TNDV își mărește flexibilitatea cu MicroN


Pentru a își duce la nivel maxim abilitatea de a răspunde rapid și precis la cerințele clienților, TNDV Television a integrat rețeaua de distribuție media de înaltă densitate Riedel Communications' MediorNet MicroN în principalul lor camion de producție mobilă - Exclamation.


Instalat ca o unitate de sine stătătoare, dispozitivul MicroN permite procesarea eficientă și flexibilă a semnalelor necompresate HD în mediul de producție remote.


"Pentru că lucrăm la diferite proiecte în diferite orașe în fiecare săptămână, trebuie să fim pregătiți să acomodăm cereri în continuă schimbare și cerințe de producție în continuă evoluție." a spus Nic Dugger, Fondator și Director General TNDV. "Am observat modul excelent în care soluțiile Riedel MediorNet susțin unitățile OB din întreaga lume și am decis să profităm de această tehnologie și noi și clienții noștri. Pe lângă fiabilitatea excelentă și faptul că oferă opțiuni de configurație flexibile, MicroN are un preț accesibil și suportul tehnic excelent pe care îl aștepți de la Riedel. Când scoatem Exclamation la drum, putem fi mai flexibili și să le oferim clienților noștri și mai multe opțiuni penru producerea evenimentelor lor sportive, de divertisment sau corporate."


Ca unitate de sine stătătoare, MicroN poate opera ca un router 12x12 și poate efectua funcții de procesare de semnal, inclusiv embedare/de-embedare cu conversie și delay MADI, video frame sync/frame store cu delay și generarea unui test pattern - toate acestea într-o singură unitate de rack și cu alimentare redundantă inclusă. Instalate de la punct-la-punct, mai multe unități MicroN în pereche pot oferi toate aceste capacități plus suport pentru până la 12 intrări SD/HD/3G-SDI și 12 ieșiri SD/HD/3G-SDI, două porturi audio MADI optic digital, un port Gigabit Ethernet, două intrări/ieșiri sync reference, 8 legături 10G MediorNet (capabile 4.25). Interconectarea nodurilor MicroN sub formă de "plasă" permite o soluție de routare video scalabilă și decentralizată. In fiecare caz, MicroN este o soluție IP-ready, pregătită pentru vitor ce a fost folosită deja în producțiile 4K.


"MediorNet este important pentru producția mobilă în multe piețe, iar adoptarea de către TNDV a soluției duce mai departe vorba despre această soluție în Statele Unite." a spus Ryhaan Williams, Vicepreședinte de vânzări în America de Nord - Riedel Communications. "Puterea și flexibilitatea unităților noastre MicroN aduce beneficii enorme oricărei producții în care agilitatea și eficiența sunt esențiale."