infrastructura rețelei în Asia prin integrarea unor noduri suplimentare de rețea de ultimă generație în Tokyo (CC1 AT Tokyo) și Singapore (Epsilon Telecommunications). Pentru a spori în continuare viteza, fia..
20.03
Blackmagic Design lansează Ursa Mini Pro G2

Aproape din senin, Blackmagic Design a lansat camera URSA Mini Pro 4.6K G2. Această a doua generație este mai mult decât un upgrade, pentru că este caracterizată de o electronică complet reproiectată, inclusiv un nou senzor. Aceste schimbări le oferă utilizatorilor viteze de procesare a imaginii mul..
20.03
10 motive pentru care ai nevoie de Type R la postul tău de radio

1. Type R este cel mai flexibil mixer de radio de pe piațăType R este compus din trei panouri standard - un panou de fadere, un panou soft mic (SSP) și un panou soft mare (LSP). Acestea sunt necesare oricărui post de radio pentru a crea un sistem ce le va îndeplini așteptările.2. Type R crește odată..
15.03
Calrec Audio expune soluții virtualizate la NAB

Calrec Audio a prezentat mai multe soluții ce oferă un maxim de performanță, dar și o valoare ridicată pentru banii oferiți. Compania va dezvălui cele mai noi soluții la NAB, inclusiv sistemul de mixare VP2, sistemul de mixare broadcast cu montură pe rack 2U, RP1, și sistemul modular IP-based, Type ..
06.03
Breakthrough făcut de Grass Valley - Producție IP remote la 20000 km distanță

Grass Valley și-a subliniat din nou poziția ca lider în piața de tehnologie de conținut și media cu un breakthrough făcut în ceea ce privește producția video IP la distanță. Compania a anunțat execuția de succes a unei legături de la distanță cu camere bazate în Tokyo și o stație de bază XCU din Lon..
06.03
RTV Montenegro trece la un nou nivel cu Calrec Artemis Light

RTV Muntenegru și-a inaugurat noul car HD OB 6 echipat de Calrec în Februarie. Noul car va produce Montevizija, un concurs național în care se va alege participantul la Eurovision 2019 din partea Muntenegrului.Dejan Vujović, Director Tehnic, a spus: "Această producție este deosebit de importantă pen..
27.02
Calrec Artemis Light - hit în Japonia

Postul de radio japonez Bay FM a instalat un mixer audio Artemis Light de la Calrec în cel mai mare studio al său - Studio One. Acest nou mixer upgradează vechiul mixer analogic, astfel încât Bay FM poate acum să gestioneze emisiuni mai elaborate, incluzând performanțe live și înregistrări on-air.Cu..
27.02
CBC & Radio-Canada folosesc playout-ul IP de la Grass Valley

Canadian Broadcasting Corporation și Radio Canada au ales platforma integrată de playout iTX de la Grass Valley pentru noul lor centru de broadcast din Montreal ce se va deschide din anul 2020. Manipulând peste 100 de canale TV, radio și web și folosind tehnologia SMPTE ST 2110, iTX va permite echip..
20.02
Atomos Shinobi - Monitorul perfect pentru videografi

Vă place gama de produse monitoare/recordere onboard Atomos, dar nu aveți nevoie de recording extern atunci când filmați cu DSLR-ul? Atomos Shinobi 5" este soluția perfectă pentru vizualizare pe teren și control precis al imaginii. Fiind compatibil cu DSLR-uri, mirrorless-uri și camere video cu ieși..
20.02
Calrec la NAB 2019 - ImPulse, Type R și producție virtuală

Calrec Audio pavează drumul către noul capitol în broadcasting cu produse IP native pentru fluxuri de lucru complet integrate. La NAB în Las Vegas, Calrec va prezenta mixerele sale IP - ImPulse și Type R, alături de soluțiile lor de upgrade."Broadcasterii caută fluxuri de lucru IP integrate complet ..
13.02
SVT și Net Insight obțin cea mai mare producție remote IP cu Grass Valley

Broadcasterul suedez Svertiges Televison (SVT) împreună cu providerul de soluții media Net Insight a făcut un parteneriat cu Grass Valley pentru a întreprinde producția remote IP pentru broadcastul Campionatului Mondial de Schi Alpin FIS ce are loc în Åre, Suedia, între 4-17 februarie, 2019. Setup-u..
05.02
Riedel Communications furnizează comunicații pentru Teatrul Național din Japonia

Riedel Communications a anunțat că Teatrul Național din Tokyo, Japonia folosește sistemul de intercom wireless Bolero și sistemul de intercom cu fir Artist pentru cele două săli de teatru - una de 1610 de locuri și una de 590 de locuri - pentru a permite comunicarea flexibilă cu un sunet extrem de c..
05.02
NEP Europe cumpără încă 75 de camere Grass Valley

NEP Europe alege din nou camerele Grass Valley. 75 de camere Grass Valley for îmbunătăți capacitatea de lucru a celor de la NEP Europe. Camerele alese sunt camere IP 4K UHD HDR acompaniate de stații de bază. Consolidându-și poziția ca una dintre cele mai importante firme de externalizare pentru prod..
24.01
Noua cameră profesională de la Panasonic: AG-CX350

Noua cameră de la Panasonic: AG-CX350 are un senzor de 1 inch ce înregistrează 4K UHD, compatibil HDR și 10-bit pe carduri SD duale. Desigur, este disponibilă și o funcție de înregistrare în SD sau HD.Obiectivul are un zoom optic 20x (distanțele focale sunt între 24.5 mm și 490 mm) cu inele discrete..
24.01
Belarus TV investește masiv în echipamente Grass Valley

Grass Valley și-a unit forțele cu societatea de televiziune și radiodifuziune din Belarus (Belarus TV) pentru a livra fluxuri de lucru și infrastructuri end-to-end optimizate pentru cele 4 noi car-uri ale televiziunii. Aceste noi car-uri vor produce Jocurile Europene 2019, ce vor avea loc în Minsk î..
18.01
TV Cultura Brazilia se pregătește de viitor cu Grass Valley

TV Cultura a ales Grass Valley pentru a își îmbunătăți fluxul de lucru de producție cu o nouă și extinsă infrastructură de playout. Broadcasterul este acum echipat cu chiar mai multe canale, conținut de rezoluție mai mare și integrare mai ușoară pentru a își livra viziunea către telespectatorii săi...
18.01
Universitatea din Surrey folosește Calrec Brio

Universitatea din Surrey, UK, și-a actualizat studio-ul de televiziune cu un mixer Calrec Brio. Acesta face parte dintr-un proces de dezvoltare ce include și un nou program de producție video și film.Andy Attwell, managerul studio-ului TV al universității din Surrey a declarat: "Pentru a putea face ..
10.01
Grass Valley & ChyronHego au inventat o soluție integrată pentru arenele sportive

Locațiile pentru evenimente sportive din SUA folosesc cu succes o soluție integrată cu un singur punct de control pentru grafică și switching dezvoltată de Grass Valley în colaborare cu ChyronHego. Proiectată pentru producțiile de anvergură, integrarea îi permite unui regizor tehnic să schimbe show-..
10.01
DJI lansează Smart Controller pentru Mavic 2

Pentru a folosi drona ta DJI într-un mod cât mai precis, ai nevoie de un controllersolid. DJI a anunțat la CES 2019 Smart Controller-ul pentru DJI Mavic 2 Pro și Zoom. Deși are majoritatea funcționalităților și caracteristicilor controller-ului original, inclusiv OcuSync 2.0, Smart Controller-ul vin..
14.12
CCTV din China ia în considerare Grass Valley pentru soluții de producție end-to-end

China Central Television (CCTV), broadcasterul tv predominant al Chinei, cu mai mult de un miliard de telespectatori, a ales Grass Valley pentru a-i ajuta tranziția la 4K UHD cu infrastructură IP. CCTV beneficiază acum de un studio complet funcțional echipat end-to-end 4K UHD IP care suportă producț..
14.12
Ruptly are încredere în MediorNet și Artist ale Riedel

Media network-ul MediorNet al Riedel și intercomul matrice digital Artist oferă rutarea redundantă a semnalului și un schelet comunicațiilor la bordul a două vehicule OB noi-nouțe ale Ruptly, o agenție de știri din Berlin. Qvest Media, un lider mondial al arhitecturii de sisteme și al integrării ind..
07.12
Calrec Brio - echipament de bază în cele 6 noi car-uri Rush Media

Calrec Brio a fost consola preferată cu flota OB recent completată cu șase car-uri noi Rush Media. Folosite în principal pentru broadcast al sporturilor, providerul de unități mobile a căutat o consolă audio de calitate compactă.Fiecare din unitățile mobile Rush Media este făcută la comandă, cu o lu..
07.12
Un noul studiu arată că 69% din respondenți vor migra pe IP

Pe 28 noiembrie 2018, la Montreal, Grass Valley a dezvăluit studiul Global IP 2018 care arată opinii cheie despre progresul migrației industriei media către IP.Sprijinit de opiniile ale aproximativ 750 profesioniști ai industriei media de pe tot globul, Grass Valley a construit indicații puternice c..
30.11
Sennheiser și Neumann lansează un pachet special wireless

Pentru a marca a-90-a aniversare a companiei Neumann, Sennheiser și Neumann a dezvăluit un pachet promoțional foarte special care combină un sistem de microfon wireless Sennheiser ew 500 G4 și capsula Neumann KK 205. Această ediție specială face sunetul recunoscut Neumann disponibil pentru o audienț..
30.11
Calrec Brio36, rețeta succesului pentru o casă de închirieri din Australia

Gearhouse Broadcast a achiziționat două console audio Brio36 de la Calrec pentru casa de închiriat din Australia, îmbunătățind astfel semnificativ opțiunile de închiriere a echipamentelor audio.Cele două console Brio au fost inițial utilizate la Asian Games din Jakarta, marcând prima utilizare a Bri..
23.11
Sennheiser a dezvăluit un transmițător mini-bodypack pentru Digital 6000

La IBC 2018, Sennheiser a prezentat SK 6212, un transmițător mini-bodypack pentru sistemul de microfon wireless Digital 6000. Disponibil de la începutul anului 2019, mini-transmițătorul va fi alegerea ideală pentru orice mediu de  broadcast, teatru, muzical sau show audio live care necesită un ..
23.11
Calrec Type R - O revoluție în lumea de radio

Ascensiunea serviciilor de streaming și competiția în continuă creștere pentru atenția ascultătorilor au forțat piața de radio să caute metode inovatoare de a interacționa cu publicul țintă. Stațiile radio moderne au nevoie să interacționeze cu mai multe audiențe țintă. Flexibilitatea de a interacți..
16.11
CBN nu s-ar putea descurca fără noul procesor Calrec Concord

CBN laudă noul procesor de la Calrec, Concord, procesor ce îmbunătățește capacitățile mixerelor Artemis Beam achiziționate de curând de televiziune cu scopul producerii a circa 25 de show-uri pe săptămână."Upgrade-ul la procesorul Concord a ridicat deja mixerele și sistemele de operare Calrec de la ..
16.11
Grass Valley a lansat noua suită de editare Rio

Grass Valley a lansat azi cea mai nouă versiune a lui Rio, suita de editare și post producție online de înaltă performanță, ce le oferă utilizatorilor și mai multe funcționalități, inclusiv suport Dolby Vision și compresie a fișierelor de cel mai înalt nivel pentru a putea îngloba cât mai multe fiși..
09.11
Canon revigorează conceptul de camcorder cu XF705

Cu ajutorul camerei 4K UHD XF705, Canon a revigorat conceptul de camcorder, ceea ce înseamnă o veste bună pentru cei care lucrează în producția video. Camcorderele au multe avantaje față de camerele de format mare cu obiective interschimbabile. Acestea sunt compacte și relativ ușoare pentru capacita..
09.11
Pro TV a achiziționat două mixere Calrec Artemis

Pro TV, postul TV cu cea mai mare audiență din România, și-a consolidat colaborarea cu Calrec Audio după achiziția a două mixere Artemis Light. Aceste noi mixere vor înlocui vechile mixere Calrec Sigma și Omega. Aceste două noi mixere vor fi folosite atât la emisiunile produse de-a lungul zilei, cât..
02.11
Prima transmisiune 4K UHD din Australia este marca Grass Valley

Grass Valley și Gearhouse Broadcast și-au unit puterile pentru a oferi primul broadcast live 4K UHD al Australiei. Întregul conținut 4K UHD de 6 ore de la Supercheap Auto Bathurst 1000 pentru supermașini, evenimentul anual al țării, unde este oferit broadcast live fără pauze publicitare.Cursa de 1.0..
02.11
Riedel Artist, Bolero & Mediornet - piese de bază și în Singapore

Riedel Communications a anunțat astăzi că Lighthouse Evangelism, una dintre cele mai mari case de rugăciune din Singapore, utilizează sistemele intercom Riedel Artist și Bolero, împreună cu rețeaua de distribuție media a companiei, MediorNet, pentru a oferi o distribuție completă a semnalului și o s..
25.10
Sachtler flowtech100: "Cele mai bune picioare de trepied" - Matt Allard, DP

DP-ul Matt Allard explică caracteristicile și beneficiile noului flowtech100 în ultima sa recenzie de produs.Matt acoperă fiecare element al noului trepied, de la caracteristicile produsului, comparația cu flowtech 75, întreținere și multe altele. Concluzia este simplă: "flowtech100 arată ca un trep..
25.10
Camerele 4K HDR Grass Valley folosite la transmisiuni sportive

Camerele 4K UHD RF de la Grass Valley au fost selectate de Euro Media Group pentru a capta în direct evenimente sportive de anvergură de pe întreg globul. Camerele vor fi parte din soluția de mare viteză, wireless, a celor de la EMG, soluție ce îi va ajuta să depășească așteptările consumatorilor în..
19.10
Riedel Bolero S asigură comunicațiile pentru Bundesliga Germană

Evenimentele sportive de mare anvergură de astăzi, precum și nevoile lor tehnice, cresc la un nivel nemaiîntâlnit. Pentru a face față acestor nevoi, Riedel Communications a creat diviza pentru servicii sportive, divize ce conține tehnologii personalizat conectate cu supravegherea și suportul extins ..
19.10
TVB Hong Kong folosește trei mixere Artemis

TVB, cel mai mare broadcaster din Hong Kong, a achiziționat recent două mixere Artemis Beam și un mixer Artemis Light cu scopul de a își actualiza echipamentele audio. Ultimele instalări înseamnă cu numărul de mixere Calrec Artemis de la TVB este de opt."Am folosit mixerele Calrec Alpha în studiouri..
12.10
Le Group Spectre achiziționează echipamente Grass Valley pentru închirieri

Le Group Spectre Sonore, un specialist din domeniul audiovizual din Quebec, a ales Grass Valley pentru a își completa portofoliul de producție live. Această investiție oferă o soluție la cheie ce le permite celor de la Le Group Spectre Sonore să capteze mai mult din piață pe măsură ce compania își c..
12.10
Calrec își prezintă noile produse la NAB New York

Noul nucleu Calrec Impulse, platforma de procesare audio pentru mixerele Apollo și Artemis, își va face debutul american la NAB NY.Nucleul Impulse este un engine de procesare și routare audio cu conectivitate AES67 și SMPTE 2110. Cu control asupra conectivității prin IP, mixerele pot fi controlate ș..
05.10
Intercomul Riedel Bolero folosit de BBC Radio pentru Formula 1

Intercomul wireless Riedel Bolero și matricea de intercom Artist au un rol cheie în acoperirea globală a curselor de Formula 1 de către BBC.Profitând de calitatea înaltă a sunetului, staff-ul de producție de la cursele de monoposturi de Formula 1 folosește Riedel Bolero cu un microfon extern pentru ..
01.10
Blackmagic Pocket 4K cel mai bun Best Buy pentru 2019

In acest an, una dintre vedetele IBC-ului a fost cu siguranta Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K.  Prima mea impresie? Greu de zis. Mai usoara, nu atat de mica ca in pozele pe care le tot vedem peste tot, parca putin mai ergonomica decat mi-am imaginat, si cu o imagine cu mult peste aste..
28.09
Grass Valley lansează T2 4K pentru redare/înregistrare de calitate

Grass Valley a lansat ultima sa soluție de redare/înregistrare - T2 4K - o soluție ce va ajuta broadcasterii și organizațiile media să înregistreze și să redea orice format video și audio, indiferent că acesta este SD, HD sau 4K. Această soluție versatilă este optimizată pentru o gamă largă de aplic..
28.09
Maryland TV continuă să se bazeze pe Calrec

Televiziunea publică din Maryland (MPT) este o televiziune câștigătoare a premiului Emmy ce este un client fidel, de lungă durată pentru Calrec. Aceștia au contat din nou pe cei de la Calrec atunci când au achiziționat un mixer Artemis cu 56 de fadere pentru studioul lor. Rețeaua Calrec Hydra 2 a fo..
20.09
Calrec deschide ușile către infrastructura IP

Calrec Audio a dezvăluit două produse IP noi la IBC 2018, gateway-ul H2-IP și cardul de control I/O modular AoIP. Ambele produse sunt compatibile SMPTE 2110/AES67 și extind gama de soluții AoIP pe care o oferă Calrec.Aceste două noi soluții se bazează pe noul nucleu Calrec Impulse, un nucleu IP nati..
20.09
Canon Europe va face parte din noul program Netflix Post Technology Alliance

Canon Europe, lider în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă cu mândrie că se va alătura celui mai nou program iniţiat de Netflix, Post Technology Alliance, ce reuneşte cei mai buni jucători din industrie într-o colaborare strânsă cu Netflix, pentru a inova fluxurile de lucru de producţie şi pen..
13.09
Grass Valley alimentează producția de știri pentru IBC TV

IBC TV, canalul oficial de televiziune al expoziției IBC, folosește echipamentele Grass Valley pentru a interacționa cu cei 60000 de vizitatori prin conținut captivant, toate acestea fiind alimentate de soluții IP.În acest an, scopul celor de la IBC TV este să prezinte modul în care o combinație înt..
13.09
Calrec Impulse dezvăluit la IBC 2018

La IBC 2018, Calrec dezvăluie noul nucleu Impulse, platforma de procesare audio pentru noua generație. Nucleul Impulse este un engine de routare și procesare audio foarte puternic cu conectivitate AES67 și SMPTE 2100. Nucleul Impulse este compatibil cu suprafețele de control existente Apollo și Arte..
07.09
Stabilizare excepțională cu ajutorul DJI Ronin-S

DJI Ronin-S este la prima vedere un gimbal standard, pe trei axe, motorizat. Dacă ne uităm mai atent, însă, vedem că nu este deloc unul banal. Acesta poate suporta capacitatea de 3.6 kg, practic aproape orice cameră DSLR sau mirrorless de pe piață. Pentru a vă face o idee ce înseamnă această greutat..
07.09
Canon lansează sistemul EOS R Mirrorless cu obiective spectaculoase

Cu o mișcare ce își pune amprenta în întreaga industrie, Canon anunță lansarea sistemului full-frame EOS R Mirrorless. Lansarea unei camere atât de importante precum aceasta este un pas imens, Canon demonstrând astfel că cel mai mare factor în obținerea imaginii perfecte nu este corpul aparatului, c..
28.08
DJI anunță Mavic 2 Pro și Mavic 2 Zoom

DJI a dezvăluit cele mai noi drone ale sale, mult anticipatele drone din seria Mavic 2. Această ultimă adăugare în linia de produse DJI vine în două configurații separate: Mavic 2 Pro și Mavic 2 Zoom.Mavic 2 Pro: Această variantă are o cameră Hasselblad nouă, puternică cu un senzor CM..
28.08
Anton Bauer prezintă tehnologiile curente ale acumulatorilor

Managerul de produs al Anton Bauer, Andrew Butler, i-a oferit cineastului James Mathers un rezumat al tehnologiei curente disponibile pentru acumulatoari la cel mai recent eveniment CineGear.Discuția atinge și regulamentele și regulile pentru transport aerian al acumulatorilor Lithium Ion, iar Andre..
23.08
Autoscript demonstrează integrarea cu camerele video IP

În acest articol vă vom arăta un film de prezentare filmat la NAB ce ne oferă o descriere a teleprompter-ului și ne arată cum datele de prompter au fost trimise prin unitatea centrală de control a camerei, permițând scoaterea cablului Ethernet din aceasta. La NAB, teleprompter-ul Autoscript EPIC-IP ..
23.08
Shanghai Media Tech și-a instalat noile mixere Calrec Artemis

