Vibesta - in exclusivitate la CBSPro


Din 2017 CBS Pro ofera in premiera publicului din Romania, produse de lumina si monitorizare video la un pret accesibil, dar cu o calitate ridicata a specificatiilor pe care le ofera. 


Vibesta este un brand nou ce se adreseaza fotografilor si videografilor oferind produse LED de iluminare (acoperind o arie extinsa), incepand de la lumini care se pun direct pe camera, pana la panouri de lumina si Kit-uri complete de lumina ce se adreseaza atat publicului pasionat de fotografie & videografie cat si profesionistilor. Vibesta produce deasemenea si monitoare de video assist care pot fi folosite in diferite configuratii. 


Panourile LED prezinta suficiente optiuni alaturi de standardele necesare care sa garanteze o calitate Premium la preturi competitive. Compania Vibesta isi doreste sa ajute producatorii ca sa poata crea imagini mai bune in filmarile sau fotografiile pe care le realizeaza. Lumina produsa de tehnologia LED de la Vibesta este confortabila, naturala, reusind sa produca un mediu placut, similar cu lumina zilei. Este o lumina folosita in special pentru a surprinde in imagini portrete dar poate fi utilizata cu succes si pentru alte aplicatii, de la fotografia de nunta, pana la primii pasi ai bebelusului sau in orice mediu in care doriti sa folositi o lumina profesionala. Aceste  panouri LED, ne ajuta sa surprindem orice dorim, repede si usor. Luminile LED ofera beneficiile bliturilor traditionale, dar sunt mult mai simple, accesibile si usor de lucrat cu ele. Setarile si montarea panourilor LED, se fac in cateva secunde, fara a necesita masuratori sau teste suplimentare pentru reglarea luminii. Vibesta a gandit intr-un mod economic aceste lumini, astfel incat sa produca foarte putina caldura si sa mentina un consum redus de curent, astfel incat sa fie rezistente in timp, ocrotind mediul inconjurator. Cu o baza in Olanda si cu mai multe fabrici de productie in China, Vibesta ofera lumini LED de calitate, accesibile tuturor videografilor sau fotografilor, indifferent daca acestia sunt incepatori  sau profesionisti. 


Vibesta ofera o garantie de 10 ani produselor pe care le comercializeaza si garanteaza o durata de viata de pana la 30.000 de ore a LED-urilor. Politica acestei firme este sa creeze produse de calitate, astfel incat utilizatorii sa se concentreze pe activitatea creativa.