Tilta Nucleus-M - puternic, flexibil, ușor de utilizat


Dacă nu apari primul cu un produs pe piață, atunci trebuie să ai un produs cu adevărat special ca să ai succes. Sistemul de control wireless pentru obiective Tilta Nucleus-M este un produs special. Urmând tradiția Tilta de a oferi unelte profesionale, Nucleus-M este foarte bine gândit și oferă două opțiuni diferite de control de la distanță pentru stiluri de filmare diferite. Cu o rază de acțiune de 300 de metri, e puțin probabil să piardă semnalul în timpul utilizării obișnuite, dar totuși e bine să știi că raza de acțiune este foarte mare atunci când lucrezi în medii de filmare diverse, de la interioare aglomerate la platouri exterioare gigantice.


Rotițele și butoanele de pe mâner permit controlul obiectivului pentru filmări tradiționale, putând controla focalizarea, iris-ul și zoom-ul (FIZ). Este construit dintr-o singură piesă ce integrează trei controale diferite, fiecare potrivindu-se foarte bine pentru o axă specifică. Rotița de focalizare este mare și are un disc de marcare detașabil. Pe partea adiacentă control-ului de zoom, avem rotița pentru iris. 


Atunci când filmezi de unul singur, cele două mânere incluse oferă un nivel înalt de control, mânerul din stânga controlând focalizarea, iar cel din dreapta zoom-ul și iris-ul. Raza de acțiune este tot 300 de metri. Fiecare motor are receptorul său propriu, eliminând nevoia unei cutii de distribuții a semnalului. Motoarele suportă până la 20 de canale de wireless, fiecare canal wireless putând fi împărțit de mai multe motoare.


Dacă ești în căutarea unui sistem wireless pentru controlarea focalizării, al iris-ului și zoom-ului, Tilta Nucleus-M este o alegere versatilă, funcțională și de calitate.