Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport

Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport
Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport
19
Oct

Riedel Mediornet este baza noului sediu Sky Sport

Sky Deutschland AG (Sky Germania) folosește rețeaua media în timp real Riedel Communications Mediornet în centrul unei infrastructuri de routare de la Sky Sport HQ, noul său centru de transmisiuni sportive din Munchen.


Folosind cea mai extinsă coloana vertebrală MediorNet folosită până acum, Sky Sport HQ are una dintre cele mai avansate și de anvergură infrastructuri de transmisiuni sportive în direct din Europa. Infrastructura MediorNet este alcătuită din aproape 150 de frame-uri, inclusiv router-ul MetroN Core, MicroN și multiviewer-ul MicroN, oferind aproximativ 1600 de conexiuni video si 1500 conexiuni audio.


"Sky Sport HQ este realizarea viziunii noastre în ceea ce privește viitorul producțiilor sportive - o facilitate ce oferă combinația perfectă între design de înaltă calitate, tehnologie de ultimă oră și inovație inteligentă. Sistemul scalabil de routare și transport al semnalului MediorNet ne oferă o nouă dimensiune a flexibilității si pregătește scena pentru utilizarea viitoare a fluxurilor de lucru bazate pe IP și a producțiilor 4K. Cu MediorNet putem folosi o capacitate uluitoare de routare într-o rețea descentralizată în timp real ce oferă flexibilitate, redundanță și fiabilitate. Un alt avantaj al MediorNet este aplicația MultiViewer, alături de celelalte capacități de procesare de semnal incorporate ce elimină nevoia mai multor dispozitive externe." a declarat Alessandro Reitano, vicepreședinte Sky Deutschland.


Ocupând o suprafață de 4500 de metri pătrați în apropierea centrului corporației Sky Deuschland în Unterföhring, în apropierea Munchen-ului, Sky Sport HQ are trei studio-uri cu capacități de producție, editare și redare interconectate, precum și o infrastructură completă IT pentru broadcast. Sky SPort HQ a început să producă evenimente sportive din vara aceasta, cu o gamă largă de evenimente, printre care: conferința Sky Bundesliga, UEFA Champions League, golf, tenis și curse de Formula 1. Sky Sport HQ va oferi conținut și pentru platformele online ale Sky Deutschland și pentru canalul de știri Sky Sport News HD.


Sky Deutschland a lucrat împreună cu Riedel pentru a proiecta fluxul de lucru de producție pentru Sky Sport HQ și pentru a superviza implementarea soluției la cheie pentru întreg sistemul, inclusiv inovatoare coloană vertebrală IP oferită tot de MediorNet.


"Cu acest nou centru de broadcast de ultimă oră, Sky Deutschland atinge un nou obiectiv - o infrastructură completă MediorNet ce combină routarea decentralizată cu transportul și procesarea de semnal, inclusiv cu multiviewere integrate. E o onoare să îi susținem pe cei de la Sky Deutschland în acest proiect de viitor, un exemplu de tehnologii inovatoare și sustenabile ce oferă o fundație fiabilă pentru operațiunile bazate pe IP de mâine."

Share

Postat de Cristi P


BLOG