Mixerele Calrec Artemis vor fi folosite la evenimente sportive de către gigantul chinez Shanghai Media Tech (SMT). SMT și-a dotat recent car-ul HD9 și sistemul Electronic Field Production (EFP) cu câte un mixer Artemis Shine și Artemis Light. Atât car-ul, cât și sistemul EFP vor fi folosite pentru t..
16.08
Tilta Nucleus-M - puternic, flexibil, ușor de utilizat

Dacă nu apari primul cu un produs pe piață, atunci trebuie să ai un produs cu adevărat special ca să ai succes. Sistemul de control wireless pentru obiective Tilta Nucleus-M este un produs special. Urmând tradiția Tilta de a oferi unelte profesionale, Nucleus-M este foarte bine gândit și oferă două ..
16.08
Infrastructura Grass Valley este soluția pentru Grand Slam-ul Wimbledon

Firma de producție NEP a produs prima producție live UHD HDR a unui turneu de tenis de grand slam la Turneul de la Wimbledon din 2018. Cele mai recente car-uri ale celor de la NEP au fost folosite la formarea noului broadcaster gazdă de la Wimbledon, Wimbledon Broadcast Services (WBS).WBS a oferit a..
09.08
Riedel Bolero și Artist, piese de bază la Sight & Sound Theatres

Sight & Sound Theatres, producătorii mai multor piese de teatru uluitoare, au început să folosească intercom-ul wireless Riedel Bolero pentru auditoriul lor din Branson, Missouri. Bolero profită de sistemul de intercom digital Riedel Artist pentru a avea comunicații inteligibile, fiabile și inte..
08.08
Mixerele Calrec sunt cele mai vândute mixere din Coreea

În ultimul an, Calrec a generat foarte multe vânzări în piața de broadcast din Coreea prin vânzări de mixere și interfețe AoIP către mai mulți broadcasteri coreeni. Printre acestea, putem evidenția prima vânzare a unui mixer Brio36 în Coreea, mixer achiziționat de cei de la Hyundai Home Shopping Net..
03.08
Riedel și Pidso colaborează la soluția de comunicații pentru DTM

La doar câteva luni de la semnarea parteneriatului, Riedel Communications și PIDSO anunță primul lor proiect comun - o soluție de comunicații pentru DTM (Campionatul German de Turisme). Cele două companii au proiectat și instalat un sistem de comunicații audio broadband pentru DTM ce integrează tehn..
03.08
SBN achiziționează două mixere Calrec: Summa și Brio

SBN a achiziționat cele două mixere Calrec Summa și Calrec Brio pentru a se asigura că mesajele transmise sunt mereu clare și de calitate."Capacitatea de a conecta mixerele Calrec folosind Hydra2, faptul că avem redundanță totală și am eliminat infrastructura analogică au fost extrem de importante p..
26.07
Riedel Communications echipează uimitorul The House of Dancing Water

The House of Dancing Water este un show de divertisment în apă ce îți taie respirația, ce este creat special pentru complexul de divertisment City of Dreams din Macao. Aceștia își vor extinde echipamentele de comunicații cu intercom-urile wireless Riedel Bolero. Bolero va oferi capacități wireless c..
26.07
Noua lumină de la F&V - K4000 Power - ia cu asalt piața

F&V a lansat lumina K4000 Power, o versiune mai puternică a celebrei lumini K4000. Cu cât este mai puternică? Conform F&V, această nouă lumină este de trei ori mai puternică decât originalul.K4000 Power vine în două versiuni, una daylight numită K4000, cu o temperatură a culorii de 5600K și ..
18.07
Sennheiser anunță integrarea Digital 6000 în mixerele Yamaha

La InfoComm, Sennheiser și Yamaha au anunțat că sistemele de microfon Sennheiser Digital 6000 pot fi perfect integrate în mixerele Yamaha CL și QL începând cu viitoarele update-uri de firmware ale celor de la Sennheiser și Yamaha. Aceste update-uri înseamnă că receptoarele wireless Sennheiser EM 600..
18.07
Litepanels ușurează producția filmului "Mountain Rest"

Produse de înaltă performanță de la Litepanels, OConnor, Sachtler și Anton Bauer - toate acestea fiind brand-uri Vitec Production Solutions - au jucat un rol important în producerea filmului "Mountain Rest", debutul în lungmetraj al scenaristei/regizoarei Alexandra O. Eaton.Pachetul de echipamente V..
12.07
Sistemele wireless Sennheiser sunt compatibile acum cu DANTE DDM

La InfoComm, Sennheiser a anunțat că sistemele wireless de microfon precum evolution wireless G4, SpeechLine Digital Wireless, Digital 6000 și Digital 9000 sunt compatibile cu Audinate Dante Domain Manager (DDM). Actualizarea este oferită gratuit cu ajutorul unui update de firmware pentru interfața ..
12.07
NEP Irlanda preia controlul cu încă două mixere Calrec Artemis

Cu cea mai recentă achiziție, mai exact două mixere Calrec Artemis, NEP Irlanda și-a standardizat toate cele cinci Car-uri principale pe mixere Calrec. Compania a achiziționat un mixer Artemis Light și un mixer Artemis Beam pentru unitățile mobile de producție principale: Emerald și HD1. NEP1 este f..
06.07
TV Tokyo își actualizează studio-ul principal cu mixerul Calrec Apollo

Televiziunea japoneză TV Tokyo a achiziționat unul dintre cele mai performante mixere de pe planetă - un mixer cu 80 de fadere Calrec Apollo. Achiziționat în aceeași perioadă cu alte echipamente ce au actualizat studio-ul principal din Tennzou, Apollo a reprezentat o îmbunătățire semnficiativă față ..
05.07
Soul Movie Italy investește în soluțiile de producție Grass Valley

Soul Movie, una din principalele firme ce se ocupă cu producția și post producția de filme și programe TV din Roma a decis să își echipeze două dintre car-uri cu camerele Grass Valley LDX 86N WorldCam și stații de bază XCU Universe XF. Soul Movie a ales soluția Grass Valley în mod specific pentru fl..
29.06
DJI Phantom 4 Pro V2.0 - ce aduce nou?

DJI a introdus de curând versiunea a doua a celebrei drone DJI Phantom 4 Pro. Printre îmbunătățirile pe care le putem observa se numără transmisia cu tehnologia DJI OcuSync, reducerea zgomotului elicelor cu 60% și conectivitate wireless simultană pentru o experiență first person îmbunătățită.Fanii c..
28.06
Calrec Brio devine mai puternic cu ajutorul pachetelor de expansiune

Carlec Audio s-a hotărât să mărească numărul de canale al mixerului Calrec Brio. Noi pachete de expansiune sunt acum disponibile pentru a mări numărul de DSP-uri al lui Brio12 de la 48 la 64 de canale de intrare, iar în ceea ce privește Brio36 de la 64 la 94 de canale de intrare.Pachetele de expansi..
21.06
Ce va prezenta Calrec la Broadcast Asia 2018

Sistemul radio bazat pe tehnologia IP ce se adaptează nevoilor postului - Type RType R este un nou sistem radio modular, extensibil, bazat pe IP ce se folosește de tehnologia standard de networking și o combină cu panouri soft configurabile ce pot fi croite pe nevoile operatorului. Sistemul fizic de..
21.06
Saint Petersburg TV folosește 12 camere Grass Valley LDX 82 Flex

Postul TV Saint Petersburg TV din Rusia a achiziționat cele 12 camere Grass Valley LDX 82 Flex pentru calitatea superioară a imaginii pe care o produc acestea.Cele 12 camere LDX 82 Flex au gamă de culori extinsă și capacitate HDR opțională înclusă. Aceste camere accentuează calitatea producțiilor li..
14.06
Îndragitul obiectiv Canon 70-200mm a trecut la nivelul următor

Printre cele mai îndrăgite obiective din arsenalul Canon este venerabilul 70-200mm. Asta pentru că oferă o plajă de zoom care are sens pentru majoritatea fotografilor și videografilor, precum și pentru că după zeci de ani de dezvoltare oferă o calitate incredibilă a imaginii. Canon a actualizat gama..
14.06
Zhiyun Smooth-4 - un nou stabilizator pentru smartphone

Știri interesante pentru producătorii de conținut ce folosesc telefonul mobil: Zhiyun Smooth-4 este un stabilizator ce aduce funcționalitatea cine avansată la îndemână. Incorporate în design-ul său prietenos sunt butoanele și rotițele mari și ușor de accesat ce permit ajustarea rapidă a setărilor pr..
08.06
 Noul Canon EF 70-200mm f2.8L IS III USM - precis, rapid și fiabil

Un clasic al vremurilor moderne: acest obiectiv de magnificare telephoto cu deschidere rapidă este în topul profesioniștilor tuturor genurilor de fotografie, dar și în topul amatorilor. Acum este chiar mai bun în lumină puternică și construit pentru a oferi performanță în cele mai provocatoare condi..
07.06
Anton Bauer Dionic XT - Noul standard în materie de acumulatori

Anton Bauer Dionic XT V-Mount & Gold Mount ridică ștacheta în materie de performanță și fiabilitate a acumulatorilor.Fiabil, Compact & Puternic. Poți conta pe Dionic XT să alimenteze cele mai importante echipamente ale tale. Dimensiunea lor redusă înseamnă spațiu mai mic consumat în geanta d..
31.05
Auditoriul Reynolds al Winston-Salem upgradează la Sennheiser Digital 6000

Auditoriul Reynolds a fost gazda multor turnee artistice bine cunoscute, de la Baletul din Moscova, până la Sweet Honey in the Rock de la Festivalul Național Black Theatre. Tot acest timp, localizate în campusul unui liceu, producțiile realizate de comunitate sunt de asemenea importante. Acestea inc..
31.05
Atomos Shogun Inferno și SUMO19 deblochează ieșirea RAW 5.7K la Panasonic AU-EVA

„Panasonic și Atomos și-au unit puterile pentru a aduce un set uimitor de caracteristici pentru producția RAW end-to-end - 5.7K, 4kDCIp24-60, 2KDCIp240 în 10-bit V-Log înregistrat cu ajutorul Shogun Inferno sau Sumo 19. Aceasta este cea mai bună soluție RAW pe acest segment de preț de pe piața de as..
24.05
ZEISS Super Prime - noua gamă de obiective high-end de la ZEISS

Cu cele 13 obiective prime de mare viteză, full frame pentru producții de film de înaltă calitate, ZEISS se concentrează pe calitate maximă, greutate redusă și versatilitate de top atunci când vine vorba de crearea unor imagini superbe.ZEISS a introdus o nouă gamă de obiective de mare viteză pentru ..
24.05
Triofilm TV Germania investește în soluțiile de broadcast Grass Valley

Cel mai nou car al postului Triofilm TV este echipat cu camere LDX 86 HiSpeed și un switcher Karrera K-Frame de la Grass Valley.Triofilm TV, un canal tv din Düsseldorf, a apelat la soluțiile Grass Valley pentru a avea cele mai noi tehnologii în materie de broadcast. Pentru echiparea celui mai nou ca..
18.05
Grass Valley își extinde portofoliul de soluții de networking pentru piața de broadcast

Atât Grass Valley cât și soluțiile SAM oferă suport pentru cele mai noi standarde din industrie, inclusiv SMPTE ST 2110. Tehnologiile avansate de broadcast și standardele de networking sunt în evoluție constantă, iar fiecare producător de conținut este la un anumit stadiu în adoptarea și actual..
17.05
Car-ul spaniolilor de la Tilt este echipat acum cu un mixer Calrec Artemis

Tilt, un furnizor de servicii broadcast audio-video din Madrid, Spania, se bucură acum de beneficiile utilizării unui mixer Calrec Artemis Light cu 48 de fadere în car-ul lor de producție mobilă. Cifra de afaceri a firmei a crescut considerabil în ultima vreme, ei lucrând cu o varietate de clienți î..
10.05
Calrec Brio ia notă de trecere la Full Sail University

Două mixere compacte Calrec Brio au fost achiziționate de curând de Full Sail University, oferind cursuri de formare și training în mixarea audio pentru studenții din programul de învățământ. Mixerul mai este folosit și pentru scena de evenimente a universității.Full Sail University oferă programe d..
10.05
Formula E optează pentru soluții end-to-end Grass Valley

Camerele și tehnologia de producție Grass Valley au stat la baza Formulei E încă de la începerea ei în 2014. Așadar, Grass Valley a fost prima alegere ca furnizor de echipamente atunci când Formula E și-a dorit noi echipamente. Dar, chiar și așa, faptul că echipamentele Grass Valley însumează întrea..
03.05
Sennheiser Evolution Wireless G4 duce sistemele wireless un pas înainte

Sistemele wireless Evolution de la Sennheiser sunt un standard în industrie pentru creatorii de conținut, companiile de producție, cât și pentru broadcasteri de mărime mică și medie la nivel mondial. Disponibile acum în a patra generație, videografii vor fi surprinși nu numai de ultima versiune a po..
02.05
dock10 achiziționează al șaptelea mixer Calrec

Cu zece studio-uri în facilitatea lor din Manchester, șapte dintre acestea fiind studio-uri de televiziune, dock10 oferă servicii de televiziune inovatoare și avansate pentru broadcasteri, companii de producție și pentru profesioniștii din industria pro AV. Studiourile de diferite dimensiuni sunt fo..
26.04
Grass Valley a dezvăluit cea mai completă platformă de producție a programelor de știri

Folosind o fundație extrem de puternică sub forma lui GV STRATUS 6.0, uneltele de producție de știri, editare și finisare de la Grass Valley formează o rețea puternică pentru crearea eficientă a conținutului.Pe măsură ce producțiile de știri devin din ce în ce mai complexe și mai alerte, Grass Valle..
26.04
Noile soluții profesionale de la Teradek - NAB 2018

Teradek, firmă ce face parte din grupul Vitec, și-a prezentat mai multe accesorii la târgul NAB 2018 din Las Vegas. Cei pasionați de streaming vor aprecia introducerea lui Teradek VidiU Go, un produs din a doua generație VidiU. Oferă encodare eficientă HEVC, pe lângă formatul de encodare larg dispon..
19.04
Blackmagic Design lansează Pocket Cinema Camera & DaVinci Resolve 15

Blackmagic Design a lansat întotdeauna lucruri interesante la NAB, ceea ce nu e de mirare având în vedere că an de an lansează din ce în ce mai multe produse. Desigur, multe dintre anunțuri sunt actualizări ale actualelor produse, dar de fiecare dată suntem surprinși cu un produs nou-nouț. Anul aces..
19.04
Atomos lansează Ninja V

Atomos a lansat la NAB un produs așteptat de mulți fani și utilizatori ai brand-ului. Ninja V este un monitor/recorder accesibil de 5" cu un set de caracteristici complete. Cu o construcție ușoară și rezistentă, Ninja V reușește să aibă toate caracteristicile esențiale, precum un display foarte lumi..
12.04
Canon C700 FF - Cea mai nouă cameră Cinema EOS

Canon a prezentat cel mai nou membru al familiei de camere Cinema EOS, EOS C700 FF. Așa cum ne spune și numele, este o versiune updatată a camerei de cinema C700 ce include un senzor full frame în locul unui senzor Super 35.Atunci când ne gândim la "full frame", ne gândim de obicei la un senzor 24x3..
10.04
Familia Cinema EOS, din ce in ce mai mare

La sfarsitul lunii Martie 2018, Canon a lansat oficial, un nou obiectiv care face parte din seria Prime-urilor Cine. Este vorba de CN-E 20mm T1.5 LF, un obiectiv de altfel asteptat de publicul de profil, acesta fiind al-VII-lea din seria de Prime-uri lansate de Canon (14,20,24,35,50,85,135). Daca su..
05.04
WXXI TV alege camerele Grass Valley pentru studiourile sale

Cele două noi studiouri ale stației TV vor fi dotate cu 9 camere LDX 82 Flex cu licențe extinse HDR GV-eLicense.Pentru a îndeplini nevoile de broadcast și ale grupurilor locale de producție, WXXI TV, asociatul PBS din New York a investit în nouă camere LDX 82 Flex de la Grass Valley. Camerele suport..
04.04
Autoscript introduce gama Intelligent Prompting IPS

La un an după lansarea de succes a gamei Intelligent Prompting, Autoscript introduce gama IPS de monitoare și software.Proiectat pentru producțiile moderne ce caută să beneficieze de design-ul și flexibilitatea de top al echipamentelor Autoscript, noua gamă IPS folosește caracteristicile produselor ..
30.03
NAB 2018: Noile Canon C700 Full-Frame și Obiectivul 20 mm L F Prime

La NAB 2018, Canon a prezentat cele mai noi produse din gama Cinema EOS: Camera video Canon C700 Full Frame, cu un senzor CMOS full-frame pentru rezoluții mai înalte și un efect de câmp de profunzime superior decât cel oferit de camerele Super-35. Canon EOS C700 FF e disponibil în versiune cu montur..
29.03
Calrec lansează Type R, un sistem modular pentru radio

Type R este un nou sistem radio modular, extensibil, bazat pe rețeaua IP produs de Calrec Audio ce utilizează tehnologia standard de rețelistică și o combină cu panouri configurabile ce pot fi croite pe nevoie operatorului.Sistemul de control fizic al lui Type R constă în trei panouri subțiri: un pa..
22.03
The Weather Channel achiziționează echipamente Grass Valley

The Weather Channel este postul din Statele Unite ale Americii ce informează milioane de telespectatori cu privire la starea vremii în timp real. Ca parte a misiunii lor de a oferi cele mai bune programe live, compania a ales echipamentele Grass Valley pentru soluția lor integrată de live broadcast...
21.03
Sistemul de intercom Riedel strălucește la Grand Palais

Sistemul de intercom de la Riedel Communications a fost în centrul primului musical prezentat la faimosul Grand Palais din Paris, "Singin' in the Rain".Regizat de Robert Carsen, această versiune a popularului musical a debutat inițial la teatrul și opera Théâtre du Châtelet și apoi s-a mutat la Gran..
15.03
EDIUS 9 - Un concurent de temut pe piața software-urilor de editare

Noua versiune a programului EDIUS de la Grass Valley este cea cu numărul 9. EDIUS este recunoscut în industrie ca fiind un program de editare foarte puternic și fiabil, iar noua versiune nu se abate de la formula ce l-a caracterizat.EDIUS 9 va putea folosi High Dynamic Range (HDR) într-un mod extrem..
14.03
Sachtler/Vinten flowtech 75 - Trepiedul de care ai nevoie

Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie cân..
08.03
Riedel Artist @ TVI Portugalia

Sistemul digital de intercom Riedel Communications Artist le permite celor de la TVI Portugalia să comunice fără probleme pentru producțiile lor de sport, știri și divertisment.Administrat ușor de o echipă mică de la TVI, noul sistem Artist a fost instalat ca parte a modernizării studio-urilor telev..
08.03
Calrec Artemis este noul mixer audio al primului car 4K din Taiwan

Infinity Multimedia Production și-a upgradat car-ul de ultimă generație - singurul car 4K HDR din Taiwan - cu un nou mixer audio digital Calrec Artemis Light. Artemis aduce sunetul de cea mai înaltă calitate în operațiunile celor de la Infinity.Infinity a deschis drumuri în Taiwan, construind primul..
01.03
Duplicator 4K de la Blackmagic Design

Filmatul unui eveniment live nu este de ajuns? Aveți nevoie să distribuiți imediat conținutul? Aici intervine Blackmagic Design Duplicator 4K. Folosind conexiunile SDI, puteți conecta unitatea Duplicator 4K la o cameră sau un switcher și să înregistrați feed-ul video de intrare pe până la 25 de card..
01.03
Riedel MediorNet Compact Pro - interconectează studiourile distribuite la scară largă

Centrul de arte & creativitate Banff din Canada folosește rețeaua media în timp real Riedel Communications MediorNet pentru a interconecta amfiteatrele, sălile de recital, studio-urile de înregistrare și facilitățile de producție ale centrului.Rețeaua de transport de semnal integrat și decentral..
22.02
Renumitul DOP & Filmmaker Philip Bloom a ales flowtech ca fiind cel mai bun trepied din 2017

Renumitul DOP, filmmaker și regizor Philip Bloom a ales flowtech ca fiind "cel mai bun trepied din 2017".Desemnarea trepiedului flowtech ca fiind cel mai bun trepied este o mare onoare, având în vedere că Philip are o carieră de 27 de ani în care a creat imagini incredibile pe aproape orice tip de c..
20.02
Vinten Vantage - tips & tricks

Filmul de prezentare următor prezintă una din caracteristicile cele mai puternice ale lui µVRC - abilitatea de a controla caracteristicile incorporate ale camerei montate pe capul robotic Vinten Vantage.În acest tutorial vei învăța cum să selectezi camera, iar apoi să accesezi CCU-ul pentru a ajusta..
15.02
Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K - camera de studio de mărimea unei palme

