Trepiedele E-Image


Să găsești un suport cu o greutate redusă și cu o mișcare lină pentru DSLR-ul tău nu este un lucru tocmai ușor. Nu ai nevoie de un sistem care poate susține 7-10kg dacă DSLR-ul tău are doar puțin peste 1kg. Ai plăti mai mult de 4000 de lei pentru o capacitate pe care nu ai folosi-o niciodată. 


Un trepied este un lucru de bază din echipamentul unui fotograf sau videograf. Are trei picioare și un cap fluid pentru mișcări ale camerei cât mai line. Poți mări complexitatea acestuia dacă, de exemplu, ai oferi mai mulți pași de înclinare și de mișcare, un contrabalans variabil cu mai mulți pași sau dacă ai avea mai multe stadii. Dar dacă spreaderul are lățime ajustabilă sau este detașabil? Cu cât mai complexe sunt trăsăturile, cu atât mai scump este trepiedul.


Treipiedele E-Image sunt destul de accesibile pentru nivelul de caracteristici pe care le au. Capul fluid de trepied GH03 are trei pași de înclinare, trei pași de fricțiune a mișcării și cinci pași pentru ajustarea contrabalansării. Toate acestea într-un cap fluid care face montarea camerei mai ușoară ca niciodată.


În plus, picioarele trepiedului sunt inovatoare, permițându-vă ajustarea atât a secțiunilor de sus, cât și a celor de jos prin intermediul unei singure manete. Acest lucru s-a dovedit foarte util și a mărit drastic viteza cu care vă pregătiți setupul zilnic. Noile trepiede de la Sachtler oferă aceeași funcție utilă de ajustare a picioarelor cu o singură manetă.


Cu toate că sistemele de genul cu ajustarea cu ajutorul unei manete au fost pe piață de mult timp, acestea au devenit de curând accesibile cumpărătorului de rând.