Vinten Vantage - Un cap robotic revoluționar de la Vinten


Dupa mulți ani de dezvoltare si folosind feedback-ul primit de la clienți, Vinten a dezvoltat capul robotic Vantage. Acest cap robotic este un produs revoluționar ce va lua piața PTZ (pan-tilt-zoom) cu asalt, fiind un upgrade evident de la tradiționala camera PTZ, permițându-le utilizatorilor să își aleagă cea mai bună cameră și cel mai bun obiectiv pentru aplicația lor - fără limitări.


Cu un pret accesibil, acest cap robotic le permite utilizatorilor sa cumpere mai multe unitati pentru mai multe unghiuri de filmare - toate intr-un buget restrans. Design-ul inovator se potriveste discret cu decorul studioului in care se afla, iar cu o greutate de doar 2.2 Kg se poate monta pe orice trepied cu baza plata sau trepied cu prindere de 75 mm cu adaptorul optional. 


Se pot folosi o gama larga de camere pro-video si obiective, permitandu-le utilizatorilor sa isi aleaga cel mai bun echipament pentru nevoile lor. Capul robotic suporta obiective servo ce sunt usor de folosit si ajuta la cresterea calitatii imaginii; de asemenea, se pot folosi si obiective manuale ce sunt mai accesibile ca pret. Cu un pret semnificativ mai mic fata de solutiile de studio high-end, acest cap robotic permite o miscare lina si o sincronizare perfecta a miscarilor pe toate axele. Un indicator LED ne arată când suntem ON-AIR. Capacitatea de încărcare este de 4.5 Kg, cu un interval de înclinare de ± 90° și un interval de panoramare de 355°, iar capul robotic se poate ajusta cu 0.02 - 60 de grade / secunda.


Din punct de vedere al conectivității, Vantage se mulează pe fluxul de lucru folosit de către clienți, având conexiuni serial, Ethernet sau Lanc, iar ieșirea VR oferă tracking data.


Include Vinten HDVRC ca sistem de control


Sistemul de control Vinten HDVRC este o soluție de control ușor de configurat ce permite controlul pedestalelor, al capetelor robotice și al unităților elevatoare într-o modalitate multi-utilizator. Interfața de control bazată pe un touchscreen cu sistem de operare Windows permite folosirea unui singur controller pentru mai multe dispozitive/studio-uri din aceeasi rețea. Semnalele folosite sunt SD/SDI sau HD, iar captura grafică este consistentă cu semnalele HD de pe alte echipamente de broadcast. Interconexiunea sistemelor se face via TCP/IP, RS232 și RS422.