O cameră de studio Ultra HD de mărimea unei palme, asta înseamnă Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K, o cameră cu caracteristici profesionale, o montură activă Micro Four Lens și extensibilitate într-un body minuscul. Senzorul Ultra HD nativ al camerei suportă video 3840 x 2160 la 30fps și 1080..
14.02
Grass Valley prezintă tehnologiile de procesare GV Engine & Platform

Grass Valley va prezenta noile sale tehnologii de procesare media în timp real ce se adresează infrastructurilor de televiziune ce au nevoie de flexibilitate și scalabilitate la HPA Tech Retreat 2018, o expoziție ce va avea loc în Palm Springs, California, SUA. În prezentarea făcută de Grass Valley,..
09.02
Belden/Grass Valley achiziționează Snell Advanced Media

Belden a finalizat achiziția companiei Snell Advanced Media (SAM). Termenii afacerii nu au fost dezvăluiți, însă SAM va fi încorporat în Grass Valley.Compania va fi condusă de către Tim Shoulders și va avea sediul central în Montreal. Grass Valley a specificat că multe dintre mărcile de produse SAM ..
09.02
Produsele Grass Valley sunt folosite la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Grass Valley le furnizează celor de la NBC Olympics conversii și semnale IP multiformat, precum și routare și monitorizare de facilități în timpul Olimpiadei de la PyeongChang din 2018.Grass Valley a furnizat soluții de infrastructură pentru NBC Olympics din 2006, iar în 2018 furnizează din nou un n..
07.02
NBC Olympics alege Calrec pentru Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

NBC Olympics, o divizie a NBC Sports Group, a ales mixerele audio digitale Calrec Audio Summa, Artemis Ray și Brio pentru a oferi mixare audio perfectă în timpul producerii Olimpiadei de Iarnă din 2018 ce va avea loc în PyeongChang, Coreea de Sud, între 8 și 25 Februarie. Anunțul a fost fă..
01.02
NAMM 2018: Audio-Technica prezintă noile sisteme wireless

La NAMM 2018, Audio-Technica a prezentat pentru prima oară noua generație de sisteme de microfoane wireless 3000 și 5000. Da, odată cu micșorarea benzii frecvenței UHF, producătorii de microfoane wireless sunt nevoiți să își restructureze sistemele pentru a compensa pentru spectrul în continuă micșo..
01.02
NAMM 2018: Noile sisteme audio wireless Sennheiser G4

În lumea audio wireless, Sennheiser este un nume recunoscut și respectat atât de către oameni recent veniți în industrie, cât și de către veterani. Extinzând succesul liniei G3 a companiei și sincronizându-se cu a 20-a aniversare a sistemelor wireless Evolution, Sennheiser lansează linia de produse ..
25.01
Camera perfecta in functie de prioritati

Nu cu multi ani in urma, cand evolutia tehnologica se facea in pasi mici, o data la 3-4 ani, unde progresele erau clar trasate, cu nevoi ce veneau in ajutorul utilizatorilor, apareau in piata de profil doar cateva modele de camere video profesionale si de cinema.O data cu revolutia DSLR-ului, pu..
25.01
Conferința de prestigiu Slush din Helsinki în parteneriat cu Riedel

Cu Riedel Communications ce oferă infrastructură a comunicațiilor radio comprehensibilă, a zecea conferință anuală Slush, ce cuprinde conferenţiari de nivel înalt și aproape 20.000 de participanți, a fost executată perfect în Helsinki în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2017.O celebrare a antepre..
18.01
FOX SPORTS Australia achiziționează al doilea mixer Calrec Artemis

FOX SPORTS Australia a adăugat încă un mixer Calrec Artemis în sediul lor din Sydney, înlocuind un mixer Calrec Zeta ce s-a ocupat de ieșirile audio încă din 2008. Mixerul a intrat în funcțiune pe 30 Noiembrie anul trecut, cu un eveniment marca UFC, apoi cu un meci de fotbal.Scoaterea din funcțiune ..
17.01
Grass Valley EDIUS 9 câștigă premiul pentru produse inovatoare TV Technology

Software-ul de editare Grass Valley EDIUS 9 a fost premiat de TV Technology, parte a grupului Broadcast/Video NewBay, cu pretigiosul premiu Product Innovation Award 2017. Introdus pentru prima dată în noiembrie, EDIUS 9 a adus o serie de îmbunătățiri semnificative performanței, imbunătățiri ce au fă..
11.01
Clubul de echitație din Hong Kong folosește Riedel Bolero

Clubul de echitație din Hong Kong, una din cele mai celebre organizații sportive din lume, a ales sistemul de intercom wireless Riedel Communications Bolero pentru producțiile sale video.Bolero este integrat perfect cu intercom-ul digital Riedel Artist pentru a oferi comunicații fără întreruperi pe ..
11.01
Shanghai Media Tech trece la soluția completă 4K/IP Grass Valley

Grass Valley echipează noile car-uri și sisteme EFP cu camere, switchere, routere și sisteme de control 4K și IP.Shanghai Media Tech este o companie ce se ocupă de întreaga gamă de activități de producție: pre-producția, broadcast, post-producție, operațiuni de întreținere de rețea, dezvoltare media..
04.01
Brio înscrie reușită după reușită

Celebra agenție de știri sportive Bleacher Report a achiziționat două mixere compacte Calrec Brio ce sunt o parte a actualizărilor aduse studioului lor. Brio-urile aduc un nou nivel de putere, versatilitate și ușurință de utilizare producțiilor în direct și înregistrate ale celor de la Bleacher Repo..
03.01
Vinten Vantage - Un cap robotic revoluționar de la Vinten

Dupa mulți ani de dezvoltare si folosind feedback-ul primit de la clienți, Vinten a dezvoltat capul robotic Vantage. Acest cap robotic este un produs revoluționar ce va lua piața PTZ (pan-tilt-zoom) cu asalt, fiind un upgrade evident de la tradiționala camera PTZ, permițându-le utilizatorilor să își..
28.12
Asul din mâneca Sachtler: Sistemul de trepied Ace XL

Cele două sisteme de trepied Ace XL lansate de Sachtler extind celebra gamă Ace, concentrându-se pe noul cap fluid Ace XL cu baza de 75 mm. Fiind o alternativa low-cost la cele două sisteme de trepied Ace XL din fibră de carbon, dar o sarcină de încărcare mai mare decât Ace-ul standard, ambele siste..
27.12
Produsele Riedel au un rol cheie pe scenele Teatrului Național din Londra

MediorNet, Artist și Bolero ale Riedel Communications joacă un rol major în tehnica din spatele cortinei la Teatrul Național din Londra, iar Riedel este nerăbdător să împărtășească această poveste la începutul lui 2018.Pe măsură ce trece anul, însă, compania are plăcerea de a anunța că teatrul folos..
21.12
Camerele Grass Valley LDX 86N aleasă de o companie de închirieri din Germania

Compania Qvest Media, lider pe piața de închirieri de echipamente profesionale video și audio din Germania, Austria și Elveția a decis să își extindă portofoliul de produse cu camera sistemele de cameră 4K UHD cu conectivitate IP LDX 86N și cu stațiile de bază XCU Universe UXF SDI/IP.Încă din luna o..
21.12
Calrec Artemis Light echipează noul car al High Rock TV

Un mixer Calrec Artemis Light este mixerul ales de cei de la High Rock Television pentru primul lor car de transmisiuni, High Rock 1. Car-ul de 12 metri este proiectat să ofere capacitatea de producție a unui car mai mare într-un factor de forma mai redus, Artemis oferind calitatea, fiabilitatea și ..
14.12
Update Firmware la Panasonic AJ-PX270

Panasonic a anuntat la inceputul acestei luni (Decembrie 2017) ca a lansat un firmware update pentru camerele video din seria PX. Acest update contine optimizarea consumului de energie al camerei cu acumulatorii dedicati seriei PX, posibilitatea de aprindere a led-ului de semnalizare (Tally) in anum..
14.12
Grass Valley: HDR-ul și mediul de broadcast: Mai mulți pixeli crează un conținut mai bun

Consumatorii au judecat întotdeauna conținutul video după calitatea vizibilă a imaginii de pe ecran și urmăresc întotdeauna noile apariții în tehnologiile display-urilor. De-a lungul anilor, am observat trecerea de la alb-negru la color, de la SD la HD, introducerea ratată a 3D-ului pentru consumato..
14.12
Grupo Multimedios își facilitează producțiile cu ajutorul camerelor LDX 82 Flex

Grupul de posturi TV va utiliza camerele video HD de la Grass Valley pentru o varietate de programe de știri, talkshow-uri și muzică.Grupo Multimedios administrează la ora actuală mai multe zeci de stații de televiziune din Mexic și din sudvestul SUA, iar compania media plănuiește să își extindă pro..
07.12
Ghinionistul – o comedie Româneascã autenticã

Saptamana aceasta are loc Premiera in Cinematografele din România, a unei noi productii autohtone – Ghinionistul. Creative Broadcast Solutions este pe afis, sustinand acest proiect, inca de la inceput. Despre acest film, ce merita vazut fara ezitare, este in regia lui Iura Luncasu, după ce în urmă c..
07.12
Grass Valley expune soluții pentru producții sportive la SVG Summit

Grass Valley va participa la summit-ul anual SVG, ce va avea loc în perioada 11-12 Decembrie în New York. Cu ocazia acestui eveniment, Grass Valley le va prezenta spectatorilor o soluție ideală pentru transmisiunea evenimentelor sportive, în special înr-un mediu în care tehnologii precum IP, HDR, 4K..
01.12
Riedel Artist - motorul uriașei parade stradale din Zurich

Sistemul de intercom digital Riedel Communications Artist a oferit o infrastructură de comunicații radio completă și fiabilă pentru a 26-a paradă stradală anuală din Zurich, o sărbătoare a păcii, dragostei și muzicii tehno de 2,4 km ce a atras mai mult de 900000 de oameni pe străzile orașului.Riedel..
30.11
Noul an vine cu Cashback de la Canon

Incepand cu 27 noiembrie 2017, Canon demareaza o campanie cashback ce isi indreapta atentia si spre produsele din gama Provideo. In functie de produsul ales, suma restituita de Canon va fi de pana la maximum 1400 Ron. Tot ceea ce aveti de facut este sa cumparati in perioada 27 noiembrie 2017 – 31 ia..
23.11
Intalnirea Videografilor din Romania

Brasov 2017. Pentru CBSPro a fost o experienta la un alt nivel, care se reflecta din ce in ce mai mult in comunitatea de Videografie din Romania. Evenimentul organizat de Geo Munteanu si Stefan Mirea sau mai bine spus Frame Concept, si sustinut de CBSPro, a reprezentat o evolutie clara in sfera Vide..
23.11
Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!

Capul robotic Vinten Vantage are multe funcții similare cu cele ale camerelor PTZ, acesta fiind un motiv de comparație între acestea.În cazul în care clientul își dorește o alternativă pentru o cameră PTZ cu costuri similare, Vinten Vantage este această alternativă în combinație cu o cameră video ce..
16.11
Brio12, un nou mixer audio compact de la Calrec

Calrec Audio a anunțat lansarea internațională a lui Brio12, un mixer compact cu 12 fadere, la Inter BEE 2017. Brio12 are același set de caracteristici puternice și capacități de mixare precum fratele său mai mare, Brio36, un mixer ce a avut un real succes în industrie.Brio12 satisface cererea pentr..
16.11
Grass Valley introduce ultima versiune a Recorder/Player-ului T2, T2 Series 3

Grass Valley a dezvoltat centrul de redare audio/video SD/HD T2 Series 3 cu gândul la versatilitate, fiabilitate și eficiență, trei factori pe care se bazează broadcasterii atunci când crează conținut în situații dificile precum transmisiunile live și producțiile mobile. Pentru a ușura fluxul de luc..
14.11
Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor

Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor realizat  de Camera de Comerț și Industriei a României, la categoria Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/video in magazine specializate - întreprinderi miciTOPUL NATIONAL AL FIRMELOR 2017, ediția a XXIV-a, organizat î..
09.11
Broadcasterul rus NTV folosește Calrec Artemis

Broadcasterul rus NTV a achiziționat al patrulea mixer Artemis Light pentru a îl folosi la studioul său din centrul tehnic de televiziune Ostankino din Moscova. Mixerul cu 48 de fadere va fi folosit la programe populare ale televiziunii NTV."Atunci când ne gândim să ne aducem echipamentele la zi, pr..
09.11
Riedel lansează o aplicația MediorNet MicroN IP

Construind pe baza conceptului de a accentua capacitățile hardware printr-un software de calitate, Riedel a extins capacitățile lui MediorNet MicroN prin introducerea unei noi aplicații. Aplicația MicroN IP este o nouă interfață ce creează o conexiune fără întreruperi între MediorNet și rețelele IP...
02.11
Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast

Proshow Broadcast, o companie de broadcast și producție media cunoscută în Canada și-a actualizat car-ul OB Prodigy HD cu mixerul audio Calrec Brio. Într-un pachet compact și accesibil, Brio aduce un nou nivel de funcționalitate de nivel broadcast pentru evenimentele sportive pe care le acoperă Prod..
02.11
Grass Valley și-a demonstrat soluțiile de producție la SMPTE 2017

Între 23 și 26 Octombrie, Grass Valley a prezentat în Los Angeles ultimele dezvoltari ale soluțiilor sale pentru producții live și de știri."Deși creația de conținut e acum dispersată, Hollywood-ul este locul de naștere al divertismentului TV așa cum îl știm, iar SMPTE le permite profesioniștilor di..
26.10
Edius 9 – Avanpremiera in  Romania

Buna ziua Editori, salutare Videografi Independenti sau oameni dragi din industria de audio-vizual.In articolul de astazi va povestesc cum Grass Valley a prezentat in septembrie, la IBC, timp de 5 zile, cu o medie a timpului de utilizare cu editori si betatesteri  de 8-10 ore pe zi, noul EDIUS ..
26.10
EDIUS 9 - Mai bun din toate punctele de vedere, fără abonament

Noua versiune a programului EDIUS de la Grass Valley este cea cu numărul 9. EDIUS este recunoscut în industrie ca fiind un program de editare foarte puternic și fiabil, iar noua versiune va fi disponibilă începând cu data de 7 Noiembrie.EDIUS 9 va putea folosi High Dynamic Range (HDR) într-un mod ex..
19.10
Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport

Sky Deutschland AG (Sky Germania) folosește rețeaua media în timp real Riedel Communications Mediornet în centrul unei infrastructuri de routare de la Sky Sport HQ, noul său centru de transmisiuni sportive din Munchen.Folosind cea mai extinsă coloana vertebrală MediorNet folosită până acum, Sky Spor..
16.10
Sachtler va comercializa doua noi trepiede in gama Ace XL

Familia de trepiede Ace XL se mărește cu doua noi sisteme cu un preț accesibilCa urmare a lansării reușite a capului de trepied Ace XL, a celor trei sisteme de trepied Ace XL și a sistemului Ace XL Flowtech, Sachtler a lansat doua noi sisteme de trepied de aluminiu Ace XL la un preț compet..
12.10
Secretele lui Canon XF400/405

Primul sample al camerei video XF405, as spune neoficial final, se afla deja in Romania. Isi face loc pe biroul meu aglomerat, foarte usor, avand dimensiuni suficient de reduse.  Nu are rost sa facem o introducere pompoasa, asa ca o sa va descriu primul impact vizual pe care mi-l lasa aceasta b..
10.10
Sachtler Flowtech - Ușor. Unic. Revoluționar.

Noul trepied Sachtler Flowtech este proiectat să fie agil, ușor și rapid de operat. Noul sistem flowtech de la Sachtler este mai mult decât un update al gamei Sachtler. Sistemul Flowtech împrumută agilitatea picioarelor telescopice TT 75CF și viteza picioarelor Speedlock pentru a crea un design din ..
05.10
La Volan – Cu noul Canon C200

Sezonul nou al emisiunii “La Volan” va incepe in curand la DIGI24. Pentru ca au dorit sa ofere spectatorilor un Promo special, tema aleasa a fost o scena care sa redea atmosfera tensionata a unui film de Hollywood, a carei actiune se va defasura intr-o poveste post-apocaliptica, unde Bogdan Mirica s..
05.10
GoPro lansează HERO6 Black

GoPro lansează HERO6 Black, cea mai nouă cameră de acțiune din gama producătorului american. Acest nou GoPro este caracterizat în principal de apariția modului QuikStories - o aplicație ce editează și transferă filmările direct pe telefon pentru o partajare extrem de ușoară. Astfel, îți poți posta a..
29.09
Canon - o alternativa de luat in calcul

In urma cu doua saptamani, la IBC, Canon a lansat noua serie de produse din sfera Prosumer, in ceea ce priveste noile camere video din seria XF si XA. Era de asteptat o repozitionare a producatorului, cu produse Premium pentru aceasta gama. XF 400/405 sunt doua camere exceptionale, care inglobe..
29.09
Calrec s-a conectat la IBC2017

Calrec a folosit expoziția IBC2017 pentru a demonstra soluții ce le permit utilizatorilor să treacă peste provocările create de producerea de evenimente live. Alături de parteneri și clienți cheie, Calrec a demonstrat cum RP1 Remote Production Engine, situat în inima unei abordări integrate, poate o..
21.09
VIXIA GX10, camera accesibilă de la Canon ce înregistrează UHD 4K

Ai auzit de Canon VIXIA GX10? Ei bine, noi, cei de la CBS suntem bucuroși să îi anunțăm apariția. Linia VIXIA a crescut de-a lungul anilor de a o simplă cameră de ținut în mână la o puternică unealtă de înregistrare HD, iar noua GX10 crește standardele cu înregistrări UHD 4k. Mult mai mult decât o s..
21.09
Grass Valley își extinde gama de broadcast 4K la IBC2017

Pe măsură ce industria trece la 4K UHD, broadcasterii se confruntă cu un hibrid între formatele SDR/HDR și o combinație de conținut HD și 4K UHD, iar această problemă necesită o soluție ce le poate combina eficient într-un flux de lucru fără întreruperi. La IBC 2017, Grass Valley a prezentat Densité..
16.09
Grass Valley EDIUS 9 - disponibil din noiembrie 2017

EDIUS 9, care a putut fi văzut la IBC, oferă câteva noi caracteristici, incluzând „Cloud Ready”, pachet de licență în cloud pentru facilități mari ce permit utilizatorilor să instaleze EDIUS pe mai multe sisteme și să ruleze simultan pe un număr setat și să adauge mai multe licențe, după nevoie. Ace..
15.09
SWIT lansează două sisteme wireless la IBC 2017

La IBC 2017, SWIT va lansa două noi sisteme wireless. Pe numele lor CW-H150 și CW-S300 și având un preț accesibil, se pretează perfect la utilizarea cu camerele HDMI.CW-H150 este un sistem wireless WHDI, produs de AMIMON,  are o rază de acțiune de 150 de metri, latență de mai puțin de o secundă..
13.09
Canon XF400/XF405 și Vixia GX10 - Noile camere 4K de la Canon

Canon a anunțat trei noi camere video: Vixia GX10, XF400 și XF405. Toate trei sunt construite în jurul aceleiași tehnologii, tehnologie ce include un senzor de 1 inch ce poate filma video 4K la 60 de cadre pe secunda (60 fps), acesta făcând camerele perfecte pentru cei ce filmează reportaje de știri..
05.09
Lansarea noului model de Trepied Flowtech 75

In luna Martie 2017, membrii echipei CBS Pro au fost la Londra pentru o intalnire speciala,unde companiile grupului Vitec au prezentat cateva produse ce au fost planificate pentru lansare in cursul acestui an.Ne-a atras atentia noul trepied Flowtech 75. Cu siguranta este pentru prima data cand ceva ..
05.09
Sachtler/Vinten flowtech 75 - Un trepied revoluționar

Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie cân..
31.08
C100 Mark II mai bun fata de unele camere 4K?

