Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast

Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast
Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast
02
Nov

Brio este mixerul audio folosit de Proshow Broadcast

Proshow Broadcast, o companie de broadcast și producție media cunoscută în Canada și-a actualizat car-ul OB Prodigy HD cu mixerul audio Calrec Brio. Într-un pachet compact și accesibil, Brio aduce un nou nivel de funcționalitate de nivel broadcast pentru evenimentele sportive pe care le acoperă Prodigy.


"Termenul "revoluționar" este des folosit în industrie, dar Brio chiar este revoluționar în mai multe moduri. Chiar nu mai există alt mixer pe piață care să se încadreze în acel buget, să fie la fel de compact și nu facă niciun fel de compromis în ceea ce privește funcționalitățile de broadcast. Atunci când am auzit că Brio va fi lansat de Calrec, am știut că o sa se potrivească perfect în car-ul nostru, mai ales după ce am trimis trei reprezentanți la standul Calrec de la NAB ca să vadă mixerul. Toți cei trei reprezentanți au spus că Brio va fi un upgrade uriaș față de vechiul nostru mixer." a spus Tim Lewis, președinte Proshow Broadcast


"Am folosit un Calrec Omega în cel mai mare car al nostru pentru cinci ani, așa că suntem familiarizați cu performanța și calitatea adusă de produsele Calrec. Calrec este recunoscut ca fiind un standard în industria de broadcast mobilă și asta cu un motiv evident - mixerele sunt proiectate de la zero pentru broadcasting, iar flexibilitatea și ieșirea lor de sunet este la cel mai înalt nivel. Mixerele Calrec sunt atât de răspândite în lumea broadcastingului mobil încât sunetiștii noi pot lucra imediat pe Omega sau Brio fără training."


Fiind cel mai vechi car din flota Proshow, cât și unul dintre cele mai versatile, Prodigy este folosit la acoperirea unei game largi de evenimente, inclusiv fotbal american, volei, baschet, precum și alte evenimente sportive importante. Brio a debutat la începutul lui Septembrie cu o transmisiune a unui meci de fotbal american.


Brio este mult mai bine echipat pentru broadcastingul mobil decât mixerul pe care l-a înlocuit; de altfel, Proshow a putut să obțină funcționalitate completă de broadcast pentru producții mari fără să recurgă la un mixer mai mare și mai scump. Brio livrează chiar mai multă flexibilitate prin cele 64 de intrări și ieșiri ce suportă multiple rețele audio-over-IP, inclusiv Dante și AES67, ceea ce îi permite router-ului să lucreze ca un sistem de routare și patching.


"Unul din lucrurile care ne plac la Brio este design-ul foarte curat, inclusiv layout-ul faderelor. Atunci când proiectează un mixer audio compact, producătorii reduc din funcționalitatea mixerului. Calrec a păstrat funcționalitățile unui mixer de broadcast complet, micșorându-l doar ca scară.


"Brio are 36 de fadere și oferă aceeași capacitate de procesare de semnal precum mixerele audio full size de la alte brand-uri. Asta înseamnă că Brio este de ajuns pentru majoritatea show-urilor, iar densitatea de fadere este aceeași ca și la mixere mai mari. Asta chiar contează într-un show aglomerat, când faderele care sunt prea mici sau prea apropiate pot face ca operarea mixerului să fie dificilă."

Share

Postat de Cristi P


BLOG