Blackmagic Design lansează Pocket Cinema Camera & DaVinci Resolve 15

Blackmagic Design lansează Pocket Cinema Camera & DaVinci Resolve 15
Blackmagic Design lansează Pocket Cinema Camera & DaVinci Resolve 15
19
Apr

Blackmagic Design lansează Pocket Cinema Camera & DaVinci Resolve 15

Blackmagic Design a lansat întotdeauna lucruri interesante la NAB, ceea ce nu e de mirare având în vedere că an de an lansează din ce în ce mai multe produse. Desigur, multe dintre anunțuri sunt actualizări ale actualelor produse, dar de fiecare dată suntem surprinși cu un produs nou-nouț. Anul acesta este vorba de Pocket Cinema Camera 4K și de DaVinci Resolve 15 Studio, precum și de câteva noi convertoare Mini și Micro, un nou switcher din gama ATEM și multe altele.


Pocket Cinema Camera 4K este o cameră 4K cu un senzor HDR Four Thirds și dual native ISO. Noua formă a camerei este puțin schimbată, dar având în vedere caracteristicile noi ale camerei, nu pare a fi o problemă. Caracteristica cea mai interesantă este 4K la 60p - o caracteristică incredibilă având în vedere tipul de cameră despre care vorbim. De asemenea, camera folosește o montură Micro Four Thirds, un interval de sensibilitate de până la 25600 ISO, 13 stop-uri de dynamic range și color science versiunea 4.0.


Noul body beneficiază de îmbunătățiri în ceea ce privește anumite funcții și operațiuni, cea mai mare schimbare fiind touchscreen-ul de 5", precum și sloturile de card UHS-II SD și CFast 2.0. Aveți abilitatea să înregistrați direct pe un hard drive USB Type-C. Grip-ul nou este mult mai ușor de folosit, iar construcție din fibră de carbon policarbonat face din această cameră una robustă și ușoară. Camera folosește un acumulator standard LP-E6 și are toate butoanele de care este nevoie pentru a filma fără probleme. Folosește Blackmagic Camera OS cu suport LUT incorporat și folosește conectivitate Bluetooth pentru control wireless. Pe partea de audio, avem patru microfoane integrate pentru captare și un mini-XLR pentru microfoane externe. Avem un port HDMI și port-uri USB Type C, o intrare de alimentare cu 2 pini și intrări și ieșiri audio de 3.5mm. Blackmagic spune că lansarea acestei camere către public va avea loc undeva în Septembrie 2018 și va veni cu o licență DaVinci Resolve Studio.


DaVinci Resolve 15 are acum un număr foarte mare de efecte Fusion incorporate. Precum update-ul Fairlight de anul trecut, Fusion duce Resolve către nivelul următor - fiind incredibil de aproape de a fi singurul software de care aveți nevoie în postproducție. Puteți crea efecte 3D impresionante și apoi comuta în partea de editare sau de Fusion fără întârziere. Desigur, mai DaVinci mai are și alte caracteristici standard, precum suport ADR, mai multe plugin-uri audio, LUT browser, shared grades, stacked timelines, subtitrări și o grămadă de îmbunătățiri în ceea ce privește funcționarea programului. Fairlight Console a fost actualizat pentru o modularitate mai mare, precum și Cintel Scanner 2 cu suport multiplatformă accentuat.

Share

Postat de Cristi P


BLOG