Se spune ca cine este in spatele camerei conteaza cel mai mult, indiferent de instrumentul pe care il foloseste. Uneori, instrumentul potrivit ajuta in a ne usura activitatea si tot procesul prin care un material ajunge in forma lui finita, catre client.  Articolul de astazi are la baza experie..
31.08
Riedel a asigurat infrastructura pentru Eurovision 2017

Pentru cel de-al 12-lea an consecutiv, soluțiile de comunicații și distribuție de semnal de la Riedel sunt o piesă importantă în Eurovision Song Contest, cel mai longeviv concurs de muzică internațional transmis la TV.Rețeaua media în timp real Riedel MediorNet a oferit infrastructura decentralizată..
23.08
Litepanels lansează noi lumini Astra și Sola

Litepanels este una dintre firmele care inovează cel mai mult când vine vorba de panouri de lumină LED, producând printre primele panouri stil array și cu lumină fresnel. Noile lumini Astra continuă angajamentul celor de la Litepanels pentru panourile LED, fiind disponibile în următoarele configuraț..
23.08
DOP-ul Christian Herrera folosește cu succes Oconnor 2560

Călătoriile în scop de serviciu pot fi atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru majoritatea cineaștilor. Din fericire, experimentatul cineast Christian Herrera apreciază faptul că poate călători și explora noi teritorii. Din populata zonă a Los Angeles-ului, până la izolatul Regat al Bhutan-ul..
16.08
Canon EOS 6D Mark II folosește software-ul Grass Valley Mync

Odată cu lansarea celei mai noi camere DSLR a sa, Canon a ales să colaboreze cu Grass Valley pentru a le oferi clienților un software ce face mai ușor administrarea, editarea și partajarea de conținut video. Mync, un software introdus în Martie de Grass Valley, oferă funcționalitățile unui media pla..
16.08
Calrec Summa mixează sunetul pentru Moto2

Un mixer Calrec Summa este folosit pentru acoperirea părții audio al celui mai nou car OB 4K al companiei spaniole de producție VAV. Dorna Sports este deținătorul drepturilor de transmisiune al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, iar compania de producție VAV folosește noul car dotat cu mix..
11.08
Sachtler ACE XL – Pentru trepiedul de teren

In aceasta luna (august 2017) compania Sachtler, care face parte din grupul Vitec, anunta utilizatorii ca extinde linia de productie a trepiezilor populari din seria Ace. Noul Sacthler Ace XL sustine o incarcatura mai mare cu 2 Kg, fata de modelele anterioare Ace M si Ace L. Aceasta crestere a valor..
10.08
Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de calitate pentru UFC 214

Calrec Artemis Beam a furnizat sunetul de înaltă calitate de la bordul celui mai nou CAR de producție 4K HDR al F&F Productions: GTX-18. Car-ul a transmis săptămâna trecută din California primul său eveniment live: o transmisiune Ultra HD a evenimentului UFC 2014 pentru telespectatorii AT&T ..
03.08
NEP UK adoptă soluția RIEDEL MEDIORNET MICRON

NEP UK, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outside broadcasting (OB), a adoptat tehnologia de transport, procesare și routare în timp real a semnalului Riedel MediorNet pentru a fi folosită într-o gamă largă de producții live de mare anvergură.Cu 26 de dispozitive media în rețea de de..
03.08
30 de camere Grass Valley în folosință la Russia NTV

Grass Valley a lucrat împreună cu un integrator de sisteme local pentru a identifica cea mai bună soluție pentru actualizarea echipamentelor stației tv rusești NTV. După analiza mai multor opțiuni, NTV a ales 30 dee camere Grass Valley LDX 80 Flex și un switcher și totodată și centru de producție vi..
27.07
De ce alegem DVX200?

In 2016 a fost lansat modelul Panasonic AG-DVX200, deschizatorul de drumuri pentru seria AG-UX si AG-AC(30), cand producatorul Japonez a standardizat formatele de inregistrare prezente pe aceste camere, mostenirile de functii de la camerele profesioanale (Varicam si P2) precum si acumulatorii (care ..
26.07
Grass Valley livrează peste 100 de camere LDX în Ungaria

Antenna Hungaria, provider-ul de servicii de broadcast, telecomunicații și producție live din Ungaria a achiziționat peste 100 de camere de la Grass Valley (aici includem camere native HD/4K cu capacitate HDR, camere compacte pentru spații restrânse, routere și controllere, multiviewere și..
21.07
UX180 - Camera de Top in domeniul Broadcast

O vorba din popor spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. In cazul camerei Panasonic UX180, cam tot ceea ce inseamna tehnologie P2, de ultima generatie, gasim integrat in aceasta camera. Scurt si la obiect, rezolutie 4K 60p, cel mai larg obiectiv de pe piata (din acest segment) de 24mm, un z..
17.07
Canon 5D Mark IV vine acum cu Canon Log preinstalat

La scurt timp după lansarea lui 5D Mark IV, Canon a venit cu un upgrade opțional pentru videografii care voiau să acceseze funcția Canon Log. Acum, Canon 5D Mark IV vine cu Canon Log preinstalat, premițându-le videografilor să aibă uneltele de care au nevoie la dispoziție imediat. Pentru cei curioși..
13.07
Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor

Specialistii de la Grass Valley au creat o versiune pentru utilizarea non-comerciala a programului de editare EDIUS PRO 8. Pana la sfarsitul lunii Iulie 2017 Grass Valley ofera acest program, la un pret special.Aceasta oferta promotionala este valabila atat pentru noii utilizatori sau pentru editori..
13.07
Grass Valley trece la următorul nivel cu EUROMEDIA

Creșterea de interes în ceea ce privește acoperirea 4K UHD i-a obligat pe cei de la EUROMEDIA, lider în oferirea de servicii tehnice, să treacă la 4K UHD în ambele lor car-uri de outside broadcast: A21 și B40, prin extinderea capacităților switcherului Kayenne K-Frame Video Production Center de la G..
06.07
Noul OB van al televiziunii Markíza funcționează cu ajutorul MediorNet

Conceput și construit de Broadcast Solutions GmbH, noul OB van extinde capacitățile HD ale broadcasterului slovac pentru producții live.Broadcast Solutions GmbH, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și soluții de producții broadcast ale Europei, a instalat MediorNet a Riedel la bordu..
06.07
Camere Robotice PTZ fără compromisuri

De ceva timp pe piața echipamentelor de televiziune au început să apară din ce în ce mai des soluții integrate pentru filmările de platou, unde se folosesc camere robotice în defavoarea camerelor clasice (cu operatori la manșă). Din punctul de vedere al operatorului clasic, nu ar trebui să existe în..
29.06
Despre produsele E-Image

Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiatic..
29.06
Asul din mâneca Sachtler: Anunțarea noilor sisteme de trepiezi Sachtler Ace XL

Astăzi Sachtler a anunțat cea mai nouă extindere a popularei linii de trepiezi Ace. Noile sisteme Sachtler Ace XL vor suporta sarcini mai mari decât existentele sisteme de trepiezi Ace L și Ace M, până la 8 kg. Capacitatea crescută înseamnă că linia Ace va suporta acum instalații DSLR mai mari sau c..
28.06
Summa aduce terapia cu amănuntul la Premier Home Shopping Network din Coreea

CJ O Shopping Ltd., prima rețea de cumpărături de acasă din Coreea și retailerul multimedia numărul 1 al țării, a instalat un nou mixer Calrec Summa în proaspăt renovatul studio, Studio E. Summa se alătură celor trei mixere existente Calrec Omega care au funcționat impecabil în celelalte studiouri a..
21.06
Anton Bauer alimentează prima filmare VR de pe Vârful Everest

Compania de producție olandeză VR Explorers nu și-a propus doar să ajungă în vârf, ci a devenit prima echipă de producție care să filmeze cadre de realitate virtuală de pe Vârful Everest, undeva la 8848 de metri deasupra nivelului mării."Celelalte companii VR care au încercat asta înainte au dat gre..
21.06
Calrec Summa și Artemis Light echipează TV2 Ungaria

O combinație puternică între mixerele Summa și Artemis Light asigură viitorul a două studiouri ale televiziunii TV2, una din cele mai populare stații tv comerciale din Ungaria. Aceste mixere fac ca TV2 să devină cel mai important client al Calrec în competitiva piață din Ungaria."Pe măsură ce gama n..
20.06
Fujifilm a lansat obiectivul cine FUJINON MK50-135mm T2.9

Fujifilm a lansat un obiectiv telephoto zoom din seria MK cu performanță optică avansată, design ultracompact și ușor și raport cost-performanță foarte bun. Acest obiectiv se numește FUJINON MK50-135mm T2.9 și este optimizat pentru filmarea unor imagini bogate și pentru o operare cât mai ușoară.MK50..
15.06
Obiectivele Zeiss Compact Prime CP.3

Tehnologiile digitale au transformat cinematografia tradițională și au reorientat piața. Tehnologiile noi și inovatoare pentru producție și post-producție au pavat drumul către un flux de lucru mai versatil și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Familia CP.3 de obiective de la ZEISS este..
15.06
Canon Dual Pixel Autofocus explicat

Chiar și cu avansurile ce s-au făcut în industria de fotografie și cinematografie, focalizarea perfectă - mai ales când lucrezi de unul singur - nu este ușor de făcut. Tehnologia Dual Pixel Autofocus de la Canon face ca frica utilizatorilor față de focalizarea automată să dispară. Urmăriți filmul de..
15.06
Anton Bauer comercializează un discharger LPD

Unitatea dedicată de descărcare a acumulatorilor poate descărca până la patru acumulatori simultan pentru a asigura respectarea reglementărilor privind transportul aerian al acumulatorilor.Anton Bauer, liderul din industria de acumulatori pentru film, broadcast și provideo a lansat noul său discharg..
08.06
Camera Panasonic AU-EVA1 | Cea mai nouă cameră de la Panasonic

Cântărind mai puțin de 1,3 kg și cu o formă compactă, EVA1 este potrivită folosirii handheld, însă este proiectată și pentru a fi montată pe un monopied, dronă sau gimbal. EVA1 împarte același design de senzor Dual ISO cu VariCam 35, VariCam LT și VariCam Pure, care vă permite să treceți de la sensi..
08.06
Antena 1 achiziționează mixere Calrec Summa

Antena 1, unul dintre cele mai mari posturi de televiziune din România, a intrat în emisie cu două dintre noile mixere audio Calrec Audio Summa. Utilizarea acestor mixere marchează prima vânzare a mixerului Calrec Summa, pe piața de broadcast a României, piață ce se află într-o rapidă dezv..
01.06
C200 a fost lansat in Romania.

Creative Broadcast Solutions a organizat in data de 31 mai 2017 un Workshop dedicat Videografilor si Directorilor de Imagine din domeniul Publicitatii, Filmului si Evenimentelor. Partenerul oficial al evenimentului a fost Canon Romania. Mare surpriza a acestui eveniment a fost lansare camerei Canon ..
01.06
Camera video Canon C200 - Anuntata oficial

Pe data de 31 Mai 2017 a avut loc anunțul celui mai nou membru Canon Cinema EOS - C200. Proiectată să ofere imagini digitale de înaltă calitate la prețuri accesibile, camera C200 poate înregistra 4K RAW intern pe un card CFast 2.0 utilizând formatul prietenos stocării Canon, Cinema RAW Light. Asemen..
25.05
TVB își actualizează studiourile cu 3 mixere Calrec Artemis

TVB este centrul puterii în ceea ce privește broadcastul în Hong Kong. Broadcasterul și-a actualizat facilitățile de producție cu trei mixere audio Calrec Artemis, fiecare dintre acestea fiind folosit la un studio diferit de producție. Cele trei noi mixere Artemis înlocuiesc legendarele mixere Calre..
24.05
Riedel introduce un nou SmartPanel Desktop

Riedel Communications a introdus la NAB 2017 ultimul membru al familiei SmartPanels de interfețe pentru utilizator inteligente, SmartPanel-ul Desktop DSP-2312.Fiind primul keypanel proiectat ca o interfață puternică și multifuncțională pentru utilizator, SmartPanel este proiectat să îmbogățească exp..
17.05
Vibesta - in exclusivitate la CBSPro

Din 2017 CBS Pro ofera in premiera publicului din Romania, produse de lumina si monitorizare video la un pret accesibil, dar cu o calitate ridicata a specificatiilor pe care le ofera. Vibesta este un brand nou ce se adreseaza fotografilor si videografilor oferind produse LED de iluminare (acope..
17.05
Transformă-ți telefonul într-o cameră profesională cu E-Image Q30

Carcasa E-Image Magic Q30 este o modalitate extrem de interesantă de a îți transforma telefonul într-o cameră profesională. Este compatibilă cu toate telefoanele, atât cele iOS, cât și cele Android. Noul design extensibil poate fi ajustat conform mărimii telefonului. Vine cu orificii diferite pentru..
15.05
Sistemul Autoscript de Prompter Inteligent în 3 minute

În acest clip video puteți vedea cum sistemul de prompter inteligent de la Autoscript livrează un flux de lucru fără întreruperi.Acest filmuleț explică de ce este nevoie de un flux de lucru IP și cum produsele Autoscript fac acest lucru posibil, precum și beneficiile pentru clienți...
11.05
HPRC facelift in 2017

In domeniul audio-video, sunt cateva brand-uri cunoscute prin produse de calitate ce ofera siguranta pentru transportul si depozitarea camerelor de filmat si a accesoriilor aferente. Printre acestea se numara si HPRC, ce are o popularitate deosebita in Romania. Incepand cu acest an, firma itali..
10.05
Atomos Sumo intră în ring

Atomos a introdus ultimul său concurent în lumea monitoarelor/recordere la NAB 2017: Sumo - un monitor recorder de 19" 4Kp/60 HDR. Capabil să capteze imagini 4K 12-bit RAW și 10-bit ProRes/DNxHR, Sumo oferă și color grading HDR în timp real și comutare live 1080p/60 cu înregistrare până la 4-ISO. Ad..
10.05
Studenții de la Chapman University fac practica pe Calrec Brio

La secția de film și arte pentru media Dodge College a Universității Chapman, un nou mixer compact Calrec Brio are două misiuni - un rol cheie în programul de producție al unei televiziuni importante și un rol la fel de important în educarea studenților în scopul pregătirii acestora pentru viitoarea..
06.05
Grass Valley a câștigat două premii NAB Best Of Show 2017

Grass Valley Densité UHD-3901-UC și XCU Universe UXF au fost premiate de TV Technology.Încă din 2014, programul NewBay Media Best of Show a recunoscut produsele noi și deosebite expuse la NAB Show prin preimii acordate de publicațiile sale, dintre care face parte și TV Technology. În acest an, ..
06.05
Ce a prezentat Panasonic la NAB 2017?

Panasonic a profitat de această ocazie pentru a prezenta mai multe detalii despre prototipul camerei 360 de grade, prezentată pentru prima dată la IBC și care va fi disponibilă din luna August a acestui an.Compus dintr-un cap de cameră și o unitate de bază, sistemul folosește patru camere pentru a p..
03.05
ZEISS a lansat noua serie de lentile Compact Prime CP.3 si CP.3 XD

Adaptate pentru zilele de maine ale Cinematografiei Moderne.Tehnologia digitala a dus la transformarea producatorilor de film traditionali si a schimbat radical piata de profil. Tehnologiile noi si inovative, in ambele cazuri de productie si post-productie, au construit calea catre o economie de cos..
02.05
Calrec atinge viteza maximă cu Calrec V8

Calrec Audio îi aduce pe broadcasteri la conducere cu noile caracteristici ale software-ului V8, împreună cu noi îmbunătățiri ale mixerului Brio, la NAB 2017.V8 introduce un număr important de îmbunătățiri puternice pentru întreaga gamă de produse Calrec, incluzând suport îmbunătățit RP1, rate de eș..
27.04
CBS va prezinta NAB 2017

De la an la an, unul dintre cele mai importante targuri din lume, pentru piata de Broadcast & Film, este din ce in ce mai popular in lumea intreaga. NAB. Vremurile de odinioara faceau ca oamenii din domenii diferite de activitate sa fie mai putin conectati. Astazi, informatia le ajunge in timp r..
27.04
Litepanels extinde gama de lumini LED.

Litepanels extinde gama lor de lumini led: Mai multă putere. Mai multă flexibilitate. Același preț.Cei de la Litepanels au lansat noua lor gamă de panouri Astra LED și luminile de tip fresnel Sola LED la expoziția NAB din 2017. Noile lumini sunt mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al ..
25.04
BBC folosește soluții Grass Valley în noul sediu din Țara Galilor

Data Centerul Broadcast de ultimă oră este susținut de GV Node și switch-uri Cisco.BBC Țara Galilor este broadcasterul național ce oferă o gamă largă de programe și servicii pentru audiența sa din întreaga Țara a Galilor, precum și programe emblematice pentru rețeaua BBC. Ca orice broadcaster, BBC-u..
21.04
Grass Valley aduce soluții de networking îmbunătățite la NAB 2017

Centrul de Date Broadcast introduce o abordare scalabilă a IP-ului Glass-to-GlassAtunci când sunt realizate corect, rețelele nu ar trebui să fie ceva la care broadcasterii să se gândească. Asta nu înseamnă că rețeaua nu este o piesă critică în puzzle-ul broadcastingului, ci dimpotrivă - rețeaua este..
20.04
C100 Mark II rezista luptei dintre K-uri

Pe zi ce trece, vedem evolutia senzorilor si a camerelor care apar pe piata si ofera optiuni mai mult sau mai putin fezabile pentru utilizatori. In razboiul K-urilor, C100 ramane un pionier care rezista lejer in piata, cu un senzor de Super 35mm, prezent atat pe C300 cat si pe C500. Pentru cine nu c..
20.04
Riedel introduce Bolero

La Prolight & Sound 2017, Riedel Communications va introduce Bolero, o nouă soluție intercom wireless care urmează să schimbe lumea intercom. Bolero este un sistem intercom expandabil bazat pe DECT, complet roaming, în intervalul de frecvență liber de 1,9GHz. Complet integrat în platforma interc..
13.04
Despre produsele E-Image

Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiaticii de la E-Imag..
13.04
Sennheiser și Neumann prezintă soluții audio inovative la NAB 2017

Tehnologie audio pentru producții de toate mărimile - asta vor expune cei de la Sennheiser și cei de la Neumann la standul C2213 pe care îl impart la NAB. O gamă inovativă de produse e gata să ofere captură audio profesională la orice nivel, indiferent că vizitatorii produc filme sau se concentrează..
10.04
Calrec lansează noul mixer audio Artemis la NAB Show 2017

Calrec inoveaza din nou la NAB Show 2017 prin lansarea celei mai noi adiții ale familiei de mixere Artemis. Artemis Ray (rază) are 456 canale de intrare cu funcții complete - lucru care îl face mai puternic decât Artemis Beam. În plus, Artemis Ray poate suporta până la 72 fadere, asemenea modelului ..
06.04
Seria UX fara perdea.

Astazi o sa discutam despre cateva diferente sau asemanari din seria camerelor prosumer UX si a celor consumer HC, de la Panasonic. Deja exista cateva mituri sau legende urbane pe care urmeaza sa le combatem cu detalii si specificatii extrase din manualele camerelor. Fara sa mai lungim prea mul..
06.04
Grass Valley expune noi soluții de "Breaking News" la NAB 2017

Grass Valley demonstrează soluțiile sale actualizate pentru îmbunătățirea producțiilor de tip "Breaking News"  la NAB 2017. GV STRATUS, EDIUS și Ignite au acum mai multe caracteristici pentru eficientizarea fluxului de lucru.Posturile de televiziune au o concurență mai mare decât oricând în cat..
03.04
Cinemat Miami își echipează noul camion OB cu Calrec Summa

La momentul la care noul camion de producție cu 8 camere al celor de la Cinemat Miami va pleca la drum pentru primul său eveniment în direct, un mixer Summa va fi la bord. Summa aduce avantajele unui mixer lider de clasă în fiabilitate, extensibilitate și în ușurința de utilizare noului camion, o ex..
30.03
ATH-M50 X - Acum stiu ce suna bine.

