TVB își actualizează studiourile cu 3 mixere Calrec Artemis


TVB este centrul puterii în ceea ce privește broadcastul în Hong Kong. Broadcasterul și-a actualizat facilitățile de producție cu trei mixere audio Calrec Artemis, fiecare dintre acestea fiind folosit la un studio diferit de producție. Cele trei noi mixere Artemis înlocuiesc legendarele mixere Calrec Alpha, mixere ce au fost folosite de TVB în ultimii zece ani.


"Calrec este un partener vital și de încredere în operațiunea noastră. Din acest motiv, atunci când a venit vremea să ne modernizăm facilitățile, nu am ezitat în a alege mixerul Artemis," a declarat un reprezentant al TVB. "Mixerele Alpha și-au făcut datoria perfect de-a lungul anilor, iar suportul oferit de echipa Calrec a fost de excepție.


"Mixerele Artemis aduc o flexibilitate puternică operațiunilor noastre din studio, cu suport pentru ultimele standarde și capabilități incorporate pentru cerințele audio din ziua de astăzi, precum audio multiformat și administrarea intensității sunetului."


Pe lângă dominația sa în piața TV terestră din Honk Kong, TVB este și unul dintre cei mai mari producători de programe TV comerciale din China. Rețeaua a folosit Artemis pentru prima oară în septembrie în studioul 4, iar celelalte două mixere au început să fie folosite în ianuarie în studioul 3 și 22. Vânzările, instalarea de sistem și testarea celor trei noi console a fost făcută de Jolly Pro Audio, distribuitorul regional al Calrec în Hong Kong.


"TVB este lider în piața TV din Hong Kong, oferind unele dintre cele mai populare programe pentru comunitățile chinezești din afara țării, precum și audienței principale din China." a spus Anthony Harrison, manager de vânzări, Calrec. "Cu noile mixere Artemis, TVB și-a reînoit relația de lungă durată cu Calrec - fiind cel mai recent exemplu al extinderii noastre printre broadcasterii din Hong Kong."