URSA Mini Pro 4.6K G2 - O cameră revoluționară


Când compania a lansat BMPCC 4K aceasta a depășit standardele altor companii care produc astfel de echipamente, fiind extrem de rapidă. BMPCC 4K a marcat o adevărată maturizare a companiei BMD atât ca designer de camere, cât și ca producător. URSA Mini Pro G2 este un alt punct important al dezvoltării BMD.

Aceasta este o cameră dezvoltată pentru performanță și pentru excelența în domenii diverse, de la știri, la documentare și cinematografie. Senzorul 4.6K permite oversampling substanțial atunci când este necesară imaginea 4K sau cu o rezoluție mai mică, sau dacă pur și simplu ai nevoie de flexibilitate maximă în mediul de lucru.

UMPG2 (URSA Mini Pro G2) promite să fie capabilă nu doar de frame rate-uri foarte mari la rezoluții bune, dar este probabil cea mai accesibilă cameră de pe piață care dispune de aceste caracteristici.

În BRAW UMPG2 este capabilă de până la 120fps la rezolția de 4.6K, iar acest lucru este aproape inexistent la altă cameră de sub 14.000$ în momentul de față. În UHD windowed (de exemplu 1:1) poate obține până la 150fps, în timp ce în windowed HD poate urca până la 300fps.

Există mai multe caracteristici care diferențiază G2 de versiunea anterioară URSA Mini, inclusiv coloristica Generation 4 și electronice interne complet reproiectate. Ce este cert este faptul că într-un buget maxim de 14.000$ UMPG2 este singura variantă când vine vorba de 4K sau slow motion la aceste frame rate-uri atât de ridicate.