Vista Studios construite cu echipamente Riedel


La deschiderea ce va avea loc în Februarie 2017, Vista Studios, o facilitate de producție independentă ce oferă servicii complete în centrul de tehnologie Los Angeles Playa Vista, va folosi matricea Riedel Communications Artist și intercomul digital Riedel Performer.


Aceste sisteme vor susține activitățile de producție și post producție în 1600 de metri pătrați de scene, studiouri VR full-service și în infrastructura creată special pentru broadcast și transmisiuni live. Sistemele de baza Riedel vor permite comunicații versatile și fiabile în întregul campus de ultima oră Vista (un campus de 2800 de metri pătrați). Facilitatea bazată pe IP este capabilă de transmisiuni 4K va servi ca centru de tehnologie și training pentru întreaga gamă de produse Riedel.


"Toată infrastructura noastră de comunicații se bazează pe echipamentele Riedel" a spus Mark Depping, Vicepreședinte de operațiuni la Vista Studios. "Permițând comunicații fluide, flexibile și pregătite pentru viitor pentru toate producțiile noastre, tehnologiile Riedel vor juca un rol vital în rezolvarea provocărilor cu care producătorii se confruntă în fiecare zi."


Vista Studios este conceput să ofere soluții tehnice la cheie pentru toate nevoile de producție ale clienților săi, într-o facilitate completă ce le permite să se concentreze pe crearea de conținut, toate astea în timp ce raportul calitate-preț rămâne unul foarte bun. Localizat strategic în partea de vest a Los Angeles-ului, echipa Vista Studios aduce o experiență de 30 de ani în broadcast și producție în noul centru media al Californiei: "Silicon Beach."


În interiorul facilităților de producție, Artist servește ca o platformă modulară avansată de comunicații, cu puterea și versatilitatea necesară pentru a aborda cerințele variate ale aplicațiilor moderne de intercom. Rețeaua bazată pe fibră optică a lui Artist oferă o infrastructură decentralizată ce poate simplifica distribuția audio, asigurând în același timp comunicații clare și fiabile.


"Este interesant să ne vedem tehnologiile în noua generație de facilități de producție și postproducție, iar Vista Studios este o expunere izbitoare pentru produsele noastre de intercom." a spus Joyce Bente, Președinte și CEO, Riedel America De Nord