Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200

Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200
Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200
25
Apr

Riedel dezvăluie o nouă aplicație pentru Smartpanel-ul din seria 1200

Riedel Communications a dezvăluit un nou API, bazat pe standarde NMOS deschise, pentru SmartPanel-ul 1200. Această inovație le va permite partenerilor din industrie să utilizeze SmartPanel-ul ca o interfață de utilizator pentru soluțiile de control, monitorizare și automatizare. Acesta este încă un exemplu al folosirii SmartPanel-ului pentru a prelua sarcini suplimentare în fluxurile de lucru de broadcast.


Pentru această inițiativă, Riedel a făcut echipă cu mai mulți vendori celebri din industria de control și automatizare, unii dintre care au implementat deja o versiune a API-ului. Printre parteneri îi putem enumera pe ATOS BNCS, Axon Cerebrum, Broadcast Solutions hi, Lawo VSM, Pebble Beach Systems, și Skyline DataMiner.


Utilizatorii aplicației de panou de control al SmartPanel-ului Riedel 1200 pot acționa sisteme de control și automatizare, iar apoi poate furniza feedback vizual în ceea ce privește starea și schimbările de configurație utilizând culori, etichete și simboluri predefinite în panou. La utilizarea simultană a aplicației de Intercom și a aplicației de Panou de Control, SmartPanel-ul 1200 livrează o combinație unică de capabilități pentru a extinde și îmbunătăți fluxurile de lucru ale utilizatorilor.


"Aplicația de panou de control oferă mai multe avantaje față de o soluție de control proprietară. Chiar mai important, coloana vertebrală NMOS permite unui sistem third party să descopere automat toate elementele de control ale panoului, precum levierele, butoanele, touch screen-urile și poate atribui orice funcționalitate dorită. Suntem încântați să avem suportul unor producători cheie din industrie și este grozav faptul că producătorii lucrează unii cu alții pentru a livra beneficii reale pentru utilizatori." a declarat Marco Muckenhaupt, Senior Product Manager, Riedel Communications.

Share

Postat de Andreea D.


BLOG