Teatrul Diana din Guadalajara, Mexic, a decis sa isi modernizeze sistemul de comunicatii cu Riedel


Riedel Communications a anuntat ca Teatro Diana, un teatru cu capacitatea de 2400 de persoane din Guadalajara, Mexic, a ales cu ocazia a 15a aniversare sa isi modernizeze intreaga infrastructura de comunicatii cu ajutorului Riedel Bolero.

„Sistemele intercom stabile sunt un element critic in cadrul reprezentatiilor noastre live, inclusiv a pieselor, concertelor, conferintelor si a proiectiilor cinema,” spune Wolfgang Schmitz, sef de productie, Teatro Diana. „Noua calitate audio a Bolero, fiabilitea si flexibilitatea ne-au atras inca de la inceput si am putut vedea ca Bolero va oferi cea mai usoara integrare si cele mai flexibile capabilitati de programare. Stim ca putem conta pe Bolero pentru evenimente de toate tipurile si dimensiunile.”

Lucrand cu distribuitorul local Riedel, Teatro Diana a ales Bolero pentru a inlocui in intercom wireless vechi care a existat inca de la inaugurarea teatrului. Echipajele de la teatru pot utiliza portalul de configurare usor de folosit bazat pe Bolero pentru a programa rapid si usor beltpack-urile. In plus, codecul modern al Bolero si utilizarea eficienta a latimii de banda inseamna ca echipa Teatrului Diana poate sustine pana la 10 beltpack-uri pe antena AES67 si ofera o acoperire mult mai larga, cu o calitate remarcabila a sunetului.

„Chiar si incepand cu un sistem Bolero mai mic am reusit sa oferim o acoperire remarcabila a intregii scene si a zonelor tehnice, inclusiv a auditoriului principal,” a declarat Ivan Guerra, manager sunet, Teatro Diana. „In acelasi timp, vom putea extinde instalarea foarte usor pe masura ce crestem si nevoile noastre se schimba.”

„Un sistem de comunicatii sigur, cu o calitate exceptionala a sunetului pentru o instalatie precum Teatro Diana a fost ales nu numai pentru a asigura spectacole care functioneaza fara probleme, ci si pentru a furniza comunicari tot mai clare.”