Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa

Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa
Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa
03
May

Canalul francez L'Equipe folosește mixerele Calrec Brio & Summa

Televiziunea pariziană de sport L'Equipe se bucură de beneficiile noilor mixere Summa 36+8 și Brio36. Situate în cele două camere de control ale celor două studio-uri ale televiziunii, acestea sunt folosite pentru mixare în direct, mixarea comentariului și mixarea programelor sportive ce includ: ciclism, biatlon, raliu, judo și Campionatele Pétanque. 


Alexis Bougault, director tehnic la firma de integrare ce a instalat sistemul a declarat: "Am vrut să oferim clientului nostru un sistem modular, și ușor de extins deoarece L'Equipe este în continuă creștere. Mixerele beneficiază de un raport excelent preț/performanță și lucrează fără o configurație complexă, iar adăugarea altor interfețe este ușor de realizat."


Ambele camere de control, cabinele de comentarii, sistemul de intercom și mixerele sunt conectate printr-o rețea Dante. Cele două mixere sunt conectate adițional printr-o rețea Calrec Hydra 2 cu un rack modular. Summa are două carduri Dante, în timp ce Brio are unul singur, iar Hydra 2 ce permite partajarea resurselor mixerelor cu până la 512 canale per legătură.


Patrick Vautier, manager-ul tehnic L'Equipe, a declarat: "Combinația dintre Summa și Brio36 funcționează perfect deoarece folosesc același software foarte popular în staff-ul tehnic L'Equipe. Operatorii sunt deseori chemați să lucreze în oricare dintre camere de control, deci acest lucru este crucial. Cu caracteristicile ce se accesează ușor printr-un touch screen, mixerele sunt intuitive și foarte ușor de utilizat.


Karl Chapman, Manager de vânzări internațional, Calrec, a declarat: "Piața de broadcasting sportiv este foarte dinamică și în continuă dezvoltare. Suntem încântați că L'Equipe folosește avantajele oferite de mixerele noastre, precum rețelistica ușor de configurat, resursele partajate ale mixerului și interfețele de utilizator intuitive."

Share

Postat de Andreea D.


BLOG