In general despre sunetul de la Audio-Technica o sa auzim numai de bine. Chiar daca ati auzit, chiar daca nu, ar fi bine sa fie cunoscut faptul ca cei de la Audio-Technica sunt o firma japoneza cu state vechi in ceea ce priveste creatia de tehnologie pe piata audio si a componentelor audio profesion..
29.03
Riedel @ Campionatul Mondial de Ski FIS 2017

Campionatul Mondial de Ski FIS 2017, ce a avut loc în Februarie în St. Moritz, Elveția, a fost susținut de o rețea media și de comunicații robustă și flexibilă bazată pe soluții ale celor de la Riedel Communications.Profitând de transportul,procesarea și routarea de semnal în timp real a lui Riedel ..
26.03
Fletcher Sports închiriază cele mai noi echipamente Grass Valley

Telespectatorii se uită la evenimentele sportive transmise în direct pentru emoția și posibilitatea de a vedea reluări slow-motion ale momentelor ce schimbă jocul. Captarea acelor momente necesită adesea camere specializate. Exact cu asta se ocupă Fltcher Sports din Chicago cu arsenalul lor de echip..
26.03
Atomos - pregătiți pentru viitor cu Ninja Inferno

Chiar înaintea următorului val de camere ce va apărea pe piață în curând, Atomos iese pe piață cu Ninja Inferno. Acest monitor/recorder on-camera este similar cu fratele său mai mare, Shogun Inferno, pentru că vă permite să monitorizați în Log folosind AtomHDR, înregistra în format Apple ProRes sau ..
23.03
Legenda continua. Canon 24-105mm f4 L II IS

Noul obiectiv Canon 24-105mm continua povestea legendara a celui mai popular obiectiv de la Canon, care implineste 10 ani de existenta. O reimprospatare a acestui obiectiv era necesara. Producatorul japonez s-a hotarat sa aduca la zi aceasta lentila, astfel incat fiecare imbunatatire sa fie la ..
22.03
Vinten lansează controller-ul pentru camere robotice µVRC

Vinten lansează o versiune accesibilă ca preț și modulară a soft-ului său high-end HD-VRC. µVRC le permite studiourilor mici să profite de avantajele capului robotic compact Vantage pentru flexibilitate de neegalat în crearea de conținut, având control și mișcări la calitate broadcast.Utilizând un s..
19.03
LeSports Hong Kong alege Calrec Summa pentru un flux de lucru perfect

Accentuând impulsul pe care îl are Calrec în acest moment în piața emergentă din Hong Kong, LeSports Hong Kong e gata pentru viitoarea sa extindere cu trei noi mixere digitale Summa. LeSports Hong Kong este o cea mai populară platformă video OTT (Over-the-top content) cu transmisiuni sportive și a a..
16.03
Vitec, o companie care scrie istoria

Sunt atat de multe de spus in povestea de astazi incat o sa fim nevoiti va redam informatiile in mai multe episoade.Saptamana trecuta pe data de 9 Martie 2017, la Londra, am avut onoarea sa particip, alaturi de colegul meu, Valentin Schiopu, la o prelansare a noilor produse ce urmeaza sa fie anuntat..
16.03
LDX 82 - Noua serie de camere de la Grass Valley

Seria LDX 82 de camere de la Grass Valley constă în patru modele ce oferă nivele variate de flexibilitate pentru a se potrivi nevoilor oricărei producții, cu capacitatea de upgrade pe măsură ce producția și tehnologia are nevoie de schimbări. Aceasta include gama de culori extinsă ce supor..
09.03
Riedel Communications alimentează cel mai important campionat de cricket

ZOOM Communications, cea mai mare companie de servicii de producție și facilități de producție Outside Broadcasting (OB) din India, a ales sistemul de intercom cu matrice digitală Riedel Communications Artist ca soluție de comunicații pentru sezonul de cricket 2017 al Indian Premier League (IPL).ZOO..
08.03
Atomos Ninja Flame & Shogun Flame - De nerefuzat

Chiar dacă au fost oarecum eclipsate de noul și foarte puternicul Atomos Shogun Inferno, Atomos Shogun Flame și Ninja Flame încă merită o privire atentă.Modelul de bază în gama Flame este Ninja Flame. Dacă folosiți în principal camere cu ieșiri HDMI, precum camere mirrorless sau camere video precum ..
02.03
Letus adaugă encodere gamei lor de gimbal-uri Helix

Encoderele au devenit din ce în ce mai comune pe motoarele gimbal-urilor brushless. Aceste dispozitive digitale comunică poziția motorului către creierul gimbal-ului. Ați observat, probabil, cum gimbal-urile brushless convenționale își mai pierd uneori sincronizarea și se "rătăcesc". Encoderele pot ..
02.03
Fujinon lansează noile obiective Cine MK Zoom

Fujinon introduce două obiective zoom de tip cine - 18-55 T2.9 și 50-135 T2.9. Indiferent că producțiile tale sunt scurtmetraje, seriale TV sau reclame, seria de obiective MK oferă atât look-ul superior cât și performanțele profesionale necesare pentru proiectele tale cinematografice. Continuând moș..
23.02
Canon 24-105mm f4 L - Indragit de toata lumea

Astazi discutam despre unul dintre cele mai noi si uzuale obiective. Canon 24-105mm f4 L este folosit zi de zi atat de fotografi cat si de videografi. Versiunea I este deja legendara pentru plaja ideala de zoom, de la wide la tele, cu aberatii cromatice minime, folosita de o parte buna de public, in..
21.02
Gefen lansează o gamă de switchere, matrici, splittere și extendere

Producătorul AV Gefen a introdus o nouă gamă de switchere, splittere și extendere pe piață."Pentru a ajuta comercianții să pună în valoare tehnologiile de ultimă oră din industrie, Gefen a dezvoltat o gamă largă de noi produse inovatoare ce sunt conforme cu standardele noi și cele în evoluție" spune..
15.02
De ce ne place C100 Mark II

În ultimul timp există concepția, oarecum greșită, că o cameră nouă trebuie să tragă 4K. Tot acești oameni au fost dezamăgiți când au aflat că C100 Mark II nu va trage 4K. C100 Mark II, însă, are alte avantaje: e concepută special pentru utilizarea de tip "run and gun", pentru oamenii care crează co..
13.02
Panasonic TH-55VF1H - cel mai avansat display de video wall

Panasonic Business și CBS lansează în România noul display pentru videowall TH-55VF1HU. Panasonic TH-55VF1HU este un display LCD de video wall cu o distanță de la bezel la bezel de doar 1.8 mm, cu o luminozitate de 700 cd/m2 și un panou IPS de ultimă generație. Cadrul de acoperire opțional și r..
08.02
Grass Valley primește un nou premiu pentru realizări tehnice deosebite

Introdusă pentru prima oară în 2002, camera Viper FilmStream reprezintă o piatră de hotar în industrie ca fiind primul model de serie a unei camere de cinematografie digitală care simula în mare parte fluxul de lucru cu filmarea pe peliculă și oferea cele mai calitative imagini digitale de la acea v..
07.02
CBSpro la ISE 2017

Prima editie ISE (Integrated Systems Europe) a avut loc in Elvetia la Geneva in Februarie 2004. An de an acest eveniment a cunoscut o crestere exponentiala. Desi la prima editie a avut numai 120 de vizitatori, in prezent, expozitia gazduieste peste 1000 de exponanti, adunand peste 65.000 de vizitato..
02.02
De ce face diferenta SWIT?

Cu o istorie de 21 de ani (anul trecut la IBC au sarbatorit 20 de ani de la infiintarea companiei asiatice) SWIT reprezinta o echipa de ingineri, permanent upgradata la cerintele pietei. Au inceput la mijlocul anilor '90 cand o echipa tanara de ingineri au gasit solutia alternativa pentru acumu..
01.02
Noua serie de sisteme wireless de microfon Sennheiser XS

La NAMM, Sennheiser și-a extins portofoliul din industria muzicii cu două serii noi-nouțe de microfoane wireless: XS Wireless 1 și - în avanpremieră - XS Wireless 2. Sunet live excelent, un design uluitor și ușurința de utilizare incredibilă fac din aceste sisteme alegerea perfectă pentru artiștii c..
27.01
 AC30 - O cameră profesională bogată în funcții și Specificații

Dacă dețineți popularul model de cameră video Panasonic AG-AC90 și sunteți nerăbdători să vă cumpărați ceva nou sau dacă sunteți doar în cautarea unei camere video ce oferă un raport calitate-preț extraordinar, nu veți greși dacă veți alege Panasonic AG-AC30. Această cameră video este clasificată ca..
25.01
Riedel Communications MediorNet stă în spatele producțiilor HD Broadcast

HD Broadcast, un mare furnizor de producții live și servicii de broadcast exterior (outside broadcasting (OB)) din Germania și-a actualizat camionul de producție mobilă HD1 cu rețeaua în timp real Riedel Communications MediorNet.Trei frame-uri MediorNet Compact Pro și șase dispozitive de distribuție..
19.01
Seriile UX si DVX pana la 5 ani Garantie

Producatorul Japonez Panasonic incepand cu 10 ianuarie 2017 ofera posibilitatea de extindere a garantiei standard de 3 ani (2 ani + 1 an pentru inregistrare produsului) la 5 ani pentru 3 modele de camere profesionale. Aceasta optiune de inca 2 ani garantie, este oferita clientilor in anumite conditi..
18.01
Sachtler FSB10 câștigă premiul VideoMaker pentru cel mai bun trepied

Un trepied bun e o necesitate, dar de multe ori nu vine la un preț accesibil. Cu FSB 10, Sachtler a reușit să construiască un trepied robust cu o sarcină maximă de încărcare, picioare de calitate și cap fluid cu baza de 100 mm la un preț începând cu 15893 de lei. Desigur, suma menționată nu e una fo..
11.01
AC30 pe intelesul tuturor

A trecut ceva timp de cand o parte din utilizatorii de Panasonic AC30 asteapta cu nerabdare detalii stricte pentru setarea si personalizarea profilelor de imagine. Trecem direct la subiect si o sa va explic in cateva cuvinte unde trebuie sa actionam pentru a personaliza intr-un mod cat mai prie..
11.01
Switcherele Grass Valley - rol cheie în televiziunea australiană

Australian Broadcasting Corporation (ABC) se bazează pe soluțiile Grass Valley de mai bine de 20 de ani. Atunci când compania și-a început ultimul proiect de upgrade al celor 13 studiouri din 8 capitale de regiune din întreaga țară, cei de la ABC au ales switcherele Grass Valley K-Frame pentru toate..
08.01
Sistemele Wireless Sennheiser au fost motorul American Music Awards 2016

La sfârșitul anului 2016, premiile American Music Awards au fost transmise către peste 8 milioane de telespectatori și au avut ca invitați cei mai importanți artiști pop din acest moment. În timp ce artiștii încălzeau scena, inginerii din spate se bazau pe echipamentele wireless Sennheiser pe întrea..
05.01
Tu stii diferentele?  UX vs DVX200

Deja este cunoscut line-up-ul de camere lansat de Panasonic in decursul anului 2016. In ultimul timp am fost intrebat de utilizatori care sunt diferentele intre UX180 si DVX200 sau care sunt diferentele intre UX90 si UX180.Sa incepem cu DVX-ul. Face parte dintr-o clasa separata. Este urmasul lui DVX..
04.01
Grass Valley câștigă două premii NewBay Media pentru produsele sale inovatoare

Grass Valley anunță că seria LDX 86N de camere și switcherul de producție Korona K-Frame S-series au primit premii NewBay Media pentru inovație de la TV Technology. Acest premiu, oferit prima oara în 2013, recunoaște excelența în fabricarea de produse ce deservesc industriile TV/pro video și radio/o..
22.12
Avalansa Cadourilor!

Pentru că tot vin sărbătorile, CBSpro s-a gândit să înceapă o campanie de reduceri din care nu poți pleca cu mâna goală. Fă-ți singur un cadou de neuitat pe acest final de an! Avem reduceri la toate camerele importante, precum si kit-uri cu bonusuri ce ajung, în unele cazuri, și la valoarea de 180..
19.12
NEP Europa trece la camere Grass Valley LDX 86N 4K

NEP Europa se va standardiza pe camerele Grass Valley LDX 86N 4K pentru noile sale unități mobile de producție. Mai mult de 40 de camere native 4K au fost deja comandate pentru cinci noi camioane UHD.NEP Europa a anunțat recent dorința de a achiziționa numai camere Grass Valley 4K pentru noile sale ..
15.12
Consumer sau Prosumer? Pret vs Calitate

Astazi discutam un subiect cu totul special. Batalia tacita a granitelor dintre Consumer si Prosumer. Este o zona care cuprinde de ceva timp, din ce in ce mai multi clienti, producatorii incercand si reusind, mai mult sau mai putin, sa diferentieze cu linii clare categoriile de clienti.  Ca si ..
15.12
Vista Studios construite cu echipamente Riedel

La deschiderea ce va avea loc în Februarie 2017, Vista Studios, o facilitate de producție independentă ce oferă servicii complete în centrul de tehnologie Los Angeles Playa Vista, va folosi matricea Riedel Communications Artist și intercomul digital Riedel Performer.Aceste sisteme vor susține activi..
08.12
Panasonic AG-AC30 fara secrete

Ne propunem prin acest articol sa va spunem cateva secrete legate de noul bestseller de la Panasonic. Mica, dar echipata mai mult decat suficient pentru a face fata celor mai aspre conditii de filmare, AG-AC30 se alatura line-up-ului Panasonic, fiind echipata cu montura standard pentru acumulat..
08.12
Pro TV trece la nivelul următor cu Calrec Artemis

Semnalând o creștere a pieții Calrec Audio în televiziunile din România, Pro TV și-a upgradat instalația Calrec existentă cu un mixer nou-nouț Artemis Beam.Pro TV este unul din cele mai populare canale TV private din România și este recepționat de aproape 99% din telespectatorii din țară, având o ga..
02.12
Teleprompterele Autoscript EPIC folosite în stații locale din SUA

Televiziunea locală WDRB-TV, parte a grupului Fox, și-a upgradat echipamentele, punându-și încrederea în Autoscript.Pentru zonele urbane în continuă creștere, stațiile TV locale sunt sub presiunea de a oferi telespectatorilor știri extrem de localizate, în direct și executate foarte bine. Cu acest s..
30.11
Canon Cashback - clientul in avantaj

In fiecare an Canon isi sustine clientii prin diverse programe de bonusuri si campanii ce aduc avantaje consistente consumatorilor. CBSPro participa la programul Cashback Canon care este valabil pana pe 31 Ianuarie 2017. Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze ..
24.11
UX, Urmatoarea Generatie Panasonic

Anul 2016 pentru Panasonic a insemnat pasi marunti dar siguri. Fie ca vorbim de AC30, fie ca vorbim de noua gama UX (90/180), Panasonic reuseste sa aduca la zi tehnologia incorporata in aceste camere, la preturi in avantajul clientului.             Astazi ince..
24.11
Anton Bauer alimentează show-urile electorale din Austria

Alegerea viitorului președinte al Austriei nu este lucru ușor, dar Nino Leitner - regizorul unei emisiuni ce intervievează politicieni de top - are la îndemână tehnologia de ultimă oră Anton Bauer. Specializându-se în documentare și filmări corporative, Leitner este mereu pe teren la filmările show-..
16.11
Noi filmulețe de prezentare pentru Autoscript VoicePlus & Conference

Expozițiile prezintă întotdeauna oportunitatea perfectă de a filma noi demonstrații de produse, iar IBC2016 nu face excepție pentru cei de la Autoscript, ce au produs două filmulețe demonstrative pentru Autoscript VoicePlus și prompterul pentru conferințe Autoscript Rise And Fall.Autoscript VoicePlu..
15.11
O conversație cu Tim Smith despre Canon Cinema EOS C700

O discuție purtată cu Tim Smith de la Canon USA despre camera Canon Cinema EOS C700, cameră ce a fost anunțată pe 1 Septembrie 2016. Cinema EOS C700 a fost în dezvoltare timp de 5 ani înaintea anunțului din 1 Septembrie 2016 și va veni în 3 versiuni: montura EF, montură PL și, mai târziu, montură PL..
10.11
E-IMAGE - Un nou standard in Videografie

In 2006 Ningbo Eimage Studio Equipment Co s-au concentrat cu produse asupra zonei de broadcast. Dupa 2 ani de cercetari amanuntite si procese minutioase de fabricatie, EIMAGE au creat prima generatie de Capete Fluide Profesionale pentru trepiezi care au fost lansate pe piata. In 2009 EIMAGE au produ..
09.11
Grass Valley EDIUS a ajuns la versiunea 8.3

Cu versiunea 8.3 a EDIUS Pro și EDIUS Workgroup, Grass Valley introduce mai multe caracteristici ce vor face editarea video mai productivă și mai creativă. Această nouă versiune vine cu slow motion de înaltă calitate, mai multe opțiuni de scriere ale DVD-urilor/Blu-Ray-urilor și o sumedenie de îmbun..
04.11
TNDV își mărește flexibilitatea cu MicroN

Pentru a își duce la nivel maxim abilitatea de a răspunde rapid și precis la cerințele clienților, TNDV Television a integrat rețeaua de distribuție media de înaltă densitate Riedel Communications' MediorNet MicroN în principalul lor camion de producție mobilă - Exclamation.Instalat ca o unitate de ..
01.11
HPRC 2550W - hard case-ul durabil al videografului

Am pus mana recent pe un HPRC 2550W si e o geanta profesionala foarte solida. Sunt multe de spus despre această geantă, așa că hai să începem.Brand-ul HPRC este produs de compania italiană Plaber SRL, companie fondată de doi parteneri în 2006 - unul cunoscut pentru producerea de genți și rucsaci pro..
26.10
RSC, un eveniment unic in fiecare an

Timp de 3 zile a fost prezent in Romania Roger Simonsz BSC (DOP & Camera Operator) un nume sonor in productiile internationale de Film. Printre productiile pe care le-a realizat se numara The Devil Wears Prada, Death in Paradise, Spiral, The Smurf 2, Gossip Girl, G.I. Joe The Rise of the Cobra, ..
26.10
BT Sport a produs prima transmisiune 4K All-IP cu ajutorul Grass Valley

BT Sport a produs, în premieră, prima transmisiune 4K bazată complet pe tehnologie IP oferită de Grass Valley. OB Van-ul de ultimă oră demonstrează că tehnologia IP este pregătită pentru producțiile în direct.BT Sport este o rețea bine cunoscută de transmisiuni sportive, cu drepturi exclusive asupra..
21.10
Canon EF 24-105 F/4L IS USM - Obiectivul all-round perfect?

Dispunând de construcția superbă și de calitatea mecanică și optică ce se regăsește și în obiectivele Canon L-Series, obiectivul Canon EF 24-105mm f/4L IS USM este unul dintre cele mai bune și mai populare obiective cu scop general construite vreodată de Canon. Obiectivul 24-105L a devenit rapid unu..
18.10
Sennheiser EW 112P - Sistemul Wireless Al Profesionistilor

Sennheiser EW 112P este un sistem complet de microfon wireless pentru setup-uri DSLR/pro video pe care nu trebuie să-l configurați - include chiar și baterii! Îl scoateți din cutie, îl conectați, porniți și sunteți on-air.Sistemele wireless profesionale de genul acesta obișnuiau sa fie câteva mii de..
12.10
AG-AC30, depaseste viteza legala

Astazi va povestesc o experienta placuta spre surprinzatoare cu noua camera Panasonic Ag-Ac30. Aparut in August 2016, nu multi utilizatori au avut ocazia sa lucreze cu acest model. Este bine de stiut ca Panasonic si-a trasat o linie clara prin care face trecerea catre o noua generatie de senzor..
12.10
Audio-Technica ATH-M50X - un scurt rezumat

Un produs excepțional este greu de urmat de succesorul acestuia. ATH-M50 a fost un model de mare succes ce se află în hall-of-fame-ul căștilor de monitorizare. Compania japoneză Audio-Technica scrie un nou capitol în istoria sa prin păstrarea caracteristicilor ce au făcut din ATH-M50 o cas..
06.10
Audio-Technica, dincolo de limite

In pofida numelui atat de European, Audio-Technica este o companie Japoneza fondata in anul 1962 de Hideo Matsushita, devenind in timp un brand de top cu numeroase premii (inclusiv pentru inovatie tehnologica) in domeniul audio. Foarte cunoscuta in Statele Unite, a inceput sa intre dupa anii 80’ si ..
06.10
HD Protek își accelerează fluxul de lucru cu Calrec Summa

Compania turcească de producție HD Protek a instalat un mixer audio Calrec Summa în timpul actualizării echipamentelor unității lor de broadcast exterior (OB) HDP 04. "Avem un program de producție ocupat și dinamic, iar Summa ne scutește inginerul de sunet de mult timp și efort pierdut." a spus..
04.10
Teradek Sphere - Video 360° la îndemâna oricui

Dacă sunteți interesați de filmări sau streaming 360°, trebuie să luați în calcul Teradek Sphere. Deși arată ca o simplă cutie, înăuntrul acesteia se află hardware foarte puternic. Partea exterioară a cutiei are patru conexiuni video. În acest moment este disponibil modelul cu conexiune HDMI, iar o ..
29.09
Vitec la IBC: 12 noi produse, 3 premii, un eveniment reușit

Capul de afiș al IBC 2016 pentru Vitec Videocom a fost câștigarea a 3 premii "best of show" pentru Vinten Vantage, Sachtler FSB 10 și Litepanels Astra 1x1 Soft Bi-color. Cu o linie de produse reîmprospătată, IBC-ul de anul acesta a marcat începutul unei noi faze pentru Vitec Videocom.Vedeta show-ulu..
28.09
De ce suntem prezenti la IBC in fiecare an?

