Un microfon dinamic robust pentru înregistrările tale: SENNHEISER HANDMIC DIGITAL


La prolight+sound, specialistul audio Sennheiser va prezenta pentru prima oară HandMic digital, un microfon ce transformă orice smartphone sau tabletă într-un dispozitiv profesional de înregistrare pentru voce și discursuri. Cu o rezistență înaltă la interferențele telefonului, microfonul handheld cardioid dinamic este ideal pentru jurnalismul mobil, podcasting sau înregistrări vocale și instrumentale. Oferă toate beneficiile așteptate de la un microfon Sennheiser: calitate și prezență extraordinară a sunetului, zgomot redus din surse nedorite și suprimarea excelentă a sunetului provocat de vânt. Un convertor Apogee A/D și un pre-amp translatează aceste calități în tărâmul digital. Microfonul HandMic digital va fi disponibil în al treilea sfert al anului 2016.

„Utilizatorii au din ce în ce mai multă încredere în dispozitivele mobile pentru înregistrarea discursurilor și a vocilor”, spune Achim Gleissner, Commercial Manager la Sennheiser’s Broadcast and Media business. „Cu toate acestea, calitatea microfoanelor integrate lasă de dorit pentru utilizatorii prosumer și cei profesioniști. Acesta este motivul pentru care am creat HandMic digital, care oferă toate beneficiile unui microfon Sennheiser handheld, făcându-l o unealtă ideală pentru un sunet clar. Acesta este un pas înainte în colaborarea noastră cu Apogee Electronics.”


Design meticulos pentru rezultate excepționale


HandMic digital vine într-o carcasă din metal robustă. Folosește capsula cardoid Sennheiser care a fost montată pentru suprimarea sunetului cauzat de manevrarea aparatului. Microfonul are o rezistență înaltă la zgomotul provocat de vânt și la EMI emise de telefoanele mobile. 


HandMic digital garantează o prezență excelentă taiând o multitudine de niveluri de sunet ambiental și asigură calitate audio pentru discursuri, voci și instrumente. Este capabil să proceseze niveluri înalte de sunet de până la 150dB și suprima eventualele microfonii/feedback.


Cu ajutorul cablurilor ce vin în pachet cu HandMic digital, acesta se poate conecta direct cu USB sau cu mufa Lightning a dispozitivelor iOS. O clemă de microfon și un stativ de masă sunt de asemenea incluse în pachet.

Acest microfon poate fi utilizat cu programele și aplicațiile media obișnuite, precum FiLMiC Pro, Luci Live, Periscope, Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools, GarageBand și Apogee MetaRecorder.