Despre noi


Creative Broadcast Solutions ofera solutii inovative pentru televiziune, radio, industria filmului, corporate AV si IT&C. Suntem importator specializat in comercializarea si integrarea echipamentelor profesionale AV. Portofoliul nostru de produse si solutii include atat solutii la cheie cat si echipamente pentru televiziune, camere video, accesorii pentru camere video, echipamente pentu studio tv, regie video, MCR, postproductie, film, echipamente pentru radio si studiouri audio, echipamente mobile pentru productie AV, o gama variata de display-uri profesionale, sisteme de videowall de ultima generatie, solutii pentru digital signage, solutii de data center si echipamente pentru infrastructura AV si IT & C.

Cum ne diferentiem de concurenta?
Care este aportul nostru in vanzarea unui produs sau a unei solutii?


Raspunsul pe care noi l-am gasit pentru aceste intrebari este compus din know-how, experienta, seriozitate dar mai presus, servicii profesionale la nivel inalt. Activitatea noastra este guvernata de principiul ca orice situatie trebuie tratata cu seriozitate, profesionalism si promptitudine.

Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate am adoptat un workflow de lucru centralizat si foarte eficient cu proceduri administrative clare, organizate cu ajutorul unei solutii ERP personalizate. Astfel garantam un raspuns rapid la orice cerere de oferta sau suport, gestiunea coerenta si productiva a oricarei situatii si managementul eficient al proiectului dumneavoastra.

Astazi construirea unui sistem cu echipamentele disponibile in industrie este mai complex ca niciodata. Diferentele dintre echipamente sunt fine, ajungandu-se la un nivel de tehnologie foarte avansat, motiv pentru care proiectarea unei solutii integrate necesita cunostinte si aptitudini deosebite din partea integratorilui pe care il alegeti. Specialistii Creative Broadcast Solutions beneficiaza de acces direct la cele mai moderne tehnici de abordare a proiectului, la cele mai avansate echipamente si la suport direct de la producator. Asta se transforma in solutii creative si eficiente, cu bugete realiste si cu un management de proiect la cel mai inalt nivel.