Simon Roehrs se alatura Riedel Communications ca director APAC


Riedel Communications l-a anuntat pe Simon Roehrs drept noul director al operatiunilor Asia-Pacific. Cu sediul in Singapore, Roehrs are in spate o experienta bogata in managementul de vanzari de la companii de renume din domeniul tehnologiei media in noul sau rol. 

Roehrs si-a inceput cariera ca dezvoltator de software si specialist in suport de aplicatii la DVS GmbH, unde a devenit programator principal pentru produsele emblematice ale companiei, cu accent pe industriile post-productie si studiouri de difuzare. Dupa achizitia DVS de catre Rohde & Schwarz, Roehrs s-a multat ulterior intr-un rol de arhitect de solutii si inginer de servicii cu sediul in Singapore si care acopera regiunea APAC, mutandu-se ulterior la Tokyo dupa o promovare la manager regional pentru APAC. Inainte de a se alatura lui Riedel, Roehrs a mai ocupat functia de director de vanzari APAC pentru Lawo si ca manager de cluster din Japonia / director regional pentru Vizrt.

„In ultimii doi ani, Riedel si-a marit semnificativ impactul si investitiile in regiunea APAC. Am construit cu succes un cadru regional pentru a sprijini baza noastra de clienti in crestere deservita de filialele noastre din Japonia, China, Singapore si Australia si de catre partenerii nostri de retea. Simon este persoana perfecta pentru a lua carma”, a declarat Martin Berger, Chief Sales Officer la Riedel. „Nu numai ca aduce o experienta tehnica profunda in domeniul industriei si cunostinte regionale in acest rol important, dar are mare incredere in standardele industriei si este un vorbitor extrem de influent la conferintele majore din Asia, cum ar fi SMPTE Hong Kong, BIRTV, InterBEE si Broadcast Asia. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Simon, in timp ce continuam sa extindem influenta lui Riedel in Asia-Pacific.”

„Ma bucur ca pot continua sa construiesc pe fundatia infiintata de Riedel in regiunea APAC, in special dezvoltand talentul, produsele si viziunea sa”, a sous Roehrs. „Sunt foarte incantat sa contribui la a duce compania spre a deveni un lider si mai influent in domeniul IP si sa consolideze brandul in regiunea APAC. In plus, voi oferi echipei mele un mediu de lucru dinamic in care sa se simta confortabil si fericita, astfel incat sa poata performa la cel mai inalt nivel. Libertatea si responsabilitatea sunt aspecte importante ale conducerii mele si cred cu tarie ca ii va ajuta sa creasca si sa depaseasca granite.”