Siguranța echipamentului - Înainte de toate


Ne-am întrebat de multe ori dacă este important modul în care depozităm și transportăm echipamentele de producție pe care le utilizăm. Cu toții știm cât de costisitoare sunt camerele, lentilele & accesoriile, iar modul de organizare ne poate ajuta să fim mai eficienti, ceea ce sporește cu siguranță utilitatea timpului de lucru. Uneori, o geantă care nu este rigidă poate avea efecte nedorite asupra echipamentelor ce sunt depozitate în interiorul acesteia. 


Inspirate din serviciile militare, care utilizau genți rigide pentru a transporta echipament fragil ce putea fi pus în aplicație în cel mai scurt timp, nevoia pieței de film & televiziune, care de asemenea deținea echipamente fragile si valoroase, ce trebuiau mutate dintr-o locație în alta, a reușit să aducă spre consum diverse genti care sunt folosite și în ziua de astazi. Față de majoritatea opțiunilor de depozitare, acestea s-au dovedit longevive in timp. 


Plaber, prin divizia HPRC, este o firmă europeana de renume, care produce genți rigide ce pot fi aplicate pe o gamă largă de consum. Indiferent că vorbim de camere, obiective sau accesorii, gentile produse de HPRC cu siguranță se muleaza pe nevoia aplicațiilor dumneavoastră. Dotate cu o tehnologie de ultima ora numită AirEx, ceea ce reprezinta o valvă filtru imprumutată de la aplicațiile medicale si patentată de Plaber, fiind extrem de utilă atunci când depozităm echipamentele in gentile HPRC, oferind o protecție sporită împotriva particulelor de apă sau praf. Indiferent că avem burete modular, separatoare sau întărituri textile, configurația interioară a genților rigide se poate face repede, simplu și eficient, după necesitățile utilizatorului. 


HPRC cu siguranță reprezintă cea mai buna soluție in domeniu pentru transport si depozitare în condiții de maximă siguranță a echipamentelor profesionale pe care le utilizați.