VIXIA GX10, camera accesibilă de la Canon ce înregistrează UHD 4K


Ai auzit de Canon VIXIA GX10? Ei bine, noi, cei de la CBS suntem bucuroși să îi anunțăm apariția. Linia VIXIA a crescut de-a lungul anilor de a o simplă cameră de ținut în mână la o puternică unealtă de înregistrare HD, iar noua GX10 crește standardele cu înregistrări UHD 4k. Mult mai mult decât o simplă cameră consumer, GX10 încorporează caracteristici care sunt mai des întâlnite la camerele cinema profesionale decât la ce te-ai aștepta să găsești la o cameră consumer. Cu toate aceste avantaje, GX10 încă nu a lăsat în spate avantajele ce vin odată cu o cameră consumer. Utilizând avantajele unui obiectiv încorporat, cu 15x zoom ce îți oferă o acoperire imensă fără limitările de dimensiune și de greutate ale unui sistem de obiectiv ce se poate schimba, obținând astfel o înregistrare largă, iar apoi să magnificați pentru opținerea unui close-up al momentului.


Cu un Dual Pixel CMOS AF, o caracteristică găsită la Canon Cinema EOS C300 Mark II, GX10 oferă un sistem de autofocus extrem de precis și de sensibil care îți permite să păstrezi focalizarea acolo unde vrei în imaginea ta. Obiectivul păstrează rezoluția UHD prin toate distanțele de zoom și încorporează un iris cu 9 lame, apreciat adesea la obiectivele cinema digitale pentru contribuția la un efect natural de bokeh.


Camera are atât un vizor electronic, cât și un ecran LCD touch de 3.5'' ce se poate întoarce. Pentru a se ocupa de procesarea imaginilor 4k, GX10 deține puterea a două procesoare de imagine DIGIC DV6. Aceasta permite înregistrarea înceată și rapidă a mișcării, dar este capabilă și de producția înregistrării de calitate. Poți înregistra materialele UHD 4k pe două sloturi de carduri SD fără a pierde cadre și dacă ești nevoit să înregistrezi HD camera te poate ajuta și în acest sens. Portul încorporat HDMI 2.0 suportă ieșiri video 4k UHD la 60p, astfel încât să poți viziona înregistrarea ta pe un monitor ce suportă 3820 x 2160 la 60p direct din cameră.