CBN nu s-ar putea descurca fără noul procesor Calrec Concord

CBN nu s-ar putea descurca fără noul procesor Calrec Concord
CBN nu s-ar putea descurca fără noul procesor Calrec Concord
16
Nov

CBN nu s-ar putea descurca fără noul procesor Calrec Concord

CBN laudă noul procesor de la Calrec, Concord, procesor ce îmbunătățește capacitățile mixerelor Artemis Beam achiziționate de curând de televiziune cu scopul producerii a circa 25 de show-uri pe săptămână.


"Upgrade-ul la procesorul Concord a ridicat deja mixerele și sistemele de operare Calrec de la un nivel foarte bun, la unul extraordinar. În timp ce aplicațiile centrale nu s-au schimbat, fiecare sunetist a declarat că simte upgrade-ul, funcționalitățile, folosibilitatea și ritmul muncii s-a schimbat în bine. Fluxul de lucru zilnic s-a accelerat, iar preset-urile suplimentare user-friendly au devenit vizibile imediat. De asemenea, o nouă grafică face din operarea mixerului o plăcere, iar layoutul Wild se poate defini acum de către utilizator, așa că secțiunile pot fi setate în felul dorit de operator."


Ca parte a upgrade-ului de studio, CBN a integrat și servere Waves și rețelistică Dante. CBN are rețea între cele două mixere Artemis Beam prin Hydra2, precum și digital prin MADI/Dante/SoundGrid de-a lungul campusului. Ambele mixere Artemis sunt mixere de 48 de fadere cu 340 de căi de procesare pe 12 straturi. "Upgrade-ul la Concord a făcut posibil streaming-ul între mixere via Dante și chiar și prin fibră pe tot parcursul campusului. Un beneficiu al noului upgrade este că acum se pot salva și rechema anumite setări ce fac construirea unei noi sesiuni mult mai simplă."


Directorul CBN a notat și răspunsul prompt pe care îl dă Calrec la dorințele utilizatorilor atunci când proiectează noi produse și upgrade-uri de software, spunând că aceștia s-au mișcat fantastic cu upgrade-urile și modurile de îmbunătățire al fluxului de lucru. Acest upgrade a adăugat câțiva ani buni de viață mixerelor noastre Artemis și suntem convinși că vom continua să le folosim pentru mulți ani de acum încolo.


Managerul regional Calrec a declarat: "Suntem încântați de relația noastră productivă de lungă durată cu CBN și suntem fericiți că echipa CBN se bucură de upgrade și de beneficiile acestuia."

Share

Postat de Jean B


BLOG