Grass Valley face o vânzare record de camere LDX 86N 4K UHD la IBC 2019

Grass Valley face o vânzare record de camere LDX 86N 4K UHD la IBC 2019
Grass Valley face o vânzare record de camere LDX 86N 4K UHD la IBC 2019
27
Sep

Grass Valley face o vânzare record de camere LDX 86N 4K UHD la IBC 2019

Grass Valley a anunțat că furnizorul de echipamente de broadcast ES Broadcast a făcut cea mai mare achiziție a camerelor LDX 86N 4K UHD care a fost făcută până la data curentă. Compania ce își are baza în Watford a investit în 151 de camere și în 15 switchere de producție Kahuna pentru a se pregăti pentru marile evenimente sportive din 2020 și pentru a răspunde cerințelor în creștere ale rezoluției UHD.

Noile camere LDX 86N vor reprezenta cea mai mare componentă a flotei de echipamente UHD ale ES Broadcast și va fi disponibilă clienților din Europa și din SUA. Camerele oferă o rezoluție nativă de 4K UHD și captură de imagine 3G/HD, în timp ce ieșirile IP opționale oferă clienților ES Broadcast o migrare de la SDI la IP fără probleme.

Ben Murphy, director general al ES Broadcast, comentează: „Aceasta este cea mai recentă evoluție a parteneriatului de lungă durată cu Grass Valley - avem o relație strânsă cu ei și o mare încredere în calitatea soluțiilor oferite de ei. LDX 86N este una dintre cele mai avansate camere de pe piață. Dispunem deja de o flotă semnificativă de camere UHD, iar acesta este următorul nostru pas al dezvoltării flotei.”

„Cererea pentru UHD este într-o continuă creștere și scopul nostru la ES Broadcast este de a fi un facilitator al evoluției noilor tehnologii. Piața a ajuns la un nivel la care proiectele UHD sunt critice,” adaugă Alan Henry, director de vânzări al ES Broadcast. „Suntem mulțumiți de performanța și de fiabilitatea camerelor și a switch-erelor Grass Valley. Adăugarea lor la flota noastră a dus la extinderea lățimii de bandă necesară pentru a mulțumi cerințele UHD ale clienților noștri.”

„Suntem mândri că ES Broadcast a apelat din nou la soluțiile Grass Valley în noul pas de extindere. Aceasta este cea mai mare achiziție a camerelor LDX 86N de pe glob și reafirmă capacitatea de a oferi imagini uluitoare și tehnologii pregătite pentru a răspunde cerițelor clienților din viitor,” spune Tim Banks, vice-președinte în vânzări, EMEA, Grass Valley.

Share

Postat de Andreea D.


BLOG