Triofilm TV Germania investește în soluțiile de broadcast Grass Valley


Cel mai nou car al postului Triofilm TV este echipat cu camere LDX 86 HiSpeed și un switcher Karrera K-Frame de la Grass Valley.


Triofilm TV, un canal tv din Düsseldorf, a apelat la soluțiile Grass Valley pentru a avea cele mai noi tehnologii în materie de broadcast. Pentru echiparea celui mai nou car de producție, Triofilm a mai achiziționat trei camere LDX 86 HiSpeed (HS) pe lângă cele 22 de camere LDX pe care le avea deja în portofoliu. Postul TV a mai achiziționat și un centru de producție video Karrera K-Frame cu două panouri și o suprafață de control mare cu 3 M/E-uri și una compactă cu 2 M/E-uri, precum și un router NVISION 8280 Hybrid 3G. Echipamentele au fost deja implementate la mai multe evenimente sportive și de divertisment.


Triofilm TV este client al Grass Valley de mult timp și a ales din nou soluțiile Grass Valley în ceea ce privește conectivitatea camerelor, precum și accesibilitatea echipamentelor. Camera LDX 86 HS 3X/1X este soluția perfectă pentru evenimente sportive și de divertismen, oferind operare în viteze de până la 3X în 1080i și 720p, și o viteză standard 1X pentru integrare perfeectă cu camerele cu viteză standard folosite într-o producție.


Utilizatorii beneficiază, mai de asemenea, de o gamă extinsă de culori cu suport pentru ITU-R BT.2020 și un upgrade opțional de software ce permite folosirea a 15 stop-uri de dynamic range în viteza normală. LDX 86 HS este upgradabil cu ajutorul licenței GV-eLicenses pentru o zi, 7 zile, sau abonamente mai mari ce permit folosirea unor funcționalități extinse ale camerei.


"Am ales camerele LDX 86 HiSpeed de la Grass Valley pentru că oferă tehnologia cea mai avansată pentru formate multiple. La nevoie, licențele GV-eLicenses ne permit să folosim toate camerele LDX 86 în operare XtremeSpeed (6X super-slow motion). Mai mult decât atât, punem mare preț pe serviciile oferite de Grass Valley de-a lungul relației noastre de lungă durată." a declarat Uwe Beier, director Triofilm TV.


Triofilm a ales Karrera K-Frame pentru performanță de top în ceea ce privește switcherele. Cu fluxul de lucru bine cunoscut, controlul simplificat al producțiilor complexe și prețul accesibil având în vedere cele 80x48 de intrări ieșiri încastrate în doar 6 RU. Karrera le oferă celor de la Triofilm abilitatea să partajeze resurse dintr-un singur frame în două panouri de switching - unul de 3 M/E din camera centrală, și unul de 2 M/E-uri din camera secundară.


"Suntem încântați că cei de la Triofilm au ales iar Grass Valley. Cu investiția lor în camerele LDX, switcherul Karrera K-Frame și în routerul NVISION, cei de la Triofilm sunt pregătiți pentru orice. Compania este foarte bine echipată cu o soluție flexibilă și poate oferi o calitate mult mai bună a imaginii față de competitorii săi." a explicat Jan-Pieter van Welsem, vicepreședinte de vânzări și marketing, Grass Valley.