TV Tokyo își actualizează studio-ul principal cu mixerul Calrec Apollo


Televiziunea japoneză TV Tokyo a achiziționat unul dintre cele mai performante mixere de pe planetă - un mixer cu 80 de fadere Calrec Apollo. Achiziționat în aceeași perioadă cu alte echipamente ce au actualizat studio-ul principal din Tennzou, Apollo a reprezentat o îmbunătățire semnficiativă față de vechiul mixer analogic al televiziunii.


"TV Tokyo s-a descurcat o lungă perioadă cu vechiul mixer, dar era timpul să țintim mai sus și să trecem partea noastră de audio în era digitală. Marea provocare a fost să achiziționăm un mixer care să depășească vechiul mixer în ceea ce privește calitatea sunetului. Nu numai că Apollo depășește așteptările în privința calității sunetului, dar caracteristicile sale de broadcast sunt o îmbunătățire evidentă. Noul mixer aduce fiabilitate, ușurință în utilizare și putere de neegalat în studio, având și capacitatea de a avea mai multe fadere decât orice alt mixer comparabil de pe piață."


Apollo se alătură altor mixere Calrec din televiziunea japoneză, printre care putem enumera un alt Apollo cu 80 de fadere, un Artemis Light cu 48 de fadere, un Artemis Beam cu 56 de fadere și un Artemis Beam cu 48 de fadere.


"Este o plăcere să ne continuăm colaborarea cu TV Tokyo, una din cele mai importante rețele de televiziune din Japonia. Ei sunt mari susținători ai produselor noastre, așa cum dovedește line-up-ul lor de produse Calrec. Achiziționarea acestui mixer Apollo a modernizat facilitatea din Tennzou prin oferirea de putere de procesare de neegalat. Suntem încântați să ne continuăm relația cu TV Tokyo pe măsură ce aceștia trec din era analogică la cea digitală." a declarat managerul de vânzări Calrec, Anthony Harrison