Vinten Vector 750 - Capul fluid perfect pentru transmisiuni sportive 4K


Broadcasterii de sport din întreaga lume au încredere în echipamentele Vinten pentru îmbunătățirea transmisiunilor sportive. În ziua de astăzi, fanii tuturor sporturilor vor să simtă meciurile de acasă la fel de bine cum le-ar simți în primul rând pe stadion. Cu peste 200000 de sisteme instalate în intreaga lume, Vinten este alegerea principală pentru broadcasterii și arenele sportive și își ajută clienții să întreacă așteptările.


Capul de panoramare și înclinare Vinten Vector 750 complementează ultimele camere și obiective UHD/4K și le permite acestora să livreze o acoperire excelentă a transmisiunilor sportive, operatorii putând reacționa instinctiv la comanda regizorului sau a unei acțiuni bruște.


Vector 750 îți permite să:


  • Înregistrezi obiecte/subiecți ce se mișcă rapid în 4K, menținând controlul perfect asupra camerei și filmării
  • Captezi filmarea perfectă cu mișcare lină garantată de la panoramare rapidă până la mișcări extrem de controlate.
  • Dobândești o reputație de invidiat pentru filmările tale precise și creative cu un suport de încredere și robust ce a evoluat constant cu industria și a fost perfecționat de-a lungul unei perioade de 20 de ani.


Cu un design pantografic unic și drag system TF, Vinten Vector 750 e construit să reziste.


Cu un centru de greutate între 8 și 25 de cm și cu o încărcare maximă de 75 kg, se pot utiliza o mulțime de accesorii de cameră precum monitoare, lumini, etc. Un suport de monitor este disponibil ca accesoriu opțional. Includerea unor componente interne robuste îl fac pe Vector 750 foarte rezistent.


Vector 750 folosește un mecanism de contrabalansare ce nu utilizează arcuri sau came. În loc de acestea, un sistem de legături mecanice balansează camera cu diferite centre de greutate, făcând ajustările simple și eliminând nevoia alterării poziției camelor ce durează foarte mult în momentul schimbării configurației camerei.


Vector 750 permite o operare extrem de lină atât în panoramare, cât și la înclinare cu mișcări ajustabile infinitezimal ce permit un balans perfect. Asta asigură un nivel înalt de control și mișcări excepțional de line în orice situație.


  • Gamă largă de centre de greutate
  • Încărcare maximă de 75 kg
  • Module de tragere mai înalte oferă control excelent pentru încărcările mai mari
  • Suport de monitor opțional ce se montează lateral
  • Temperatură de funcționare într-un interval de -40° până la +60°C