TV Skyline a cumpărat 21 de camere LDX de la Grass Valley


Camerele au fost achiziționate pentru a produce evenimente 4K folosind cea mai nouă unitate de producție mobilă a celor de la TV Skyline. Investiția include 12 camere 4K LDX 86N cu capacitate HDR.


TV Skyline și-a construit o reputație ca unul dintre cei mai inovatori furnizori de servicii din domeniul televiziunii și al broadcastului. Flota lor de camioane OB HD este echipată cu cele mai noi tehnologii de broadcast de înaltă calitate pentru a sprijni producerea evenimentelor sportive, de divertisment, a concertelor, etc. Acum, odată cu achiziționarea a 21 de camere noi de la Grass Valley, noul camion OB al celor de la TV Skyline - OB8 - este pregătit să furnizeze producții 4K/UHD sau HD fără compromisuri.


Compania a evaluat opțiunile de cameră de la mai mulți furnizori și a decis că seria LDX este cea mai potrivită pentru caracteristicile și funcționalitățile de care aveau nevoie. În pachetul de camere, au fost inclus 12 camere 4K LDX 86N inclusiv HDR și 3 opțiuni Universe pentru aplicații de înaltă viteză; 7 camere LDX C80 Compact Première pentru aplicații robotice sau de la distanță și 2 camere LDX 80 Première pentru aplicații fără fir.


"Capacitatea 4K a fost principala caracteristică pe care am căutat-o, dar aveam nevoie și de camere ce ne oferă imagini HD superbe pentru celelalte proiecte pe care le desfășurăm până când se vor transmite și mai multe evenimente în 4K." a spus Robert Kis, manager general TV Skyline "Camerele 4K LDX 86N ne oferă și rezoluție nativă HD, ceea ce le face mai versatile și mai importante în compania noastră."


Anul trecut, TV Skyline a cumpărat și instalat un router NVISION 8576 HYBRID și un multiviewer mare preconfigurat de înaltă calitate Kaleido-Modular și Kaleido-MX pentru același camion, așa că noile camere se vor integra ușor în mediul mobil.


Cele șapte camere LDX C80 Compact Première au fost folosite în mai multe proiecte, inclusiv în competițiile de caiac-canoe de la Rio din Lagoa unde au fost instalate pe bărci OB inovatoare și configurate de la distanță pentru a capta imagini perfecte de la eveniment. Înainte de asta, camerele au fost folosite în timpul prestigiosului "Wagner Festspiele" în Bayreuth, Bavaria, unde au fost montate pe capete robotice în așa numitul "Shell", zona în care este așezată orchestra și în care nu sunt permiși operatori de cameră.


"Avem deja proiecte 4K programate pentru noile camere 4K LDX 86N, inclusiv meciuri din UEFA Champions League în această toamnă, precum și niște spectacole de operă, concerte și alte evenimente sportive" a adăugat Kis "Operatorii noștri sunt încântați de noua tehnologie și de calitatea pe care o putem oferi. Grass Valley a fost un partener important pentru noi și o mare parte a succesului nostru de-a lungul anilor."


Camera 4K LDX 86N oferă achiziție nativă de imagini HD/3G, precum și captură nativă de iamgini 4K/UHD. De asemenea, oferă și capacitatea de upgrade la funcționalitățile lui LDX 86N Universe cu captură high frame rate 6X HD și 3X HD/3G pentru o zi, 7 zile, sau nelimitat prin programul GV-eLicense.


Camera compactă LDX C80 Compact Première are format interschimbabil (1080i și 720p), imagistică, procesare și performanță superioară. Camera LDX 80 Première poate fi upgradată și ea cu ajutorul GV-eLicenses pentru a accepta formate 1080p și dispune de caracteristica Contour Equalizer ce permite ajustări ale clarității umbrelor, a mid-tone-urilor și a highlight-urilor în mod independent.


"Din ce în ce mai mulți clienți vor să adauge capacități 4K, dar vor să mențină cel mai înalt nivel și în transmisiile HD - Pentru acești clienți, camera 4K LDX 86N este soluția ideală." a spus Jan-Pieter van Welsem, vicepreședinte de vânzări și marketing, Grass Valley "TV Skyline și-a echipat noul camion OB cu combinația potrivită de camere pentru a oferi serviciile de calitate de care au nevoie clienții lor acum și în viitor."