Povestea noastra incepe in 1967, cand cei mai importanti oameni din domeniul Comunicatiilor si Televiziunii, pe vremea aceea in jur de 32 de firme expozante si 500 de conferentiari delegati s-au intalnit la Royal Lancaster Hotel in Londra, UK. In anii 60’, domeniile de Comunicatii si Televiziune &nb..
26.09
TV Skyline a cumpărat 21 de camere LDX de la Grass Valley

Camerele au fost achiziționate pentru a produce evenimente 4K folosind cea mai nouă unitate de producție mobilă a celor de la TV Skyline. Investiția include 12 camere 4K LDX 86N cu capacitate HDR.TV Skyline și-a construit o reputație ca unul dintre cei mai inovatori furnizori de servicii din domeniu..
23.09
Noul Brio de la Calrec se extinde cu Br.IO

Noul Brio, produsul celor de la Calrec Audio, cel mai puternic și compact mixer digital audio pentru broadcast din clasa sa are acum un nou companion puternic: Br.IO.Debutând la IBC2016, Br.IO este o cutie 4U montabilă în rack ce dublează IO-ul (input-output / intrări-ieșiri) on-board al lui Brio.Br..
22.09
Sachtler. Seria ACE pentru fiecare.

Inainte de a incepe acest articol, tin sa mentionez ca Sachtler este parte a Vitec Group. Indiferent ca vorbim de O’Connor, Vinten, Manfrotto, Sachtler, Anton Bower, Lite Panels, SIS Live, Paralinx sau Small HD, toate sunt parte a Vitec Group. Sachtler este cunoscut ca Mercedes-Benz-ul trepiezi..
21.09
Panasonic și-a expus soluțiile inovative de broadcast la IBC 2016

Între 9 și 13 Septembrie, 2016 în Amsterdam, Olanda, Panasonic și-a expus soluțiile de broadcast si de video profesional la IBC (International Broadcasting Convention).Panasonic a demonstrat soluția sa Media over IP (MoIP) ce utilizează nou dezvoltatul gateway MoIP pentru 4K și HD. MoIP este o tehno..
15.09
Canon C100 Mark II. Ce trebuie sa stim.

Ce este de importanță în legătură cu Canon EOS C100 Mark II, a doua generație a popularei Canon EOS C100, este că majoritatea caracteristicilor noi sau îmbunătățite față de predecesoarea sa au fost adăugate ca răspuns direct la feedback-ul venit de la utilizatori. Conceput ca o "bestie" de producție..
15.09
Lumina Litepanels Caliber se poate achiziționa acum și individual

Încă de la lansarea kit-ului de 3 lumini Litepanels Caliber, a existat o cerere importantă de la clienți pentru a pune spre vânzare lumina Caliber și în mod individual pentru ca aceștia să o adauge la setup-urile lor de lumină existente.Ceea ce clienții iubesc la lumina Caliber este că este o adevăr..
13.09
Sennheiser AVX folosit în reportaje online

Muzica și stilul de viață activ sunt temele principale ale broadcasterului german Südwestrundfunk (SWR). Inovația este la mare cerere, așa că SWR3 și canalul radio DASDING au devenit primii broadcasteri radio din Germania ce introduc "Visual Radio Shows", ce combină radio-ul, social media-ul și vide..
07.09
Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100mm - Transforma mișcarea în emoție [LANSARE IBC2016]

Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100 mm/T2.9-3.9T este un obiectiv zoom ce îți oferă o performanță superioară a imaginii în orice condiție imaginabilă în care te poți afla atunci când filmezi. Chiar dacă filmezi un documentar, scurtmetraj sau film, ZEISS LWZ.3 este un companion fiabil și de încredere. LWZ...
06.09
Vinten Vantage - Un cap robotic revoluționar de la Vinten [LANSARE IBC2016]

Dupa mulți ani de dezvoltare si folosind feedback-ul primit de la clienți, Vinten a dezvoltat capul robotic Vantage. Acest cap robotic este un produs revoluționar ce va lua piața PTZ (pan-tilt-zoom) cu asalt, fiind un upgrade evident de la tradiționala camera PTZ, permițându-le utilizatorilor să își..
05.09
Vitality Taipei - Un clip time-lapse cu capitala Taiwan-ului filmat cu obiective ZEISS

Clipul time-lapse "Vitality Taipei" este rezultatul uluitor al mai multor ani de munca. Jeff Hsiao, fotograful și producătorul clipului, ne arată orașul Taipei într-un mod extrem de frumos și unic - și ne demonstrează și niște trucuri la filmarea time-lapse. Time-lapse-ul este o tehnică minunată:..
02.09
Panasonic AG-AC30, o noua perspectiva pentru low light

De-abia lansata si ajunsa la compania noastra in Romania, noua camera Panasonic AG-AC30 uimeste. Mica, simpla, suficient de ergonomica, usoara, cu un nou senzor si un obiectiv de 20X, reuseste sa fie o camera pe care operatorii de evenimente nu ar trebui sa o rateze. Dupa cum ne sugereaza si produca..
31.08
Sistemul de trepied E-IMAGE EG06A2/GA752

În ultimii douăzeci de ani am folosit exclusiv trepiezi Sachtler. Cei de la Sachtler fac în continuare unii dintre cei mai bun trepiezi de pe piață, dar cum camerele se micșorează și se ușurează, mi-am dat seama că trepiedul meu Sachtler s-ar putea să fie mai mult decât e nevoie. Am decis că e timpu..
29.08
În curând - Update firmware v1.1 pentru Canon EOS-1D X Mark II

Bazându-se pe feedback-ul primit de la organizațiile mari de fotografie, fotojurnaliști și alte categorii de fotografi, Canon va livra un update semnificativ de firmware pentru camera EOS-1D X Mark II. Upgrade-ul firmware v1.1 are în vizor utilizatorii profesioniști dar, dupa cum veți vedea, unele d..
27.08
OConnor 2560 - Pe platourile Saturday Night Live cu Alex Buono

Puține platouri de filmare sunt la fel de agitate ca cel de la Saturday Night Live. Cineastul Alex Buono a lucrat la Saturday Night Live timp de 17 sezoane, iar acesta se hrănește cu fluxul de lucru rapid și complex al show-ului și nu există niciun semn cum că acest ritm va încetini în viitorul apro..
26.08
FUJINON UA107x8.4" - Obiectivul broadcast 4K cu cel mai puternic zoom (107x)

Fujinon UA107x8.4" este un obiectiv 4K de broadcast cu un zoom lider de piață de 107x ce face parte din seria "4K Premier" de obiective Fujinon. UA107x8.4" acopera un interval larg de cadre, de la cadru ultra-larg best-in-class de 8.4 mm până la un super-telephoto de 900mm, toate acestea fac din ace..
24.08
E-Image ES90. Simplu. Usor. Perfect.

Astazi ne-am propus sa aducem in lumina un produs care are o rata foarte mare de utilizatori in domeniile de productie: Film, Tv si Wedding.Sliderul. Folosit ca sa creeze o miscare lina de camera, ajuta la compunerea unor cadre, de multe ori cu un unghi larg de cuprindere, dar nefiind neaparat o reg..
23.08
RIEDEL - O nouă dimensiune în broadcast

Indiferent că este vorba de evenimente la nivel global, studiouri de televiziune sau evenimente sportive, specialistul în acoperirea evenimentelor sportive AMP VISUAL TV are una dintre cele mai mari flote de OB van-uri pentru producție video - iar această flotă reflectă viziunea companiei asupra exi..
21.08
Grass Valley își prezintă soluțiile de broadcast la BIRTV în Beijing

Profesioniștii în broadcast din întreaga lume vor urmări avansurile tehnologice ale industriei la Expoziția Internațională de Radio, TV & Film de la Beijing (BIRTV) ce va avea loc între 24 și 27 August la Beijing. Acolo, vizitatorii vor găsi o varietate de soluții inovative de la Grass Valley la..
18.08
PUZZLE: Tu stii ce camera sa alegi pentru nevoile tale?

Ultimii 10 ani in domeniul de Broadcast & Film au insemnat evolutii tehnologice foarte mari, cu un ritm din ce in ce mai accentuat al lansarilor de noi produse. La o limita uneori vizibila dintre gadget tehnologic si comercial, producatorii au incercat, din mers, sa se adapteze la cerintele clie..
17.08
Calrec primește note mari de la WPSU, postul de radio al Universității de Stat din Pennsylvania

Postul de radio WPSU al Universității de Stat din Pennsylvania a intrat în direct cu un nou mixer digital Summa. Instalarea acestui mixer este îndeplinirea mai multor ani de planificare și cercetare făcuți de către manager-ul de facilități de la WPSU Kerry Trout, iar Summa este ultima verigă a lanțu..
11.08
Cine sunt cei de la F&V?

În ultimii 10 ani, F&V a investit masiv în aplicarea avansurilor făcute în tehnologia LED -- LUX/mAh, index de interpretare a culorii (CRI - Color rendering index), raport calitate-preț -- atât în aplicații video, cât și în aplicații de fotografie. Lucrând îndeaproape cu furnizori cheie de LED-u..
11.08
Acumulatorii Anton Bauer alimentează filmele pline de aventură ale celor de la Absolute Cinema

Coborârea în viteză a celei mai lungi căderi libere verticale din America de Nord - Muntele Mackenzie, plimbări pe pârtiile îngrijite ale ghețarului Stubai din Austria și fuga de avalanșe din Noua Zeelandă - filmmaker-ul David Peacock și Absolute Cinema îți prezintă toate astea și mai multe în ultim..
10.08
Grass Valley abordează noile trenduri de producție si livrare de conținut la ABE Sydney 2016

Astăzi și mâine, o parte din directorii Grass Valley vor prezenta informații ce vor ajuta broadcasterii și creatorii de conținut să scoată maximul din conținutul lor, să își îmbunătățească eficiența fluxului de lucru și să își crească afacerea. Grass Valley e un partener de nădejde ce se concentreaz..
07.08
SWIT lansează patru noi acumulatori: S-8183S, S-8113S, S-8083S, S-8D98

Compania de acumulatori, monitoare și soluții de iluminare SWIT a lansat doi noi acumulatori V-mount: S-8183S, S-8113S și va lansa curând încă un acumulator V-Mount: S-8083S și unul pentru camerele Panasonic AG-DVX200, AJ-PX270/285/298: S-8D98. Pentru cei ce nu știu cine sunt cei de la SWIT, produse..
03.08
Maracana va fi aprinsă de 103 proiectoare Panasonic la JO Rio 2016

Vineri, 5 August 2016, întreaga lume va privi mii de interpreți și artiști ce vor aduce la viață puterea și pasiunea moștenirii colorate a Braziliei la Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio 2016. La acea ceremonie vor fi folosite peste 100 de proiectoare Panasonic  PT-DZ21K2 de 20000 de lume..
02.08
Calrec Summa este alegerea broadcasterilor de hockey din Russia

Deschiderea uimitorului "Palat de gheață" VTB din Moscova de anul trecut le-a oferit fanilor hockey-ului pe gheață un mare motiv de bucurie. În prezent, inginerii de broadcast angajați la aceast stadion au instalat un sistem de rețea Calrec Audio Hydra2 ce leagă două mixere audio Calrec Summa. Hydra..
30.07
Update Firmware pentru Canon Cinema EOS C300 Mark II V.1.0.4.1.00

Canon a lansat un nou update firmware pentru camera video Canon Cinema EOS C300 Mark II.Actualizarea de firmware cu versiunea 1.0.4.1.00 încorporează următoarele modificări:1. Adaugă suport pentru Canon Log 3.2. Reduce zgomotul pe imagine în zonele întunecate atunci când se folosește Canon Log 2.3. ..
28.07
Panasonic AG AC30 – Fara probleme in lumina slaba

Cea mai noua atractie de la Panasonic, prezentata ca si entry-level camcorder, AG – AC30, detine suficiente detalii tehnice imprumutate de la camerele profesionale. Un obiectiv larg si luminos cu diafragma de f1,8, cu un zoom de 20 x, face ca produsul sa fie unul extrem de versatil pentru aplicatii ..
26.07
Kit-ul de 3 lumini LED Litepanels Caliber

Kit-ul de 3 lumini Caliber este opera celor de la Litepanels, unul din principalii jucători de pe piața luminilor LED pentru producție video. Folosind în trecut și alte produse de la Litepanels, pot spune că și kit-ul Caliber este la același nivel înalt al calității și fiabilității.Încă de la prima ..
24.07
Canon va prezenta soluțiile sale pentru viitorul industriei de broadcast și cinema la IBC 2016

Canon Europa va prezenta întreaga sa gamă de produse de imagistică profesională la IBC 2016, expoziția lider la nivel mondial pentru industriile de media și broadcast, în Amsterdam, Olanda. Fiind prezenți la IBC de mai mult de trei decenii, Canon va prezenta ultimele sale inovații de top din industr..
21.07
F&V R300 face videoclipul perfect

Deși sunt aparent un brand nou in piata Romaneasca, firma de origine americana F&V aduce produse noi, inovatoare și de o calitate ridicata care ar mulțumi și cel mai morocănos client. În acest articol ne îndreptam cu precadere atenția către tipul de iluminare ring light.F&V R300. Ușor, compa..
19.07
Vinten Vector 750 - Capul fluid perfect pentru transmisiuni sportive 4K

Broadcasterii de sport din întreaga lume au încredere în echipamentele Vinten pentru îmbunătățirea transmisiunilor sportive. În ziua de astăzi, fanii tuturor sporturilor vor să simtă meciurile de acasă la fel de bine cum le-ar simți în primul rând pe stadion. Cu peste 200000 de sisteme instalate în ..
14.07
Serverele media Grass Valley K2 folosite în soluții de automatizare

Clienții broadcast din America Latină au acces acum la o soluție accesibilă de automatizare pentru serverele K2 media și spațiile de stocare furnizate de Grass Valley. Victor do Brasil, un integrator de sisteme broadcast din Brazilia a dezvoltat soluția de automatizare de înaltă performanță cu carac..
13.07
DVX200 este la maturitate

Nu exista indoiala ca cei de la Panasonic, in dorinta grabita de a lansa pe piata un produs ideal, au intampinat ceva dificultati in implementarea camerei, aproape perfecte, in aceste vremuri cand senzorii mari, de aparate DSLR, atat consumer cat si prosumer, se bat care mai de care in valori de ISO..
12.07
Update firmware v 1.0.2. Canon EOS-1D X Mark II

A apărut un nou update de firmware pentru Canon EOS-1D X Mark II cu versiunea 1.02. Acest nou firmware are următoarele îmbunătățiri ale funcționalităților:Incorporează contramăsuri pentru un fenomen în care partea inferioară a cadrelor trase pe carduri CFast SanDisk devine coruptă.Îmbunătățește fiab..
07.07
In curand si in Romania - Noul AG AC30

Ultima cameră handheld de la Panasonic este prezentată ca fiind o cameră semipro pentru utilizare în mediul business și are caracteristici superbe în lumină slabă. De asemenea, camera mai are câteva trucuri în mânecă.Specificațiile principale ale camerei AG-AC30 sunt: senzor de 1/3.1 inch, zoom opti..
07.07
Armata britanică se bazează pe echipamentele Panasonic Broadcast pentru a filma fără efort

De la operațiuni în Afghanistan până la escaladarea Masivului Kilimanjaro, armata britanică folosește echipamente Panasonic pentru a își filma operațiunile fără probleme.Bazată la centrul de operațiuni al Armatei Britanice din Hampshire, echipa de știri a Armatei Britanice, condusă de senior cameram..
06.07
"Big Brother" din Croația produs cu ajutorul produselor Grass Valley

Mai multe camere și suite de editare îl ajută pe broadcasterul croat RTL Televizija să transmită conținut on-air și online mai rapid ca niciodată. RTL Televizija din Croația le transmite telespectatorilor o varietate impresionantă de programe de știri, sport și divertisment. Pentru a pregăti producț..
30.06
Ultimul Mohican. Canon C100 Mark I

In urma cu mai bine de 3 ani, brandul Canon, pionier in era Video DSLR-ului, a lansat pe piata cele 3 modele cunoscute din seria EOS Cinema (C100, C300, C500). Pe piata video a inceput din nou o perioada de tranzitie, prin care lucrurile par sa capete un sens in ceea ce priveste pozitionarea clara a..
30.06
AG-AC30 - noua cameră entry-level de la Panasonic

Panasonic AG-AC30 este o cameră handheld de mărimea unei palme cu caracteristici remarcabile în lumină scăzută și o serie impresionantă de facilități profesionale. Toate acestea îi permit operatorului să înregistreze imagini superbe, iar mulțumită distanței focale de 29.5 mm wide angle și a zoom-ulu..
29.06
Calrec revigorează parteneriatul de 20 de ani cu televiziunea de stat din Noua Zeelandă

Pentru mai mult de 50 de ani Television New Zealand a transmis o gamă impresionantă de programe către audiența neozeelandeză - pentru aproape jumătate din această perioadă, televiziunea a ales Calrec Audio. TVNZ și-a instalat ultima investiție în echipament Calrec, un nou mixer audio Artemis Light ș..
26.06
Lyon Video folosește echipamente Grass Valley pentru transmiterea COPA America în 4K

Fotbalul continuă să crească în popularitate în America de Nord pe măsură ce tot mai mulți fani descoperă emoția pe care o provoacă acest sport. COPA America celebrează anul acesta cea de-a 100-a aniversare, iar interesul telespectatorilor este fără precedent. Observând acest lucru, organizatorii au..
23.06
Noua serie de camere UX de la Panasonic ușurează trecerea la 4K

Seria de camere UX de la Panasonic constă în camere 4K proiectate special pentru producția video profesionistă ce îndeplinesc nevoia de conținut 4K din zilele noastre.Seria UX va consta, pentru moment, din două camere: Modelul premium AG-UX180 și modelul standard AG-UX90.Modelul premium AG-UX180 ofe..
22.06
Grass Valley își va prezenta soluțiile la Telemundo Expo 2016

Cei de la Grass Valley își vor prezenta soluțiile la Expoziția de Televizione și Cinematografie Telemundo 2016 în zona distribuitorului Excelencia (B-3). Expoziția va avea loc între 28 iunie si 2 iulie la World Trade Center în Mexico City."Colaborând strâns cu cei de la Excelencia, distribuitorul no..
19.06
Cântăreața Anastacia va folosi echipamente Sennheiser pentru turneul ei european

Pentru promovarea ultimei sale compilații "Ultimate Collection", cântăreața și compozitoarea Anastacia își va petrece primavara și vara într-un tur european ce include mai multe festivale și evenimente. Un pachet complet de microfoane, microfoane de instrumente și de sisteme de monitorizare wireless..
16.06
Drop Ship Audio zboară cu Calrec

Drop Ship Audio, un centru de închirieri stil butic din Los Angeles, și-a echipat cel mai nou flypack cu un mixer Calrec Summa pentru a acoperi audițiile și preselecțiile show-ului de dans "So You Think You Can Dance""Fiind un centru mic de închirieri e uluitor că ne permitem un Calrec, nu doar pent..
15.06
Proiecție uluitoare marca Panasonic pe zidurile Colosseumului

Se spune că stabilirea legăturilor diplomatice între Japonia și Italia a început pe 25 August 1866, ziua semnării Tratatului de Armistițiu și Comerț între Japonia și Italia, făcând din acest an a 150-a aniversare a semnării tratatului. Panasonic a sponsorizat Evenimentul Comemorativ al Luminii ce a ..
12.06
Calrec în pole-position la Cursa de 24h de la Le Mans

Gigantul din lumea broadcastingului AMP ViSUAL TV a ales mixerele audio Apollo, Arteims și Artemis Light ale companiei pentru noul său vehicul. Noul camion, Millenium Signature 12 (MS12), va stabili standardele în flota AMP VISUAL TV și își va face debutul prin acoperirea Cursei de 24 de ore de la L..
08.06
Noua tehnologie Sennheiser este AVX

Utilizând mai mulți ani sistemele wireless Sennheiser G3 am fost încântat când Sennheiser a anunțat un sistem digital wireless mai mic care promite să rezolve problemele de interferență și grăbirea fluxul de lucru wireless. Cum banda UHF folosită în sistemul mai vechi G3 devine din ce în ce mai aglo..
07.06
Zvon: Canon Cinema EOS C700 în 2016?

