Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!

Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!
Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!
23
Nov

Vinten Vantage - Uită de camerele PTZ!

Capul robotic Vinten Vantage are multe funcții similare cu cele ale camerelor PTZ, acesta fiind un motiv de comparație între acestea.


În cazul în care clientul își dorește o alternativă pentru o cameră PTZ cu costuri similare, Vinten Vantage este această alternativă în combinație cu o cameră video ce oferă mai multe beneficii, printre care controlul de înaltă calitate și un balans mai bun al culorilor.


Pentru mulți clienți, Vantage este următorul pas de la lumea camerelor PTZ, așa cum a declarat și un client:


"Există camere de broadcast complet robotice și PTZ-uri, dar aveam nevoie de altceva - una dintre variante era prea scumpă, iar cealaltă nu era destul de bună. Vinten Vantage se potrivește perfect în acest spațiu de pe piață."


Deși mai scumpă în prima fază, utilizatorii Vinten pot combina mișcările on-air de înaltă calitate cu camerele cu senzor mai bun, obiective zoom, potrivire consistentă a culorilor și capacitate VR/AR totală. Cu Vantage, investiția utilizatorului este protejată pentru că îmbunătățirile viitoare se bazează exclusiv pe actualizarea componentelor individuale precum camera video sau obiectivul.


Pentru a explica îmbunătățirile imense posibile prin folosirea capului robotic Vinten Vantage, avem un tabel pentru dumneavoastră.

Share

Postat de Cristi P


BLOG