Soluțiile Audio-Technica sunt perfecte pentru broadcast


Soluțiile pentru creare de conținut și achiziție audio de broadcast (ENG/EFP) sunt compuse din microfonul montabil pe cameră Stereo/Mono AT8024 (proiectat pentru folosirea cu DSLR-uri, camcordere, tablete sau alte camere video), sistemul wireless digital portabil, montabil pe camera, System 10 (disponibil în configurații handheld, lavalieră și body-pack) și celebrul microfon AT875R - cel mai  scurt microfon shotgun de la Audio-Technica.

Audio-Technica a introdus patru kit-uri ideale pentru creatorii de conținut și live streameri. Kit-ul AT2005USBPK include un microfon AT2005USB Cardioid Dynamic USB/XLR, o pereche de căști ATH-M20x și un braț de microfon personalizat. Kit-ul AT2020USB+PK  conține un microfon USB  AT2020USB+ Cardioid Condenser, căști ATH-M20X și un braț de microfon. Kit-ul  AT2035PK vine cu un microfon AT2035 Cardioid Condenser, căști ATH-M20x și un braț de microfon cu montura antișoc. Brațele de microfon sunt prefilatate pentru mufa USB sau XLR a microfonului inclus, pentru a menține cablurile ascunse.

De asemenea, sistemele wireless Audio-Technica, printre care putem enumera a patra generație a seriei 3000, a treia generație a seriei 5000, precum și seria 6000, completeaza o gamă excepțională pentru fluxurile de lucru de broadcast.