Shanghai Media Tech trece la soluția completă 4K/IP Grass Valley


Grass Valley echipează noile car-uri și sisteme EFP cu camere, switchere, routere și sisteme de control 4K și IP.


Shanghai Media Tech este o companie ce se ocupă de întreaga gamă de activități de producție: pre-producția, broadcast, post-producție, operațiuni de întreținere de rețea, dezvoltare media și multe altele. Pentru a se potrivi cu ambițiile serviciilor lor, compania media din China a ales echipamentele Grass Valley pentru a oferi o soluție completă 4K/IP pentru car-urile și sistemele lor EFP. Unitățile de producție mobilă ale Shanghai Media Tech sunt echipate pentru orice program live sau eveniment sportiv, fiind cele mai mari car-uri IP/4K UHD din Asia.


"Trecerea la noul sistem a fost o sarcină dificilă, având în vedere numărul de soluții pe care trebuia să le actualizăm în car-uri. Soluția completă Grass Valley 4K/IP a făcut această tranziție foarte ușoară, toatel soluțiile de la cameră la multiviewer au fost integrate perfect de la bun început. Întregul sistem este proiectat să se adapteze nevoilor noastre și tendințelor schimbătoare din industrie, așa că am fost liniștiți să investim în această soluție pentru viitor." a spus reprezentantul Shanghai Media Tech


Fiecare car și sistem EFP este echipat cu mai multe camere LDX 86N High Frame Rate/HD/3G/4K upgradabile prin soft, centre de producție Kayenne Video Center, GV Korona K-Frame V-series, platforma de routare și procesare IP în timp real GV Node, gateway-ul IP IPG-3901 Densite și sistemul de configurare și control GV Convergent IP/SDI.


Shanghai Media Tech a achiziționat un număr de 44 de camere LDX 86N, dotate cu senzori CMOS 4K UHD ce oferă o gamă dinamică uluitoare și tehnologia DPMULTRA. Această investiție le permite să capteze imagini vii extraordinare, cu culori superbe și zgomot foarte redus. Pentru toate tipurile de programe, inclusiv pentru evenimente live și sportive, LDX 86N oferă cea mai mare sensibilitate atât în operarea cu o singură viteză, cât și în cea de mare viteză.


Kayenne K-Frame și K-Frame V-series GV Korona sunt capabile, de asemenea, să gestioneze diferite tipuri de conținut. Ambele soluții oferă suport multiformat, inclusiv 1089p și 4K UHD, oferindu-le celor de la Shanghai Media Tech o flexibilitate sporită a producției. Frame-ul Kayenneoferă performanță premium cu cel mai mare număr de intrări și ieșiri de pe piață, capacități multiviewer multiple și până la 9 M/E-urio. Ocupând doar 3 spații rack, seria V e ideală pentru spațiile de producție compacte mobile, oferind putere enormă, dar care nu necesită niciun compromis. Switcher-ul este modular ca design și este disponibil în opțiuni cu 1, 2 sau 3 M/E-uri.


"Shanghai Media Tech știe avantajele cumpărării unei soluții complete dintr-un singur loc. Prin soluțiile și integrare de neegalat, soluția completă Grass Valley IP/4K îi va ajuta pe cei de la Shanghai Media Tech să ofere eficient întreaga sa gamă de servicii acum și pe viitor." a spus reprezentantul Grass Valley.


Car-urile și sistemele EFP vor fi folosite începând cu primăvara 2018.