SWIT. Să vorbim despre calitate.


SWIT a lansat noul său model de lampă de cameră - S-2060, un model cu greutate redusă. Acest model este vârful de lance al companiei SWIT în ceea ce privește luminile de cameră. S-2060 folosește o matrice de LED-uri cu chip (Chip Array LEDs) bi-color, cu o iluminare maximă de 1300 Lux la 1 metru distanță și o temperatură a culorii între 2700 și 5600 K ajustabilă continuu, benefiicind totodată de un indice de redare a culorilor foarte ridicat: Ra=97, comparabil cu un bec cu halogen.


O noua lentilă de focalizare Fresnel a fost concepută pentru S-2060 pentru a concentra lumina și a ridica luminozitatea de la 1300 Lux la 4000 Lux, în diferitele situații în care te poți găsi atunci când filmezi.

Matricea de LED-uri oferă o luminozitate înaltă, fără efect de orbire, ce crează o umbră naturală și un fascicul de lumină larg, comparativ cu o lumină LED tradițională.

Mai mult decât atât, S-2060 este prima lampă de camera de la SWIT ce este încastrată într-o carcasă de fibră de sticlă. Ușa de metal a lămpii, stil "baionetă" se poate scoate sau interschimba cu alte accesorii precum filtre de culoare sau difuzoare.


În 1996 o echipă de ingineri a creat primul acumulator inteligent din lume, Ni-MH (pentru camere video şi accesorii care funcţionau cu tipul NP-1). În anul 2000 a fost dezvoltată o serie intreagă de acumulatori cu tehnlogie Li-Ion, ce au reușit să acopere o gamă largă de produse din diverse domenii. Astăzi sunt un lider mondial în piaţa de televiziune prin componentele pe care le oferă. Acumulatorii, monitoarele, soluțiile de iluminare sau alte accesorii prezintă un nivel ridicat de perfomanță la prețuri foarte accesibile, în comparație cu produse similare de la alți producători dedicați. SWIT reprezintă garanția calității.