ZEISS Super Prime - noua gamă de obiective high-end de la ZEISS


Cu cele 13 obiective prime de mare viteză, full frame pentru producții de film de înaltă calitate, ZEISS se concentrează pe calitate maximă, greutate redusă și versatilitate de top atunci când vine vorba de crearea unor imagini superbe.


ZEISS a introdus o nouă gamă de obiective de mare viteză pentru producția cinematografică de top. Gama ZEISS Supreme Prime este formată din 13 obiective cu o distanță focală între 15 și 200 de milimetri, majoritatea având o diafragmă maximă de T1.5. "Obiectivele sunt proiectate pentru producțiile de film de cea mai înaltă calitate. Sunt ideale pentru producțiile de advertising cu buget mare sau pentru filmele de lung metraj, de exemplu." a declarat Christophe Casenave de la ZEISS. ZEISS Supreme Prime sunt concepute pentru sezonrii camerelor de cinema de format mare. Potrivit lui Casenave, versatilitatea obiectivelor Supreme Prime de a crea un aspecte vizuale diferite se datorează sharpness-ului fin, fall-off-ului estetic al focalizării și efectului elegant de bokeh. Obiectivele sunt extrem de flexibile și pot fi folosite atât pentru filme science fiction, cât și pentru filmarea dramelor.


Cu o greutate medie de 1600 de grame, obiectivele ZEISS Supreme Prime sunt mai ușoare și mai mici decât obiectivele competiției. Cu aceste obiective compacte și ușoare, ZEISS răspunde nevoilor operatorilor de cameră de a avea un echipament compact ce scoate imagini de cea mai bună calitate. Obiectivele ZEISS Supreme Prime sunt incredibil de robuste și fiabile. Indiferent că filmezi în deșert sau în zăpadă, obiectivele funcționează perfect. Chiar și în cazul unui eveniment neplăcut, rețeaua de service a ZEISS înseamnă că îți poți rezolva problema rapid, ușor și în mod foarte profesionist.