TV Cultura Brazilia se pregătește de viitor cu Grass Valley


TV Cultura a ales Grass Valley pentru a își îmbunătăți fluxul de lucru de producție cu o nouă și extinsă infrastructură de playout. Broadcasterul este acum echipat cu chiar mai multe canale, conținut de rezoluție mai mare și integrare mai ușoară pentru a își livra viziunea către telespectatorii săi.


Grass Valley a instalat ultimul media server K2 Summit 3G Transmission Client, ce le permite celor de la TV Cultura să controleze fluxurile de lucru ale evenimentelor în direct și aplicațiile de broadcast, precum și facilitarea livrării de infrastructură bazată pe fișiere și a operațiunilor cu fișiere de înaltă performanță. Serverul suportă patru canale pentru audio mapping scalabil, conversie up/down/cross și aspect ratio și sute de ore de stocare de conținut. K2 Summit 3G manevrează ușor toate cerințele de playout ale broadcaster-ului.


"Ne-am angajat să fim vârful de lance al programelor de televiziune din Brazilia. Evoluarea serviciilor noastre astfel încât telespectatorii să fie mulțumiți este de mare importanță, iar Grass Valley ne-a ajutat să obținem acest lucru. Serverul media Grass Valley K2 ne-a întărit operațiunea și ne ajută să ne scalăm în funcție de nevoi, atât astăzi, cât și în viitor. Gilvani Moletta, director de inginerie și tehnologie, TV Cultura.


TV Cultura are on sistem de achiziție și producție end-to-end Grass Valley ce include șase camere LDX 80 Flex, o soluție de producție video și administrare de conținut GV STRATUS și software-ul de editare EDIUS.


"TV Cultura este un pionier în piața latino-americană de televiziune. Suntem mândri că Grass Valley este în centrul evoluției acestei televiziuni, fiind parteneri de peste 12 ani." a declarat vicepreședintele de vânzări Grass Valley, America Latină.