Riedel introduce Bolero

Riedel introduce Bolero
Riedel introduce Bolero
20
Apr

Riedel introduce Bolero

La Prolight & Sound 2017, Riedel Communications va introduce Bolero, o nouă soluție intercom wireless care urmează să schimbe lumea intercom. Bolero este un sistem intercom expandabil bazat pe DECT, complet roaming, în intervalul de frecvență liber de 1,9GHz. Complet integrat în platforma intercom digitală a Riedel, Artise, Bolero oferă un set bogat de caracteristici și o conexiune ce poate fi aplicată în trei moduri: ca un aparat excepțional wireless montat la curea, ca un keypanel wireless, și, într-o premieră în această industrie, ca radio walkie-talkie.


Bolero funcționează pe o rețea IP bazată în mod standard pe AES67. Antenele decentralizate se conectează la comutatoarele AES67, iar apoi la cadrele Artust echipate cu cardurile de client AES67, furnizând un ecosistem integrat complet cap-coadă cu capacitatea roamingului fără întreruperi. Din punct de vedere al sistemului, aparatul care se prinde de curea arată ca panourile Riedel, dar sunt wireless, lucru care aduce un nivel maxim de flexibilitate și de programabilitate.


„Când am proiectat Bolero, am dorit să facem viața consumatorului pe cât de ușoară posibil. Înregistrarea poate fi un proces complex care necesită ca un utilizator să intre în meniul aparatului de curea și să introducă un cod pin, astfel încât aparatul să se poată înregistra la antene. Acest proces poate dura lejer două minute pentru fiecare aparat. Imaginați-vă că faceți asta la 25 de aparate de curea.”, spune Jake Dodson, director de Management al Produsului la Riedel Communications. „Bolero include tehnologia Near Field Communication (comunicare în câmp apropiat) atât în aparatul de curea, cât și în antena activă. Utilizatorul trebuie doar să atingă aparatul pentru curea de antenă pentru a finaliza procesul de înregistrare.”


Aparatul pentru curea în sine are șase butoane, pentru fiecare din cele șase canale intercom, plus un buton separat „Reply” care facilitează un răspuns rapid către ultimul canal contactat. În cele din urmă, într-o premieră în această industrie, aparatul de curea poate fi folosit fără necesitatea unor căști pe post de walkie-talkie, prin intermediul unui microfon și al unui difuzor integrate.


„Bolero este o inovație ce urmează să schimbe cursul viitor al sistemelor intercom wireless”, spune Thomas Riedel, CEO la Riedel Communications. „Foarte mult timp și efort au fost investite în fiecare fază a dezvoltării Bolero, o adevărată dezvoltare de la 0, atingând toate aspectele proiectării aparatului. Suntem mândri să comunicăm faptul că BBC deja își construiește noile sisteme intercom pentru studio în jurul conceptului wireless Bolero.”

Share

Postat de Cristi P


BLOG