Soul Movie Italy investește în soluțiile de producție Grass Valley


Soul Movie, una din principalele firme ce se ocupă cu producția și post producția de filme și programe TV din Roma a decis să își echipeze două dintre car-uri cu camerele Grass Valley LDX 86N WorldCam și stații de bază XCU Universe XF. Soul Movie a ales soluția Grass Valley în mod specific pentru flexibilitatea ce o oferă camera în privința conectivității. Aceste echipamente vor fi folosite la evenimente live, concerte și mai multe tipuri de evenimente sportive.


CEO-ul Soul Movie a declarat: "După foarte multe cercetări am decis că nu este niciun alt producător de echipamente care să ofere același nivel de performanță și accesibilitate precum Grass Valley. Am ales camerele LDX 86N WorldCam pentru că oferă o calitate a imaginii de neegalat și flexibilitate pentru producție, ceea ce este esențial pentru producțiile din noul nostru studio din Roma. În plus, camerele sunt upgradabile prin software, ceea ce înseamnă că ne putem folosi toate camerele LDX 86N în operare XtremeSpeed (super slow motion 6X) atunci când avem nevoie, în același timp.


"Construcția unui car cu ultimele soluții Grass Valley a fost o experiență de neuitat. Camerele LDX 86N WorldCam produc semnal nativ HD/3G ce poate fi upgradat la UHD 4K nativ, HDR și achiziție high speed cu ajutorul GV-eLicense pe durata unui proiect, fără a trebui achiziționat permanent. Conceptul stației de bază permite mutarea ușoară a cemerei între diferite car-uri pentru flexibilitate de invidiat și utilizare la maximum a unui număr redus de camere."


"Suntem încântați că Soul Movie a ales Grass Valley pentru investiția sa în viitor. Această achiziție semnificativă securizează poziția celor de la Soul Movie în fruntea studiourilor de producție din Italia. Ei pot acum să livreze cu ușurință o calitate ce își lasă în urmă competitorii printr-o soluție flexibilă ce le permite să profite de avantajele formatelor multiple și de soluția unică GV DirectIP fără a schimba nimic pe partea de cameră." a declarat reprezentantul Grass Valley.


Seria LDX 86N de camere este proiectată specific pentru cele mai grele încercări din mediul de broadcast în direct. Împreună cu stațiile de bază XCU Universe XF, camerele LDX 86N pot face față cu lejeritate nevoilor de azi și din viitor ale celor de la Soul Movie.