Vitec la IBC: 12 noi produse, 3 premii, un eveniment reușit


Capul de afiș al IBC 2016 pentru Vitec Videocom a fost câștigarea a 3 premii "best of show" pentru Vinten Vantage, Sachtler FSB 10 și Litepanels Astra 1x1 Soft Bi-color. Cu o linie de produse reîmprospătată, IBC-ul de anul acesta a marcat începutul unei noi faze pentru Vitec Videocom.


Vedeta show-ului a fost noul cap robotic Vinten Vantage. Disponibil în cantități limitate începând cu Decembrie 2016 și introdus în producție în timpul primului trimestru al anului 2017, Vantage deschide noi oportunități: de la a extinde sistemele actuale ale clienților până la introducerea capetelor robotice în piețe și pentru clienți noi.


Noul FSB 10 a atras și el mulțimile. FSB 10 este mai accesibil cap fluid din categoria sa de sarcină de încărcare, având fiabilitatea și durabilitatea în condiții extreme cerută unui sistem Sachtler de către clienți.


Să nu uităm că standul Litepanels a fost extrem de circulat, clienții uitându-se la noile kit-uri de lumini Lykos, Caliber Single și Caliber 3-Light. Vedeta celor de la Litepanels a fost Astra 1x1 Soft Bi-Color, ce a captat atenția criticilor ce i-au dat premiul "best of show" la categoria sa.


Indiferent că îți place sau nu culoarea verde aprins, nu poți nega prezența puternică a sistemului Sachtler Ace Freddy Wong limited edition. Răspunsul clienților și al partenerilor a fost extrem de pozitiv, iar dacă vreți un astfel de sistem, trebuie să aflați că stocul este extrem de limitat.