TVB Hong Kong folosește trei mixere Artemis


TVB, cel mai mare broadcaster din Hong Kong, a achiziționat recent două mixere Artemis Beam și un mixer Artemis Light cu scopul de a își actualiza echipamentele audio. Ultimele instalări înseamnă cu numărul de mixere Calrec Artemis de la TVB este de opt.


"Am folosit mixerele Calrec Alpha în studiourile noastre foarte mult timp și am fost impresionați și mulțumiți de ele, așa că upgrade-ul la Artemis a fost o alegere ușoară, având în vedere experiența noastră cu produsele Calrec. Ceea ce ne mulțumește la Artemis este că ne oferă standardele din industrie necesare pentru un flux de lucru cu adevărat modern." a declarat directorul de producție de la TVB Hong Kong


TVB Hong Kong folosește noile mixere Artemis pentru o varietate mare de programe, inclusiv Miss Hong Kong, Hong Kong Rugby 7 și parada de anul nou chinezesc. Pe lângă acestea, mixerele se folosesc și la programe de știri 24/7 și la evenimente sportive în direct.


Pe lângă actualizarea studiourilor de știri și divertisment cu mixerele Artemis Light, ob van-urile Studio 2 și Studio 28 beneficiază și ele de folosirea lui Artemis Beam și Light.


Cu ajutorul mixerelor Artemis, TVB Hong Kong poate face trecerea de la mixerele marei de 56 și 48 de fadere, la unul mai compact, Artemis Light, de 24 de fadere pentru studiourile mai mici. Membrii staff-ului pot lucra în oricare studio păstrând aceleași fluxuri de lucru.


"Broadcasterii caută în mod constant să își îmbunătățească partea audio, iar TVB Hong Kong caută mereu calitatea, fiind unul dintre cei mai mari jucători din piață și un vechi client de-al nostru. Mixerele noastre Artemis le oferă satisfacția necesară pentru a face broadast-uri de înaltă calitate." a spus directorul de vânzări Calrec, Anthony Harrison