Sursele internaționale au atras atenția asupra posibilității anunțării de către Canon unei noi camere Cinema EOS în prima săptămână a lunii septembrie pentru IBC, care ține pe parcursul a 5 zile, de pe 8 septembrie 2016, până pe 13 septembrie în Amsterdam. Ni s-a spus că această cameră figureaz..
02.06
Alternative bune de la Audio-Technica (nu trebuie sa lipseasca din kit-ul Videografului)

Noile produse de la Audio-Technica dovedesc încă o dată fiabilitatea și versatilitatea lor în aplicațiile de videografie. Creative Broadcast Solutions, dealer oficial Audio-Technica, va pune la dispoziție accesorii și echipamente audio de ultimă oră, la prețuri accesibile.  Astăzi vă prezen..
02.06
Actualizare Firmware pentru Canon XF300/XF305

Vă informăm că a apărut un update firmware pentru Canon XF300/XF305.Principalele schimbări/adăugiri ale update-ului sunt:1. Adăugare funcție Wide DR2. Highlight Priority (Hlt.Pri)3. S/N Priority (S/N Pri)Aceste opțiuni pot fi găsite în meniul Custom Picture după ce efectuați actualizarea firmware.Op..
01.06
Audio Tehnica System 10 ATW-1701 - Performanță accesibilă

Audio-Technica ATW-1701 oferă o soluție accesibilă celor care vor un sistem wireless de microfon cu multe din caracteristicele unităților cu sute de dolari mai scumpe. ATW-1701 este membru al familiei de microfoane wireless Audio-Technica System 10. Există un număr de 19 configurații care combi..
31.05
Panasonic AG-UX90 versus AG-UX180

Ne apropiem de momentul lansării pe piață a seriei UX de camere video 4K de la Panasonic, succesoare a seriei AVCCAM de camere video profesionale AVCHD. Cele două modele, programate pentru lansare în toamna anului acesta sunt : modelul premium AG-UX180 cu un senzor MOS de 1 inch, zoom optic 20x și c..
29.05
Yellowtec iXm - reportofonul fără concurență

Yellowtec iXm combină un reportofon digital cu un microfon mono într-un design handheld familiar. Unitatea în sine este foarte bine construită, complet din metal dacă este să ne luăm după cum arată și cum se simte corpul iXm-ului.Controalele sunt foarte inteligent plasate, pe o parte fiind partea de..
25.05
Letus Helix Jr - Lider in domeniul stabilizarii

Letus a reușit să dea lovitura cu designul gimbal-ului său Helix. În momentul în care s-a făcut anunțul pentru fratele mai mic, Letus Helix Junior, era greu de înțeles cum Letus ar putea îmbunătăți un gimbal deja aproape de perfecțiune.Construit cu gândul la camerele mai mici, precum DSLR-urile, Let..
25.05
Grass Valley își va prezenta soluțiile și produsele la Broadcast Asia 2016

Grass Valley va fi prezent la Broadcast Asia 2016 unde își va prezenta produsele avansate și soluțiile pentru broadcast și pentru piața de producție. Evenimentul va a vea loc între 31 mai și 3 iunie în Singapore, la Marina Bay Sands. Vizitatorii vor participa pentru a vedea ultimele soluții și produ..
22.05
Acumulatorii CINE de la Anton Bauer

Gama de acumulatori Cine de la Anton Bauer se remarcă prin folosirea unei forme care e în ton cu aceea a camerelor moderne de cinema. De asemenea, ele oferă o serie de caracteristici ce fac filmările mai ușoare.Acumulatorii sunt o temă importantă de discuție, chiar dacă nu e una din cele mai interes..
20.05
Panasonic aduce o gamă largă de echipamente la JO de la Rio

Panasonic Corporation, Partener Oficial Mondial Olimpic și Paralimpic în categoria Echipament Audio și Video pentru Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio, a anunțat astăzi întreaga gamă de echipamente și varietatea completă de soluții furnizate de companie pentru susținerea punerii în scenă a Jocuril..
18.05
DVX200 - Secrete Ascunse

Atunci când vine vorba de filmarea de știri și documentare, o cameră pe care utilizatorul o ia de la locul ei și o poate folosi imediat e alegerea perfectă. Impresionanta cameră AG-DVX200 de la Panasonic este prima generație de camere run-and-gun cu rezoluție 4K ce îndeplinește toate cerințele unei ..
17.05
Canon își lansează noul site: global.canon

Canon a anunțat astăzi lansarea noului website global al companiei ce se desparte de domeniul tradițional "www.canon.com", find relocalizat pe noul nume de domeniu proprietar "global.canon". Lansarea marchează prima folosire a a top-level domain-ului (TLD-ului) ".canon" de la crearea lui în Februari..
15.05
MLB Network dă lovitura cu Calrec

Pentru a ține pasul cu aparițiile live tot mai dese ale ligii Major League Baseball și ale National Hockey League, MLB Network au fost nevoiți să construiască un studiou nou și o cameră de control în sediul din Secaucus, New Jersey. Pentru a duce funcționalitatea la maxim, au adăugat un al doilea mi..
11.05
În culisele 1DX-ului Mark II

Canon EOS 1D X Mark II a fost anunțat recent și este programat să ajungă pe piață în Mai 2016.În cazul în care obținerea unei imagini ireproșabile este de cea mai mare importanță pentru tine, un body Canon 1-Series ar trebui să fie una din opțiunile de pe lista de cumpărături. Body-urile Canon 1-Ser..
10.05
Cel mai bun sunet pentru filmările cu DSLR-ul

Specialistul audio Sennheiser a lansat la NAB microfonul stereo pentru cameră Sennheiser MKE 440. Acest microfon își propune să rezolve provocarea întâmpinată de utilizatorii DSLR la înregistrarea sunetului stereo concentrat pe subiectul filmării. "MKE 440 nu este doar cel mai compact microfon tip s..
06.05
NBC Olympics va folosi 7 mixere Calrec la Olimpiada de la Rio

NBC Olympics, una din diviziile NBC Sports Group, va folosi șapte mixere audio pentru producția Jocurilor Olimpice ce vor avea loc în Rio de Janeiro, Brazilia între 5 și 21 August. Anunțul a fost făcut pe 22 Aprilie de Karl Malone, directorul de Sunet al NBC Sports și de Dave Letson, vicepreședinte ..
04.05
Sennheiser AVX acum in KIT-ul videografilor

Cu cât umblăm mai puțin la sistemul Sennheiser AVX, cu atât mai bine. Avem la dispoziție un număr nelimitat de moduri în care putem aduce la viață o imagine cinematografică. Avem, de asemenea, și uneltele necesare pentru a face asta - slidere, stabilizatoare, brațe, drone și dolii - sunt accesi..
04.05
Grass Valley schimbă producțiile live cu soluțiile de camere Direct IP

Din ce în ce în ce mai mulți broadcasteri au rețele IP cu o lățime de bandă mare în uz, iar Grass Valley face producția live mai ușoară folosind camerele Grass Valley pe aceste rețele. Seria LDX de camere are interfață direct IP pe cameră, permițând producții IP live pentru prima oară. Interfața dir..
27.04
C100 are cel mai bun pret din Romania la CBSpro.ro

Ne straduim sa sustinem Comunitatea de Videografie din Romania si am facut un efort sa va aducem, la cele mai bune preturi, doua modele de camere din seria EOS Cinema de la Canon: C100 si C100 DAF, pentru o perioada limitata de timp, vin la un pret promotional pe piata de retail din Romania prin int..
27.04
Decimator Design Lanseaza MC-DMON-9S - Primul Multiviewer OPEN GEAR

Decimator Design lanseaza in Romania impreuna cu CBSPRO, MC-DMON-9S, primul multiviewer disponibil pe platforma Open Gear. Acest multiviewer poate afisa pe un singur monitor cu intrare 3G/HD/SD-SDI pana la 9 surse 3G/HD/SD-SDI in layouturi (sabloane) complet configuratile.Decimator Design MC-..
27.04
Anton Bauer răspunde regulamentului actualizat pentru transportul acumulatorilor

IATA a emis un nou regulament pentru transportul acumulatorilor Lithium-Ion, regulament ce interzice transportarea aviatica a acumulatorilor sau a pachetelor de celule Li-Ion într-o stare încarcare mai mare de 30%. Acest nou regulament nu se aplică în următoarele cazuri:Zboruri comerciale în ca..
26.04
Un microfon dinamic robust pentru înregistrările tale: SENNHEISER HANDMIC DIGITAL

La prolight+sound, specialistul audio Sennheiser va prezenta pentru prima oară HandMic digital, un microfon ce transformă orice smartphone sau tabletă într-un dispozitiv profesional de înregistrare pentru voce și discursuri. Cu o rezistență înaltă la interferențele telefonului, microfonul handheld c..
21.04
Canon C100, clasicul DAF

Canon C100 este o cameră video dedicată cu un stil cinematic ce are la bază un senzor Super35mm, montura de cameră Canon EF și înregistrare AVCHD. Asemenea oponenților din piața camerelor Super35mm, C100 are un design modular, cu un grip lateral și un mâner superior detașabil. Mânerul conține a..
20.04
Panasonic își mărește gama de Camere 4K cu noua serie UX

Panasonic a anunțat doua modele ce vor aparține noii serii UX de camere 4K midrange, AG-UX180 și AG-UX90.Ca și succesor al gamei Panasonic HD AVCCAM, seria UX le permite fanilor camerelor midrange să filmeze 4K. Modelul premium AG-UX180 și modelul standard AG-UX90 vin cu cu o serie de caracteristici..
20.04
Lansare NAB - Calrec Brio

Brio este cel mai puternic și mai compact mixer digital audio pentru broadcast din clasa lui. Are un set cuprinzător de caracteristici de broadcast pentru a fi de folos mai multor categorii de broadcasteri, oferind același nivel de calitate și suport tehnic pentru care Calrec e reconoscut la nivel m..
18.04
Decimator a lansat un nou upgrade de firmware - 2.0.7

Decimator a lansat un nou upgrade de firmware. Printre schimbări, enumerăm:Adaugă suport UCP pentru Apple OS X El CapitanAdaugă următoarele caracteristici MD-DUCC-ului:Meniu on screen pentru asistență la schimbarea setărilor atunci când folosim butoaneleSupport 3G nivel B la intrare și ieșire, permi..
17.04
Canon a anunțat camera multi-scop ME200S-SH

Folosind tehnologia Canon Dual Pixel Autofocus (DAF) și cu ISO de până la 204800, această cameră modulară accesibilă este compatibilă cu obiectivele EF, EF-S și CINE-SERVO.Canon a anunțat astăzi ultima lor cameră multi-scop modulară, noul ME200S-SH. Compactă și versatilă, camera poate fi folosită în..
15.04
Concurs! Panasonic te premiază cu un AG-DVX200

Panasonic organizează din nou un concurs la nivel global, marele premiu fiind o camera Panasonic AG-DVX200. Pentru a participa trebuie să înscrii o filmare de a ta din ultimii doi ani la linkul de mai jos:http://business.panasonic.co.uk/professional-camera/DVX200-video-contestConcursul se desfășoară..
13.04
Canon USA anunță mai multe update-uri firmware la NAB 2016

Noile update-uri includ Canon Log3 pentru EOS C300 Mark II și Metadata pentru display-ul de referință 4K Canon DP-V2410.Canon a anunțat astăzi mai multe update-uri firmware ce vor fi demonstrate la NAB 2016. Aceste update-uri de firmware adaugă mai multe caracteristici pentru utilizatori, toate gând..
12.04
Proiectoarele Panasonic: Acum și în viitor

"Pentru a ne diferenția de competitorii noștri și pentru a dezvolta produse ce reproduc imaginile mai luminos și mai frumos, am încercat să facem ca proiectoarele noastre să fie cât mai compacte și versatile în timpul instalării." a spus Koichi Kawashima, director al diviziei de sisteme business, AV..
09.04
Multă lume vorbește despre imagistica nativă 4K, dar cum rămâne cu cea HD?

În ultimele luni, au fost multe discuții despre cea mai bună modalitate de a genera imagini UHD / 4K pentru transmisiuni live.Asta mi-a amintit de perioada de acum 15 ani, perioada în care camerele HD abia începeau să înlocuiască vechile camere SD. Subiectul principal de discuție atunci a fost sensi..
05.04
Ring Light - Un nou trend de la F&V

Astăzi vorbim despre lumină. Făra lumină, orice filmare sau fotografie poate fi compromisă. Astăzi vorbim despre Ring Light-ul de la F&V.Ring Light-ul 720 LED de la F&V e foarte versatil si extrem de portabil. Diametrul mare al ring light-ului F&V îți permite să îl folosești off-camera c..
05.04
Prezentare Sachtler Ace M

E un Sachtler, e accesibil ca preț și se potrivește perfect camerelor DSLR și camerelor video de dimensiuni mici, indiferent de nivel.De la începuturile modeste într-un atelier dintr-un garaj acum mai mult de jumătate de secol, până la prezența lor în producțiile video din fiecare colț al lumii, Sac..
01.04
Cei de la Anton Bauer vor fi prezenți la NAB cu noua baterie CINE

Cu noul acumulator CINE ce va ieși în curând în piață, cei de la Anton Bauer sunt nerăbdători să ne arate următorul pas în tehnologia de acumulatori.Vizitează zona C6025 ca să vezi cu ochii tăi design-ul compact și puterea bateriilor CINE Gold-Mount și V-Mount, iar echipa Anton Bauer va fi pe fază c..
30.03
Batalia C100 versus C300

Este C100 mai bun pentru producția high-end decât C300 Mark I? Surprinzător, din multe puncte de vedere, da. Se pare că C100, care costă o treime din prețul fratelui mai mare, poate sări peste C300 Mark I atunci când vorbim de bit rate, color sampling și compresie. Pe scurt, poți scoate o calitate m..
29.03
Ne va surprinde Canon la NAB?

Într-un scurt interviu cu NAB Hub, Tim Smith (Senior advisor producție film și TV, Canon) a atins câteva dintre lucrurile la care ne putem aștepta de la Canon la NAB 2016. El a mărturisit că cei de la Canon vor avea o surpriză la expoziție, pe lângă o cameră funcțională 8K și display-uri 8K.Ce produ..
28.03
Sennheiser - motorul ediției cu numărul 58 al Premiilor Grammy

Într-o seară plină de momente live memorabile, Sennheiser a reușit să ofere audio wireless ultra fiabil pe întreaga durată a show-ului. Cu mai mult de 18000 de celebrități și fani ai muzicii în public și o audiență telespectatoare de peste 24 de milioane, artiști precum Lady Gaga, Kendrick Lamar, Ad..
28.03
28.03
CBSpro iti ofera o baterie SWIT pentru camera ta daca te abonezi la newsletter.

CONCURS! Abonează-te la newsletterul CBSpro și câștigă o baterie SWIT în valoare de 350 de lei pentru camera ta Canon sau Panasonic Participă ACUM! - http://eepurl.com/bU4b8zPentru o șansă în plus la câștig (intrare dublă la tragerea la sorți), dă LIKE și SHARE concursului! Pentru simpla p..
24.03
Zvon: Canon XC10 va primi un update firmware major la NAB?

Am fost informați pe surse că XC10 va primi un update firmware major la NAB, luna viitoare.Se așteaptă ca firmware-ul să aducă multe modificări importante, cum ar fi îmbunătățiri pe partea de operare și pe partea de calitate a imaginii...
23.03
Update firmware Panasonic AG-DVX200 v1.51

Panasonic a lansat pe 22 Martie 2016 un update de firmware pentru camera 4K AG-DVX200. Update-ul are 59 de MB și poate fi downloadat de aici:http://eww.pass.panasonic.co.jp/pro-av/support/content/download/EN/ep2main/soft/upgdvx200_e.htmAceasta este lista de schimbări:1. Mod de reproducere a culorilo..
22.03
Atomos lansează monitoarele on-camera Shogun Flame și Ninja Flame

Atomos a anunțat două noi monitoare/recordere de 7" (17.78 cm): Shogun Flame și Ninja Flame cu panel-uri 10-bit, HDR, si brightness de 1500 nit. Îmbunătățind versiunile deja bine cunoscute Shogun și Ninja Assassin și menținând forma, dimensiunea, interfața și capacitățile de înregistrare, Shogun și ..
21.03
Canon XC10 - ce trebuie să știi

Canon XC10 este prima camera despre care putem spune la fel de bine că e o cameră video ce face și fotografii cât și că e un aparat de fotografiat ce face niște filmări 4K impresionante. Este un produs de convergență ce poate câștiga fani din mai multe piețe.Stabilizarea imaginii pe 5 axe (un efect ..
18.03
Canon XF100  - scurtă prezentare

Problema cu folosirea DSLR-urilor în filmări e că e dificil să scoți imagini de calitate broadcast cu DSLR-ul fără a avea o mulțime de echipamente ajutătoare. Aici intervine camera Canon XF100, o cameră foarte mică, compactă și ușoară. Asta o face ușor de desfăcut, împachetat, transportat și folosit..
16.03
Noutati de la Panasonic

Varicam LT are o calitate a imaginii excepțională, iar asta îți permite să îți transpui viziunea în imagini fără probleme. Uneltele de gradare a culorii și capacitatea de a înregistra imagini proxy fac din Varicam LT o revoluție în fluidizarea fluxului de lucru.Mărime compactă, greutate redusă și ca..
14.03
Mai multe modalități de a te conecta cu ajutorul Calrec

La NAB 2016, Calrec Audio va dezvălui mai multe tehnologii ce le vor permite broadcasterilor să interacționeze cu mai multe protocoale în același timp. Aceste tehnologii oferă flexibilitate unică și cuprinzătoare în diverse standarde audio și video.Calrec va prezenta patru noi interfețe de rețea la ..
11.03
Panasonic a anunțat AJ-PX230PJ - fratele mai mic al lui PX270

Panasonic a anunțat lansarea unei camere versatile și ieftine, AJ-PX230PJ AVC ULTRA, o cameră ce va păstra calitatea, controlul imaginii și majoritatea funcționalităților predecesorului său, popularul AJ-PX270.Oferind codecuri 10-bit, 1080p AVC-Intra și AVC-LongG, control video extensiv, un obiectiv..
09.03
Canon XF100 la standarde BBC

Canon lucrează de fiecare dată după cele mai înalte standarde de imagine. În urmă cu mulți ani, British Broadcasting Corporation devenind lider mondial în ceea ce privește producția de televiziune, au reușit, cu sau fara voia lor, să impună marilor producători de camere și echipamente audio-video di..
07.03
Litepanels lansează panoul Astra Soft Bi-color

Litepanels inovează din nou în soluțiile de iluminare LED pentru film, fotografie și broadcast, introducând panoul LED Astra Soft Bi-Color. Cu o nouă lentilă difuză, panoul de 10 cm pătrați oferă o lumină delicată ca alternativă la panoul original LED Astra 1x1 Bi-color și imită efectul unui softbox..
04.03
Grass Valley la NAB 2016 - Integrare completă IP

În timp ce participanții la expoziție vor descinde asupra Centrului de Convenții din Las Vegas pe 16-21 Aprilie, ne e clar că o mare parte din atenție se va duce spre tehnologiile IP și impactul anticipat al acestora în industria de broadcast. Grass Valley a dezvoltat soluții avansate de conectivita..
02.03
Calitate inainte de toate

Canon și-a extins gama de produse video profesionale odată cu lansarea XF205 și XF200, două camere video compacte care oferă facilități puternice, funcționalitate profesională și o înaltă calitate a imaginii pentru o gamă diversificată de operatori.Având la bază tehnologiile camerelor Canon de ..
29.02
De ce Grass Valley EDIUS Pro 8?

Intr-o nișă dominată de câteva nume precum Premiere, Final Cut sau Media Composer, Grass Valley EDIUS PRO 8 e un nume ce nu sună la fel de cunoscut, dar care impresionează printr-o varietate de caracteristici greu de neglijat.Grass Valley și-a confirmat angajamentul față de această versiune a progra..
25.02
Panasonic revoluționează imagistica în condiții slabe de lumină

Panasonic a anunțat azi că a dezvoltat un senzor de imagine CMOS (APD-CMOS) care folosește fotodiode în avalanșă (APD) în fiecare pixel. Compania a reușit să obțină semnale electrice de până la 10000 de ori mai mari față de un senzor obișnuit, folosind multiplicarea fotoelectronilor din APD ce sunt ..
24.02
Panasonic. Dincolo de imagini.

