Upgrade cu ajutorul Artist si Bolero ale Riedel la Daystar Television Network


Reteaua de televiziune Daystar, o retea religioasa cu peste 5 miliarde de telespectatori in intreaga lume, a finalizat o actualizare masiva a capacitatilor sale de comunicatii utilizand intercomul digital Riedel Communications Artist si intercomul wireless Bolero. Noua solutie de intercom Artist / Bolero permite comunicatii fiabile si clare pentru membrii echipajului Daystar in complexul de studiouri din Dallas.

„Seria Riedel Artist si pachetele de intercom wireless Bolero au imbunatatit foarte mult capacitatea operatorilor nostri de platou de a comunica cu tehnicienii in timp util. Cu gama de performante extinsa a Bolero, putem raspunde mai repede la nevoile in continua schimbare din campusul nostru ”, a declarat Doug Leake, inginer post audio si sisteme audio, Daystar Television Network. „Echipamentul Riedel a deschis imbunatatiri ale fluxului de lucru care nu au fost posibile in trecut. De asemenea, cu Bolero care functioneaza in gama DECT, am castigat din nou un spectru valoros pentru nevoile noastre in crestere de microfon fara fir. Fiabilitatea echipamentului, usurinta in utilizare si caracteristicile au facut din schimbarea la Riedel o experienta extraordinara. ”

Eric Jeannerat, inginer productie, Daystar Television Network, adauga: „Ca retea globala de televiziune, avem nevoie de comunicatii impecabile in timpul productiilor noastre. Am ales solutia de intercom Riedel pentru ca este una dintre cele mai importante, oferindu-ne acoperire wireless 100% in intreaga noastra cladire de 85.000 de metri patrati. Niciun alt sistem nu poate atinge acoperirea, claritatea si functionalitatea Riedel. ”

Deoarece Artist este echipat cu comutatoare Luminex si ambele Artist Bolero accepta semnale AES67, intregul sistem este pregatit pentru IP. Acest lucru va fi important pentru urmatoarea faza a proiectului, o legatura IP pentru a facilita comunicatiile intre centrul de difuzare Daystar din Dallas si un studio separat din Ierusalim, care se asteapta sa fie online in iunie.

„Daystar ne-a abordat mai intai pentru ca trebuia sa inlocuiasca interfonul wireless imbatranit, care ajunsese la sfarsitul vietii si apoi, dupa testari si discutii extinse, au decis sa-si actualizeze intregul mediu de comunicatii prin cablu si wireless la Artist si Bolero ”, a declarat David Fry, vicepresedinte, Omega Broadcast. „Bolero nu numai ca ofera o acoperire wireless cuprinzatoare si un sunet fantastic, de inalta calitate, dar caracteristicile IP ale Artist si Bolero inseamna ca sistemul va servi Daystar bine in viitor.”