Calrec

Fondata initial ca producator de microfoane in Marea Britane la inceputul anilor ’70, Calrec Audio a produs in 1977 prima consola audio stereo din lume, si a devenit astazi unul dintre cei mai consacrati producatori de console audio la nivel mondial.

Cunoscut precum un brand premium si exclusivist, Calrec Audio produce, asambleaza si testeaza integral echipamente in fabrica din Anglia Nutclough Mill, West Yorkshire. Acest lucru asigura un produs finit de o calitate si o fiabilitate greu de egalat, fapt ce pozitioneaza Calrec Audio ca o prima optiune atunci cand un utilizator doreste cel mai performant produs disponibil pe piata. In Romania consolele audio Calrec sunt exploatate cu succes de companii precum TVR, PRO TV sau RCS & RDS (DIGI 24) atat in aplicatii de studio cat si pe care de reportaj.

Creative Broadcast Solutions este unic distribuitor Calrec Audio in Romania si punem la dispozitia clientilor, atat servicii de consultanta, proiectare si instalare cat si service si suport post-vanzare.

Brio12
Disponibilitate: La comanda
111.999 lei
Calrec Brio 36
Disponibilitate: La comanda
159.999 lei