Universitatea Georgia își extinde sistemul de comunicații cu Artist și Bolero

Universitatea Georgia își extinde sistemul de comunicații cu Artist și Bolero
Universitatea Georgia își extinde sistemul de comunicații cu Artist și Bolero
30
Aug

Universitatea Georgia își extinde sistemul de comunicații cu Artist și Bolero

Universitatea Asociației Atletice Georgia (UGAA), un utilizator de durată al sistemului de intercom Artist Riedel Communications, își extinde infrastructura de comunicație bazată pe Artist. Sistemul integrează acum multiple locații pentru eficientizarea difuzărilor liniare și a streamingului live de evenimente sportive, prezentări video și promoții dedicate fanilor prezenți la evenimente. 


Universitatea Georgia este cea mai mare universitate de cercetare din statul Georgia și una dintre cele mai vechi universități publice din Statele Unite. Ca membru al Diviziei 1 al Southeastern Conference a sporturilor, Universitatea Georgia concurează în 19 sporturi, iar echipele lor au câștigat peste 40 de campionate naționale.


Un nou mainframe Artist 128 a fost instalat în sediul central care ajută la transmiterea evenimentelor de pe Terenul Stanford și Amfiteatrul Stegeman și este conectat prin fibră la facilitatea baseball Foley Field, Terenul Jack Turner, Complexul Turner Soccer și multe alte locații. În plus, un sistem intercom fără fir Bolero format din 15 aparate pentru curea și 7 antene a înlocuit soluția care era instalată în mai multe locații. Noul sistem Bolero se integrează în mod direct cu Artist și permite grupurilor de utilizatori, cum ar fi grupurilor pentru formații, pentru echipa de majorete, DJ, echipa de operații să comunice utilizând un singur sistem.


„Când a venit timpul să modernizăm sistemele de comunicare din campus am știut că vrem să rămânem cu Riedel și Artist. Apoi introducerea Bolero a fost alegerea evidentă,” spune Mike Bilbow, Assistant Athletic Director, UGAA. „Bolero ne oferă cu mult mai multă flexibilitate, iar fiabilitatea și calitatea sunetului sunt caracteristicile principale, ambele reprezentând factorii cheie în evenimentele cu peste 90.000 de fani. Cu mulți dintre utilizatorii noștri conectați fără fir acum putem salva bani din infrastructura cablurilor.”


„Suntem mândri pentru parteneriatul cu Alpha Video pentru toate sistemele cu fir și fără fir de la extinderea infrastructurii broadcast a UGAA,” spune Dave Caulwell, Regional Sales Manager, Riedel North America. „Punem preț pe încrederea pe care UGAA a avut-o în Riedel Communications, făcându-ne inima rețelei lor de comunicații broadcast.”

Share

Postat de Andreea D.


BLOG