The Weather Channel achiziționează echipamente Grass Valley


The Weather Channel este postul din Statele Unite ale Americii ce informează milioane de telespectatori cu privire la starea vremii în timp real. Ca parte a misiunii lor de a oferi cele mai bune programe live, compania a ales echipamentele Grass Valley pentru soluția lor integrată de live broadcast. După ce a analizat și echipamentele competiției, The Weather Channel a achiziționat switcherul de producție video Kayenne K-Frame și sistemul automatizat de producție Ignite cu panoul programabil Katalyst.


Pe parcursul căutărilor unui sistem mai flexibil și adaptabil, The Weather Channel a studiat toate opțiunile disponibile pe piață și și-a făcut alegerea făcând o analiză pe parcursul mai multor ani a tehnologiilor disponibile pe piață. Canalul are o relație existentă fructoasă cu Grass Valley și a decis că soluțiile de producție live ale Grass Valley sunt alegerea supremă pentru nevoile canalului.


"Avem un parteneriat de succes cu Grass Valley de mulți ani. Când am decis să ne actualizăm sistemul de producție automatizat, preferințele operatorilor noștri în ceea ce privește switcherul Kayenne a făcut ca Ignite să fie alegerea evidentă. Datorită naturii programelor noastre, în special acoperirea live a evenimentelor meteo extreme, avem nevoie de soluții de producție live pe care ne putem baza. Suntem încrezători că automatizarea Ignite și Kayenne vo oferi producții live mai curate și mai bune pentru fiecare show al nostru." a declarat Mike Smereski, vicepreședinte The Weather Channel.


Kayenne K-Frame oferă cel mai înalt nivel de performanța disponibil producțiilor live, cu caracteristicile sale inovatoare, posibilitățile de upgrade și suportul multiformat, inclusiv 1080p și 4K. Kayenne este configurabil până la 192 de intrări, 96 de ieșiri și până la 9 M/E-uri cu 6 key-ere fiecare; Ignite Katalyst este un sistem de control hardware ergonomic și cu acces rapid și flexibil ce conlucrează perfect cu puternicul sistem Ignite.


"Fluxul nostru de lucru cu switcherul atunci când folosim puterea lui Ignite este de neegalat. Telespectatorii The Weather Channel depind de transmisiuni eficiente, de înaltă calitate, iar noi suntem încântați că oferim sisteme ce vor ajuta compania să livreze în continuare programe de excepție." a spus Kyle Luther, vicepreședinte de vânzări, Grass Valley.