Se pare că cei de la Panasonic sunt fani ai emisiunii Pimp My Ride. În acea emisiune, rapper-ul Xzibit alegea o persoană căreia îi tuna mașina la o firmă numită West Coast Customs. Dacă nu ați văzut emisiunea niciodată, gândiți-vă la multă fibră de carbon și vopsele țipătoare.Camera AG-DVX200 de la ..
22.02
Grass Valley își va prezenta tehnologiile la BVE 2016

Având în vedere multitudinea de opțiuni pe care le au broadcasterii în zona de rețelistică IP, filmare UHD/4K și a workflow-urilor automatizate, evenimentele și expozițiile oferă șansa perfectă de a vedea tehnologii noi în acțiune și de a vorbi cu experții ce înțeleg noile trenduri din industrie și ..
18.02
Sennheiser MM 450-X - Căștile perfecte pentru călătorii

Dacă aveți nevoie de niște căști bluetooth ușoare, simplu de conectat pentru calatoriile dumneavoastră, Sennheiser MM 450-X este alegerea perfectă.Sennheiser MM 450-X este una dintre cele mai ușoare și mai ergonomice perechi de căști de pe piață. Dimensiunea compactă, caracteristicile de noise-cance..
16.02
Prima impresie: Panasonic AJ-PX270

Oricum ați măsura ușurința de operare și performanța unei camere, nu încape îndoială că Panasonic AG-HPX250 s-a dovedit a fi calul de bătaie al industriei de documentare, știri și al aplicațiilor de videografie. Introdus pentru prima oară în 2011, HPX250 a inaugurat o nouă era de camere compacte fab..
15.02
Sennheiser - partener al MTV EMA Awards pentru a 13-a oara

Prezentat de Ed Sheeran și Ruby Rose, ultimul spectacol MTV EMA Awards a fost găzduit de Mediolanum Forum din Milano, Italia pe 25 Octombrie 2015. Pentru al 13-lea an consecutiv, Sennheiser a lucrat cu compania de producție audio Britannia Row Productions, sprijinindu-i în locația extrem de dificilă..
11.02
Gama Eos Cinema conduce detasat.

Nu mai este un secret ca produsele Canon sunt preferate de ceva timp intre randurile videografilor, dar si a firmelor de productie pentru Film si Televiziune. Intr-un articol anterior va povesteam despre importanta unui KIT in functie de necesitatile firmei de productie, videografului sau documentar..
11.02
Panasonic a anunțat o nouă cameră cinema 4K - Varicam LT

Panasonic a lansat astăzi VariCam LT, reprezentând urmatoarea generație de camere 4K Panasonic. Camera video VariCam LT folosește același senzor super 35 mm ca VariCam 35 și oferă aceleași imagini superbe, dar cu reduceri semnificative în mărime, greutate și preț.Încorporând ADN-ul imagisticii Panas..
10.02
iMapp București 2015 - Cum s-a realizat proiecția?

Capitala României a fost gazda unei proiecții gigant pe fațada Palatului Parlamentului în toamna anului trecut. Palatul parlamentului a fost transformat într-un ecran gigant, totalizând 23000 de metri pătrați (290 de metri lățime, 80 de metri înălțime). Evident, proiectoarele folosite pentru acest s..
09.02
Sisteme de stabilizare cu tehnologie inovatoare

Letus a lansat, la inceputul acestui an, noul sistem de stabilizare Helix 1-Axis Pro, care reprezinta un ansamblu format dintr-un Helix Standard si un stabilizator Dublu Helix 1-Axis. Acest sistem este proiectat pentru a permite o mai mare libertate de miscare pe verticala și pentru a accentua l..
05.02
Consolele Calrec sunt vitale la un imens centru de productie TV

33 de console audio Calrec sunt folosite în Rusia, la "Television Technical Centre Ostankino" (TTC) - cel mai mare centru de producție TV din Rusia.În ultimul an rușii au mai adăugat cinci console audio digital Calrec, în efortul lor susținut de a își actualiza facilitățile de producție din Moscova...
03.02
E-Image, un nou concurent la nivel inalt

Timp de doua decenii am fost un fan Sachtler, care continua sa creeze cei mai performanti si calitativi trepiezi din piata, spune un director de imagine renumit din Statele Unite. Acesta a mai afirmat ca, odata cu progresul tehnologic, camerele au devenit mai mici, mai usoare, iar Video 18 Plus uneo..
02.02
Grass Valley oferă upgrade către EDIUS 8 la preț promoțional

De pe 1 Februarie până pe 30 Aprilie, Grass Valley oferă o promoție specială ce le permite utilizatorilor de EDIUS Neo (versiunile 1 până la 3.5) sau EDIUS Pro (versiunile 2 până la 6.5) să își actualizeze programul la EDIUS 8 la prețul special de 349 de euro, fără TVA. Această promoție este disponi..
01.02
Panasonic dezvoltă un ansamblu cablu-conector pentru semnal 8K

Producătorul japonez a anunțat că a dezvoltat o soluție cablu-conector ce permite transmiterea de semnal necompresat 8K.În prezent, pentru transmiterea semnalului 8K de la o sursă de semnal sau alte dispozitive către un display 8K, imagini echivalente 4K sunt transmise folosind 4 cabluri HDMI. Imagi..
29.01
"El Clasico" transmis 4K pentru prima dată

Mediapro a făcut istorie în televiziune producând clasicul meci dintre Real Madrid și FC Barcelona în Ultra-High Definition (4K).Meciul a fost filmat folosind zece camere Panasonic AK-UC3000, camere ce oferă atât semnale HD cât și 4K simultan. Avantajul pe care îl oferă acest fapt este că meciul a f..
26.01
Cum ne alcătuim propriul KIT?

Încă de la începuturile producției de FILM și Televiziune, realizatorii au simțit nevoia de a grupa echipamentele pentru filmare. Indiferent că vorbim de stative, camere, obiective sau orice alt accesoriu ce își are o utilitate clar definită ce vine în ajutorul suportului tehnic, acestea grupate pur..
25.01
PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570 - Ultimele soluții de proiecție de la Panasonic

În articolul de astăzi vă vom prezenta trei proiectoare de ultimă generație Panasonic: PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570. PT-RZ570 este un proiector laser de 5000 de lumeni ce folosește un sistem de proiecție DLP care proiectează imagini de până la 1920x1200 pixeli. Sursa de lumină laser cu tehnolog..
21.01
Lansare FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR

Cei de la Fujifilm sunt încântați să anunțe noul obiectiv FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR ce va fi adăugat seriei de camere X-Series mirrorless începând cu luna februarie 2016. Odată cu introducerea acestui obiectiv, seria premium de obiective mirrorless X-Series va avea un obiectiv super te..
21.01
C300 Mark II - Promo JURNALUL DE SEARA la Digi24

La sfarsitul anului trecut, televiziunea Digi24, prin sprijinul Creative Broadcast Solutions, a realizat promo-ul general al emisiunii JURNALUL DE SEARA. Urmărind decupajul scenariului acestui promo, erau necesare cadre în slow motion, "care să ponteze atmosfera unui spațiu interstelar, metaforă..
18.01
Acum poți controla AG-DVX200 remote direct de pe iPad

Panasonic a anunțat astăzi aplicația AG ROP (Remote Operation Panel), aplicație ce permite controlarea remote a camerei profesionale AG-DVX200 4K direct de pe iPad. Aplicația va putea fi descărcată gratuit de pe Apple store începând cu 18 Ianuarie 2016.Aplicația permite ajustarea wireless a mai mult..
14.01
De ce anunțul camerelor 8K Canon e așa de important?

Un anunț șoc din partea gigantului Canon a facut pe toată lumea să vorbeasca despre 8K și ce înseamnă asta pentru profesioniști și nu numai. De ce a facut Canon acest anunț?În cazul în care nu știți despre ce e vorba, pe 8 septembrie 2015, Canon a anunțat că va scoate pe piață o cameră Cinema EOS și..
13.01
Canon are în dezvoltare Cinema EOS 8K și un DSLR 8K.

Canon a anunțat pe 8 septembrie 2015 că are mai multe proiecte de dezvoltare în curs de desfășurare. Acestea includ un aparat EOS Cinema 8K și un DSLR 120 MP, iar comunicatul de presă sugerează faptul că aceste camere sunt dezvoltate în scopuri comerciale, nu de cercetare.Canon Cinema EOS va folosi ..
12.01
Panasonic va livra soluții audio-vizuale pentru Olimpiada de la Rio din 2016

Panasonic a anunțat azi că a semnat o înțelegere pentru a deveni partener oficial al olimpiadei de la Rio din 2016. Producătorul nipon va livra pentru ceremoniile de deschidere și închidere ale Olimpiadei și jocurilor paralimpice de la Rio o soluție la cheie constând în: peste 100 de proiectoare com..
11.01
Letus Helix Jr.  - Stabilizare incredibilă la un preț accesibil

Dacă ești un fan al stabilizatorului modular Letus Helix, dar nu ai nevoie de toate caracteristicile acestuia, Helix Jr. s-ar putea să fie alegerea perfectă. Acest stabilizator mai mic este orientat spre folosirea impreună cu DSLR-uri și camere mirrorless, cum ar fi Canon 5D Mark III, Panasonic GH4 ..
07.01
Grass Valley premiat cu două premii NewBay Media Product Innovation

Două produse Grass Valley au fost selectate pentru primirea prestigiosului premiu NewBay Media Product Innovation pe 2015. Atât GV Node, o nouă soluție de agregare, procesare si routare IP cât și LDX 86 cu XDR, una din camerele cele mai folosite în industria de broadcast, au fost selectate câștigăto..
06.01
Să nu subestimăm XF-urile mici

Compact în dimensiuni, ușor si complet echipat, camera profesională Canon XF100 se adaptează perfect nevoilor tale. Deși împarte multe caracteristici cu frații mai mari Canon XF305 și XF300, printre care putem enumera înregistrarea Canon XF Codec și Compact Flash (CF), XF100 oferă niște caracteristi..
29.12
Canon XC10 - Soluția simplă pentru videojurnalismul de zi cu zi

Toți videojurnaliștii au același vis: o cameră mică, ușoară pe care să o poata lua oriunde și să înlocuiască cu succes camerele mai mari. Camera ar trebui să filmeze imagini cinematice și audio foarte bun la un preț cât mai mic. Dacă XC10 este soluția, aflați în acest articol.Canon a creat XC10 ca o..
28.12
Panasonic AG-AC8 - Alegerea inteligentă pentru videografia de eveniment

Panasonic AG-AC8 este o cameră de umăr ce se pretează perfect videografiei de eveniment. Această cameră extrem de ergonomică filmează 1080/60p printr-un obiectiv cu unghi larg, cu o o distanță focală de 28 mm (echivalent 35 mm) ce permite să filmați mai multe persoane și fundaluri în același cadru. Zoom-ul optic 21x și cel digital 50x în permit operatorului să capteze scene care sunt dificil de filmat altfel. Având la dispoziție un senzor MOS 1/4.5" de înaltă sensibilitate, AG-AC8 oferă imagini detaliate chiar și în condiții de iluminare slabe.

23.12
Panasonic AJ - PX270 - Performanță in televiziune

Panasonic AJ-PX270 este o cameră ENG ușoară și compactă, perfectă pentru folosirea în industria de broadcast și televiziune. Această cameră moștenește tehnologiile și know-how-ul Panasonic pentru a oferi cea mai înaltă performanță și versatilitate, fiind totodată foarte ușor de operat.

22.12
Service Fujinon | CBS | Bucuresti, Romania, Decembrie 2015

Cu o saptamana inainte de Craciun, Fujinon Europe impreuna cu Creative Broadcast Solutions au vizitat utilizatorii  profesionisti din Romania pentru a verifica gratuit obiectivele Fujinon Broadcast si Cine din inventarul acestora.


21.12
Sennheiser AVX - Sunetul perfect pe care te poți baza

Specialistul audio Sennheiser a prezentat la expoziția NAB din Las Vegas un nou microfon wireless pentru camere. Sistemul se pretează atât utilizării profesionale, cât și amatorilor ambițioși. De acum înainte, înregistrarea audio se face în doar câțiva pași simpli: introduci receiver-ul audio în int..
19.12
Proiectorul Panasonic PT-DZ21K - Motorul videoshow-ului Coldplay - "Ghost Stories"

Pentru cele două spectacole cu casa închisă de la Royal Albert Halls, Ben Miles a specificat că proiecțiile o sa acopere ciupercile acustice unice ale incintei sălii. Un total de 62 de proiectoare Panasonic PT-DZ21K și 20.000 de lumeni au fost folosite pentru a crea un 'cer plin de stele'. 


PT-DZ21K oferă imagini incredibil de frumoase, este ușor de întreținut și fiabil. Luminozitatea de 20000 de lumeni și o serie bogată de capabilități creative sunt ambalate într-o carcasă extrem de compactă. Contrastul, profunzimea și claritatea sunt calitățile cele mai importante ale proiectorului PT-DZ21K. Sistemul său cu patru lămpi permite operarea stabilă în sesiunile mai lungi de proiecție, cu moduri cu una, două, trei sau patru lămpi ce permit proiecție continuă, 24/7.18.12
SWIT. Să vorbim despre calitate.

SWIT a lansat noul său model de lampă de cameră - S-2060, un model cu greutate redusă. Acest model este vârful de lance al companiei SWIT în ceea ce privește luminile de cameră. S-2060 folosește o matrice de LED-uri cu chip (Chip Array LEDs) bi-color, cu o iluminare maximă de 1300 Lux la 1 metru dis..
11.12
Câstigă o cameră Panasonic AG-DVX200 4K

Creative Broadcast Solutions, dealer oficial Panasonic Romania, începând cu 1 decembrie 2015, este partener în campania internațională a renumitului brand, ce oferă posibilitatea oricărui participant, la acest eveniment, să câștige o camera video Panasonic AG­-DVX200 4K.

Campania se desfășoară între 1 Decembrie 2015 și se încheie pe 29 Februarie 2016. Toate înscrierile înainte sau după datele acestea nu sunt luate în considerare.

10.12
Grass Valley implementează un sistem de camere IP în platforma Cloud a Dutchview Infostrada

O parte centrala a noii platforme de producție în cloud folosită de Dutchview Inforstrada este camera LDX 86 WorldCam, însoțită de stația de bază XCU HD/4K XF IP. Acestea reprezintă o soluție completă de camere IP de la Grass Valley.

Duminică, 22 Noiembrie 2015, show-ul TV Carlo's TV Café a fost transmis pe RTL4 folosind producția cloud controlată de la distanță. Aceasta a fost prima transmisiune live care a folosit această tehnologie.

09.12
Cooke - Vezi în întuneric

Vezi în întuneric - Cu viteză T1.4 și un inel de focalizare care se iluminează atunci când ai nevoie. Lămpile externe nu mai sunt o necesitate în a vedea în întuneric pentru cel ce focalizează. Datorită acestui nou design ce implementează un dimmer cu o funcție simplă on/off pentru a ajusta nivelul de iluminare al inelului diafragmei. Acum ai vizibilitatea de care ai nevoie fără a afecta lumina ce pătrunde în cameră.

08.12
Panasonic lansează micro-camera GP-KH132

Panasonic a lansat soluția de cameră GP-KH132, o micro-cameră capabilă de înregistrare multi-format 1080i ce păstrează culorile impresionante și claritatea excepțională cu care ne-a obișnuit producătorul nipon, totul într-o dimensiune ultra-compactă.


05.12
MotoGP - In continuare transmis cu tehnologie Grass Valley

În Aprilie 2015, Dorna Sports, deținătoarea drepturilor comerciale ale campionatului de motociclism MotoGP a reînoit contractul cu Grass Valley pentru următorii patru ani. Această extindere a contractului se datorează, în principal, capacității de expansiune și flexibilității pe care le oferă tehnologiile produse de Grass Valley.

04.12
Siguranța echipamentului - Înainte de toate

Ne-am întrebat de multe ori dacă este important modul în care depozităm și transportăm echipamentele de producție pe care le utilizăm. Cu toții știm cât de costisitoare sunt camerele, lentilele & accesoriile, iar modul de organizare ne poate ajuta să fim mai eficienti, ceea ce sporește cu siguranță utilitatea timpului de lucru. Uneori, o geantă care nu este rigidă poate avea efecte nedorite asupra echipamentelor ce sunt depozitate în interiorul acesteia. 

24.11
Camera „B” dincolo de limite

Canon a lansat camera digitala XC10 care combină înregistrarea video 4K cu tragerea de cadre foto la calitate excepțională. Caracteristica principală a acestui aparat este un senzor CMOS de 12MP 1" proiectat de Canon și un obiectiv fix F2.8-5.6 cu stabilizare a imaginii, echivalent a 27.3-273 mm pentru video și 24.1-241 mm pentru cadre foto.

18.11
Grass Valley - Câștigătoarea premiului Philo T. Farnsworth 2015 oferit de Academia de Televiziune

Pe 28 Octombrie 2015, în Montreal, Grass Valley a fost premiată cu premiul Philo T. Farnsworth din partea Academiei de Televiziune în cadrul celei de-a 67-a ediție a premiilor Emmy pentru inginerie într-o ceremonie ce a avut loc în hotelul Loews Hollywood. Grass Valley primește acest premiu fiindu-i recunoscute meritele de-a lungul timpului care au avut un impact major asupra tehnologiei și ingineriei de televiziune.


06.11
Convergent Design Apollo: Primul Switcher/Recorer Multicamera portabil

Convergent Design a anunțat pe 28 octombrie 2015, primul switcher/recorder portabil multicamera HD numit Apollo. Acesta poate inregistra simultan până la patru semnale video HD, împreună cu un al 5-lea canal pe care se poate comuta live între cele patru semnale sau se poate folosi ca o imagine de referință împărțită in patru. Apollo poate funcționa și ca un switcher live între patru canale menținând simultan și înregistrarea celor patru semnale video HD separate. Având mărimea unei mici tablete si fiind capabilă sa funcționeze pentru multe ore pe o baterie de cameră video, Apollo este cu adevărat portabil și este singurul aparat de acest gen care poate înregistra atât multiple feed-uri de cameră HD cât și schimba între acestea. Este un adevărat studio de producție de mărimea palmei tale.

Nici un comentariu
01.11
DVX200 - Perfect creată pentru videografia de  eveniment

Panasonic AG-DVX200 este încercarea producătorului nipon de a crea o cameră care se pretează perfect videografiei de eveniment si a creației de documentare.

Japonezii au făcut o treabă foarte bună cu DVX200, punând în primul rând accentul pe oferirea a cât mai multor caracteristici care să ofere avantaje indiferent de modul în care vrei să folosești camera: la nuntă, la evenimente, la filmări de știri sau chiar la creația de documentare. Fiind o cameră cu obiectiv fix, este foarte versatilă în o multitudine de situații, oferind imagini superbe cu culori naturale și contrast foarte bun. Chiar și în condiții de lumină redusă, DVX200 nu dezamăgește, oferind o calitate a imaginii mult peste competitorii direcți.

Nici un comentariu
22.10
Studiu de caz: Folosirea serverelor Grass Valley K2 in transmisiuni sportive din Rupp Arena

Rupp Arena trebuia sa isi inlocuiasca vechile video servere ce furnizau semnal video catre cele patru ecrane video gigant din interiorul arenei, cat si cateva zeci de ecrane mai mici din restul complexului. Dupa luarea in considerare a mai multor optiuni, solutia a fost clara: Solutiile Grass Valley. Au fost aleasa platforma de servere media K2 Summit si un sistem de reluari K2 Dyno (format dintr-un controller de reluari tactil si intuitiv legat strans de un server K2 Summit). Dintr-o camera de control centrala din Rupp Arena, noul sistem de servere deserveste alte sapte sisteme audio-video, inclusiv un nou sistem IPTV pentru numereoasele tribune concesionate din cladire.

Nici un comentariu
17.07
Noutăți de la Zeiss.

Zeiss este pregătit pentru noua eră 8K.Lentile Zeiss, acum compatibile cu RED WeaponJucătorii mari din piaţă nu aşteaptă să fie prinşi din urmă de tehnologia intermediară sau de broadcast aşa că se îndreaptă cu paşi repezi, mari şi siguri către următorul nivel. Nu  6 sau 7 ...ci 8K/9K. Camerele..
Nici un comentariu
05.03
Canon EOS C500 – Camera de oscar

11 MarC500, capul de serie Cinema EOS de la Canon, este o camera care atrage „la prima vedere, prin marimea sa… si reprezinta o schimbare majora a jocului” spune Martin Scorseze, unul dintre cei mai ilustrii regizori de la Hollywood. Lupul de pe Wall Street, Need for Speed, Iron Man, numer..
Nici un comentariu
17.02
Creative Academy – Training Operational Canon C100

Acest curs este dedicat modului optim de exploatare a camerei C100 (C100 MK I, C100 DAF, C100 MK II) acoperind in acelasi timp notiuni complexe de tehnica si de interfatare corecta operator-camera. Trainingul se desfasoara cu camerele “in mana”.Agenda:1. WB importanta acestui aspect privind calibrar..
Nici un comentariu