Summa aduce terapia cu amănuntul la Premier Home Shopping Network din Coreea


CJ O Shopping Ltd., prima rețea de cumpărături de acasă din Coreea și retailerul multimedia numărul 1 al țării, a instalat un nou mixer Calrec Summa în proaspăt renovatul studio, Studio E. Summa se alătură celor trei mixere existente Calrec Omega care au funcționat impecabil în celelalte studiouri ale CJ O încă din 2010.


„Pentru noul upgrade al studioului nostru am avut nevoie de un mixer rentabil care să aducă stabilitatea maximă și ușurința în utilizare, oferind, în același timp, o producție de top. Am dorit, de asemenea, să continuăm cu un brand în care știm că putem avea încredere”, spune Cho Byeong-Uk, inginer la CJ O Shopping. „După mulții ani de experiență cu produsele Calrec și cu grozava echipă Calrec știam că Summa va fi alegerea perfectă.”


Fondată în 1995, CJ O Shopping difuzează unul dintre cele mai vizionate canale de cumpărături de acasă din Coreea pe lângă rețele de cumpărături care includ T-commerce, cumpărături on-line și servicii de cataloage în format fizic și în format electronic. Instalată în studioul principal al CJ O Shopping, Studio E, noua Summa oferă caracteristici precum presetări ale path-urilor care fac producția show-ului TV-shopping mai ușoară decât a fost vreodată.


„Mulți dintre inginerii noștri sunt dintr-o generație mai tânără și sunt obișnuiți să utilizeze dispozitivele mobile în scopul muncii. Interfața grafică a mixerului Summa este perfectă pentru aceștia - este atât de ușor de utilizat, încât uneori pare la fel de ușor de folosit precum un telefon mobil”, adaugă domnul Cho Byeong-Uk. „Pentru operatorii noștri, ușurința în utilizare este una dintre cele mai apreciate caracteristici ale Summa”.


Anthony Harrison, managerul Calrec al vânzărilor internaționale, comentează: „CJ O are o listă lungă de <<primul>> în multimedia mondială de vânzare cu amănuntul: este primul broadcaster TV de cumpărături de acasă din Coreea cu prima aplicație mobilă de cumpărături, precum și prima companie de cumpărături de acasă a Coreei care intră pe piața globală. Este un privilegiu să ai un astfel de parteneriat puternic cu acest lider de piață”.


„CJ O a utilizat mixerele noastre de-a lungul multor ani, începând cu produsele noastre standard, cu mult înaintea instalării Omega în 2010. Sunt conștienți că pot conta pe Calrec pentru fiabilitatea, calitatea și valoarea de care au nevoie pentru afacerea lor în creștere.”