Gemini 2x1 aduce lumină la Capionatul Mondial de Biliard 2019

Gemini 2x1 aduce lumină la Capionatul Mondial de Biliard 2019
Gemini 2x1 aduce lumină la Capionatul Mondial de Biliard 2019
05
Sep

Gemini 2x1 aduce lumină la Capionatul Mondial de Biliard 2019

Panourile Gemini reprezintă o schimbare majoră a directorului de lumini al turneului care s-a bazat în trecut pe lumină fluorescentă la Campionatele Mondiale de Biliard.

Capionatul Mondial de Biliard din 2019 a adus împreună echipe de doi jucători din 32 de țări ce concurează la 9-ball pool pentru un premiu de 250.000$. Pentru al 13-lea an consecutiv, P-R Events a oferit iluminarea pentru Matchroom Multi Sport care a produs evenimentul difuzat pe Sky Sports în Marea Britanie, dar și pe alte posturi de televiziune de pe glob.

„La producțiile anterioare ne-am bazat mereu pe panouri fluorescente mari pentru a lumina masa de biliard, dar acestea au o masă mare, sunt greu de montat și emană căldură,” spune Paul Toley, director de lumini și deținător al P-R Events. „Pentru campionatul mondial de anul acesta am dorit să utilizăm o tehnologie cu o mai mare flexibilitate și funcționalitate. Gemini ne-a oferit funcționalități unice, cum ar fi modul de culoare dial-in și efecte speciale precum flash și strobe care au ținut publicul captivat în perioada pauzelor. Suntem încântați de modul în care LED-urile Litepanels ne-au ajutat să obținem ceea ce doream.”

Pentru Capionatul Mondial de Biliard din 2019, Toley și echipa sa au montat în linie 14 Gemini 2x1 Soft LED deasupra mesei de biliard cu cinci lumini pe fiecare parte și încă patru în mijloc, făcând astfel spațiu pentru camera video superioară. Echipa de lumini a reușit să obțină efectul dorit prin setarea luminozității Gemini la 30% din puterea totală, ceea ce înseamnă că puteau obține același efect cu și mai puține panouri de lumină.

„Echipa noastră de lumini a fost foarte încântată când Gemini 2x1 a venit în ajutorul nostru. Comparând cu luminile anterioare, masa acestora este aproape insesizabilă, iar echipa a reușit să le monteze în aproximativ jumătate din timpul anterior,” spune Toley. „Gemini aduce un aspect nou și modern configurației de lumini, iar posibilitatea de a oferii culoare dial-in este ceva nemaiîntâlnit la astfel de evenimente sportive. În plus, a fost o reducere semnificativă a temperaturii în arenă datorită utilizării LED, un lucru care a fost apreciat în mod special de către jucători.”
Share

Postat de Andreea D.


BLOG