Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor

Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor
Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor
13
Jul

Grass Valley Edius 8 Home Edition accesibil tuturor

Specialistii de la Grass Valley au creat o versiune pentru utilizarea non-comerciala a programului de editare EDIUS PRO 8. Pana la sfarsitul lunii Iulie 2017 Grass Valley ofera acest program, la un pret special.


Aceasta oferta promotionala este valabila atat pentru noii utilizatori sau pentru editorii care folosesc deja versiuni mai vechi de EDIUS 1 - 6.5 sau EDIUS Neo, care inca nu au facut upgrade la cea mai recenta versiune a lui Edius 8. 


Limitarile lui Edius 8 – Home Edition


Aceasta versiune, Home Edition, este destinata exclusiv pentru uzul personal si utilizatorilor care sunt persone fizice ce nu vor folosi softul intr-un context commercial. O data achizitionat, acest program nu poate fi upgradat la Edius 9. Cu aceasta exceptie, Edius Home Edition are aceleasi functii ca si versiunea full a lui Edius Pro 8.


Acest soft inglobeaza cele mai recente tehnologii, care permit Motion Tracking, Stabilizare, Colorizare, Grading si majoritatea functiilor cu care ne-a obisnuit versiunea de Edius Pro.


Cand un editor trebuie sa astepte dupa urma tehnologiei, creativitatea are de suferit. Asta nu o sa se intample cu programele de editare de la Edius. Edius 8 inseamna mai multe formate si rezolutii de lucru, ce pot fi editate in timp real. Mai precis cu Edius 8 puteti edita in orice format doriti, foarte repede. Edius 8 este softul perfect pentru a prelucra, de la inceput pana la roll-ul de final, orice productie la nivel professional, incluzand documetare sau materiale cinematografice 4K. 


Cu mai multe optiuni creative, toate in timp real, fara timpi morti de renderizare, editarea materialelor SD, HD, sau chiar in format 4K, Edius este cu siguranta cel mai rapid si versatil editor nonlinear care are o pozitie bine stabilita in piata. Programul poate avea mai multe formate de imagine pe acelasi timeline, ceea ce inseamna ca editorul castiga timp ca sa fie mult mai creativ. Formatele video, care pe unele softuri de editare nu sunt deloc prietenoase, si aici ne referim la Panasonic P2 sau Canon XF sau EOS Movie, XAVC, si multe alte formate care in mod normal le convertim inainte sa le avem direct in timeline iar Edius le va accesa direct, fara nici o problema. Grass Valley ofera un codec pe 10 bit, HQX, alaturi de DNxHD (care include optiunea standard de Workgroup). Fata de alte brand-uri de software-uri de editare NLE, Grass Valley este de parere ca fiecare consumator sa poata fi proprietarul softului achizitionat. Ce platesti devine numai al tau. De fiecare data cand cumparam o versiune de Edius, licenta primita este una permanenta cu update-uri gratuite pe viata. 


O veste si mai buna vine pentru utilizatorii de Edius Pro 8, care pot instala acest editor pe 2 computere (sisteme de operare). In modul proxy, puteti realiza montajul, iar pe desktop puteti face doar exportul final. In acest fel, puteti edita orice, oriunde, oricum foarte usor. Softul este gandit sa fie nativ pe 64 Bit si sa editeze material 4K. Edius Pro este conceput sa foloseasca pana la 512 Gb de memorie pentru operari super-intensive, in special editare de multicam, 3D, layering si editari multi-track 4K. Optimizarea softului permite folosirea tuturor Core-urilor pe care le detine un processor (i7,i5,i3) ceea ce il face unul dintre cele mai rapide programe de editare, accelerand codarile/decodarile MPEG-2 si H264. Edius Pro 8 are implementata functia de Intel Quick Sync Video pentru decodarea H.264, ceea ce permite un playback natural, chiar si pentru material 4K. 


Dupa aceste facilitate pe care ni le oferta programul, este clar ca Edius Pro 8, Home Edition sau  Educational, lucrurile merg intr-o directie buna.

Share

Postat de Jean B


BLOG