Sistemul de intercom Riedel strălucește la Grand Palais


Sistemul de intercom de la Riedel Communications a fost în centrul primului musical prezentat la faimosul Grand Palais din Paris, "Singin' in the Rain".


Regizat de Robert Carsen, această versiune a popularului musical a debutat inițial la teatrul și opera Théâtre du Châtelet și apoi s-a mutat la Grand Palais când Théâtre du Châtelet a intrat în renovări. Sistemele Riedel Artist, Bolero, Performer și RiFace susțin comunicațiile prin teatrul de 2400 de locuri construit în Grand Palais.


"N-a fost practic să aducem vechiul sistem de Intercom de la Châtelet, mai ales pentru că facilitățile de la Grand Palais prezintă un mediu complicat pentru comunicații. Fiind o capodoperă arhitecturală construită în mare parte din sticlă și oțel, Grand Palais poate face din transmisiunile RF un adevărat coșmar. Cu toate acestea, sistemele de intercom Riedel au livrat în mod constant performanța clară și fiabilă de care aveam nevoie la fiecare producție." a spus Cyril Auclar, Inginer de sunet Théâtre du Châtelet.


Ecosistemul de intercom cu matrice digitală Riedel Artist oferă o matrice de intercom decentralizată cu funcționalități complete, împreună cu interfațare între conexiunile wireless, cu fir și radio. Sistemul de intercom wireless Bolero a oferit comunicații wireless flexibile pentru regizorul de platou, echipa ce se ocupa cu microfoanele și echipa de lumini. Interfața de radio RiFace a oferit o interfață pentru cele 54 de stații Motorola folosite pentru administrarea scenei și securitate.


"Soluțiile noastre de intercom sunt ideale pentru mediile dinamice ce necesită flexibilitate și performanță excepțională, excelând în lumea producțiilor live. Sunt fericit să văd că Artist, Bolero, Performer și RiFace susțin un eveniment atât de important pe o scenă legendară." a spus Franck Berger, Manager General Riedel pentru Franța și Africa.